Izgalmas történetek és interaktív játékok a Karriernapon

 Karriernapot szervezett pénteken a Life Cafe Club Egyesület az Új Nemzedék Közösségi Térben, ahol előadásokkal, izgalmas történetekkel, interaktív feladatokkal, játékokkal, jó hangulattal és szendvics-vacsorával várták az érdeklődőket. A fiatalok többek között a vállalkozás indításához szükséges tudnivalókról, a multinacionális környezet kihívásairól és a civil szféráról is hallhattak a Karriernapon.
2017.02.17. 18:33 |
Karriernapot szervezett pénteken a Life Cafe Club Egyesület az Új Nemzedék Közösségi Térben, ahol előadásokkal, izgalmas történetekkel, interaktív feladatokkal, játékokkal, jó hangulattal és szendvics-vacsorával várták az érdeklődőket. A fiatalok többek között a vállalkozás indításához szükséges tudnivalókról, a multinacionális környezet kihívásairól és a civil szféráról is hallhattak a Karriernapon.
Az Új Nemzedék közösségi Térbe várták pénteken azokat a fiatalokat, akiket érdekel a vállalkozás indítás, a multinacionális környezet, vagy a civil szféra és kíváncsiak arra, hogy melyik területen hogyan lehetnek sikeresek. A Karriernapon a fiatalok szívesen hallgatták meg az izgalmas történeteket a szakértők szájából. Vállalkozásindítás témában Grósz Ákos, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének Fejér megyei elnöke, a multinacionális környezetről pedig Juhász Roland, az Emerson Process Management Magyarország Kft. operációs igazgatója tartott előadást. A civil szféráról és önkéntességről Fenyvesi Viktória, a HROD fejlesztési igazgatója, önkéntes szakértő beszélt a résztvevőknek.
"Az Új Nemzedék Közösségi Térben befogadunk minden olyan eseményt, ami fiatalokhoz kapcsolódik és nyitottak vagyunk minden programra. A közösségi tér ingyenesen használható civil szereveztek programjaihoz is. A karriernapon olyan előadók mutatkoztak be, akik sikeresek a maguk szakterületén és ők próbálták inspirálni a fiatalokat." - mondta el az esemény kapcsán Molnár Tamás ifjúsági tanácsnok. 
 
Németh Blanka, a Life Cafe Club Egyesület titkára elmondta, a szervezet célja, hogy közösséget építsenek a fiataloknak Fehérváron és hasznos időtöltést biztosító programokat szervezzenek. A rendezvényre elsősorban a 14 és 30 év közötti fiatalokat várták.