Több mint száz rendezvényt biztosítottak - évet értékelt a fehérvári rendőrkapitány

Az elmúlt esztendőben kiemelt esemény nem történt, a rendőrkapitányság illetékességi területén összesen öt rablás történt és több mint 100 rendezvényt biztosítottak a rendőrök, amelyek közül a FEZEN, illetve a Királyi Napok rendezvénysorozatának ideje alatt nem történt bűncselekmény.
2017.02.24. 16:50 |
Több mint száz rendezvényt biztosítottak - évet értékelt a fehérvári rendőrkapitány
Évértékelő állománygyűlésen ismertette Kovács Zsolt rendőr alezredes, fehérvári rendőrkapitány a tavalyi év főbb feladatait amiket a város rendőrei megfelelő szakmai munkával, helytállással teljesítettek.
A halálos kimenetelű és az ittasan okozott közúti közlekedési balesetek száma nőtt a tavalyi évben, idén viszont javulást szeretnének e téren a fehérvári rendőrök. Mindehhez rendelkezésre áll a megfelelő szakemberi háttér, hiszen a 2016-ban több országos közlekedésrendészeti megmérettetésen is eredményesen szerepeltek a rendőreink.
Székesfehérvár városát Viza Attila közbiztonsági tanácsnok képviselte az évértékelőn.
Az évértékelő értekezleten dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kivételesre értékelte az elvégzett feladatokat és megköszönte az állomány szakmai munkáját.