Elindult a nevezés a hatodik TESZ-futásra

A családi csapatok és munkahelyi váltók mellett az egyéni futók 4,8 és 9,6 km-es távjára is lehet már jelentkezni a verseny weboldalán. Érdemes előzetesen nevezni, mert az április 17-ig visszaigazolt nevezések mellé ajándék futópólót adnak a szervezők. Természetesen lesz lehetőség helyszíni nevezésre is. A nagy sikerű egykörös Depónia-futás 18:00-kor indul majd.
2017.03.18. 14:42 |
A környezetvédelem világnapja alkalmából hagyományosan június első hétvégéjén rendezi meg az ARAK és Székesfehérvár Önkormányzata a TESZ futóversenyt. Az idén már a hatodik alkalommal került kiírásra. Ezúttal 2017. június 5-én, pünkösdhétfőn lesz délután 17 órától a Várkörúton.
A családi csapatok és munkahelyi váltók mellett az egyéni futók 4,8 és 9,6 km-es távjára is lehet már jelentkezni a verseny weboldalán. Érdemes előzetesen nevezni, mert az április 17-ig visszaigazolt nevezések mellé ajándék futópólót adnak a szervezők. Természetesen lesz lehetőség helyszíni nevezésre is. A nagy sikerű egykörös Depónia-futás 18:00-kor indul majd. A névadó Depónia Nonprofit Kft. jóvoltából egy PET palack lesz a jelképes nevezési díj, az első 1000 jelentkező ráadásul ajándék pólót kap majd! A szervezők idén sem felejtkeznek el az iskolákról: a „legAKTIVabb iskola” díját és a vele járó értékes sportszer vásárlási utalványt az az iskola kapja majd, amely a legtöbb indulót regisztrálja a Depónia-futáson. Az egészséges életmódot népszerűsítő eseményen idén is szűrővizsgálatokkal, tanácsadással és sok hasznos programmal találkozhatnak azok, akik pünkösdhétfőn délután elmennek mozogni egyet az családdal, ismerősökkel a hatodik TESZ futásra.