10 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső, 12.96 km/hNyugati szél (aktuális)
2015. Március 30. Zalán
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Kék hírek  -  2015. 03. 29. 09:15 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Tragédia a szedreskerti tűzben - az önkormányzat is felajánlotta segítségét
   A szedreskerti lakónegyedben vasárnap hajnalban összesen tíz embert menekítettek ki az égő emeletes épületből, heten megsérültek, köztük egy gyerek. Három lakás vált lakhatatlanná. A mentők két embert próbáltak újraéleszteni a helyszínen. Öt embert kórházba kellett szállítani, hármuknál füstmérgezést állapítottak meg, egyikük könnyebben meg is égett. Székesfehérvár Önkormányzata részvétét fejezi ki a vasárnap hajnali tűzesetben elhunytak hozzátartozóinak és egyben felajánlja segítségét a károsultaknak.
  Kék hírek  -  2015. 03. 26. 09:54
  Csőtörésre hivatkozva jutottak be a rablók egy Semmelweis utcai lakásba
  A Semmelweis utcába hívott rendőri segítséget egy 53 éves hölgy szerdán. A sértett a rendőröknek beszámolt arról, hogy két férfi becsengetett hozzá és azt állították magukról, hogy vízügyi dolgozók és mivel csőtörés volt a házban ellenőrizni szeretnék, hogy van-e nála víz. Amíg az egyik férfi elterelte a hölgy figyelmét, addig társa ellopta a készpénzét, majd sietve távoztak a lakásból.
  Kék hírek  -  2015. 03. 26. 05:57
  Két baleset is történt hajnalban az M7-esen Fehérvár mellett
   A székesfehérvári lehajtónál, a Balaton irányába közlekedőket a 7-es számú főútra terelik a rendőrök. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 66. kilométerszelvényében a Balaton irányába vezető oldalon, Székesfehérvár mellett, melyben egy személygépkocsi és két kistehergépkocsi ütközött össze, a 63-as km-nél Balaton irányába pedig két kamion ütközött. A helyszíni szemlék és műszaki mentések ideje alatt az érintett útszakaszon jelenleg félpályás útlezárás van.
  Kék hírek  -  2015. 03. 24. 08:45
  Több száz köbméter hulladék gyulladt ki Moha-Rakodón
  Fehérvárcsurgó közelében egy ipari telephelyen gumi, habszivacs és műanyag őrleményből álló hulladékrakat kapott lángra hétfőn délután. A tűzesethez Székesfehérvárról három gépjárműfecskendő, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor, valamint Tatabányáról egy vízszállító jármű vonult.
  Kék hírek  -  2015. 03. 20. 12:46
  Felborult pótkocsis teherautót mentettek az M7-es autópályán
   Pénteken hajnalban, az M7-es autópályán a Balaton felé haladó pótkocsis teherautó Szabadbattyán mellett letért a sztrádáról, átszakította a szalagkorlátot és az árokba hajtott. A dobozolt csomagokat szállító teherautó az árokban fejtetőre borult, míg a pótkocsi a kerekein maradt. A sofőr ki tudott szállni a vezetőfülkéből, a balesetben nem sérült meg.
  Kék hírek  -  2015. 03. 19. 15:01
  Fokozott közúti ellenőrzés március 20-án és 21-én Fejér megyében
   Fejér megye közútjain 2015. március 20-án 18 óra és 2015. március 21-én 2 óra között fokozott rendőri jelenlétre kell számítani. Az ellenőrzés az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására irányul. A rendőrök személyeket igazoltathatnak, ruházatukat, járművüket átvizsgálhatják, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatják.
  Kék hírek  -  2015. 03. 18. 12:53
  Autótolvajt keresnek a fehérvári rendőrök
   A fehérvári Rendőr- kapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben, aki 2015. február 21-én virradóra a Székesfehérvár, Budai úton lévő parkolóból eltulajdonított egy Suzuki típusú személygépkocsit. Az ismeretlen elkövető beazonosításához a lakosság segítségét kérik az egyenruhások.
  Kék hírek  -  2015. 03. 13. 14:57
  Ünnepi állománygyűlés a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon
   Ünnepi állomány- gyűlésen emlékezett meg a Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság az 1848-49-es forradalom- és szabadságharc eseményeiről március 13-án, pénteken. A rendezvényen elismerések átadására is sor került. A rendezvény zárásaként a Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményének kilenc és tizenkettő osztályos tanulói adtak ünnepi műsort.
  Kék hírek  -  2015. 03. 09. 06:45
  Háromnapos fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Fejér megye közútjain
   A rendőrök a passzív biztonsági eszközök ellenőrzésére irányuló háromnapos fokozott ellenőrzést tartanak Fejér megyében március 9-én, 8 óra és március 11-én, 20 óra közötti időben. A megerősített rendőri jelenlét célja a közlekedésbiztonság javítása, a járművezetők által elkövetett jogsértések kiszűrése.
  Kék hírek  -  2015. 03. 08. 13:03
  Ellopták a perselypénzt - gyorsan elfogták a két tolvajt
  A fehérvári rendőrök az Arany János utcában elfogták azt a két tolvajt, akik egy belvárosi templomból loptak. A férfi táskájában erővágót és üveg betöréséhez használatos eszközöket, valamint több száz forint aprópénzt találtak. A gyanúsan viselkedő tolvajokra március 6-án figyeltek fel a templomban.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss