4 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Március 23. Emőke, Botond, Ottó, Kartal
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2017. 02. 25. 09:04
  Emelkedik a szabadtéri tüzek száma - Fehérváron továbbra is tilos égetni
  Az elmúlt napok tavaszias időjárása miatt megemelkedett a szabadtéri tüzek száma. A veszélyt a száraz aljnövényzet és az avar jelenti, ami csapadékmentes időjárás esetén nagyon könnyen meggyulladhat. Sok helyen már a tavaszi kerti munkáknak is nekiláttak, elégetik a kerti zöldhulladékot. Székesfehérváron egy-egy őszi és tavaszi hetet kivéve egész évben tilos a nyílt téri égetés.
  Kék hírek  -  2017. 02. 24. 16:50
  Több mint száz rendezvényt biztosítottak - évet értékelt a fehérvári rendőrkapitány
  Az elmúlt esztendőben kiemelt esemény nem történt, a rendőrkapitányság illetékességi területén összesen öt rablás történt és több mint 100 rendezvényt biztosítottak a rendőrök, amelyek közül a FEZEN, illetve a Királyi Napok rendezvénysorozatának ideje alatt nem történt bűncselekmény.
  Kék hírek  -  2017. 02. 23. 08:18
  Nagyobb empátia, kevesebb bűncselekmény - évet értékelt a megyei rendőrfőkapitány
  Jelentősen csökkent tavaly a bűncselekmények száma Fejér megyében a 2015-ös évhez képest, a felderítési arány pedig nőtt. Összesen egyébként mintegy nyolcezer bűncselekmény történt a megyében tavaly, húsz százalékkal kevesebb, mint a megelőző évben. Ez azt jelenti, hogy jelentősen csökkent a rablások, a lopások és az autófeltörések száma is.
  Kék hírek  -  2017. 02. 21. 11:14
  Továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését
  A toborzó csoport munkatársai 2017. február 21-e és 23-a közötti időszakban 12 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között Székesfehérváron, az Alba Plázában állnak az érdeklődők rendelkezésére és személyes találkozó alkalmával nyújtanak felvilágosítást a határvadász-képzés felvételi eljárásáról, az alkalmassági vizsgálatok részleteiről és a fizikai felméréssel kapcsolatos követelményekről.
  Kék hírek  -  2017. 02. 16. 09:11
  Térfigyelő kamerák segítségével került rendőrkézre a könyvesbolti rabló
  Térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével azonosították a nyomozók azt a férfit, aki egy fehérvári könyvesboltból készpénzt lopott el tavaly októberben. A rendőrök vádemelést javasoltak a pusztaegresi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a huszonhárom éves férfi más bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható.
  Kék hírek  -  2017. 02. 13. 12:19
  Halálos baleset történt az M7-es autópályán
  Az M7-es autópálya Fehérvár felé vezető oldalán, Pákozd térségében a szélső forgalmi sávban útkarbantartást végeztek február 13-án. Egy kisteherautó az egyik dolgozót munkavégzés közben elütötte, aki a helyszínen életét vesztette, kollégáját pedig könnyű sérüléssel kórházba szállította a mentőszolgálat.
  Kék hírek  -  2017. 02. 10. 10:22
  Bántalmazott buszsofőr - tanúkat keres a rendőrség
   Február 6-án 14 óra 45 perckor a 12-es buszon egy férfi megtámadta a busz vezetőjét. A rendőrök az elkövetőt elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség várja azoknak az utasoknak a jelentkezését, akik látták a 12-es autóbuszjáraton történt eseményeket. A bejelentést a 06-22/541-600-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, illetve 112 központi telefonszámokon várják.
  Kék hírek  -  2017. 02. 09. 19:30 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  A rendőri hivatást népszerűsítették a fiatalok körében
    A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki programján a szervezet tevékenysége iránt érdeklődők bepillanthattak a kapitányság életébe és tájékozódhattak a határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről is. Az eseményre több mint harminc fiatal látogatott el, akik részletes felvilágosítást kaphattak a rendőri hivatáshoz vezető továbbtanulási lehetőségekről.
  Kék hírek  -  2017. 02. 09. 10:31
  Öt perc alatt elfogták a rendőrök a 35 éves szatírt a Belvárosban
  Egy 23 éves nő tett bejelentést a rendőrségre szerdán reggel, arról hogy egy ismeretlen férfi az utcán a nemi szervét mutogatta. A sértett beszámolója szerint a belvárosban közlekedett, amikor a gyanúsított vele szemben sétálva önkielégítést végzett. A nő azonnal hívta a rendőrséget, majd a járőrök öt percen belül elfogták a 35 éves fehérvári férfit egy közeli utcában.
  Kék hírek  -  2017. 02. 07. 11:00
  Nem akart jegyet venni - megverte a buszsofőrt
   Egy helyi járatos busz vezetőjét verte meg egy fehérvári férfi, miután szóváltásba keveredtek egymással. A vita kiváltó oka az volt, hogy a 32 éves férfi nem akart jegyet váltani az utazáshoz. A rendőrök H. Henriket elfogták, a férfinak közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kell felelnie.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss