32 oC / 19 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2015. Augusztus 28. Ágoston, Mózes
   Eseménynaptár
2015 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 08. 26. 08:52
  Tűzoltóautó kezeléséből vizsgáztak Székesfehérváron
  A tűzoltók a néhány hónapja készenlétbe állított Heros-Renault Aquadux-X3000 tűzoltóautó működtetéséről adtak számot. Az írásbeli feladatban a jármű főbb műszaki paramétereiről és tulajdonságairól kellett beszámolniuk, míg a gyakorlati részben a beépített szivattyú kezelését mutatták be.
  Kék hírek  -  2015. 08. 18. 12:15
  Önkéntes és hivatásos tűzoltók Fehérvár tűzvédelméért
   Egymillió forintos támogatást nyert a Fehérvári Tűzoltó Egyesület az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek országos pályázatán a közelmúltban. A hétéves szervezet folyamatosan fejleszti eszközparkját, és kiemelt szerepet vállal a lakosság tűzvédelmi ismeretinek bővítésében. A jövőben tűzeseteknél és műszaki mentéseknél, rendkívüli időjárással összefüggő káreseményeknél beavatkozva önkéntesként is segíteni szeretné a hivatásos tűzoltók munkáját.
  Kék hírek  -  2015. 08. 13. 14:30
  Életmentő tűzoltót jutalmazott a Fejér Megyei Kormányhivatal
  Schrick Péter tűzoltó sikeres újraélesztést hajtott végre augusztus 10-én délután, egy velencei benzinkútnál, ezzel megmentette egy kamionsofőr életét. A Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője elismerő oklevelet és tárgyjutalmat adott át a tűzoltónak, akit kislánya Amira is elkísért az eseményre.
  Kék hírek  -  2015. 08. 13. 07:50 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Fokozott ellenőrzést tartottak Fejér megyében a rendőrök
   A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2015. július 31-től 2015. augusztus 11-ig fokozott ellenőrzést rendelt el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság területén. Fejér megyében 91 személlyel szemben indult büntetőeljárás kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt, de előfordult többek között feljelentés különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt is.
  Kék hírek  -  2015. 08. 07. 08:49
  Átszakította a kamion a szalagkorlátot és frontálisan ütközött a szembejövőkkel
   Frontálisan ütközött egy kamion és egy személy- gépkocsi augusztus 6-án, csütörtökön délután az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán. A Budapest felől Siófok felé közlekedő nyerges vontató a szabadbattyáni lehajtó után átszakította a belső szalagkorlátot és a sztráda túloldalán egy személygépkocsival ütközött.
  Kék hírek  -  2015. 08. 06. 13:08
  Megfogták a rendőrök a temetői tolvajokat
   A fehérvári rendőrök vádemelést javasolnak két férfival szemben, akik egy helyi temetőből sírkövet és virágtartó kaspót tulajdonítottak el. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2015. év elején egy székesfehérvári temetőből tulajdonított el egy csiszolt műkőből készült síremléket, valamint egy másik sírhoz tartozó virágtartó kaspót.
  Kék hírek  -  2015. 07. 31. 11:36
  Fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani augusztus 11-ig
  A fokozott ellenőrzés célja a közbizton- ságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése. A Rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, megakadályozása.
  Kék hírek  -  2015. 07. 27. 12:50
  Kamion és autó ütközött a 63-as főúton
   Közlekedési balesethez riasztották a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófa- védelmi műveleti szolgálatot július 27-én, hétfőn reggel. A 63-as főút abai szakaszán egy nyerges vontató és egy személygépkocsi ütközött. A személyautót a tűzoltók gépjárműfecskendővel vontatták le az árokpartra, a műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltódaru is részt vett.
  Kék hírek  -  2015. 07. 21. 11:31
  Sokan nem tartják be a tűzgyújtási tilalmat
  Hétfőn ötször riasztották Fejér megyében a tűzoltókat tarló, gaz, szemét égése miatt. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság újra felhívja a lakosok figyelmét, hogy országos tűzgyújtási tilalom van érvényben, így tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken,mint ahogy tiltott a a parlag- és gazégetés is.
  Kék hírek  -  2015. 07. 17. 13:30 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Vidókamera is rögzítette a csütörtöki belvárosi rablást
  Csütörtökön fél négy után pár perccel a két férfi a Táncsics Mihály utcai utazási irodába pisztollyal, vagy fegyvernek látszó tárggyal lépett be és a dolgozók fejéhez szorítva kényszerítette őket a bevétel átadására. Lövés szerencsére nem történt és senki nem sérült meg. Miután az elkövetők a helyszínről elmenekültek átöltöztek és úgy menekültek tovább. A rablásról videófelvételt készített az üzlet belső kamerarendszere.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss