Ma még lehet javaslatot tenni a Székesfehérvár Zenei Nevelésért díjra

A kilencedik alkalommal átadásra kerülő Székesfehérvár Zenei Nevelésért díjra a mai napon még lehet javaslatot tenni. A Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére alapított elismerést a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek kapják. Az elismeréseket május 22-én, az ünnepi alapítványi hangversenyen adják át.
2017.02.15. 13:18 |
A kilencedik alkalommal átadásra kerülő Székesfehérvár Zenei Nevelésért díjra a mai napon még lehet javaslatot tenni. A Mihályi Gyuláné Eszti néni emlékére alapított elismerést a Székesfehérvár város zenei életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, közösségek kapják. 
A Székesfehérvár Zenei Nevelésért díj alapítói arra kérik a zenekedvelő, zeneművelő lakosokat, hogy aktívan közreműködve tegyenek javaslatot: ki legyen 2017-ben az az óvodapedagógus, ének-zene és hangszeres tanár, kórus-, illetve zenekarvezető, vagy akár intézmény, aki/amely kimagasló zenei nevelőmunkájával segíti Kodály örökségének továbbélését, és évek óta sokat tesz a magyar zenekultúra épüléséért.
 
A mai nap folyamán lehet még javaslatot tenni a Zenei Nevelésért Közhasznú Alapítvány címére (Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI - 8000 Székesfehérvár, Városház tér 3.) küldött levélben és lehetőség szerint a percze.ilona@gmail.com e-mail címre is. A jelöltről rövid indoklást vár a Kuratórium. Az elismeréseket május 22-én, az ünnepi alapítványi hangversenyen adják át a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.