Farsangi opera parádé a Szent István teremben

 A Vox Mirabilis Kamarakórus „Farsangi opera-parádé” koncertje február 26-án 19 órakor kezdődik a Szent István teremben. Az est szólistái Zemlényi Eszter és Kelemen Dániel elvarázsolják a közönséget, Varga Gergő Zoltán zongoraművész és a Vox Mirabilis Kamarakórus pedig Mozart legszebb dallamait hozzák el a zeneszerető közönségnek.
2017.02.21. 11:02 |
A Vox Mirabilis Kamarakórus 2016/17-es hangversenybérletének „Farsangi opera-parádé” koncertje február 26-án 19 órakor kezdődik a Szent István teremben. Az est szólistái Zemlényi Eszter és Kelemen Dániel elvarázsolják a közönséget, Varga Gergő Zoltán zongoraművész és a Vox Mirabilis Kamarakórus pedig Mozart legszebb dallamait hozzák el a zeneszerető közönségnek.
Varga Gergő Zoltán zongoraművész, a Cziffra Zongoraverseny győztese, valamint Zemlényi Eszter és Kelemen Dániel énekművészek lesznek február 26-án, vasárnap 19 órakor a Vox Mirabilis Kamarakórus farsangi hangversenyének vendégei a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent István termében. A műsorban felcsendülnek Mozart, Donizetti, Liszt és Bernstein művei, akiken keresztül az opera, valamint a könnyed zeneművek világába kalauzolják el a hallgatósságot a szólisták és a kórus tagjai. A farsangi esten a pezsgőzés sem marad el! A koncert fővédnöke Kiss János helynök, nagyprépost.
 
Hangversenybérlet és támogatójegy váltható a koncert helyszínén, megrendelhető elővételben a voxmirabilis@gmail.com email címen. Jegyrendelését visszaigazolják.