15 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 9.36 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2014. Szeptember 01. Egyed, Egon, Noémi, Tamara
   Eseménynaptár
2014 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
8
9
11
16
18
19
22
23
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2014. 09. 01. 10:10
  Családi veszekedés miatt jöttek, de ültetvényt találtak a rendőrök a padlástérben
   A fehérvári rendőröket egy családi veszekedéshez hívták, azonban a helyszínen intézkedő rendőrök miközben a férjet és feleséget meghallgatták a családi házban gyanús körülményekre lettek figyelmesek. Az ingatlanban hallható zúgó hangot és jellegzetes szagot követve a tetőtérben egy növényültetvényt fedeztek fel a nyomozók.
  Kék hírek  -  2014. 08. 27. 17:02
  Elszállították a Székesfehérvár közelében talált robbanótesteket
  Megsemmisítésre a honvédség központi gyűjtőjébe szállították azokat a robbanótesteket, amelyeket Székesfehérvár közelében a 62-es főút felújítása közben találtak szerda délben - közölte a Magyar Honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje.
  Kék hírek  -  2014. 08. 27. 12:14
  A magasságkorlátozás ellenére behajtott a konténerszállító az aluljáróba
  Reggel, egy közel 4 méter magas konténerszállító teherautó a vasútállomás irányából haladva a forgalomkorlátozó táblákat figyelmen kívül hagyva behajtott a munkaterület alá, ahol nekiütközött és leszakította az állványzatot. Az állványzaton 1 munkás dolgozott, aki a baleset következtében leesett és sérülést szenvedett.
  Kék hírek  -  2014. 08. 27. 08:32
  A tűzmegelőzésről tanácskoztak Székesfehérváron
  A tűzmegelőzés fontos eleme a felkészülés a várható feladatokra, eseményekre. Ennek szellemében tartotta meg idei második rendes ülését a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság augusztus 26-án, Székesfehérváron. A következő időszakban a szén-monoxid mérgezésekkel kapcsolatos információkat szeretnék minél szélesebb körben eljuttatni a lakossághoz.
  Kék hírek  -  2014. 08. 08. 07:14
  Betörtek az egyik belvárosi optikai üzletbe Székesfehérváron
   Baltával törte be az egyik belvárosi optika kirakatát, bent összezúzta a vitrineket és közel 5 millió forint értékű szemüveget zsákmányolt az az 56 éves férfi, akit rögtön a rablás után el is fogtak a rendőrök. A környéken szolgáló biztonsági őrök a betörés pillanatában értesítették a rendőrséget, akik pár percen belül a zeneiskola udvarában egy bokorban elfogták a férfit.
  Kék hírek  -  2014. 07. 31. 17:38
  Több autó ütközött egymásnak a 81-es úton
   Összesen öt gépjármű, egy nyerges vontató, egy dobozos kisáruszállító és három személyautó ütközött össze a 81-es út 3-4-es kilométere között, Székesfehérvár határában július 31-én, csütörtökön délelőtt. A fehérvári hivatásos tűzoltók és a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kapott riasztást az esethez. A gépjárművek utasai közül a mentők öt könnyű sérültet láttak el a helyszínen, akik közül négyet további ellátásra kórházba szállítottak.
  Kék hírek  -  2014. 07. 29. 13:02
  Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség
   A Fehérvári Rendőr- kapitányság Igazgatás- rendészeti Osztálya 07801/ 2059/2014. szabs. számon közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt folytat szabálysértési eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 20-án 19 óra 45 perckor Fehérváron az Úrhidai úton közúti közlekedési baleset történt. A balesetet okozó jármű a helyszínről megállás nélkül elhajtott. A menetrend szerint közlekedő 10-es számú autóbuszon többen utaztak, akik láthatták az esetet.
  Kék hírek  -  2014. 07. 28. 18:21
  Babakocsit hirdető csaló ellen emeltek vádat
  Vádat emelt az ügyészség egy 24 éves nő ellen, aki a vád szerint mintegy 970 ezer forintos kárt okozott azzal, hogy főleg babakocsikat kínált eladásra az interneten, ám, miután megkapta a vételárat, a termékeket nem küldte el és a pénzt sem fizette vissza. A nő által elkövetett legsúlyosabb bűncselekmény három év szabadságvesztéssel sújtható.
  Kék hírek  -  2014. 07. 24. 11:00
  Bántalmazás szemtanúit keresi a rendőrség
  A Székes- fehérvári Rendőr- kapitányság garázdaság miatt folytat büntetőeljárást két külföldi állampolgár ellen, akik július 18-án 21 óra körüli időben a 81-es számú úton Sárkeresztes közelében Audi A4-es autójukból kiszállva egy közlekedési konfliktus után bántalmazták egy magyar rendszámú Ford Transit utasait.  Kérik, hogy aki a bántalmazást vagy az azt megelőző közlekedési konfliktust látta, jelentkezzen a rendőrségen.
  Kék hírek  -  2014. 07. 22. 09:50
  Teherautó pótkocsija borult árokba - megszűnt az útlezárás Székesfehérvár és Zámoly között
  Megindult a forgalom a 8123-as számú úton, befejeződött a műszaki mentés Székes-fehérvár és Zámoly között a ma reggel történt baleset helyszínén. A sérült tehergépkocsit elszállították, a forgalom zavartalanul folyik. A balesetnél egy hűtött élelmiszert szállító pótkocsi borult árokba, a pótkocsit a teherautó és egy fa tartott vissza a további dőléstől.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss