20 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 18.36 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2016. Június 26. János, Pál, Cirill
   Eseménynaptár
2016 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 06. 25. 11:01
  Panelház erkélye égett a Palotai úton
   Lángok csaptak fel a Palotai út egyik tízemeletes lakóházának negyedik emeleti erkélyén pénteken. A fehérvári hivatásos tűzoltókkal párhuzamosan a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is riasztást kapott, személyi sérülés szerencsére nem történt, csak két kerékpár, az erkélyen tárolt különböző anyagok és a homlokzati hőszigetelést károsodott.
  Kék hírek  -  2016. 06. 23. 09:52
  Új körzeti megbízotti iroda működik a Mura utcában
  Csütörtökön délelőtt adták át hivatalosan az új körzeti megbízotti irodát a Szárazréten, a Mura utca 4 szám alatt. Egy üresen álló lakást alakított át a város önkormányzata irodává, ami az utcáról új bejáraton közelíthető meg. Azon túl, hogy jelentősen megnő a rendőri jelenlét, az új iroda lehetőséget biztosít a környéken élőknek is, hogy a körzeti megbízottal nyugodt helyen lehessen az esetleges problémákat megbeszélni.
  Kék hírek  -  2016. 06. 22. 20:13
  Pedagógusok és rendőrök balesetmegelőzési munkáját ismerték el
   Fejér megyében három pedagógus és hét rendőr részesült főkapitányi elismerésben a baleset- megelőzési munkájáért. A Fejér megyei rendőrfőkapitány, Dr. Varga Péter dandártábornok azokat a felkészítő szakembereket – pedagógusokat és rendőröket - részesítette elismerésben, akik az elmúlt félévben szervezett közlekedésbiztonsági versenyek során kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.
  Kék hírek  -  2016. 06. 21. 12:32
  Kántor nyomában - Norris és gazdája kapta idén a Szolgálatban négy lábon elismerést
  A „Szolgálatban négy lábon” díjat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2013-ban alapította, azzal a céllal, hogy a rendőri szakmai munkát segítő négylábúak közül az arra legérdemesebb elismerésben részesüljön. Idén Norris a nyomkövető kutya és vezetője Szinyéri Béla rendőr törzsőrmester részesült elismerésben.
  Kék hírek  -  2016. 06. 20. 12:52
  A fürdőzés veszélyeire figyelmeztet a rendőrség
   A Velencei- tóban fürdőzni azokon a helyeken szabad, amelyek nem esnek tiltó rendelkezés alá, kijelölt fürdőhelynek minősülnek. - hívja fel a figyelmet a rendőrség. Fürdőzésnek minősül az úszóeszközök - például játékcsónak, vízibicikli, banánhajó, felfújható eszközök - vízen történő használata is.
  Kék hírek  -  2016. 06. 19. 20:12
  Tragikus baleset volt vasárnap délután Fehérvár és Zámoly között
  Mindkét autó az út két oldalán lévő egy-egy árokba csapódott, az egyikben hárman utaztak, ketten súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A másik autó felborult, egyik utasa kiesett az ütközés következtében és életét vesztette, ketten az autóba, egy utas pedig az autó alá szorult. Kimentésükhöz hidraulikus mentőszerszámokat használtak a fehérvári tűzoltók. Az egyik sérültet mentőhelikopter szállította kórházba.
  Kék hírek  -  2016. 06. 18. 09:01
  Huszonkét embert mentettek ki a rendőrök a Velencei-tóból
  A Velencei-tóból 22 embert mentettek ki a rendőrök pénteken. Három túrakenuból összesen 19 embernek, majd három szörfösnek segítettek a vízi rendőrök. Az erős szélben az emberek a tó Lángi-tisztás és Nagy-tisztás részén kerültek bajba. A tavon másodfokú viharjelzés volt érvényben.
  Kék hírek  -  2016. 06. 15. 18:59
  Sulimoped program - 25 diák juthat ingyen jogosítványhoz
    A sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően 25 diák juthat ingyenesen jogosítványhoz Fejér megyében. A SuliMoped program keretében a 7. és 8. osztályos tanulók lehetőséget kapnak arra, hogy tantervi órákon kívül sajátítsák el először az elméleti, majd a gyakorlati ismereteket és díjmentesen segédmotor-kerékpár jogosítványt szerezzenek.
  Kék hírek  -  2016. 06. 10. 11:31
  Tüzérségi lövedéket találtak a Csónakázó-tóban, több házat kiürítettek
   Màsodik vilàgháborús grànàtot talàltak a Csónakàzò- tóban pénteken délelőtt. A Ligetsort a rendőrség 200 méter hosszan lezàrta, a sorhàzakat és az egyik panel 14 lakàsàt kiürítették. A zàràs a robbanótest elszàllítàsàig, megsemmisítéséig tartott, fél tizenkettőkor oldották fel.
  Kék hírek  -  2016. 06. 01. 13:25
  A Szent György Kórházból lopott bankkártyát egy férfi
    A gyanú szerint a fehérvári Szent György Kórházból lopott bankkártyát egy férfi és egy automatánál pénzt vett fel vele. A bűncselekmény elkövetése során az ATM automata felvételt készített az elkövetőről. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss