Orkán Székesfehérváron - a Jégcsarnok tetejét is megbontotta a szél

Székesfehérváron, az Erzsébet utcában szintén egy négyemeletes lakóépület lapos tetejéről két helyen körülbelül 20 négyzetméteren szakította le a szél a bitumenes szigetelést. Az erős szél a székesfehérvári jégpálya tetőszerkezetének lemezborítását is megbontotta. A Kisteleki úton lakóházra dőlt egy körülbelül 10 méter hosszú fa, ezt a székesfehérvári tűzoltók daru segítségével távolították el. A Berényi úton, a Videoton területén a kerítés mellett egy tíz méter magas reklámtála dőlt ki. A Köfém lakótelepen egy Opel személygépkocsit rongált meg egy kidőlt fa. A Nagyszombati úton családi ház kéménye dőlt le...
KÉPGALÉRIA - Tetőt bontott meg a szél az Erzsébet utcában
2008.01.27. 17:59 |
 A szélvihar számos esetben fákat döntött ki és tetőket rongált meg Székesfehérváron és Fejér megye több pontján. A székesfehérvári tűzoltók egységei vasárnap reggel hat óra óta folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Székesfehérváron, az Erzsébet utcában szintén egy négyemeletes lakóépület lapos tetejéről két helyen körülbelül 20 négyzetméteren szakította le a szél a bitumenes szigetelést, melynek egy része az épület előtti füves területre esett. Az erős szél a székesfehérvári jégpálya tetőszerkezetének lemezborítását is megbontotta.
KÉPGALÉRIA - Tetőt bontott meg a szél az Erzsébet utcában


 Székesfehérváron, az Erzsébet utcában szintén egy négyemeletes lakóépület lapos tetejéről két helyen körülbelül 20 négyzetméteren szakította le a szél a bitumenes szigetelést, melynek egy része az épület előtti füves területre esett. Az erős szél a székesfehérvári jégpálya tetőszerkezetének lemezborítását is megbontotta. A Kisteleki úton lakóházra dőlt egy körülbelül 10 méter hosszú fa, ezt a székesfehérvári tűzoltók daru segítségével távolították el. A Berényi úton, a Videoton területén a kerítés mellett egy tíz méter magas reklámtála dőlt ki, ezt szintén daruval távolították el a székesfehérvári tűzoltók. A Köfém lakótelepen egy Opel személygépkocsit rongált meg egy kidőlt fa, valamint az épületről leszakadó vaslemez szintén megrongált egy Volkswagen Golfot  A Nagyszombati úton családi ház kéménye dőlt le, mely beszakította a tetőszerkezetet. A Szúnyog utcában egy tűzfal félig ledőlt.

 A közlekedési baleseteket tekintve vasárnap reggel Székesfehérváron a Szent Flórián krúton egy Opel Omega utánfutója a viharos szélben menet közben felborult. Az esetek során személyi sérülés nem történt.

 Vasárnap 11 óráig a székesfehérvári tűzoltók segítségét mintegy 25 esetben kérték, a károk felszámolása jelenleg is tart. Az Országos Meterológiai Szolgálat előrejelzése szerint jelenleg a legmagasabb fokozatú piros viharjelzés van érvényben.

 Kincsesbányán a Kincses utcában egy négyemeletes lakóház fém tetőszerkezetét körülbelül 250 négyzetméteren leszakította a viharos erejű szél. A tető az épület előtti útra zuhant, és egy lakás ablaka tokostul beszakadt. Az eset során a távhővezeték is megrongálódott, ezért az érintett lakásokban jelenleg nincs fűtés.

Kék hírek

 1. Húsvétkor is biztonságban – vezessenek figyelmesen, alkohol nélkül!

  A tapasztalatok alapján a húsvéti ünnepek alatt országosan, így Fejér megye közutjain is a forgalom növekedésével kell számolni. A rendőrség munkatársai a megnövekedett forgalomra tekintettel április 14-e és április 17-e közötti időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra, a forgalom segítésére, valamint a zavartalan közlekedés biztosítására Fejér megyében.

  2017.04.12.
 2. Hajnali napernyőtűz a Fő utcán - gyorsan érkeztek a fehérvári tűzoltók

  A székesfehérvári tűzoltók rövid időn belül a helyszínen voltak és egy vízsugárral eloltották a nagyméretű napernyőt tartó fa keretet, az ernyőrész erre az időpontra már elégett. A tűz keletkezésével kapcsolatban felmerült a bűncselekmény gyanúja, ezért a Fejér megyei katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.

  2017.04.06.
 3. Tizenkilenc év után ítélték el a csecsemőgyilkos anyát

  Két év fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésére ítélte a Székesfehérvári Törvényszék azt a nőt, aki - még fiatalkorúként - különös kegyetlenséggel megölte gyermekét 19 évvel ezelőtt. A büntetés végrehajtását öt év próbaidőre felfüggesztették.

  2017.04.05.
 4. Árokba csapódott egy autó a 811-es úton

  Letért az útról, nekihajtott egy fa tuskónak és az út melletti árokban oldalára borulva állt meg egy autó a 811-es úton, Pátka közelében. A balesethez a székesfehérvári tűzoltókat riasztották. Az autó három utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

  2017.04.04.
 1. Belvárosi verekedés - büntetőeljárás indult egy 28 éves fehérvári férfi ellen

  A Fehérvári Rendőrség büntetőeljárást indított egy 28 éves székesfehérvári férfival szemben garázdaság gyanúja miatt. A gyanúsított vasárnap éjjel bántalmazta egy ismerősét Székesfehérváron, a Megyeház utcában. A történtekről a székesfehérvári közterület felügyelők értesítették a rendőrséget.

  2017.03.28.
 2. Határvadász tájékoztató szerdán és csütörtökön Fehérváron

  A Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. A határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők Fehérváron, az Auchan Áruházban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival szerdán és csütörtökön délután fél 1 és fél 4 között. Az egyenruhások a helyszínen tájékoztatót tartanak a rendőrség munkájáról, azon belül a határvadász szolgálatról.

  2017.03.28.
 3. Áttért a szemközti sávba - halálos baleset okozása miatt javasoltak vádemelést

  A fehérvári rendőrök halálos kimenetelű baleset okozása miatt javasoltak vádemelést egy 62 éves nő esetében, aki ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. Tavaly nyáron Fehérvár és Zámoly között történt halálos baleset, melyben a hölgy autójával áttért a szemközti forgalmi sávba, majd nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak, melynek utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

  2017.03.22.
 4. Határvadász tájékoztató a Fehér Palotában

  A Fejér megyei toborzó csoport munkatársai továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. A határvédelmi feladatok ellátása iránt érdeklődők Fehérváron, a Fehér Palota Üzletközpontban találkozhatnak a rendőrség munkatársaival március 21-től március 23-ig.

  2017.03.21.

Bolondballagás jelentkezés

Óvodai beiratkozás

Eseménynaptár

2017. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Tavaszköszöntő

Webkamera

360 Fehérvár

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek