2 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 3.6 km/hKeleti szél (aktuális)
2016. December 04. Borbála, Barbara, János

ÉLŐ közvetítés
   Eseménynaptár
2016 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 11. 22. 07:42
  A határvadász képzésről tájékoztatnak Székesfehérváron
    A határvadász- képzés nyújtotta lehetőségekről tájékoztatja az érdeklődőket a toborzó csoport a következő napokban Székesfehérváron. November 23-án és november 24-én 13 óra és 16 óra között, november 25-én pedig a 11.30 és 13.30 között várják a jelentkezőket az Alba Plazában. A rendőrök a személyes találkozó alkalmával széleskörű felvilágosítást adnak a felvételi eljárásról.
  Kék hírek  -  2016. 11. 21. 20:09
  Felborították, kiöntötték a földjét és végighúzták Fő utcán a bolt előtti tuját
  A hétvégén egy fiatalokból álló társaság egyik tagja rongálta meg a zöld növényzetet a Belvárosban: egy nagyméretű, dézsában kiültetett tuját húzott végig a Fő utcán, majd kiborította azt. A Közterület-felügyelet munkatársai azonban észlelték az esetet, értesítették a rendőrséget, a kamerarendszer segítségével pedig követték az elkövetőt és elfogták a rendőrök.
  Kék hírek  -  2016. 11. 21. 11:17
  Perceken belül elfogták a bolti rablót
   A Liszt Ferenc utcában törte be egy bolt kirakatát és onnan szeszesitalt rabolt egy 17 éves sárkeresztúri fiatal, akit a bejelentő által adott személyleírás alapján a járőrök azonnal elfogtak. A rablót a Mátyás Király körúton - a bejelentés után 3 perccel - fogták el a nyomozók.
   
  Kék hírek  -  2016. 11. 15. 16:35
  Súlyos baleset volt a Kiskút útja - Szent Flórián körút kereszteződésében
    Súlyos baleset volt a Kiskút útja és a Szent Flórián körút keresztező- désében, összesen hárman sérültek meg amikor két autó ütközött. Egy ember súlyosan megsérült, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a helyszínre riasztott székesfehérvári tűzoltók. Az autókban utazók közül további 2 ember könnyebb sérüléseket szenvedett.
  Kék hírek  -  2016. 11. 15. 16:29 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Hivatásra toboroztak az Ybl Miklós Szakközépiskolában
  A toborzási programsorozat részeként a fehérvári Ybl Miklós Szakközépiskola és Szakgimnázium utolsó éves tanulóit keresték fel a rendőrség munkatársai kedden délelőtt, hogy személyesen nyújtsanak felvilágosítást a fiataloknak a határvadász képzésről és a rendőri szolgálatellátás részleteiről.
  Kék hírek  -  2016. 11. 11. 13:15
  Téli felkészülést és gyakorlatot tartott a Fejér Megyei Védelmi Bizottság
    A téli rendkívüli időjárási helyzetekre készült a Fejér Megyei Védelmi Bizottság a helyi védelmi bizottságok bevonásával. A november 21-i országos védelmi gyakorlaton azt szimulálják majd, amikor erős szélben és hófúvásban egy iskolásokat szállító busz ütközik személygépjárművel, és felborul.
  Kék hírek  -  2016. 11. 10. 09:56
  Félórán belül elfogták a belvárosi rablókat a fehérvári rendőrök
  Kiraboltak egy sárosdi férfit a belvárosban. Az tetteseket a rendőrök fél órán belül elfogták. Az egyik rabló a férfi zsebéből lopta el a pénzt, de a férfi utolérte és földre vitte. Ekkor jött a másik rabló, aki fejbe rúgta és elmenekült a bankjegyekkel. A rablók bűnügyi őrizetben vannak.
  Kék hírek  -  2016. 11. 03. 17:38
  Elfogták az autókat rongáló vandál tizenévest
   Az Oskola utcába kért rendőri segítséget november 2-án késő este egy kutyasétáltató férfi, mert észrevette, hogy valaki a parkoló gépjárművek szélvédőjét, karosszériáját, illetve visszapillantó tükreit rongálja. A rendőrök a helyszín közelében perceken belül elfogták a 18 éves elkövetőt. Az iszkaszentgyörgyi fiatal elismerte a rongálást.
  Kék hírek  -  2016. 11. 02. 20:24
  Tragédia a Farkasvermi úton
  Oszlopnak csapódott egy autó szerdán este a Farkasvermi úton.  Az oszlop az ütközés erejétől kitört, majd az autóra dőlt. Egy embert még a tűzoltók kiérkezése előtt kiemeltek a mentők, a másik utas azonban a járműbe szorult. A tűzoltók daruval emelték meg a kidőlt póznát, majd kivontatták alóla a gépkocsit és kiemelték belőle a beszorult embert, de sajnos ő nem élte túl a balesetet.
  Kék hírek  -  2016. 11. 02. 16:58 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Halálos baleset cserbenhagyó gázolóját keresik a fehérvári rendőrök
  A rendelkezésre álló adatok alapján a 64-es számú főúton, Enying térségében 2016. november 2-án hajnalban egy gépjármű elgázolt egy gyalogos férfit, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A gyalogos a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. Jelentkezzen, ha tanúja volt a 64-es számú főúton történt balesetnek!


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss