34 oC / 19 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2015. Augusztus 05. Krisztina
   Eseménynaptár
2015 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
9
11
30
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform



  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 07. 31. 11:36
  Fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani augusztus 11-ig
  A fokozott ellenőrzés célja a közbizton- ságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a bűncselekmények és szabálysértések számának visszaszorítása, valamint a közlekedési balesetek megelőzése. A Rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy a fokozott ellenőrzés az állampolgárokat ne zavarja, célja kizárólag a jogsértő cselekmények megelőzése, megakadályozása.
  Kék hírek  -  2015. 07. 27. 12:50
  Kamion és autó ütközött a 63-as főúton
   Közlekedési balesethez riasztották a sárbogárdi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófa- védelmi műveleti szolgálatot július 27-én, hétfőn reggel. A 63-as főút abai szakaszán egy nyerges vontató és egy személygépkocsi ütközött. A személyautót a tűzoltók gépjárműfecskendővel vontatták le az árokpartra, a műszaki mentésben a székesfehérvári tűzoltódaru is részt vett.
  Kék hírek  -  2015. 07. 21. 11:31
  Sokan nem tartják be a tűzgyújtási tilalmat
  Hétfőn ötször riasztották Fejér megyében a tűzoltókat tarló, gaz, szemét égése miatt. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság újra felhívja a lakosok figyelmét, hogy országos tűzgyújtási tilalom van érvényben, így tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken,mint ahogy tiltott a a parlag- és gazégetés is.
  Kék hírek  -  2015. 07. 17. 13:30 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Vidókamera is rögzítette a csütörtöki belvárosi rablást
  Csütörtökön fél négy után pár perccel a két férfi a Táncsics Mihály utcai utazási irodába pisztollyal, vagy fegyvernek látszó tárggyal lépett be és a dolgozók fejéhez szorítva kényszerítette őket a bevétel átadására. Lövés szerencsére nem történt és senki nem sérült meg. Miután az elkövetők a helyszínről elmenekültek átöltöztek és úgy menekültek tovább. A rablásról videófelvételt készített az üzlet belső kamerarendszere.
  Kék hírek  -  2015. 07. 16. 09:00
  Minden előzmény nélkül fejbedobtak a tinik egy nőt a Kertész utcában
  Javában tombol a nyári szünet és megannnyi értékes és érdekes program között válogathatnak a fiatalok, ketten azonban a nyári szünet eltöltésének durva garázdaságba manifesztált módját választották a minap. Egy nő kért rendőri segítséget mert a Kertész utcában - minden előzmény nélkül - két tinédzser kővel fejbe dobta őt.
  Kék hírek  -  2015. 07. 14. 11:07
  Kamionbaleset történt hajnalban az M7-esen Fehérvár mellett
   A tűzoltók szabadították ki annak a kamionnak a sofőrjét, amely szalagkorlátnak ütközött július 14-én, kedden hajnalban az M7-es autópályán. A Balaton felé haladó, darált napraforgót szállító kamion a szabadbattyáni lehajtó közelében átszakította a belső szalagkorlátot és a két pályatest között i zöldsávban állt meg. A rakomány nagy rész kiömlött.
  Kék hírek  -  2015. 07. 14. 09:24
  Kamion és kisteherautó ütközött össze délelőtt a 81-esen
   Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. július 14-én 8 óra 30 perckor a 81-es számú főút 20-as kilométerszelvényben, Söréd térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan körülmények között – egy kamion kistehergépjárművel ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült.
  Kék hírek  -  2015. 07. 10. 09:01
  Folytatódik a viharkárok felszámolása - rengeteg bejelentés érkezett Fehérvárról
  Csütörtökön ötven alá csökkent a szerdai viharral kapcsolatos bejelentések száma Fejér megyében. Ezek többsége vezetékekre dőlt fák és lógó ágak. Pénteken a székesfehérvári egységek mellett a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is a károk felszámolásán dolgoznak a megyeszékhelyen. A Magyar Biztosítók Szövetségének adatai szerint kiemelten sok kárt jelentettek Székesfehérvár térségéből.
  Kék hírek  -  2015. 07. 08. 20:26
  Jelentős károkat okozott a vihar Székesfehérváron is
  Éjfélig több mint kétszázötven bejelentés érkezett, amelyek többsége Székesfehérvárt és a Velenceit-tó déli partját érintik. A hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltók egész éjszaka dolgoztak, reggelig a káresetek mintegy felét sikerült felszámolniuk. A tűzoltók mellett a Városgondnokság is azon dolgozik, hogy mihamarabb normalizálódjon a helyzet. A város vihar utáni "helyreállítása" jövő héten még biztosan tartani fog.
  Kék hírek  -  2015. 07. 06. 06:19
  Vasárnap is több balesetnél segítettek a tűzoltók
  Vasárnap az M7-es autópályán és a 7-es főúton végeztek műszaki mentési feladatokat a tűzoltók és a 63-as főúton is történt baleset. Szombaton is négy közlekedési balesetnél kérték a katasztrófavédelem segítségét az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán. Mind a négy karambol a megnövekedett, sűrű forgalomban, a Balaton felé vezető oldalon történt.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss