26 oC / 14 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. Július 24. Kinga,Kunigunda, Kincső, Krisztina
   Eseménynaptár
2014 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
20
22
23
27
28
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2014. 07. 22. 09:50
  Teherautó pótkocsija borult árokba - megszűnt az útlezárás Székesfehérvár és Zámoly között
  Megindult a forgalom a 8123-as számú úton, befejeződött a műszaki mentés Székes-fehérvár és Zámoly között a ma reggel történt baleset helyszínén. A sérült tehergépkocsit elszállították, a forgalom zavartalanul folyik. A balesetnél egy hűtött élelmiszert szállító pótkocsi borult árokba, a pótkocsit a teherautó és egy fa tartott vissza a további dőléstől.
  Kék hírek  -  2014. 07. 21. 10:27
  Érj haza biztonságban - nyári kampány a vasúti átjárós balesetek megelőzéséért
   Érj haza biztonságban! szlogennel a MÁV Zrt. Vasútbiztonsági Roadshowt szervezett. A baleset-megelőzési rendezvénysorozat keretein belül az agárdi vasúti átkelőhely közelében rendőrök, MÁV alkalmazottak és polgárőrök közösen hívták fel a vasúti átjárókon áthaladók figyelmét a biztonságos átkelés fontosságára.
  Kék hírek  -  2014. 07. 21. 09:17
  125 tonna illegális fémhulladékot foglalt le NAV
   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy fejér megyei ingatlanon mintegy 125 tonna, illegális fémhulladékot foglaltak le. Az ingatlan tulajdonosát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felszólította, hogy felhalmozott fémhulladékot 30 napon belül szállítsa el. Miután ennek nem tett eleget, a pénzügyőrök lefoglalták az ott talált, mintegy 125 tonnányi, fémkereskedelmi engedélyköteles anyagot.
  Kék hírek  -  2014. 07. 20. 08:30
  Közlekedési konfliktus - két audis garázda fenyegetett egy tranzitost
   Egy Ford Tarnsit vezetője azért kért segítséget, mert egy közlekedési konfliktust követően egy Audi személygépkocsiból kiszálló két férfi többször megütötte őt és vele utazó ismerősét. A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 46 és 23 éves külföldi állampolgárokat.
  Kék hírek  -  2014. 07. 15. 11:15
  Nem sérültek állatok a menhelyi tűzben
   Kedden a reggeli órákban érkezett a Fejér megyei katasztrófa- védelemhez riasztás, hogy Fehérváron, a Takarodó úton lévő állatmenhely területén tűz van. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor egy földszintes épület 10 négyzetméteres, állateledel raktározására szolgáló helyiségében a takarmányok csomagolóanyaga és fából készült bútorok égtek. A tűzeset során a menhelyen lévő állatok nem sérültek meg.
  Kék hírek  -  2014. 07. 11. 16:23
  Biciklist gázolt a cserbenhagyó autós a Kisteleki Taksony utca kereszteződésben
   2014. június 18-án 07 óra 40 perckor Fehérváron a Taksony utcában a Kisteleki utca felé közlekedett egy ismeretlen férfi az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel. A férfi haladása során a Taksony- Kisteleki utca kereszteződésében kihajtott a Kisteleki utcára és ott nem adott elsőbbséget a Zsolt utca felől szabályosan közlekedő kerékpáros nőnek és neki ütközött.
  Kék hírek  -  2014. 07. 10. 17:49
  Súlyos baleset az M7-es székesfehérvári szakaszán
  Súlyos közlekedési baleset történt a hajnali órákban az M7-es autópálya fehérvári szakaszán. A nem sokkal fél kettő előtt érkezett segélyhívás szerint az autópályán személygépkocsi és kamion ütközött. Az ütközés során az autóban utazó öt főből négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az ötödik utast a tűzoltók szabadították ki, súlyos sérüléseket szenvedett. A sérülteket a mentők kórházba szállították.
  Kék hírek  -  2014. 07. 06. 13:12
  A gárdonyi vízirendőrök vittek partra egy 16 éves fiút a Velencei-tónál
   A velencei standon járőröző egyen- ruhásoktól kért segítséget egy anya szombaton. A hölgy elmondta, hogy 16 éves gyermeke mintegy másfél órája tartózkodott a vízben, amikor szem elől veszítette. A fiatal fiú egy gumimatracon úszott a tóban. A bejelentést követően a Gárdonyi Rendőrkapitányság vízi körzeti megbízottjai keresni kezdték a tinédzsert, akit az Öreg-tisztás elnevezésű vízterületen megtaláltak és szolgálati hajójukkal sértetlenül partra vittek.
  Kék hírek  -  2014. 07. 03. 12:45
  Fehérváron ellopott biciklik tulajdonosait keresik - a tolvaj rács mögött van már
   A rendőrség nyomozást folytat lopás miatt V. József 35 évesfehérvári lakos ellen. A férfi az elmúlt időszakban a város területén több kerékpárt lopott el. A rendőrök lefoglaltak nyolc olyan kétkerekűt, melyeket a férfi ellopott valahonnan, azonban azok tulajdonosai eddig nem tettek feljelentést. A megtalált kerékpárok típusai a következők: Neuzer, Storm, Omstar , Alpha Real Comp, Trek Mountain Series, Mistral, Remerx, és Cherokee Caprine.
  Kék hírek  -  2014. 07. 01. 07:34
  Sok baleset történt Székesfehérváron és környékén
   Székes- fehérváron és környékén a szokásosnál jóval több baleset történt az esős időjárás miatt. Egy kamionsofőr rosszullét miatt veszítette el uralmát járműve fölött. Az elszabadult gépjármű beszakítva egy családi ház kerítését, az udvaron állt meg. Ezen kívül összesen hat esetben kellett közlekedési balesethez vonulnia a Fejér megyei tűzoltóknak. Többnyire koccanásos balesetek, de felborult és árokba hajtott autók is munkát adtak az egyenruhásoknak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss