-3 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Január 20. Fábián, Sebestyén
   Eseménynaptár
2017 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2017. 01. 20. 10:01
  Újra kell indítani a házi gáznyomás-szabályozókat az öreghegyi baleset miatt
   A reggeli órákban Nagyszombati és a Zsolnai út sarkán egy autó ledöntötte egy ház kerítését és eltörte a mögötte lévő gáz csonkot. A hálózatrész javítását megkezdték, a javítás ideje alatt összesen 777 fogyasztási hely maradt időlegesen gáz nélkül. Annak érdekében, hogy a lakásokban a gázszolgáltatás elinduljon, az ügyfeleknek a házi nyomásszabályzó berendezést újból el kell indítaniuk.
  Kék hírek  -  2017. 01. 20. 08:56
  Újra zavartalanul halad a forgalom Öreghegyen
  Ahogy arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt pénteken reggel Fehérváron, a Nagyszombati út és a Zsolnai út kereszteződésében, ahol egy autó lesodródott az útról és egy gázcsonknak ütközött. A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a teljes útlezárást feloldották, az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.
  Kék hírek  -  2017. 01. 13. 13:25
  Figyelmeztetés az autósoknak - intenzív havazás az M7-es Fejér megyei szakaszán
   Az M7-es autópálya Fejér megyei szakasza - a Velencei-tó térségétől Somogy megye határáig - intenzív havazás miatt nehezen járható. A sűrű hóesés és az azzal együtt járó romló látási viszonyok fokozott figyelmet és óvatosságot követelnek meg a közlekedőktől. A rosszabb látási viszonyok miatt fontos a nagyobb követési távolság megtartása, ezzel együtt lassabban kell vezetni, így kisebb a baleset kockázata.
  Kék hírek  -  2017. 01. 11. 14:13
  Lopás miatt keresik a képen látható férfit
  A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen tettes 2016. december 10-én kora délelőtt Székesfehérváron, a Palotai úton lévő üzletközpont női mosdójából ellopott egy őrizetlenül hagyott táskát a benne lévő készpénzzel, okmányokkal és bankkártyával. A képen látható személy a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, ezért keresi a rendőrség.
  Kék hírek  -  2017. 01. 09. 22:36
  Teherautók ütköztek össze Székesfehérváron
    A 7-es és 8-asút fehérvári elkerülő szakaszán egy teherautó nekiütközött egy másik teherautónak, amely műszaki hiba miatt állt az úton. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. A balesetnél a székesfehérvári tűzoltók avatkoztak be, áramtalanították a kocsikat és helyreállították a forgalmi rendet.
  Kék hírek  -  2017. 01. 07. 09:38
  Életveszélyesen megsérült egy ember az éjszakai Budai úti tűzben
  Élet- veszélyesen megsérült egy ember péntek éjszaka egy Budai úti tűzesetben Pénteken késő este keletkezett tűz a Budai úton, egy üresen álló épület egyik helyiségében. A tűzoltók kiérkezésekor körülbelül ötven négyzetméteren égett a tetőszerkezet, a tetőtérben pedig négy embert - vélhetően hajléktalant - találtak. Hárman egy negyedik társukat próbálták kimenteni, végül mindegyikük csak a tűzoltók segítségével tudta elhagyni az égő épületet.
  Kék hírek  -  2017. 01. 06. 17:26
  Jégbe fagyott hattyút mentettek ki a Velencei-tóból
  Lakossági bejelentés alapján érkeztek a gárdonyi járőrök a Velencei-tó, Nagytisztásán lévő kikötőjébe pénteken délután. A rendőrök, egy a tó jegébe fagyott hattyút találtak, ami nem tudott kiszabadulni. Az állatot a székesfehérvári hivatásos tűzoltók segítségével mentették ki a járőrök, majd gondoskodtak menhelyre szállításáról.
  Kék hírek  -  2017. 01. 06. 11:49
  Így csúszkálhatunk biztonságosan a szabad vizek jegén
    Az elmúlt időszak mínuszokban bővelkedő időjárása és a hétvégén várható hideg időjárás a szabadba, jégre csábítja a korcsolyázni, csúszkálni szerető embereket. A szórakozás és sportolás azonban csak akkor biztonságos, ha tisztában vagyunk a szabályokkal és be is tartjuk azokat. Összefoglaltuk, hogy mikor szabad a jégen tartózkodni és mire kell odafigyelni.
  Kék hírek  -  2017. 01. 03. 11:46
  Megcsúszott és árokba borult egy autó Csalánál
  Az árokban felborulva állt meg egy személyautó a 811-es út Székesfehérvár és Csala közötti szakaszán január 2-án, a késő esti órákban. Az autónak két utasa volt, egyikük sem tartózkodott már a járműben a tűzoltók kiérkezésének időpontjában. Egy férfi könnyű, egy nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították őket.
  Kék hírek  -  2017. 01. 03. 11:27
  Teljesen leégett egy ház teteje a Nagyszombati úton
  Egy lakóház tetőszerkezete égett le teljesen a Nagyszombati utcában január 2-án, a lángokat a fehérvári hivatásos tűzoltók fékezték meg. Az épület földszintjén egy férfi tartózkodott, akit a tűzoltók kiérkezése előtt a rendőrök kihoztak, a mentők könnyű füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A tetőtéri szint megsemmisült, az egyik csúcsfal kidőlt.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss