25 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 9.36 km/hDK-i szél (aktuális)
2016. Augusztus 28. Ágoston, Mózes
   Eseménynaptár
2016 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 • Nincs esemény!

 • Minifoci EB

  Hirdetés

  Városkártya

  Népszavazás 2016

  Tourinform  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 08. 28. 09:55
  Kigyulladt egy bálázógép Székesfehérváron - megmentették a traktort a tűzoltók
  Szombaton este kigyulladt egy bálázógép Székesfehérvár mellett, ahova a fehérvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak. A város szélén egy traktorhoz kapcsolt bálázó égett és a gyors beavatkozásnak köszönhetően a traktort sikerült a gépről leválasztani és megmenteni. Mindössze a hátsó lámpaburái olvadtak meg a hőterheléstől.
  Kék hírek  -  2016. 08. 25. 09:16
  Idén is rendőrök és polgárőrök segítik az iskolák környékén a közlekedést
   Szeptember elsején megkezdődik az új tanév. Ahogy az előző években, idén is rendőrök és polgárőrök segítik az iskolák környékén a közlekedést. Egyrészt megnő ilyenkor a forgalom, másrészt a vakáció alatt elszoktak az autósok és a gyerekek is egymástól, így elkél a segítség. Érdemes a gyalogosok mellett a kerékpárosokra és a motorosokra is odafigyelni, hiszen baleset esetén őket semmi sem védi meg a sérüléstől.
  Kék hírek  -  2016. 08. 17. 09:51
  Kiégett egy autó éjszaka Felsővárosban
    Késő este érkezett segélykérő hívás a tűzoltókhoz, hogy ég egy autó motortere a Marhacsapás és az Agyag utca kereszteződésében. Az egyterű autó már teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók kiérkeztek. A tűzoltók a lángokat megfékezték, az autó két utasa időben kiszállt az utastérből, így személyi sérülés nem történt.
  Kék hírek  -  2016. 08. 16. 16:51
  Három autó ütközött Fehérvár mellett
    A Balaton felé vezető oldal 61-es kilométerénél három autó ütközött az M7-es autópályán. A tűzoltók kiérkezése előtt a forgalmi akadályt okozó autókat a leállósávba tolták, személyi sérülés szerencsére nem történt. A tűzoltók áramtalanították a kocsikat, valamint az egyik autóból kifolyt motorolajat felitatták.
  Kék hírek  -  2016. 08. 10. 16:51
  Árokba csapódott egy autó a Szent Flórián körúton
    Egy autó a Szent Flórián körúton letért az útról és árokba csapódott. A baleset során a kocsi kettétört egy betonoszlopot, egy fát és a tetejére borulva, több méterre az úttól állt meg. A tűzoltók kiérkezésének időpontjában már senki nem tartózkodott az autóban, három utasa, két férfi és egy nő könnyű sérüléseket szenvedtek.
  Kék hírek  -  2016. 08. 08. 08:00
  Leégett egy madárfigyelő állomás Dinnyés mellett
   A Dinnyés-fertő fokozottan védett természeti területen kigyulladt a Madárdal Tanösvény egyik megfigyelő állomása. A madárles fa- szerkezete és nád fedése már teljes terjedelmében égett, amikor kiérkeztek a tűzoltók. A lángok továbbterjedtek a torony körüli zöldövezetre is. A tüzet eloltották, senki sem sérült meg.
  Kék hírek  -  2016. 08. 02. 13:14
  Újabb súlyos baleset Székesfehérvár és Szabadbattyán között
  Ismét súlyos baleset történt a 7-es számú főúton Székesfehérvár és Szabadbattyán között. Az augusztus 1-jén bekövetkezett ütközésnek szintén egy kőszállító nyerges vontató és egy személyautó volt a részese és a helyszín is közel volt a a korábbi, egy héttel ezelőtti baleset helyszínéhez. A baleset következtében a teherautó sofőrje nem sérült meg, a jármű bal oldala károsodott.
  Kék hírek  -  2016. 08. 01. 09:47
  Öt embert mentettek ki a Velencei-tóból a rendőrök
  Az elsőfokú viharjelzésben a rendőrök vitorlázókat és kajakosokat vittek partra. A vízi körzeti megbízottak vasárnap délután arról kaptak bejelentést, hogy egy hajó a Velencei-tó Pörös bokra elnevezésű területén segítségre szorul. Ugyancsak vasárnap Pákozd, Szúnyog szigetről ketten másfél órával korábban kajakozni indult, azonban az elsőfokú viharjelzés ellenére nem tértek vissza.
  Kék hírek  -  2016. 07. 28. 12:19
  Fő a biztonság! - baleset- és bűnmegelőzés a Napraforgó Táborban
   Az utolsó előtti turnus zajlik ezen a héten a Napraforgó Városi Napközis Táborban csaknem 220 gyermek részvételével. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közreműködésével rendszeresen zajlanak baleset- és bűnmegelőzési foglalkozások, melyek célja, hogy a gyerekek ellenőrzött körülmények között sajátítsák el a szabályokat, valamint megismerjék saját képességeiket és a rendőrök munkáját is. A tábor utolsó turnusára legkésőbb augusztus 2-ig, keddig lehet jelentkezni.
  Kék hírek  -  2016. 07. 22. 07:54
  A televízió égett a hetedik emeleten a Sarló utcában tegnap este
  Az esti órákban érkezett a segélykérő hívás július 21-én, hogy Székesfehérváron, a Sarló utca egyik tíz emeletes panelépületének hetedik emeletén tűz van. A székesfehérvári tűzoltók öt járműve mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is riasztást kapott az esethez. A gyors észlelésnek és beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább a szobában lévő többi berendezési tárgyra és a tűzoltók nagy teljesítményű ventillátorral átszellőztették a lépcsőházat.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss