Fejér megyei tűzoltó szakmai verseny Dunaújvárosban

 A Duna-parton rendezte meg a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a dunaújvárosi tűzoltóság segítségével a Fejér megyei szakmai versenyt. A megmérettetésen kilenc csapat vett részt. A tűzoltóknak elméletben és gyakorlatban egyaránt bizonyítaniuk kellett rátermettségüket. A székesfehérvári tűzoltók a második helyet szerezték meg.
2009.04.07. 20:34 |

  A Duna-parton rendezte meg a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a dunaújvárosi tűzoltóság segítségével a Fejér megyei szakmai versenyt. A megmérettetésen kilenc csapat vett részt: székesfehérvári hivatásos tűzoltóság, dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság, sárbogárdi hivatásos tűzoltóság, váli önkénes tűzoltóság, polgárdi önkénes tűzoltóság, móri önkénes tűzoltóság, bicskei önkénes tűzoltóság, Dunaferr létesítményi tűzoltóság és a papírgyári Véd-Sz Kft. létesítményi tűzoltósága. A tűzoltóknak elméletben és gyakorlatban egyaránt bizonyítaniuk kellett rátermettségüket.

  Egyéni versenyben a gépkocsivezetők közül Miklós Krisztián tű. zászlós, a székesfehérvári tűzoltóság különleges szerkezelője az első helyet, az irányítók közül Hadlaczki István tű. főtörzszászlós, a székesfehérvári tűzoltóság szolgálatparancsnok-helyettese a harmadik helyet szerezte meg.

 Összesített versenyben a hivatásosok közül az első helyen a házigazda dunaújvárosi tűzoltók végeztek. A második helyet a székesfehérváriak szerezték meg, míg a dobogó harmadik fokára a sárbogárdiak léphettek. Az önkéntes és a létesítményi tűzoltóságok kategóriájában Bicske lett az első helyezett. Második helyen a váliak, míg a harmadik helyen a móriak végeztek.


Vén Norbert tű. őrnagy, tűzoltási és műszaki mentési osztályvezető, a fehérvári csapat: Pintér Nándor tű. zászlós., Laskó Gábor tű. őrmester, Braun György tű. őrmester, Fülöp Tamás tű. zászlós, Hadlaczki István tű. főtörzszászlós, Miklós Krisztián tű. zászlós, valamint Molnár Erik tű. ezredes, parancsnok KÉPGALÉRIÁK! /Fotó: Bisztricz Anett, szóvivő/

 Képek a fehérvári csapatról!

 Képek a dunaújvárosi csapatról!

 Képek a móri csapatról!

 Képek a polgárdi csapatról!

 Képek a váli csapatról!

 

 1. Székesfehérvári is csatlakozott Fülemülék éjszakája programsorozathoz

  Április végétől indul a Fülemülék éjszakája programsorozat, amelynek keretében idén országszerte mintegy 50 helyszínen, többnyire lakott területeken vagy ezek határában késő délutáni, kora esti sétákkal várják a madarászok a fülemülék éneke iránt érdeklődőket. Az országos programsorozat keretében Székesfehérváron is sok érdekességgel készülnek az érdeklődőknek.

  2017.04.26.
 2. Pénteken zárulnak a pincér és szakács tanulók szintvizsgái

  A héten a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola pincér és szakács tanulóinak vizsgájával zárulnak a szintvizsgák. A vizsga sikeres teljesítése után a diákok a duális képzés keretein belül, gyakorlati tanulmányaikat egy vállalkozásnál folytathatják.

  2017.04.26.
 3. Péntekig a Tesco parkolóban várja a fehérváriakat az Autóklub kamionja

  Idén is megérkezett Fehérvárra a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági kamionja. A Szent Flórián körúti Tesco parkolóban péntekig várják az érdeklődőket. Az ingyenes rendezvényre gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak, az iskolás csoportoknak érdemes előre regisztrálniuk.

  2017.04.26.
 4. Átadták a Fehérvár Travel új autóbuszos telephelyét az Alba Ipari Zónában

  Az új épületkomplexum építése 2016. júliusában kezdődött a közel egy hektáros területen az Alba Ipari Zónában. A 4000 négyzetméternyi térkövezett parkolón kívül felépült egy 1600 m²-es épület, melyben irodák, szolgálati lakások és nyolc fedett buszgarázs is található.

  2017.04.26.
 1. Elegáns és tartalmas élmények a Somorjai hangverseny sorozatban

  Ismét útjára indítja a Somorjai Ferenc kamarazenekari hangversenysorozatot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A pénteken kezdődő program négy 60 perces, különböző hangulatú és stílusú komolyzenei koncertet kínál négy helyszínen a könnyed, elegáns és tartalmas muzsika kedvelőinek.

  2017.04.25.
 2. Világhírű magyar innováció - történelmet írt a Bogányi-zongora

  2017. október 19-én a Hotel Magyar Király kupolatermében A zongorista címmel lép fel Székesfehérváron Bogányi Gergely zongoraművész, a világhírű Bogányi – zongora atyja.  A Kossuth-díjas művész, aki Szaúd-Arábiából érkezett Fehérvárra, hogy népszerűsítse a koncertet, elmondta, hogy történelmi pillanatokat élt át Közel-Keleten, hiszen az országban elsőként adhatott klasszikus zongorakoncertet.

  2017.04.25.
 3. Májusfa állítás és hagyományőrző programok a Feketehegy-Szárazréten

  Pénteken délután fél háromtól májusfaállító ünnepség lesz a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. Hagyományőrző műsort adnak az iskola 4. osztályos kisdiákjai, majd játszóház és a Dalmesterek interaktív előadása várja a résztvevőket.

  2017.04.25.
 4. Környezetszépítő akció az Esélyegyenlőség Kertjében

  Idén is sikeresen folytatódott a Városgondnokság és az Arany János Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI tanulóinak együttműködése. Spanyárné Halász Szilvia, a város főkertészének vezetésével sajátos nevelési igényű tanulók vehettek részt a rendezett környezet kialakításában, gondozásában, növényültetésben. Az iskola tematikus programhetének keretében növényeket ültettek, gyomláltak és a padokat is lecsiszolták, átfestették az Alba Pláza előtti Esélyegyenlőség Kertjében az iskola diákjai.

  2017.04.25.

Bolondballagás jelentkezés

Óvodai beiratkozás

Eseménynaptár

2017. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tavaszköszöntő

Webkamera

360 Fehérvár

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek