14 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős (várható)
2016. Október 29. Nárcisz, Melinda, Őzike
   Eseménynaptár
2016 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 • Nincs esemény!

 • Prima-díj szavazás

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 10. 28. 18:06
  Tömegkarambol miatt bénult le az M7-es Székesfehérvár külterületén
  Óriási torlódás alakult ki péntek délután az M7-es autópályán, négy autó és egy kamion ütközött Székesfehérvár külterületén, a városi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy kocsiba szorult sérültet. A forgalom sokáig csak egy sávon haladhatott – ráadásul a tömegkarambolt újabb baleset követte. A korlátozást öt óra után oldották fel. 
  Kék hírek  -  2016. 10. 28. 12:24
  A temetők környékének biztonságára is figyel a rendőrség
    A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Mindenszentek és halottak napja időszakában kiemelt figyelmet fordítanak a közutak és a temetők környékének biztonságára. A rendőrök október 28-tól november 2-ig a forgalmas főútvonalakon, illetve a temetők környékén jelenlétükkel legfőképpen a vagyon elleni bűncselekmények és a közúti közlekedési balesetek megelőzésére törekednek.
  Kék hírek  -  2016. 10. 28. 08:10
  Biztonságban az emlékezés idején - vigyázzunk az égő gyertyával!
    A hagyomá- nyoknak, szokásoknak megfelelően mindenszentek és halottak napján gyertyát, mécsest gyújtunk a temetőben és otthon is, emellett egyre jobban terjed a halloweeni töklámpás készítése is. A tűzvédelmi szabályok betartásával megelőzhetjük a tragédiát, a tűzkárt.
  Kék hírek  -  2016. 10. 28. 08:01 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Látni és látszani - ingyenes látás ellenőrzést is biztosítanak
  Közös közlekedés- biztonsági kampány keretében a járművezetők az akcióhoz csatlakozott szervizekben 2016. október 15-e és december 10-e között Fejér megyében is térítésmentesen ellenőriztethetik a járművük láthatóságáért felelős alkatrészeket, továbbá az idei évben először a szélvédőt.
  Részletek azakció honlapján!
  Kék hírek  -  2016. 10. 23. 17:54
  Halálos baleset Fehérváron - egy motorkerékpár és egy autó ütközött a Budai úton
  Halálos közúti közlekedési baleset történt a Budai út kivezető szakaszán vasárnap délután 17 óra körül. Egy Skoda típusú személygépkocsi vezetője balra kanyarodása során nem adott elsőbbséget a Budai úton a belváros irányába motorkerékpárján közlekedő 61 éves férfinak és összeütköztek. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
  Kék hírek  -  2016. 10. 21. 07:54
  A baj odafigyeléssel megelőzhető - felkészülés a tél veszélyeire
  A tél számtalan örömforrása mellett veszélyeket is rejteget, azonban ha tisztában vagyunk ezekkel és betartunk pár alapvető biztonsági szabályt, akkor nem kell gonddal számolnunk. Előrelátással, odafigyeléssel, felelősségteljes közlekedéssel nagy anyagi kárral járó eseményeket előzhetünk meg.
  Kék hírek  -  2016. 10. 20. 11:03
  Cserbenhagyót keresnek a fehérvári rendőrök
  Fehérvár külterületén, a 81-es számú főúton az 5-ös kilométernél 2016. október 7-én 12 óra 35 perckor egy Fehérvár felől Sárkeresztes irányába tartó és előzési manővert végrehajtó autó közlekedett, amikor a vele szemben közlekedő személygépkocsival összeütközött. Az okozó jármű vezetője anélkül hajtott tovább, hogy meggyőződött volna arról, hogy a másik járműben ülők megsérültek-e.
  Kék hírek  -  2016. 10. 17. 07:58 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Bemutatók, kötélhúzás, jókedv - gyermekzsivaj a tűzoltóságon
  A tűzoltóságon idén is nagy sikere volt a nyílt napnak, melyen rengeteg gyerek árasztotta el a fehérvári tűzoltó laktanyát. A próbariasztások, szerelési fogások ismertetése mellett igazi „nagyágyúkat” az ötven tonna emelésére alkalmas tűzoltó autódarut és a negyvenkét méter magasból mentésre, tűzoltásra alkalmas létra szereket is bemutatták a kezelőik.
  Kék hírek  -  2016. 10. 13. 08:15
  Nagyon sok baleset történt az elmúlt néhány napban - vezessenek óvatosan!
  Szerdán este a 8-as úton a városhatárban szalagkorlátnak rohant egy autó, de szerencsére csak könnyű sérülést szenvedett a vezetője. Az M7-esen Pákozd és Fehérvár között egy kisteherautó rohant kamionba. A beszorult sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Kedden halálos baleset volt az elkerülőn, szerdán pedig két súlyos sérültje volt a Mohai elágazónál történt balesetnek a 81-esen. Vezessenek óvatosan az utakon!
  Kék hírek  -  2016. 10. 12. 07:18
  Tragédia az elkerülőn - nem élte túl a sofőr a teherautóval való ütközést
  Nem élte túl az ütközést az az 54 éves férfi, aki autójával egy tehergépkocsinak ütközött Székesfehérvár külterületén. A 7-es és 8-as számú főút közös szakaszán, a Szabadbattyán felé vezető oldalon egy tehergépjármű és egy személygépjármű ütközött össze. A balesetben egy 54 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss