12 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
eső (várható)
2015. December 01. Elza, Natália, Blanka, Bonita
   Eseménynaptár
2015 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 • Nincs esemény!

 • Középiskolák nyílt napjai

  Hirdetés

  Felsőoktatás

  2GO Fehérvár

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 11. 17. 14:52
  Bevásárlóközpontban gyakorlatoztak a tűzoltók Székesfehérváron
  Tűz keletkezett az egyik gyorsétterem konyhájában, és egy dolgozó az épületrészben rekedt – ennek a feltételezésnek az alapján szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság november 16-án és 17-én reggel egy székesfehérvári bevásárlóközpontban. A szerelési, a tűzoltási és az életmentési feladatokat úgy kellett végrehajtaniuk, mintha valós tűzeset lenne.
  Kék hírek  -  2015. 11. 17. 10:40
  Kábítószert is találtak az autóban a Seregélyesi úton
   A Seregélyesi úton ellenőriztek egy autót és a járműben utazó két férfi igazoltatásakor kiderült, hogy az egyik férfi nem kezdte meg a rá kiszabott börtön letöltését. Az autó átvizsgálása során kábítószert is találtak a rendőrök, ezért mindkét férfit előállították.
  Kék hírek  -  2015. 11. 16. 14:12
  Országos vagyonvédelmi program Fehérváron is
  A rendőrség a lakosság vagyonbiztonságának megóvása érdekében hívta életre a „Házhoz megyünk” elnevezésű programsorozatot szeptember 30-án, ami a lakosok önvédelmi készségeinek fejlesztését segíti, és ezáltal a vagyon elleni bűncselekmények számának visszaszorítását célozza meg.
  Kék hírek  -  2015. 11. 15. 21:53
  Repeszromboló és aknavető gránátot tárolt a Székely utcában - őrizetbe vették a rendőrök
  Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki éles gránátokat tárolt Székely utcai hobbikertjében. A  rendőrök még múlt héten csütörtökön figyeltek fel a városban a Székely utcai ingatlan kivágott kerítésére, majd észrevették, hogy a telken lévő faház bejárata előtt egy 30-40 centiméter hosszú robbanótest van elhelyezve, annak közelében pedig további két, kisebb méretű robbanótestet is találtak.
  Kék hírek  -  2015. 11. 14. 12:13
  Jól vizsgázott a belvárosi térfigyelő - elfogták az adventi faház rongálóját
  Múlt héten szombaton reggelre valaki berúgta vagy ütötte a Városház térre kihelyezett, új adventi faházak egyikét. A térfigyelő központban dolgozók azonban szombaton hajnalban felismerték a feltételezett elkövetőt, akit a helyszínre érkező rendőrök a Liszt Ferenc utcában el is fogtak. Ez újabb példája a térfigyelő kamerarendszer hasznosságának, valamint a közterület-felügyelet és a rendőrség eredményes közös munkájának.
  Kék hírek  -  2015. 11. 13. 12:42 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Azonnali segítség a tűzkár miatt a Deák iskolának - a lehető leggyorsabban felújítják a tornatermet
  Leégett a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátó- ipari Szakképző Iskola tornatermének tetőszerkezete az éjszaka. A város, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, valamint az iskola vezetése ma helyszíni bejárást tartott, ahol felmérték a károkat, majd egyeztették, a tornatermet a lehető leggyorsabban felújítják.
  Kék hírek  -  2015. 11. 13. 07:15
  Kigyulladt éjszaka a Deák Ferenc Szakképző Iskola tornaterme
  Tornaszerek és a tornaterem fa tetőszerkezete kapott lángra november 12-én, csütörtökön éjszaka a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában Székesfehérváron. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a székesfehérvári és a pétfürdői hivatásos tűzoltók fékezték meg. A tűz oltásában hat jármű, köztük egy létraszer vett részt. A tűz körülbelül négyszáz négyzetméteren pusztított. A lángok az iskolarészre, a tantermekre nem terjedtek át. Személyi sérülés nem történt.
  Kék hírek  -  2015. 11. 10. 14:03
  Születésnapi köszöntések a katasztrófavédelmi igazgatóságon
  Születésnapja alkalmából köszöntötték a Fejér Megyei Katasztrófa-védelmi Igazgatóság két munkatársát kedden Fehérváron. Hatvanadik születésnapja alkalmából gratuláltak Gömbös Józsefnek, a vízügyi szakterület megyei iparbiztonsági főfelügyelő-helyettesének, valamint ötvenedik születésnapja alkalmából Takács József tűzoltó alezredesnek, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának.
  Kék hírek  -  2015. 11. 09. 08:49
  Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Székesfehérváron
  A szén-monoxid-érzékelő jelzésére ébredtek fel a lakók egy társasházi lakásban vasárnap hajnalban Fehérváron. A tűzoltók a gázszolgáltatóval közösen a földszinti lakás helyiségeiben méréseket végeztek. Az egyik szobában egy cserépkályhában a napközbeni fűtésből maradt parázs izzott. A mérőműszer a cserépkályha kéménye mellett a lakótérbe visszaáramló szén-monoxid-koncentrációt mért.
  Kék hírek  -  2015. 11. 07. 12:43
  Idős fehérvári embereket fosztottak ki - további sértetteket keresnek a rendőrök
  A fehérvári rendőrök két nőt fogtak el, akik egy 75 éves nénit kíséreltek meg kifosztani az Ősz utcában. A rendőri intézkedésre azért volt szükség, mert a két asszony a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság munkatársának hazudta magát és így próbált meg bejutni egy 75 éves hölgyhöz. A 34 és 24 éves csalót a rendőrök, bűnügyi őrizetbe vették.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss