SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Közélet  -  2017. 01. 20. 12:28 -
Felsővárosi hálaadás Szent Sebestyén napján
  Fehérvár hagyományos fogadalmi miséjét tartották pénteken délelőtt a Szent Sebestyén templomban. Az idei szentmisén Spányi Antal püspök kiemelte, hogy a felsővárosiak hálásak, hiszen 278 éve minden évben hálát adnak Szent Sebestyénnek. A fehérváriak szerencsésen megmenekültek a pestisjárványtól és fogadalmuk részeként kápolnát, majd templomot emeltek védőszentjüknek.

Közélet  -  2017. 01. 20. 10:18
On-line fogadóórát tart hétfőn a költségvetésről a Facebook-on a város polgármestere
2017. január 23-án, hétfőn délután 16:00 órától on-line fogadóórát tart Facebook oldalán Fehérvár polgármestere. Az idei év első facebookos fogadóórájának az idei év költségvetése lesz a témája. Hétfőn reggel nyolc órától bárki megoszthatja, posztolhatja kérdését, véleményét melyre délután négy órakor kezdi majd a válaszadást Cser-Palkovics András. Az on-line fogadóórán a Polgármesteri Hivatal szakemberei és a városgondnok is részt vesz.

Közélet  -  2017. 01. 20. 10:04
Közgyűlés - kezdődik a Teleki belső homlokzatának teljes felújítása
Idei első ülését tartotta pénteken reggel a város képviselő-testülete, melyen határozat született arról, hogy megkezdődhet a Teleki belső homlokzatának és nyílászáróinak cseréje. A több mint százmilliós munkát egy fehérvári cég nyerte el és legkésőbb tavasz elején kezdődnek a munkálatok. Az Egyesített Szociális Intézmény és a Városi Levéltár és Kutatóintézet jelenlegi igazgatóit is támogatásáról biztosította a város képviselő-testülete.

Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier
TOVÁBB