12 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső, 16.56 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2015. Május 22. Júlia, Rita, Emil
   Eseménynaptár
2015 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 05. 18. 13:53
  Elfogták - téglával akart betörtni a Németh László Iskolába
  Lakossági bejelentés alapján érkeztek a járőrök 2015. május 17-én, vasárnap hajnalban a Németh László Általános Iskolához. Egy férfi megkísérelt betörni az intézménybe úgy, hogy annak ablakát egy téglával betörte. A rendőröket meglátva menekülni próbált, de az egyenruhások még az iskola udvarán utolérték és elfogták.
  Kék hírek  -  2015. 05. 09. 15:02
  Töretlen fehérvári győzelem a megyei lépcsőfutó versenyen
   Több mint ötven versenyző állt rajthoz a Fejér megyei tűzoltó lépcsőfutó versenyen május 8-án, pénteken Duna- újvárosban. Az idén már hetedik alkalommal megrendezett bajnokságon ezúttal is a székesfehérvári hivatásos tűzoltók szerezték meg az első helyet. Az összesített versenyben Kaiser Csaba tűzoltó törzsőrmester sorban már negyedszer szerezte meg a bajnoki címet.
  Kék hírek  -  2015. 05. 09. 09:41 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Szent Flórián napi tűzoltó megemlékezés és felvonulás Fehérváron
  A székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság felvonulással egybekötött megemlékezést tartott szombaton délelőtt. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepéhez kapcsolódóan a Berényi úton, a Széna téren és a Rákóczi úton keresztül az 1885-ben alapított, egykori székesfehérvári tűzőrség mellett található Szent Flórián szobornál helyeztek el koszorút a tűzoltók.
  Kék hírek  -  2015. 05. 05. 10:30
  Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Székesfehérváron
   Egy társasházi lakásban jelzett be a szén-monoxid-érzékelő május 4-én, hétfőn délelőtt Fehérváron. A Szent István téri lakásban tartózkodók értesítették a katasztrófavédelmet, kinyitották az ablakokat és kimentek az épületből. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mérőműszere is kimutatta a szén-monoxidot a fürdőszoba légterében, ezért a kazánt lekapcsolták.
  Kék hírek  -  2015. 04. 27. 16:26
  Kisteherautóban szállítottak menekülteket - Fehérváron fogták el a csempészeket
  Két román férfi kis- teherautójával útlevél nélküli afgánokat és pakisztániakat szállított a határ felé. Az autót és utasait vasárnap reggel az M7-es autópálya székesfehérvári pihenőjénél igazoltatták a NAV munkatársai. A külföldieket előállították, a két román férfit pedig őrizetbe vették a rendőrök.
  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 17:19 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Rendőrök Szent György napi ünnepi állománygyűlésén
  Szent György nap alkalmából több, mint hatvanan kaptak jutalmat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ünnepi állománygyűlésén, ahol dr. Varga Péter r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az elismerésben részesülők mellett azok hozzátartozóival is kezet fogott, és megköszönte nekik azt a támogatást, amit családtagjaiknak nyújtanak a mindennapokban.
  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 10:31
  Miniszteri elismerést kapott Mihály János nyugalmazott tűzoltó ezredes
  A Belügy- minisztérium a hagyományok szerint közös ünnepségen emlékezett meg Szent Flóriánról, a tüzes mesterségek és Szent Györgyről, a rendőrök védőszentjéről. A rendezvényen Dr. Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át. Mihály János nyugállományú tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Tűzoltószövetség örökös, tiszteletbeli elnöke emléklapot vehetett át.
  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 09:50
  A Berényi úti balesetről egyenesen a Radványi utcai ikerház tűzhöz siettek a tűzoltók
  Két autó ütközött csütörtök délután Fehérváron. A tűzoltók még a baleset műszaki mentését végezték, amikor szintén Fehérvárról tűzről érkezett bejelentés. A Radványi utcában egy ikerház gyulladt ki. A háromszintes épület egyik lakásának legfelső emeletén az erkély melletti tároló és fölötte a tetőszerkezet égett.
  Kék hírek  -  2015. 04. 22. 08:15
  Fehérvári siker a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny megyei döntőjében
   A tudás életet menthet! címmel a Magyar Polgári Védelmi Szövetség idén is meghirdette a katasztrófa- védelmi ifjúsági versenyt. A felmenő rendszerű vetélkedő Fejér megyei döntőjét április 21-én, kedden tartották a katasztrófavédelmi igazgatóságon. A hétvégi országos megmérettetésen a váli Vajda János Általános Iskola és a székesfehérvári Kodolányi János Középiskola és Kollégium csapata képviseli a megyét.
  Kék hírek  -  2015. 04. 20. 14:31
  A Vörösmarty Mihály Könyvtárban gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
   Dobozolt könyvek gyulladtak ki a Vörösmarty Mihály Könyvtár alagsorában és két dolgozó a pincében rekedt - ennek a feltételezésnek az alapján szervezett ellenőrző gyakorlatot a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság hétfőn délelőtt. A megyeszékhely tűzoltói az épület alagsorának szűk folyosóin közlekedve, a pincét átkutatva bukkantak rá a sérült emberekre.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss