Február 28-ig lehet jelentkezni az Egyházmegyei Ki-Mit-Tudra

 Az V. Egyházmegyei Ki Mit Tud?-ra február 28-ig várják a nevezéseket. A verseny mindenki számára nyitott, jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, dolgozik, vagy tanul, sőt, az indulás nem kötött felekezeti hovatartozáshoz sem. Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Egyházmegyei Ki Mit Tud? szeretettel várják a jelentkezéseket.
2017.02.17. 07:33 |
Az V. Egyházmegyei Ki Mit Tud?-ra február 28-ig várják a nevezéseket. A verseny mindenki számára nyitott, jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, dolgozik, vagy tanul, sőt, az indulás nem kötött felekezeti hovatartozáshoz sem.  Az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Egyházmegyei Ki Mit Tud? szeretettel várják a jelentkezéseket.
Az Istentől kapott tehetség kibontakoztatása a célja az Egyházmegyei Ki Mit Tud?-nak, melyet ötödik alkalommal hirdetett meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Hétféle művészeti ágban, korosztályi bontás szerint négy kategóriában várják a nevezéseket. A versenyzők február 28-ig regisztrálhatnak.
A verseny mindenki számára nyitott, jelentkezhet bárki, aki a Székesfehérvári Egyházmegye területén él, dolgozik, vagy tanul, sőt, az indulás nem kötött felekezeti hovatartozáshoz sem. Az V. Egyházmegyei Ki Mi Tud? résztvevői neves és hiteles szakemberekből álló zsűri előtt mutathatják meg tehetségüket a következő művészeti ágakban: ének-egyházi ének, népdal-népzene, néptánc-modern tánc, vers- és prózamondás, hangszeres zene, kórus - kamarakórus és keresztény pop-rock zene. Korosztályi bontás szerint négy kategóriában, 1-8. évfolyamosoknak, 9. évfolyamtól 25 éves korig, 25 éves kor felett, továbbá családok számára hirdették meg a versenyt.
 
Március 11-én rendezik az 1-8. évfolyam és a családi kategória elődöntőjét, míg a 9. évfolyamtól 25 éves korig szóló és a 25 év feletti kategória elődöntőjére március 18-án kerül sorra. A finálé 2017. május 13-án lesz. A jelentkezési lapok letölthetőek az intézmény honlapjáról, eljuttathatóak személyesen, vagy postán a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, 8000 Székesfehérvári, Liszt Ferenc utca 1. címre, vagy kitöltött és bescannelt formában elküldhetőek a sztistvanmuvhaz@gmail.com elérhetőségre is. A részletes felhívás, a versenyszabályzat és a szülői hozzájáruló nyilatkozat ugyancsak megtalálható a portálon.