23 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. Április 24. György, Fidél, Debóra
   Eseménynaptár
2014 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
3
4
6
7
9
10
11
12
13
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Iskolai beiratkozás

  Óvodai beiratkozás
  Óvodai beiratkozás

  Választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók
  Vendéglátás

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2014. 04. 19. 12:17
  Baleset az Abai úton - a lakóház udvarán állt meg a teherautó
   Egy kisteherautó Fehérvár irányából érkezett, amikor Sárbogárdon, az Abai úton letért az útról és egy családi ház falánál állt meg április 18-án, az esti órákban. A riasztást követően a sárbogárdi laktanyából két tűzoltó autó, Székesfehérvárról pedig a megyei műveleti szolgálat és egy autódaru indult útnak. A balesetet szenvedett teherautó kidöntött egy villanyoszlopot és átszakította a telek fém kerítését mielőtt az épület teraszán lévő oszlop megállította volna.
  Kék hírek  -  2014. 04. 17. 16:32
  Halálos bántalmazás Székesfehérváron - elfogták a tettest
  Bántalmaztak egy 57 éves férfit csütörtök délben Székes- fehérváron. Egy férfi többször megütött egy másikat a Horváth István lakótelep egyik házának alagsori helyiségében, az áldozat röviddel azután meghalt. Az 50 éves támadót a rendőrök a helyszín közelében elfogták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.
  Kék hírek  -  2014. 04. 17. 09:54
  Józan Húsvét - vezessenek figyelmesen, alkohol nélkül
   A kampány ideje alatt fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Magyarország, így Fejér megye közútjain is. Kérnek minden közlekedőt, hogy kizárólag józanul, a vezetésre alkalmas egészségi állapotban üljön a volán mögé, vagy szálljon kerékpárra, mert ellenkező esetben nem csak saját magát, hanem a közlekedés egyéb résztvevőit is komoly veszélynek teszi ki!
  Kék hírek  -  2014. 04. 15. 15:06
  Vandálok rongálták meg a Sóstón a Zöld Tanyát
   Szombaton este vandálok jártak a Sóstón a Zöld tanyán és környékén. A természet- védelmi területközpont udvarán található kőgrill, az ivókút és a mosdóépület csatornarendszerének egy része is áldozatul esett az értelmetlen rongálásnak. Az eddig példátlan rongálás miatt térfigyel kamera és fokozottabb rendőri ellenőrzés lesz a környéken.
  Kék hírek  -  2014. 04. 14. 11:41
  Másodfokú figyelmeztetést adtak ki Fejér megyére a várható erős szél miatt
  Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú, narancssárga figyelmeztető előrejelzést adott ki Fejér megye területére a várható erős szél miatt. A figyelmeztetés alapján április 14-én a széllökések meghaladhatják a 90 kilométer/órás sebességet. A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet a szabad ég alatti és az épületen belüli óvintézkedésekre.
  Kék hírek  -  2014. 04. 08. 12:35
  Jogtalan elsajátítás miatt keresnek két férfit
  A férfiak megtalálták az elvesztett készpénzt, de nem juttatták vissza tulajdonosának. Jogtalan elsajátítás miatt keresik őket a székesfehérvári nyomozók. Aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy egyéb információval rendelkezik a bűncselekményről az hívja a 06-22-541-600-as, vagy a  06-80-555-111-es telefonszámot.
  Kék hírek  -  2014. 04. 04. 09:23
  Életveszélyes csínytevés - üres üvegeket dobált a panelház tetejéről
   Életveszélyes foglalatosságot talált magának egy tinédzser a Palotai úton, aki az egyik panelépület tetejéről üres üvegeket dobált le. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 15 éves fehérvári fiatalember volt, aki a dobálta az üvegeket. A fiatalembert a helyszínen elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.
  Kék hírek  -  2014. 04. 02. 21:24
  Egy csecsemő is megsérült a Nagyszombati úti balesetben
   Két személyautó balesetéhez vonultak a székesfehérvári tűzoltók április 2-án Székes-fehérvár, a Béla utca és Nagyszombati utca kereszteződéséhez. Az egyik autóban két felnőtt és egy csecsemő, a másikban csak a sofőr utazott, szerencsére nem szorult be senki a gépjárművekbe. Mind a négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentőszolgálat a helyszíni ellátásukat követően elszállította őket.
  Kék hírek  -  2014. 04. 02. 08:09
  Visszaadták a fehérvári szerb ortodox templomból ellopott műkincseket
  A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kedden visszaadta a szerb ortodox egyházközség elnökének azokat a műkincseket, amelyeket 2009-ben loptak el Fehérváron. A lopott tárgyak között több ikon, illetve aranyozott kegytárgy is volt. A templomból ellopott tárgyak egy részét megtalálták a nyomozók, azonban számos ikon és öt oltárkép csak az idén márciusban került elő.
  Kék hírek  -  2014. 03. 30. 16:56
  Órásüzletet fosztott ki az Eszperantó téren - elfogták a betörőt
  Szombaton hajnalban Fehérváron az Eszperantó téren egy óraszaküzletbe törtek be. A helyszínre érkező járőrök a közelben igazoltattak egy férfit, akinek a zsebében megtalálták az ellopott órákat. A rendőrök elfogták J. Attila 31 éves székesfehérvári lakost és előállították a rendőr-kapitányságra. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss