16 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 20.52 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2016. Május 03. Tímea, Irma, Jakab, Fülöp
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Beiratkozás

  Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 04. 28. 08:01
  Fix traffipaxok Fejér megyében - itt vezessen óvatosabban
   Április elejétől élesben működnek az ország százharminc- négy pontján a VÉDA-kamerák, melyek feladata, hogy a közlekedési szabálysértőket lefényképezzék. A rendőrség a fix traffipaxokat a balesetveszélyesnek ítélt útszakaszokra telepítette. A legtöbbet azoknak kell fizetniük, akik az autópálya leállósávjában haladnak vagy a vasúti átkelőn piros jelzésnél hajtanak át.
  Kék hírek  -  2016. 04. 28. 07:43
  Lakossági tájékoztató anyag készült a jobb közbiztonságért
  A közbiztonságot, bűnmegelőzést szolgáló tájékoztató anyagot készített a „Közbiztonság fejlesztése Székesfehérvár szolgálatában 2016” munkacsoport, amely az együttműködő szervek adatait tartalmazza. Március első felében a Vízivárosi Általános Iskolában tartott fórumon több hozzászólás, kérdés és igény is felmerült egy ilyen anyag elkészítésével kapcsolatban.
  Kék hírek  -  2016. 04. 22. 07:44
  Ammónia szivárgásnál gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
  A feltételezés szerint a hűtőgépházban az egyik kompresszor ég, a sérült csővezetékből ammónia szivárog és egy karbantartással foglalkozó dolgozót nem találnak. A 19 tűzoltó összesen 6 járművel kezdte meg a vélelmezett káreset felszámolását. Első és egyik legfontosabb mozzanatként gáztömör vegyvédelmi ruhában, vízsugár segítségével megkeresték az eltűnt és megsérült személyt, akit azonnal kimentettek a veszélyeztetett területről.
  Kék hírek  -  2016. 04. 21. 13:11
  Újabb Ovi-Zsaru programon vehettek részt a Gyöngyvirág-ovisok
  Harmadik alkalommal tartottak preventív Ovi-Zsaru programot a Gyöngyvirág Óvodában. A nagy- csoportosoknak Gazdag Andrea rendőrőrnagy és kollégái tartották a foglalkozást, Béndek Adrienn óvodapedagógussal együttműködve. A gyerekeknek a program Rendőr Robi bábfigurájával az idegenekkel kapcsolatos viselkedésről és az otthoni veszélyforrásokról adott át hasznos információkat.
  Kék hírek  -  2016. 04. 18. 07:21
  Élve mentették ki a teknősbékát a leégett házból a tűzoltók
  A melléképületek, a családi ház tetőszerkezete és beépített tetőtere teljes terjedelmében, a földszinti lakótérnek pedig több helyisége is égett, amikor az elsőként kiérkező tűzoltók megkezdték a felderítést és a vízsugarak szerelését. Az épületben már nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. A tűzeset túlélője Teki, egy teknősbéka, akit egy olyan helyiségben találtak a tűzoltók, amely korábban teljes terjedelmében égett.
  Kék hírek  -  2016. 04. 14. 10:21 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Elfogták az idős fehérvári házaspár kifosztóit
  A fehérvári rendőrök elfogtak két sajóbábonyi férfit, akik kifosztottak egy idős házaspárt. A rablók, Sz. Pál 58 éves és L. Csaba 31 éves sajóbábonyi lakók még december 15-én a Bodrog utcában bementek egy idős házaspár otthonába és onnan 75 ezer forintot loptak el. A két férfit Sajóbábonyban fogták el, de már Fehérváron hallgatták ki őket a rendőrségen.
  Kék hírek  -  2016. 04. 11. 15:49
  Befejezték az Új Csóri úti körforgalomban felborult kamion műszaki mentését
  Kora hajnalban történt még baleset a 7-es számú főút 71. kilométerszelvényében, az Új Csóri úti körforgalomban. A Farkasvermi út felöli behajtójában egy kamion felborult és forgalmi akadályt képezett, ezért a műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A műszaki mentést még a délutáni csúcs előtt befejezték és az érintett útszakasz ismét teljes szélességében járható.
  Kék hírek  -  2016. 04. 11. 09:07
  Túlméretes szállítmány miatt több helyen szünetel majd az áramszolgáltatás
   Túlméretes közúti szerelvények áthaladása miatt a város területén több helyeken szünetel az áram- szolgáltatás és a közvilágítás 2016. április 11-én 20:30 és április 12-én 04:30 között, az Új Csóri út feletti vezetékeket le fogják kötni, az érintett szakaszokra pedig teljes útzárt rendelnek el. A konvoj éjfél után pár perccel érkezik a 81-esen a városba és az Új Csóri úton keresztül Iszkaszentgyörgy felé hagyja el Fehérvárt.
  Kék hírek  -  2016. 04. 05. 08:04
  Szabadtéri tűzesetek - előzzük meg a bajt!
  A tűzesetek megelőzése és a lakosság biztonsága érdekében a szabadtéri tűzgyújtást minden esetben jogszabályban rögzített előírások és ideiglenes rendeletek szabályozzák, a tűzgyújtás aranyszabálya azonban állandó: csak akkora lángot élesszünk, amekkorát el is tudunk oltani. A tűzgyújtási tilalommal és az erdőtüzekkel kapcsolatos további információ a www.katasztrofavedelem.hu oldalon található.
  Kék hírek  -  2016. 03. 31. 15:29
  Értelmetlen vandalizmus a Béke téren
  Hat-hét éves, virágzás előtt álló gesztenyék az áldozatai annak az értelmetlen vandalizmusnak, ami a Béke térnél történt. Az anyagi kár jelentős, nem beszélve a legfontosabbról, a fák életéről. A pótlásról természetesen gondoskodik a Városgondnokság, a tetteseket pedig a térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével keresi a rendőrség.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss