Országos idegen nyelvi versenyen győzött a Comenius csapata

  A szegedi Karolina Gimnázium minden esztendőben megszervezi a Könyv-Papír-Olló idegen nyelvi versenyt, melyre idén kilencedik alkalommal került sor. A komoly megmérettetésnek számító angol, illetve német szövegfeldolgozó versenyen a székesfehérvári Comenius csapata első helyezést ért el, köszönhetően felkészítő tanáruknak, Farkas Líviának.
2017.03.14. 16:08 |
 A szegedi Karolina Gimnázium minden esztendőben megszervezi a Könyv-Papír-Olló idegen nyelvi versenyt, melyre idén kilencedik alkalommal került sor. A komoly megmérettetésnek számító angol, illetve német szövegfeldolgozó versenyen  a székesfehérvári Comenius csapata első helyezést ért el, köszönhetően felkészítő tanáruknak, Farkas Líviának.
A Könyv-Papír-Olló komoly megmérettetésnek számít a nyelveket magas szinten tanuló diákok körében, a versenyre a székesfehérvári Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola háromfős csapata is nevezett idén. A verseny II. kategóriájában - amely arra utal, hogy az érintett diákok heti 11 vagy még több órában tanulják a választott nyelvet -, a székesfehérvári csapat 1. helyezést ért el. A Comenius csapatát Horváth Virág, Rockenbauer Katalin és Pálmai Lilla alkotta, felkészítő tanáruk Farkas Lívia volt.