7 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 9.36 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2014. November 21. Olivér

ÉLŐ közvetítés
   Eseménynaptár
2014 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform



  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Kék hírek  -  2014. 11. 21. 13:17
  Jutalmazás a bravúros elfogásért
   A székesfehérvári rabló sikeres elfogásáért három nyomozó dicséretben részesült és munkájuk elismeréseként tárgyjutalmat kaptak. Ahogy arról már beszámoltunk, 2014. november 17-én délután a székesfehérvári Kelemen Béla utcában az ott szolgálatot teljesítő nyomozók késsel fenyegetőző férfit fogtak el, aki egy nemzeti dohányboltot kísérelt meg kirabolni. Az elkövetőt a fehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói érték tetten.
  Kék hírek  -  2014. 11. 18. 11:34 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Bilincsben a fehérvári rabló
  Fehérváron tetten értek és elfogtak egy férfit, aki késsel akart egy dohányboltot kirabolni. A Kelemen Béla utcában szolgálatot teljesítő nyomozók gyanús személyre lettek figyelmesek 2014. november 17-én, hétfőn délután: a 30 éves B. Miklós egy trafikba bement, ahova a nyomozók követték és tetten érték, amint éppen késsel fenyegette az eladót majd elfogták.
  Kék hírek  -  2014. 11. 13. 11:58
  Árokban állt meg egy személyautó a 8-as út Fehérvárt elkerülő szakaszán
   Letért az útról és a vízelvezető árokban haladt tovább egy személyautó a 8-as út Székes- fehérvárt elkerülő szakaszán, Csór mellett, november 13-án, a reggeli órákban. A gépjárművet egy betonból készült vízáteresz állította meg. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, aki nem szorult be, a mentők tájékoztatása szerint könnyű sérülését szenvedett. A helyszínre érkező tűzoltók a jármú áramtalanítását végezték el.
  Kék hírek  -  2014. 10. 31. 08:40
  Áruházi tolvajt keresnek a fehérvári rendőrök
   A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Egy ismeretlen személy 2014. július 17-én délelőtt Székesfehérváron egy Budai úton lévő üzletből kozmetikai termékeket tulajdonított el.
  Kék hírek  -  2014. 10. 30. 16:28
  Halottak Napján is biztonságban - fokozott figyelmet kér a rendőrség
   Fokozott figyelmet és körültekintést kér a Rendőrség, mivel Mindenszentek ünnepe és a Halottak Napja miatt nagyobb forgalomra kell számítani az utakon. A rendőrök Fejér megyében is segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve kiemelten óvják a temetők környékének biztonságát Mindenszentek és Halottak Napja időszakában. Cikkünkben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásait olvashatja az ünnepekre.
  Kék hírek  -  2014. 10. 21. 09:49
  Faipari üzemben gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
   A Székes- fehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság ellenőrző gyakorlatot szervezett a Lignum-Európa székesfehérvári, faipari telephelyén éjszaka. A feltételezett szituáció értelmében a telephely 1200 négyzetméteres alapanyag tárolójában tűz keletkezett és egy munkavállalót nem találnak. A gyakorlaton a fehérvári tűzoltók vettek részt.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 23:29
  Tűzcsapot döntött és oldalára borult egy autó Székesfehérváron
   Egy személyautó a Zsolt utcában haladt, amikor felhajtott a járdára, kidöntött egy föld feletti tűzcsapot, nekiütközött egy nagyméretű fém konténernek és egy kerítést is megrongált október 16-án, délután. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az autóban már nem volt senki, a sofőrt a mentők könnyű sérülései miatt ápolták. A tűzoltók elvégezték a személyautó áramtalanítását, kerekeire fordították, ezzel kiküszöbölték az üzemanyagfolyást.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 13:40
  Tűzoltó toborzót hirdet a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
   A Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság a 2015. február hónapban induló tűzoltó képzésre történő beiskolázáshoz felvételi eljárást indít. A fizikai szintfelméréshez sportruházat szükséges, melyen kizárólag érvényes orvosi igazolással, kitöltött adatlappal, önéletrajzzal lehet részt venni. A felvételhez szükséges dokumentumok (orvosi igazoláshoz nyomtatvány, adatlap, önéletrajz készítéshez minta) a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról letölthetők.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 07:26
  Kezdődik a fűtési szezon, tanácsok a biztonság érdekében
   A fűtési időszakra készülve a Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság felhívja a figyelmet a tüzelő- és fűtőberendezések, valamint a kémények karbantartásának fontosságára és a szénmonoxid-mérgezés veszélyeire. Magyarországon minden évben több haláleset következik be szénmonoxid-mérgezés miatt, amelyek megelőzhetőek a fűtőberendezések, kémények rendszeres ellenőrzésével, karbantartásával, valamint szénmonoxid-érzékelő felszerelésével.
  Kék hírek  -  2014. 10. 09. 17:45
  Megszűnt az útlezárás - elszállították a bombát a Zichy ligetből
  Csütörtök este elszállították, majd a rendőrség által kijelölt helyen megsemmisítették a gyújtószerkezetét a Fehérváron talált tüzérségi lövedéknek. Összesen 720 embert telepítettek ki ideiglenesen. Korábban a Zichy liget 150 méteres körzetét zárták le és ürítették ki, köztük a bíróságot, a rendőrséget, egy bank egy részét és hat családi házat.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss