5 oC(koponyeg.hu)
eső, 22.32 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2016. Február 10. Elvira
   Eseménynaptár
2016 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Tanulj Fehérváron!

  Hirdetés

  Egy százalék

  2GO Fehérvár

  Tourinform  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Kék hírek  -  2016. 02. 02. 13:14
  Vezetőfülkébe szorult sérültet mentettek egy kamionból az M7-esen
  Cementszállító teherautó hátuljának ütközött egy nyerges vontató kedden délelőtt az M7-es autópályán. A Budapest felől Siófok irányába tartó kamion a velencei pihenőhely után az előtte haladó teherautó pótkocsijának ütközött. A fehérvári hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a velencei önkéntes tűzoltó egyesület vonult a balesethez.
  Kék hírek  -  2016. 01. 30. 09:11
  Megverte a biztonsági őrt a buszpályaudvaron
  A Sörház téren egy férfi bántalmazott egy másikat, miután szóváltásba keveredtek amiatt, hogy ennivalót adott a kutyájának. A kialakult vita során megütötte és megrúgta a sértettet. Egy 29 éves fedél nélküli férfi a buszpályaudvaron bántalmazta a biztonsági őrt, miután a vagyonőr felszólította, hogy szedje össze a szemetét.
  Kék hírek  -  2016. 01. 29. 13:16
  Árokba borult egy autó az M7-esen Székesfehérvárnál
  Többen megsérültek abban az autóban, amely lesodródott az M7-es autópályáról. A Budapest felől Siófok irányba tartó autó az agárdi és a seregélyesi lehajtó között az árokban a tetejére borulva állt meg. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a balesethez.
  Kék hírek  -  2016. 01. 27. 10:16
  Fának ütközött egy autó Csala közelében
  Közlekedési balesethez riasztották a fehérvári hivatásos tűzoltókat a 811-es főútra. Csala közelében egy autó az árokpartra sodródva fának ütközött, majd az úton keresztbe fordulva állt meg. Az autót a tűzoltók áramtalanították, majd lehúzták az útról. A sofőrt a mentők kórházba szállították.
  Kék hírek  -  2016. 01. 25. 07:14
  Hét balesethez is riasztották a tűzoltókat hétvégén
  Szombat estétől vasárnap kora délelőttig hét balesethez kérték a tűzoltók segítségét a megyében. A legtöbb esetben árokba sodródott, forgalmi akadályt képező autóknál volt szükség tűzoltói beavatkozásra. Az M7-es autópályán egy mikrobusz, a 61-es főúton pedig egy hűtőkocsi borult fel.
  Kék hírek  -  2016. 01. 22. 08:07
  Előzés közben ütötték el a gyalogost a Sóstói úton
   Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a Sóstói úton január 22-én reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy sofőr a vele egyirányba haladó teherautó előzésébe kezdett és az út bal szélén gyalogosan közlekedő 58 éves férfit elsodorta. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
  Kék hírek  -  2016. 01. 21. 10:21 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Rendőrkutyák álltak szolgálatba Székesfehérváron
  Rendőrkutyák álltak szolgálatba Fehérváron, önkormányzati támogatásból a Hosszúsétatéri KMB Központban. A rendőrségen még decemberben kezdte meg szolgálatát két új járőrpár: Ispaics Dóra főtörzsőrmestert „Don” a húsz hónapos németjuhász, míg Végh Dániel törzsőrmestert „Scocth” a másfél éves belga juhász segíti a munkája során.
  Kék hírek  -  2016. 01. 18. 10:09
  Szülők rémálma - tűzoltók szabadították ki az asztal lábai közül a gyermeket
  Játék közben az étkezőasztal fémlábai közé szorult egy gyermek feje vasárnap este. A kétéves fehérvári kislány biztonságos kiszabadítása érdekében a szülők a tűzoltók segítségét kérték. A tűzoltók egy kispárnát helyeztek a gyermek feje és a fémváz közé, majd szétfeszítették az asztal lábát. A kislány nem sérült meg, a mentők biztonságból kivizsgálásra kórházba szállították.
  Kék hírek  -  2016. 01. 15. 09:51
  Csudajó dolog rendőrautóval menni oviba a hatodik születésnapodon
  A hat éves Zalán két dolgot kért szülinapjára: egy kis nyuszit és azt, hogy rendőrautóval mehessen az oviba. Édesanyja mindkét kívánságát szerette volna teljesíteni, ezért levelet írt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnak és arra kérte a rendőröket, hogy a jeles napon vigyék el a gyermekét az óvodába.
  Kék hírek  -  2016. 01. 15. 09:47
  Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Székesfehérváron
  Két szén-monoxid-riasztó is megszólalt egy családi házban január 14-én, csütörtökön kora délután Székes- fehérváron. A Katona József utcában a lakók telefonon a katasztrófavédelemtől kértek segítséget, és elhagyták az épületet. A tűzoltók mérőműszere két szobában is kimutatta mérgező gázt a levegőben.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss