27 oC / 15 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2016. Május 28. Emil, Csanád, Vilmos
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 05. 26. 10:38
  Baleset a Széchenyi - Horvát István utca kereszteződésben
  Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt délelőtt kilenc körül a Széchenyi út és a Horvát István út kereszteződésében. Egy a Balatoni út felől érkező kisbusz, és a Sárkeresztúri út felől a Széchenyi úton közlekedő személygépkocsi ütközött egymásnak. A balesetben ketten sérültek meg.
  Kék hírek  -  2016. 05. 25. 09:59
  Gyerekek sérültek meg a reggeli buszbalesetben
  Többségében gyerekek sérültek meg abban a balesetben, amely szerda reggel történt Székesfehérvár belterületén. A KNYKK Zrt. Gyúró felől közlekedő menetrend szerinti járata sávváltást követően ütközött egy előtte hirtelen lassító furgonnal. A fékezés ellenére az autóbusz vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet. A járaton az első információk szerint negyvenen utaztak, köztük egy velencei iskolás csoport. A baleset következtében megsérült tizenkét utas közül kilencen gyerekek.
  Kék hírek  -  2016. 05. 20. 11:43 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  A gyalog és kerékpárral közlekedők figyelmét hívták fel a szabályos közlekedésre
  A város közlekedés- rendészeti rendőrei pénteken a Dózsa György út, Mátyás király körút és Várkörút által határolt területen ellenőrizték a közlekedőket. Az ellenőrzés kifejezetten a gyalogátkelő-helyek szabályos igénybevételére irányult a kerékpárral és gyalogosan közlekedők vonatkozásában. Az egyenruhások több lényeges dologra is felhívták a közlekedők figyelmét.
  Kék hírek  -  2016. 05. 16. 16:34
  Melléképület égett a Sárkeresztúri úton
   Három vízsugárral oltották a tüzet a fehérvári tűzoltók a Sárkeresztúri úton, ahol egy családi ház udvarán lévő melléképület égett. A lángok a közelben tárolt tűzifára is tovább terjedtek, a családi ház a magas hőmérséklet miatt károsodott. Személyi sérülés nem történt, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át a lakóépületre.
  Kék hírek  -  2016. 05. 16. 13:49
  Lövések is eldördültek a Bőrgyár utcai szomszédok vitája közben
  Lövések miatt siettek a Bőrgyár utcába a rendőrök, egy eldurvult vitához. Egy fiatal férfi és egy idősebb házaspár szomszédi viszonyal már évek óta megromlott és amikor a 68 éves szomszéd a gyepére lépett, ismét összeszólalkoztak. A vitatkozást dulakodás követte, melynek során az idős férfit és 62 éves feleségét egy pincelejáróba lökte a szomszéd, majd lapáttal bántalmazta és gáz-riasztó fegyverével több alkalommal rájuk lőtt.
  Kék hírek  -  2016. 05. 07. 10:35
  Közlekedik a család - játékos feladatokkal a biztonságért
   Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján idén is meghirdették a „Közlekedik a család” közlekedés biztonsági vetélkedőt. A Fejér megyei döntőt szombaton rendezték meg Székesfehérváron, a Mátyás király körúton. A döntőn a családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban is megmérkőztek.
  Kék hírek  -  2016. 05. 04. 06:54
  Szent Flórián napi ünnepi állománygyűlés a tűzoltóságon
  Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe alkalmából ünnepi állomány- gyűlést tartott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság május 3-án, Székesfehérváron. A rendezvényen a megyei igazgatóság több munkatársát is elismerésben részesítették és a Fehérvári Tűzoltó Egyesület által alapított Lánczky János-emlékdíjat is átadták.
  Kék hírek  -  2016. 04. 28. 08:01
  Fix traffipaxok Fejér megyében - itt vezessen óvatosabban
   Április elejétől élesben működnek az ország százharminc- négy pontján a VÉDA-kamerák, melyek feladata, hogy a közlekedési szabálysértőket lefényképezzék. A rendőrség a fix traffipaxokat a balesetveszélyesnek ítélt útszakaszokra telepítette. A legtöbbet azoknak kell fizetniük, akik az autópálya leállósávjában haladnak vagy a vasúti átkelőn piros jelzésnél hajtanak át.
  Kék hírek  -  2016. 04. 28. 07:43
  Lakossági tájékoztató anyag készült a jobb közbiztonságért
  A közbiztonságot, bűnmegelőzést szolgáló tájékoztató anyagot készített a „Közbiztonság fejlesztése Székesfehérvár szolgálatában 2016” munkacsoport, amely az együttműködő szervek adatait tartalmazza. Március első felében a Vízivárosi Általános Iskolában tartott fórumon több hozzászólás, kérdés és igény is felmerült egy ilyen anyag elkészítésével kapcsolatban.
  Kék hírek  -  2016. 04. 22. 07:44
  Ammónia szivárgásnál gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
  A feltételezés szerint a hűtőgépházban az egyik kompresszor ég, a sérült csővezetékből ammónia szivárog és egy karbantartással foglalkozó dolgozót nem találnak. A 19 tűzoltó összesen 6 járművel kezdte meg a vélelmezett káreset felszámolását. Első és egyik legfontosabb mozzanatként gáztömör vegyvédelmi ruhában, vízsugár segítségével megkeresték az eltűnt és megsérült személyt, akit azonnal kimentettek a veszélyeztetett területről.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss