25 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 5.4 km/hÉK-i szél (aktuális)
2015. Július 02. Ottó
   Eseménynaptár
2015 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
9
15
16
18
19
22
24
26
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 07. 02. 07:24
  Lopás miatt keresik a képen látható fiatalembert
  A fehérvári rendőrök lopás miatt kérik a lakosság segítségét. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen tettes 2015. június 8-án 15 óra körüli bement egy Palotai úti üzletbe, ahol a pénztáros kezéből készpénzt lopott el. A bűncselekménnyel kapcsolatba hozható személyről egy biztonsági kamera felvételt készített.
  Kék hírek  -  2015. 06. 28. 21:02
  Lakástűz volt vasárnap az Ybl Miklós lakótelepen
  Egy panellakás szobája gyulladt ki vasárnap nem sokkal dél után Fehérváron, az Ybl Miklós lakótelep egyik négyemeletes épületének harmadik emeletén. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a többi helyiségre nem terjedt át, ugyanakkor a sűrű füst miatt a falak erősen kormozódtak, és a nagy hőben több bútor, berendezési tárgy megrongálódott. A lépcsőházból kilenc lakót kísértek ki a tűzoltók.
  Kék hírek  -  2015. 06. 23. 20:14
  Elszállítják a vasútállomáson talált bombát - véget ért az útzár a Mártírok útján
  Éles második világháborús romboló bombát találtak a székesfehérvári vasútállomásnál kedd késő délután, a vonat-közlekedést nem befolyásolják a tűzszerészi munkálatok. Az 50 kilogrammos, éles szovjet romboló bomba a pályafelújítási munkálatok közben került elő. A robbanószer gyújtószerkezetét a helyszínen kiszerelték, hogy az eszköz szállítható legyen.
  Kék hírek  -  2015. 06. 22. 15:25
  Két daruval emelték meg a buszt Székesfehérváron
  Gyakorlatot tartott a katasztrófa- védelmi kirendeltség a székesfehérvári hivatásos tűzoltóknak. A tovább- képzésen az autóbuszokat, tehergépjárműveket érintő baleseteknél előforduló műszaki mentési, daruzási feladatokat gyakoroltak a tűzoltók.
  Kék hírek  -  2015. 06. 22. 10:57
  Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a Tóvárosban
  Egy székesfehérvári férfi gáz-riasztó fegyveréből leadott lövésekkel keltett riadalmat a Tóvárosi lakótelepen. A helyszínre érkező Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai otthonából előállítottak egy 47 éves férfit, aki lakása ablakából gáz-riasztó fegyveréből lövéséket adott le, az utcán játszó gyermekekben riadalmat keltve. A férfivel szemben büntetőeljárás indult.
  Kék hírek  -  2015. 06. 18. 07:53
  Félmillió üveg lefoglalt szeszesital
   Több mint félmillió üveg szeszesitalt foglaltak le a NAV Fejér megyei végrehajtói annál az ital-nagykereskedőnél, amelyre korábban 100 millió forintos bírságot szabtak ki a NAV pénzügyőrei. A lefoglalt árukészlet a jövedéki bírság fedezetét biztosítja. A társaság nyolc megyében működő tíz telephelyén egyszerre jelentek meg a NAV munkatársai.
  Kék hírek  -  2015. 06. 18. 07:35
  Busszal ütközött egy furgon éjszaka a Széchenyi - Horvát István kereszteződésben
  Autóbusszal ütközött egy furgon szerdán éjfél előtt nem sokkal a Széchenyi út - Horvát István utca kereszteződésében. A furgon vezetője beszorult a járműbe, a sérültet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a megyeszékhely hivatásos tűzoltói szabadították ki a roncsok közül. A munkásokat szállító buszon négyen ültek, az utasok nem sérültek meg.
  Kék hírek  -  2015. 06. 16. 10:19
  Oszlopnak csapódott egy autó Székesfehérváron
  Villanyoszlopnak ütközött egy autó június 16-án, kedden reggel a 7-es főút székesfehérvári szakaszán. A Budai úton haladó autó a bal elejével csapódott a betonoszlopnak, és a járdán állt meg. A balesetben a kocsi bal első kereke is kitörött.
  Kék hírek  -  2015. 06. 16. 08:35
  Biztonságban a szünidőben - a rendőrség tanácsai, hogy gondtalan legyen a vakáció
  A rendőrség a nyári szünidőre való tekintettel néhány bűn- és baleset-megelőzési tanáccsal szeretné elősegíteni a gondtalan kikapcsolódást. A tanév végén közel 1,2 millió iskoláskorú részére kezdődik meg a nyári vakáció. A gyermekek elhelyezése sok szülőnek okoz gondot. Érdemes olyan elfoglaltságokat találni számukra, amelyek nem eredményeznek céltalan időtöltést, hiszen a legnagyobb veszélyek ebből származhatnak.
  Kék hírek  -  2015. 06. 14. 07:52
  Egy 20 éves fehérvári fiatalember halt meg a hajnali balesetben
  Halálos közúti közlekedési baleset történt vasárnap hajnalban 5 óra 31 perckor a 7-es számú főúton, Szabadbattyán belterületén. Egy BMW típusú személygépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között, az árokba hajtott. A gépkocsi egyik utasa, egy 20 éves székesfehérvári férfi, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss