2015. Január 28. Károly, Karola, Tamás
   Eseménynaptár
2015 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Felvételi

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Kék hírek  -  2015. 01. 27. 15:43
  Gyakorlat a Szent György kórház új műtőblokkjában
  Gyakorlatot tartott a Székes-fehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság a Szent György Kórház új műtőblokkjában január 27-én. A tűzoltók egy feltételezett tűzeset miatt vonultak ki. Először bejárták az épület minden részlegét, tájékozódtak a tűzcsapok helyéről és az épületbe történő behatolási lehetőségekről, majd szerelési feladatot hajtottak végre.
  Kék hírek  -  2015. 01. 26. 10:40
  Több közlekedési baleset is történt a hétvégén Fejér megyében
   Az elmúlt 72 órában Fejér megyében a rendőrök tizenegy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hat súlyos és öt könnyű sérüléssel végződött. A balesetek oka jellemzően az volt, hogy a gépjárművezetők nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedtek.
  Kék hírek  -  2015. 01. 24. 12:36
  Több baleset is történt szombaton a havasesőben
  Több közlekedési balesethez kérték a katasztrófa- védelem segítségét január 24-én, szombaton. A reggeli órákban az M7-es autópályán két személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, Polgárdinál pedig egy autó égett ki a pályán. Délelőtt a 7-es főúton ugyancsak Polgárdinál árokba hajtott egy autó. Gánt közelében pedig egy élelmiszerszállító kamion fordult keresztbe az úton.
  Kék hírek  -  2015. 01. 23. 15:40
  Lelopták volna az alu tetőt az Ady Endre utcában
   A biztonsági őr megzavarta, a rendőrök pedig elfogták azt a két férfit, akik egy székesfehérvári épületről alumínium lemezeket akartak ellopni. A gyanúsítottak azzal magyarázták tettüket, hogy ittas állapotuk miatt szerettek volna megpihenni az épületnél, azonban az alumínium csábításának nem tudtak ellenállni. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket.
  Kék hírek  -  2015. 01. 23. 11:39
  Körözött kábítószer-kereskedőt fogtak a fehérvári rendőrök
   Szabad- battyánban körözött személyt kerestek a fehérvári nyomozók, azonban nem csak a férfit találták meg az ellenőrzött lakásban, hanem kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak. A rendőrök az ingatlanban szintén elfogtak egy másik helyi lakost is, akit kábítószer birtoklás elkövetésével gyanúsítanak. A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.
  Kék hírek  -  2015. 01. 22. 10:59 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Vádemelési javaslat súlyos testi sértés elkövetése miatt
   Befejezték a nyomozást a rendőrök abban az ügyben, ami még 2014 szeptemberben történt a Palotai úton található egyik szórakozóhely előtt. Egy 45 éves férfit bántalmazott két másik, azért mert egyikük korábbi barátnőjével mutatkozott. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A verekedőket a térfigyelő kamera buktatta le.
  Kék hírek  -  2015. 01. 20. 11:13
  Szén-monoxid - akár tragédia is történhetett volna a Nefelejcs utcában
  Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt kérte a katasztrófa- védelem segítségét a mentőszolgálat hétfőn éjszaka Székesfehérváron. Egy társasház tetőtéri lakásának fürdőszobájában az egyik lakó rosszul lett. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a helyiségben szén-monoxid-koncentrációt mértek, a lakást átszellőztették. A férfit a mentők kórházba szállították.
  Kék hírek  -  2015. 01. 16. 18:20
  Első világháborús üres ágyúcsövet találtak a vasútállomáson
   A Nemzeti Infrastruktúra Zrt. közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy a vasútállomási elbontott raktárépület alatt üres, 2,5 méter hosszú, 122 mm-es átmérőjű ágyúcsőre bukkantak. A lekopott típusjelzés miatt korát csak feltételezni tudják, az I. világháborúból maradhatott ott.
  Kék hírek  -  2015. 01. 15. 14:18
  Egy autószervizben fogták el a rendőrök a 64 éves cserbenhagyót
   Elfogták a rendőrök azt a 64 éves férfit, aki még decemberben elgázolt egy mozgássérültet a Királysor és a Gőzmalom utca kereszteződésében található kijelölt gyalogátkelőhelyen, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.
  Kék hírek  -  2015. 01. 15. 11:16
  Fokozott közúti ellenőrzés január 16-án és 17-én Fejér megyében
   A rendőrök 2015. január 16-án 22 óra és 2015. január 17-én 4 óra között Fejér megyében fokozott ellenőrzést tartanak. Az ellenőrzés elsődlegesen az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására irányul. A járőrök ezen kívül a passzív biztonsági eszközök használatára is figyelmet fordítanak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss