Házasság mint extrémsport a Nemekből Igenek Klubban

 A MagNet Közösségi Bankba várja az érdeklődőket a 28. alkalommal rendezett Nemekből Igenek Klub február 23-án csütörtökön 17 órától. Az Extrémsport neve: Házasság című rendezvényen a házasság kerül terítékre annak minden szépségével és hullámvölgyével együtt. A témát pszichológusok és házassági terapeuták elemzik.
2017.02.16. 15:10 |
A MagNet Közösségi Bankba várja az érdeklődőket a 28. alkalommal rendezett Nemekből Igenek Klub február 23-án csütörtökön 17 órától. Az extrémsport neve: házasság című rendezvényen a házasság kerül terítékre annak minden szépségével és hullámvölgyével együtt. A témát pszichológusok és házassági terapeuták elemzik.
Minden év február második vasárnapján ünneplik a házasság világnapját. Február 23-án a Nemekből Igenek Klubban a házasság kerül terítékre annak minden szépségével és hullámvölgyével. Az extrémsport neve: házasság című rendezvényen olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy mi a jó házasság titka, hogyan fűszerezzük a mindennapjainkat, mik a jó célok egy házasságban, és hogyan tudjuk őket megfelelően betartani, teljesíteni, vagy hogyan lehet jól elválni, ha már mindent megpróbáltunk?
 
A kérdésekre Egey Tímea, pszichológiai mentor, a Nemekből Igenek Klubunk állandó háziasszonya, Fischer Imre pszichológus és Deák Annamária párkapcsolati coach, házassági terapeuta segítségével keresik a választ.