14 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 3.6 km/hváltozó szél (aktuális)
2016. Szeptember 25. Eufrozina, Kende
   Eseménynaptár
2016 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Népszavazás 2016

  Tourinform  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 09. 16. 08:12
  Kétszer volt tűz egy éjszaka alatt a Verseci utcában
   Két alkalommal is be kellett avatkozniuk a tűzoltóknak az éjszaka a Verseci utcában lévő ipari üzemben. Először elektromos kábelek szigetelése égett, majd egy egy elszívó berendezésben keletkezett tűz. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, a dolgozók elhagyták az érintett gyártóterületeket.
  Kék hírek  -  2016. 09. 15. 16:16
  Országos versenyt nyertek a fehérvári helyszínelők
  A VI. Országos Balesethelyszínelő Versenyen Makk Flórián címzetes rendőr zászlós és Szabadkai Szabolcs rendőr főtörzsőrmester képviselte a megyét, akik mindketten a fehérvári rendőrök, akik az elméleti és gyakorlati feladatok végrehajtásában egyaránt jeleskedtek, így teljesítményükkel az összesített csapatversenyben első helyezést értek el.
  Kék hírek  -  2016. 09. 13. 08:56
  Baleset Fehérváron - két gépjármű ütközött össze a Mártírok útján
  Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kedden reggel a Mártírok útja és a Raktár utca kereszteződésében. Eddig tisztázatlan körülmények között két gépjármű ütközött össze és a balesetben két személy megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán halad. Kérik a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!
  Kék hírek  -  2016. 09. 12. 06:36
  Hagyományőrző tűzoltóverseny is volt hétvégén Székesfehérváron
  Hétvégén a fehérvári tűzoltó laktanya adott otthont a IX. Országos Hagyományőrző Tűzoltó versenynek. A versenyt a Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány szervezte. A jó hangulatú, családias légkörben lebonyolított versenyben kocsifecskendő és mozdonyítható fecskendő szerelés is volt.
  Kék hírek  -  2016. 09. 08. 07:16
  Vigyázz! Mustgáz veszély - szagtalanul öl a pincék csendes gyilkosa
  Az ősz a szüret és ezzel együtt a borkészítés időszaka, aminek jellemző veszélyforrása a mustgáz. Évről évre csaknem tucatszor riasztják miatta a tűzoltókat, nem múlik el esztendő tragédia nélkül. Fontos, hogy a gyertyát lent tartsuk, mert már 10 százalékos szén-dioxid-koncentráció is eszméletvesztést, kis idő elteltével pedig fulladásos halált okozhat, de a láng csak 14 százalékos mustgáz-koncentrációnál alszik ki.
  Kék hírek  -  2016. 09. 01. 12:10
  Becsengettek! - rendőrök és polgárőrök ügyelnek a gyerekek biztonságos közlekedésére
  A szeptember hónap minden évben különösen veszélyes a gyermekek közlekedés- biztonsága szempontjából. A diákok még a szünidő hatása alatt állnak, ezért magatartásukat a figyelmetlenség, a szertelenség és a nagy mozgásigény jellemzi. A gyerekek biztonságos közlekedésére rendőrök és polgárőrök ügyelnek.
  Kék hírek  -  2016. 08. 30. 07:16
  Két nap és kezdődik - rendőrök, polgárőrök segítik az iskolák környékén a közlekedést
  Idén is rendőrök és polgárőrök segítik az iskolák környékén a közlekedést. Egyrészt megnő ilyenkor a forgalom, másrészt a vakáció alatt elszoktak az autósok és a gyerekek is egymástól, így elkél a segítség. Érdemes a gyalogosok mellett a kerékpárosokra és a motorosokra is jobban odafigyelni, hiszen baleset esetén őket semmi sem védi meg a sérüléstől.
  Kék hírek  -  2016. 08. 29. 06:54
  Hajtva tilos! Tolva szabályos! - a héten már növekszik a forgalom, figyeljünk egymásra!
  A Fejér Megyei Baleset- megelőzési Bizottság kettőszáz figyelemfelhívó táblát szerzett be, amellyel a kerékpárosokat figyelmeztetik arra, hogy a kijelölt gyalogos átkelőhelyen tekerve szabálytalan átkelni. A rendőrök tapasztalatai szerint a biciklisek nem ismerik pontosan a közlekedési szabályokat, gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy hol és hogyan szabad kerékpározni, ezért balesetveszélyes helyzeteket idéznek elő.
  Kék hírek  -  2016. 08. 28. 09:55
  Kigyulladt egy bálázógép Székesfehérváron - megmentették a traktort a tűzoltók
  Szombaton este kigyulladt egy bálázógép Székesfehérvár mellett, ahova a fehérvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel vonultak. A város szélén egy traktorhoz kapcsolt bálázó égett és a gyors beavatkozásnak köszönhetően a traktort sikerült a gépről leválasztani és megmenteni. Mindössze a hátsó lámpaburái olvadtak meg a hőterheléstől.
  Kék hírek  -  2016. 08. 17. 09:51
  Kiégett egy autó éjszaka Felsővárosban
    Késő este érkezett segélykérő hívás a tűzoltókhoz, hogy ég egy autó motortere a Marhacsapás és az Agyag utca kereszteződésében. Az egyterű autó már teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók kiérkeztek. A tűzoltók a lángokat megfékezték, az autó két utasa időben kiszállt az utastérből, így személyi sérülés nem történt.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss