23 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. Április 24. György, Fidél, Debóra
   Eseménynaptár
2014 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
3
4
6
7
9
10
11
12
13
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Iskolai beiratkozás

  Óvodai beiratkozás
  Óvodai beiratkozás

  Választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók
  Vendéglátás

  Tömegsport
  Közélet  -  2014. 04. 23. 14:50
  Gazdag programok a ballagás hetében - először rendezik meg a Fehérvári Ifjúsági Fesztet
  Színes programsorozatot szerveznek a középiskolás fehérvári ballagóknak. Jövő kedden az Órajátéknál fogadják a végzősöket, majd szerdán első ízben rendezik meg a Fehérvári Ifjúsági Fesztet, melynek keretében kulturális és pályaorientációs programok egyaránt lesznek, a városi diákzenekarok pedig versenyre kelnek az Arany Dobverő díjért. Szombaton csaknem 1800 végzős középiskolást búcsúztat a város a központi ballagáson.
  Városfejlesztés  -  2014. 04. 22. 18:21
  Új eredményjelző az uszodában, elkezdődött a strandmedence felújítása
    Felszerelték az új, LED-es eredményjelző táblát az uszodában, amit vízilabda mérkőzéseken és úszóversenyeken egyaránt tudnak használni és elkezdődött a strand medencéjének teljes felújítása, hogy ősszel felállíthassák a fűtött sátrat a kinti medencetér fölé. A fejlesztésekről kedden délután a Magyarország – Görögország női vízilabda mérkőzés előtt tartottak sajtótájékoztatót az uszodában.
  Kultúra  -  2014. 04. 23. 17:39 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Magam is őszintén boldogan - különleges képek a Városházán
   Március végén a Vörösmarty Színházban rendezte gálaműsorát a Down Egyesület a Nemzetközi Down Világnap alkalmából. Az Avantgárd Művészeti Demonstráció Egyesület a rendezvényen előrajzolt festővásznakat állított fel és a rendezvényen résztvevő gyerekek festhették illetve fejezhették be a képeket, amikből a Városháza emeleti aulájában nyílt kiállítás.
   
  Sport hírek  -  2014. 04. 23. 16:01
  Székesfehérváron lesz a felnőtt öttusa Európa-bajnokság

  A Magyar Öttusa Szövetség nyerte el az idei felnőtt öttusa Európa-bajnokság rendezési jogát, melynek helyszíne Székesfehérvár lesz. Hosszú évek óta megszokhattuk, hogy rendre házigazdája lehet városunk valamilyen öttusa világeseménynek, július 9. és 14. között a felnőtt EB-vel a sportág az Olimpia és a Világbajnokság mögötti harmadik legrangosabb eseményének ad otthont Fehérvár.
  • HÍRADÓ 2014. április 23.

   Április 25-től megengedett a nyílttéri égetés, mosolyt csaltak a beteg gyerekek ...

  • Jótékony kosarasok

   A bajnoki szünetet kihasználva tett látogatást a Fejér Megyei Szent György ...

  • Jégvarázs Fehérváron

   Koncertekkel összekötött gálával köszönt el a versenyszezontól a ...

  • Ifjúsági Feszt először

   Jövő héten lesznek a ballagási programok Székesfehérváron. Ebben az esztendőben ...

  • Spirit of Hungary

   Egy hajó életében az egyik legfontosabb pillanat, amikor összetörik az a ...

  • Újdonságok az uszodában

   Felszerelték az új, LED-es eredményjelző táblát az uszodában, amit vízilabda ...

  • Nagyotmondok, elhiszed?

   Huszonketten jelentkeztek a Szent István Művelődési ház novella pályázatára. ...

  • Szovátai fiatalok Fehérváron

   Szovátai középiskolás csoportot lát vendégül a Deák Ferenc középiskola. A ...

  Közélet  -  2014. 04. 23. 06:11
  Felsőoktatási megbeszélés az Óbudai Egyetem védnöksége alatt létrejövő műszaki képzésekről
   A Városházán találkoztak az Óbudai Egyetem, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karának vezetői, hogy a tervezett műszaki képzésekről egyeztessenek nemcsak egymással, hanem együttműködő partnereikkel is. Székesfehérvár polgármestere, valamint több fehérvári cég képviselője mellett a megbeszélésre Kecskemétről is érkeztek résztvevők, akik az ipar és a felsőoktatás együttműködésére épülő duális képzésről számoltak be, amelyet Székesfehérváron is terveznek bevezetni.
  Közlemények  -  2014. 04. 22. 08:48
  Csütörtökön tart lakossági fórumot Mészáros Attila
  Április 24-én, csütörtökön 17 órakor lakossági fórumot szervez Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A Sárkeresztúri úton, a Sóstói játszótér területén tartandó fórumra az Alsóvárosban, a Sóstón, valamint az Őrhalmi szőlők területén élőket várják. A fórumon a Városgondnokság, a Depónia Kft., valamint a Közlekedési Iroda képviselője is ott lesz.
   
  Kultúra  -  2014. 04. 22. 21:47 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Erfán Ferenc kárpátaljai festőművész tárlata nyílt meg a Forrás Galériában
  Erfán Ferenc kárpátaljai festőművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagjának kiállítása nyílt meg kedden a Vörösmarty Színház Forrás Galériájában. Erfán Ferenc festőként egyaránt készít figurális ábrázolásokat, csendéleteket és tájképeket is. A naturalista, impresszionista stílusok, és a kárpátaljai festőiskola hagyományai nyomán alakította ki egyéni stílusát.
  Városfejlesztés  -  2014. 04. 22. 15:27 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Utak, járdák, játszóterek újulnak meg idén a Vízivárosban
  A Viziváros területén megvalósuló út és járdafelújításokról számolt be Dr. Horváth Miklósné. A 3. számú választókörzet önkormányzati képviselője bejárásra várta a körzetben élőket, hogy tájékoztatást adjon a Saára Gyula program keretében megvalósuló fejlesztésekről. Utakat, járdákat, parkolót, gyalogátkelőhelyet és játszótereket újítanak fel, illetve sportpályák állapotát állítják helyre a Vízivárosi Általános Iskola területén.
  Sport hírek  -  2014. 04. 23. 11:22
  Bemutató foglalkozást tartanak a Tolnaiban a kosárlabda irányultságú osztályról
   A Tolnai Utcai Általános Iskola 2014. április 24-én bemutató foglalkozást és részletes tájékoztatót tart a leendő kosárlabdás irányultságú osztállyal kapcsolatban. A délután 15 órakor kezdődő bemutató foglalkozást Kertész Zsolt kosárlabda edző, a jövő évi elsősök testnevelő-edzője vezeti majd. Az eseménnyel és a kosárosztállyal kapcsolatos további részletes információ a tolnaiiskola.lapunk.hu nevű internetes oldalon található.
  Kultúra  -  2014. 04. 23. 10:43
  Haydn műve csendül fel a húsvéti hangversenyen
  Húsvéti hangversenyt rendeznek április 23-án szerdán 19.30-kor a Szent István Bazilikában, ahol Haydn: A megváltó hét szava a keresztfán című művét adják elő. Közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar, az Alba Regia Vegyeskar és a Primavera Vegyeskar Drahos Béla vezényletével. A művet Haydn  maga is egyik legsikerültebb alkotásának tekintette.
  Sport hírek  -  2014. 04. 23. 09:38
  Fehérvári kosárlabda - ahogy a gyerekek látják
  Az Alba Fehérvár kosarasai zsűrizték azt a rengeteg gyerekrajzot, amely a klub által kiírt pályázatra érkezett. Az általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulóinak város szerte megmozgatta a fantáziáját a téma, és a képek alapján a gyerkőcök nemcsak ügyesek, de a sportág jellemzőivel is tisztában vannak, legyen szó a fehérvári csapatról vagy akár valamelyik amerikai kedvencről.
  Kultúra  -  2014. 04. 23. 08:12
  Húsvéti Koncertet ad április 26-án a Vox Mirabilis Kamarakórus
   2014. április 26-án, szombaton a Jézus Szíve templomban szervez Húsvéti Koncertet a Vox Mirabilis Kamarakórus. Az eseményen a Hermann László Vonószenekar, Sellei Etelka és Zemlényi Eszter énekművészek is fellépnek. A Húsvéti Koncert este 19 órakor kezdődik, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. Jegyek a helyszínen kaphatók!
  További információ a www.voxmirabilis.5mp.eu oldalon található.
   
  Sport hírek  -  2014. 04. 22. 20:00
  Kiszakadt a gólzsák: ötöt vágott Debrecenben a Vidi a Ligakupa elődöntőjében
  Mintha mindaz, ami eddig kimaradt, most bement volna, váratlanul nagy különbséggel nyert a Videoton. Ráadásul nem akárhol, a bajnoki listavezető otthonában. Igaz, ez nem bajnoki volt, de ezúttal megérdemlik a dícséretet a fehérváriak, akik csaknem teljes légiós tizenegyet küldtek pályára és már félidőben három góllal vezettek. A vége pedig látványos diadal lett, amivel alighanem be is juitott a Ligakupa döntőjébe a Vidi. A meccsen Nildo két gólt szerzett, rajta kívül Alvarez, Brachi és Oliveira volt még eredményes a tartalékosabb, de nem gyenge Loki otthonában.
  DVSC - Videoton 1-5 (0-3)
  Közélet  -  2014. 04. 22. 17:30
  Alkalmassági meghallgatást és jelentkezést tartanak a Hermann László Zeneiskolában
   A Hermann László Zeneiskolában alkalmassági meghallgatást és jelentkezést tartanak 2014. április 23-án, 24-én és 25-én délután 14-től 18 óráig az előképző, illetve a hangszeres első osztályokba jelentkezőknek a 2014/2015-ös tanévre. Április 25-én, pénteken a Zenede Bábszínház előadását is megtekinthetik az érdeklődők az iskola nagytermében. A programokra mindenkit szeretettel várnak a Városház tér 3. szám alatt található intézménybe.
  Sport hírek  -  2014. 04. 22. 13:10
  Két ezüstérmet szereztek a magyar női rögbi válogatott tagjai a hétvégi zánkai tornán
   Vasárnap rendezték Zánkán a hagyományos ENTC, edző, játékos, játékvezető képző nemzetközi rendezvényt követő női rögbi tornát. A tornán két korosztályban körmérkőzésekkel (női és U-18) mérkőztek a csapatok a végső győzelemért. A magyar női válogatott két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen zárt Ausztria mögött. Az U-18-as korosztályban szintén második helyezést értek el a magyar lányok Csehország mögött.
  Közlemények  -  2014. 04. 22. 13:05
  Lakossági fórum lesz az Új Belváros - Várkörút rehabilitációja programról
    Székesfehérvár Önkormányzata tisztelettel várja az érdeklődőket az „Új Belváros - Várkörút rehabilitációja” program lakossági fórumára, ahol részletesen megismerhetik a terveket. A Várkörút és környékének felújításával a szűken vett belváros kiszélesítésére és a 30-as évek fasorral díszített hangulatának megteremtésére korábban pályázatot nyújtott be a város önkormányzata, melyre kormányzati támogatást kapott Fehérvár.
  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss