10 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 5.4 km/hNY/DNY-i szél (aktuális)
2014. December 19. Viola, Anasztáz
   Eseménynaptár
2014 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
3
4
5
6
7
8
9
10
24
25
26
28
29
30
 • Nincs esemény!

 • Advent

  Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Kék hírek  -  2014. 12. 18. 07:25 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Előzzük meg a karácsonyfa tüzeket - látványos tűzoltási bemutatót tartottak
   A kiégett lakás, az odaveszett anyagi javak és megfizethetetlen emlékek nem csak a karácsony ünnepi hangulatát, de emberi sorsokat is derékba törhetnek. A katasztrófavédelem kiemelkedő feladata a tűzesetek megelőzése, ennek érdekében látványos tűzoltási bemutató volt Székesfehérváron, a Skála parkolóban. A tűzoltók egy olajjal teli égő serpenyő és egy begyulladt nappali oltásán keresztül szemléltették a veszélyeket.
  Kék hírek  -  2014. 12. 17. 10:02
  Lakossági bejelentés alapján fogták el a dealert a nyolcadikon
   Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek a székesfehérvári nyomozók egy panellakást a Mancz János utcában még december 12-én, pénteken. A bejelentés szerint a lakásban feltehetően kábítószer árusítás folyt. A rendőrök az ingatlanban öt személlyel szemben intézkedtek és házkutatást tartottak, melynek során kábítószergyanús anyagokat foglaltak le.
  Kék hírek  -  2014. 12. 13. 15:05
  Tűzoltási bemutató a biztonságos karácsonyért
  A kiégett lakás, az odaveszett anyagi javak és megfizethetetlen emlékek nem csak a karácsony ünnepi hangulatát, de emberi sorsokat is derékba törhet. A katasztrófavédelem kiemelkedő feladata a tűzesetek megelőzése, ennek érdekében látványos tűzoltási bemutató lesz Székesfehérváron, a Skála parkolójában december 17-én tíz órától.
  Kék hírek  -  2014. 12. 12. 12:35
  Új tűzoltó létrát kapott Székesfehérvár
   Az új tűzoltó létra előreláthatóan decemberben már szolgálatba is állhat Fehérváron. Jelenleg a kezelők képzés folyik, a sikeres vizsgákat követően lehet leváltani azt az emelőkosaras gépjárművet, amely több mint húsz éve szolgálja Fejér megye és Székesfehérvár biztonságát. A Magirus M 42 L magasból mentő szer akár tizennégy emeletes épületnél is használható mentésre és tűzoltásra.
  Kék hírek  -  2014. 12. 10. 12:52
  Civileket és rendőröket jutalmaztak a példás összefogásért
   Ahogy arról korábban beszámoltunk, Fehérváron, a Pozsonyi úton lévő Nemzeti Dohányboltba 2014. december 5-én, reggel 7 órakor bement egy férfi, és az ott lévő alkalmazottól cigarettát kért. Amikor az eladó nem szolgálta ki, a férfi bántalmazta és több doboz cigarettát magához véve, az ablakot kitörve menekült el a helyszínről. Az eset után állampolgári segítséggel sikerült elfogni a tettest. Dr. Varga Péter rendőr ezredes civileket és rendőröket jutalmazott az elfogásért.
  Kék hírek  -  2014. 12. 05. 11:39
  Rablás és rongálás a Pozsonyi úti Nemzeti Dohányboltban - rendőrkézen a gyanúsított
   Fehérváron egy férfi cigarettát akart venni, de mikor az eladó nem szolgálta ki, erőszakkal vette el azt. A férfi bántalmazta az eladót, majd több doboz cigarettát vett magához. Mikor a sértett az üzletben útját állta a gyanúsítottnak, az egy székkel az üzlet kirakatát kitörte, majd ott távozott. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rablás bűntett és rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.
  Kék hírek  -  2014. 12. 03. 17:27
  Vigyázzunk értékeinkre!

  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott rendőri jelenléttel kívánja a bűncselekményeket megakadályozni, de a megelőzés érdekében azt kérik, hogy vegyük figyelembe tanácsaikat. Az elkövetés helyszínei elsősorban a bevásárlóközpontok, áruházak, piacok, pénzintézetek, vasútállomások és pályaudvarok, valamint a nagy tömegeket vonzó rendezvények.
  Kék hírek  -  2014. 11. 28. 12:35
  A baj odafigyeléssel megelőzhető - felkészülés a tél veszélyeire
   A tél számtalan örömforrása mellett veszélyeket is rejteget, azonban ha tisztában vagyunk ezekkel és betartunk pár alapvető biztonsági szabályt, akkor nem kell gonddal számolnunk. Előrelátással, odafigyeléssel, felelősségteljes közlekedéssel nagy anyagi kárral járó eseményeket előzhetünk meg.
  Kék hírek  -  2014. 11. 22. 20:55 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Trafikrablás - kilőtték a rabló bombáját a József Attila utcában (frissítve)
   Bombával fenyegetőzve rabolt ki egy trafikot a Budai út - Gáz utca kereszteződésében egy férfi, a 88-as születésű fiatalt a rendőrség állampolgári segítséggel a József utcában fogta el. A tűzszerészek is kivonultak akik hatástalanították a bombát, mindeközben 357 lakót kellett kimenekíteni. A József Attila utca 10-12 szám alatt 2x42 lakásból, a József Attila utca 21-23-ból 2x30 lakásból kellett kimenekíteni az embereket. A bombát kilőtték 21:35-kor és szerencsére senkinek nem lett semmi baja.
  Kék hírek  -  2014. 11. 21. 13:17
  Jutalmazás a bravúros elfogásért
   A székesfehérvári rabló sikeres elfogásáért három nyomozó dicséretben részesült és munkájuk elismeréseként tárgyjutalmat kaptak. Ahogy arról már beszámoltunk, 2014. november 17-én délután a székesfehérvári Kelemen Béla utcában az ott szolgálatot teljesítő nyomozók késsel fenyegetőző férfit fogtak el, aki egy nemzeti dohányboltot kísérelt meg kirabolni. Az elkövetőt a fehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói érték tetten.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss