Szombaton folytatódik a lélekfrissítő női meseműhely

 Február 18-án szombaton 10 órától a Virág Egészség- központban folytatódik a Csakra-mesék. Az ezerarcú nő egy olyan lélekfrissítő női mesecsoport, melyben a népmesék ősi útján járva keresnek megoldást a nőket érintő mindennapi nehézségekre. Közösen felszínre hozzák azokat az erőforrásokat, melyek a bennük lévő hősnőt útnak indítják, átsegítik az akadályokon, hogy megismerve a női lét „ezerarcúságát".
2017.02.17. 07:41 |
Február 18-án szombaton 10 órától a Virág Egészségközpontban folytatódik a Csakra-mesék. Az ezerarcú nő egy olyan lélekfrissítő női mesecsoport, melyben a népmesék ősi útján járva keresnek megoldást a nőket érintő mindennapi nehézségekre. Közösen felszínre hozzák azokat az erőforrásokat, melyek a bennük lévő hősnőt útnak indítják, átsegítik az akadályokon, hogy megismerve a női lét „ezerarcúságát".
A női meseműhely 2015 óta működik Székesfehérváron Nagy-Kalmár Szilvia pszichológus, meseterapeuta és Csabai Dorina Eszter meseterapeuta vezetésével.  A lélekfrissítő női meseműhely januárban a „Csakra-mesék” címet viselő sorozattal folytatódik. Az első foglalkozáson a résztvevők felfedezhették, honnan indultak, mi az ami van, mi az ami hiányzik és hogyan találhatják meg azt. Havonta egy-egy csakrával foglalkoznak: felfedeznek, tisztítanak, keresikaz adott energiaközpont funkcióját és egy-egy népmese segítségével életre is keltik a szunnyadó életerőt.
 A lélekfrissítő női meseműhely időpontjai: február 18., március 18., április 22., május 20., június 10., július 8., szeptember 30. A foglalkozások 10 órakor kezdődnek a Virág Egészségközpontban.