19 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 18.36 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2014. Július 11. Nóra, Lili, Nelli, Benedek
   Eseménynaptár
2014 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
7
20
22
23
27
28
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2014. 07. 10. 17:49
  Súlyos baleset az M7-es székesfehérvári szakaszán
  Súlyos közlekedési baleset történt a hajnali órákban az M7-es autópálya fehérvári szakaszán. A nem sokkal fél kettő előtt érkezett segélyhívás szerint az autópályán személygépkocsi és kamion ütközött. Az ütközés során az autóban utazó öt főből négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az ötödik utast a tűzoltók szabadították ki, súlyos sérüléseket szenvedett. A sérülteket a mentők kórházba szállították.
  Kék hírek  -  2014. 07. 06. 13:12
  A gárdonyi vízirendőrök vittek partra egy 16 éves fiút a Velencei-tónál
   A velencei standon járőröző egyen- ruhásoktól kért segítséget egy anya szombaton. A hölgy elmondta, hogy 16 éves gyermeke mintegy másfél órája tartózkodott a vízben, amikor szem elől veszítette. A fiatal fiú egy gumimatracon úszott a tóban. A bejelentést követően a Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottjai keresni kezdték a tinédzsert, akit az Öreg-tisztás elnevezésű vízterületen megtaláltak és szolgálati hajójukkal sértetlenül partra vittek.
  Kék hírek  -  2014. 07. 03. 12:45
  Fehérváron ellopott biciklik tulajdonosait keresik - a tolvaj rács mögött van már
   A rendőrség nyomozást folytat lopás miatt V. József 35 évesfehérvári lakos ellen. A férfi az elmúlt időszakban a város területén több kerékpárt lopott el. A rendőrök lefoglaltak nyolc olyan kétkerekűt, melyeket a férfi ellopott valahonnan, azonban azok tulajdonosai eddig nem tettek feljelentést. A megtalált kerékpárok típusai a következők: Neuzer, Storm, Omstar , Alpha Real Comp, Trek Mountain Series, Mistral, Remerx, és Cherokee Caprine.
  Kék hírek  -  2014. 07. 01. 07:34
  Sok baleset történt Székesfehérváron és környékén
   Székes- fehérváron és környékén a szokásosnál jóval több baleset történt az esős időjárás miatt. Egy kamionsofőr rosszullét miatt veszítette el uralmát járműve fölött. Az elszabadult gépjármű beszakítva egy családi ház kerítését, az udvaron állt meg. Ezen kívül összesen hat esetben kellett közlekedési balesethez vonulnia a Fejér megyei tűzoltóknak. Többnyire koccanásos balesetek, de felborult és árokba hajtott autók is munkát adtak az egyenruhásoknak.
  Kék hírek  -  2014. 06. 30. 10:49
  Bánfiék nyerték a Közlekedik a család Fejér megyei döntőjét
   Fehérváron az Újcsóri úti Skoda szalonban rendezték a Közlekedik a család közlekedés- biztonsági vetélkedő Fejér megyei döntőjét. A fehérvári versenyt a Bánfi család nyerte, akik teljesítményükért egy 20.000 forint értékű ajándék utalványt kaptak, valamint képviselhetik Fejér megyét a szeptemberben Zsámbékon sorra kerülő országos döntőben.
  Kék hírek  -  2014. 06. 29. 19:24
  Több mint 300 köbméternyi hulladék égett Moharakodón
   A lángok szombatról vasárnapra virradó éjszaka csaptak fel Fehérvárcsurgó- Moharakodó iparterületen. A hulladékhasznosító telepen mintegy 1000 m3 aprított hulladék harmada égett. A lángok megfékezésén a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a veszprémi vízszállító és három helyi rakodógép is dolgozott. A munkálatokat a vasárnap hajnali órákban fejezték be a telepen.
  Kék hírek  -  2014. 06. 27. 06:03
  Elszállították a Lomnici utcában talált II. világháborús robbanószereket
   Elszállították a Lomnici utcában talált robbanótesteket, a korábban ideiglenesen kiürített házakba visszatérhettek a lakók - közölte a honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje az MTI-vel. A Lomnici utcát 100 méteres szakaszon le kellett zárni, emiatt 15 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát.
  Kék hírek  -  2014. 06. 26. 11:01
  Két autó ütközött reggel a Géza utcában az iskola mellett
   Két autó ütközött reggel Fehérváron, a Géza utca és az Álmos vezér utca kereszteződésében. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak. A helyszínen a járművek áramtalanítását végezték el, illetve a forgalmi akadályt szüntették meg. A balesetben az egyik személyautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a helyszíni ellátást követően a mentők kórházba szállították további kivizsgálásra.
  Kék hírek  -  2014. 06. 24. 11:43
  Vádemelés az állatkínzó ellen - éheztette a kutyáit a Palotai úti férfi
   Egy székesfehérvári férfi nem látta el megfelelően kutyáit. A rendőrök állatkínzás miatt büntetőeljárást indítottak és most vádemelést javasolnak ellene. A rendőrségre még február 4-én érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron a Palotai úton egy családi háznál nem megfelelő körülmények között tartanak két kutyát. A helyszínre érkező rendőrök a kutyákat lefoglalták és odaadták gondozásra a Fejér Megyei Állatmentőknek.
  Kék hírek  -  2014. 06. 23. 13:21
  Mit bír a babakocsi? - vádemelés a babakocsis vastolvajok elllen
  Két nő még télen egy székesfehérvári Váralja sori vállalkozás telephelyéről vasat próbált lopni. Az egyikük magával vitte kiskorú gyermekét is. A helyszínre érkező rendőrök tetten értek két nőt, amint egy cég telephelyéről vasat hordtak ki és azt egy babakocsira pakolták. A rendőrök befejezték az ügyükben folytatott nyomozást és vádemelést javasolnak ellenük.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss