5 oC(koponyeg.hu)
köd, 3.6 km/hDNY-i szél (aktuális)
2014. Október 31. Farkas, Rodrigó, Wolfgang
   Eseménynaptár
2014 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Kék hírek  -  2014. 10. 31. 08:40
  Áruházi tolvajt keresnek a fehérvári rendőrök
   A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Egy ismeretlen személy 2014. július 17-én délelőtt Székesfehérváron egy Budai úton lévő üzletből kozmetikai termékeket tulajdonított el.
  Kék hírek  -  2014. 10. 30. 16:28
  Halottak Napján is biztonságban - fokozott figyelmet kér a rendőrség
   Fokozott figyelmet és körültekintést kér a Rendőrség, mivel Mindenszentek ünnepe és a Halottak Napja miatt nagyobb forgalomra kell számítani az utakon. A rendőrök Fejér megyében is segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve kiemelten óvják a temetők környékének biztonságát Mindenszentek és Halottak Napja időszakában. Cikkünkben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ajánlásait olvashatja az ünnepekre.
  Kék hírek  -  2014. 10. 21. 09:49
  Faipari üzemben gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
   A Székes- fehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság ellenőrző gyakorlatot szervezett a Lignum-Európa székesfehérvári, faipari telephelyén éjszaka. A feltételezett szituáció értelmében a telephely 1200 négyzetméteres alapanyag tárolójában tűz keletkezett és egy munkavállalót nem találnak. A gyakorlaton a fehérvári tűzoltók vettek részt.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 23:29
  Tűzcsapot döntött és oldalára borult egy autó Székesfehérváron
   Egy személyautó a Zsolt utcában haladt, amikor felhajtott a járdára, kidöntött egy föld feletti tűzcsapot, nekiütközött egy nagyméretű fém konténernek és egy kerítést is megrongált október 16-án, délután. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az autóban már nem volt senki, a sofőrt a mentők könnyű sérülései miatt ápolták. A tűzoltók elvégezték a személyautó áramtalanítását, kerekeire fordították, ezzel kiküszöbölték az üzemanyagfolyást.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 13:40
  Tűzoltó toborzót hirdet a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
   A Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság a 2015. február hónapban induló tűzoltó képzésre történő beiskolázáshoz felvételi eljárást indít. A fizikai szintfelméréshez sportruházat szükséges, melyen kizárólag érvényes orvosi igazolással, kitöltött adatlappal, önéletrajzzal lehet részt venni. A felvételhez szükséges dokumentumok (orvosi igazoláshoz nyomtatvány, adatlap, önéletrajz készítéshez minta) a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról letölthetők.
  Kék hírek  -  2014. 10. 16. 07:26
  Kezdődik a fűtési szezon, tanácsok a biztonság érdekében
   A fűtési időszakra készülve a Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság felhívja a figyelmet a tüzelő- és fűtőberendezések, valamint a kémények karbantartásának fontosságára és a szénmonoxid-mérgezés veszélyeire. Magyarországon minden évben több haláleset következik be szénmonoxid-mérgezés miatt, amelyek megelőzhetőek a fűtőberendezések, kémények rendszeres ellenőrzésével, karbantartásával, valamint szénmonoxid-érzékelő felszerelésével.
  Kék hírek  -  2014. 10. 09. 17:45
  Megszűnt az útlezárás - elszállították a bombát a Zichy ligetből
  Csütörtök este elszállították, majd a rendőrség által kijelölt helyen megsemmisítették a gyújtószerkezetét a Fehérváron talált tüzérségi lövedéknek. Összesen 720 embert telepítettek ki ideiglenesen. Korábban a Zichy liget 150 méteres körzetét zárták le és ürítették ki, köztük a bíróságot, a rendőrséget, egy bank egy részét és hat családi házat.
  Kék hírek  -  2014. 10. 07. 22:12
  Súlyos, de mégis szerencsés kimenetelű baleset az M7-esen
   Az M7-es autópályán egy Budapest felé haladó személyautó a pályatest mellett lévő fás, bozótos területre hajtott október 7-én, amikor Fehérvár mellett az 53-as kilométernél letért az útról. A gépjárműben hárman utaztak, a segélykérő hívás az egyik utastól érkezett. Az autó a pálya olyan részén hajtott le, ahol nincs szalagkorlát, és a tizenöt-húsz méterre lévő sűrű növényzetbe csapódott.
  Kék hírek  -  2014. 09. 30. 15:46
  Kresz-Feszt a gyermekek helyes és biztonságos közlekedéséért
   Kresz-Fesztre várták kedden az óvodásokat és a kisiskolásokat a Fejér Megyei Rendőr- kapitányság munkatársai a Civil Központ előtti téren. A gyerekek játékos feladatokon keresztül tanulhatták meg, hogyan kell biztonságosan közlekedni. A programon a rendőrmotoros bemutató mellett számtalan érdekességgel is várták a fiatalokat. A Kresz-Feszt volt a rendőrség szeptemberei Tanévkezdési kampányának záró rendezvénye.
  Kék hírek  -  2014. 09. 18. 10:49
  Új rendőrségi lőtér és intézkedéstaktikai ház a főkapitányságon
   A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság épületének alagsorában kialakított lőteret és a Kaszap István utcában lévő intézkedéstaktikai házat csütörtökön adta át Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Varga Péter rendőr ezredes, Fejér megyei rendőrfőkapitány. Az új lőtérről a Fehérvár Televízió pénteki Híradójában és a FehérVár Magazin jövő heti számában láthatnak részletes beszámolót.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss