28 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 14.76 km/hNyugati szél (aktuális)
2016. Július 29. Márta,Flóra
   Eseménynaptár
2016 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2016. 07. 28. 12:19
  Fő a biztonság! - baleset- és bűnmegelőzés a Napraforgó Táborban
   Az utolsó előtti turnus zajlik ezen a héten a Napraforgó Városi Napközis Táborban csaknem 220 gyermek részvételével. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közreműködésével rendszeresen zajlanak baleset- és bűnmegelőzési foglalkozások, melyek célja, hogy a gyerekek ellenőrzött körülmények között sajátítsák el a szabályokat, valamint megismerjék saját képességeiket és a rendőrök munkáját is. A tábor utolsó turnusára legkésőbb augusztus 2-ig, keddig lehet jelentkezni.
  Kék hírek  -  2016. 07. 22. 07:54
  A televízió égett a hetedik emeleten a Sarló utcában tegnap este
  Az esti órákban érkezett a segélykérő hívás július 21-én, hogy Székesfehérváron, a Sarló utca egyik tíz emeletes panelépületének hetedik emeletén tűz van. A székesfehérvári tűzoltók öt járműve mellett a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is riasztást kapott az esethez. A gyors észlelésnek és beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább a szobában lévő többi berendezési tárgyra és a tűzoltók nagy teljesítményű ventillátorral átszellőztették a lépcsőházat.
  Kék hírek  -  2016. 07. 14. 11:41 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Biztonságban az EFOTT-on - hajóról is figyelik a rendőrök a fesztivált
   A gárdonyi rendőrök a szórakozni vágyók biztonságára és a lakosság nyugalmára is ügyelnek a július 16-ig tartó velencei EFOTT ideje alatt. Az egyenruhások mindent megtesznek a résztvevők biztonsága és a környéken élők nyugalma érdekében, többek között hajóról is felügyelik a fesztivál helyszínéhez közel eső vízterületeket.
  Kék hírek  -  2016. 07. 07. 09:43
  A gárdonyi rendőrök egy 68 éves férfit mentettek ki a Velencei-tóból
  A vízi körzeti megbízottak szerda délután a Velencei-tó Nagy-tisztás elnevezésű területén észleltek egy elsüllyedt vitorlást, valamint egy vízben tartózkodó, mentőmellényt viselő személyt. A rendőrök a helyszínre siettek, ahol a 68 éves fóti férfit szolgálati kisgéphajójukba emelték, hajóját vontára vették, majd a bajbajutottat vitorlásával együtt épségben a partra vitték.
  Kék hírek  -  2016. 07. 07. 07:22 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Vádemelés 17 év után a József utcai csecsemőgyilkos ellen
  A Fejér megyei rendőrök vádemelést javasoltak azzal a nővel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 17 évvel ezelőtt megölte újszülött gyermekét Székesfehérváron. A rendőrség a büntetőeljárások felülvizsgálata során 2015. évben tárt fel olyan adatot, amely alapján egy 1999-ben lezárt büntetőeljárás folyamatba helyezését kérte az ügyészségtől.
  Kék hírek  -  2016. 07. 02. 14:54
  Két új fiatal tiszt a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltségen
    Két, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végzett fiatallal bővült a Székes- fehérvári Katasztrófa- védelmi Kirendeltség hatósági osztálya. Szántó Cintia és Dőry Csaba tűzoltó hadnagyokat Vizi Ignác tűzoltó alezredes, igazgatóhelyettes köszöntötte első munkanapjukon. A fiatal tisztek az igazgatóság, és a kirendeltség vezetőinek bemutatását követően vették át beosztási parancsaikat.
  Kék hírek  -  2016. 07. 02. 12:39
  Leégett hajnalban a Széchenyi szerverszobája
  A szobában tárolt eszközök, és a teljes berendezés a tűz martalékává vált. A tűz oltását, valamint az épület átszellőztetését a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a Fehérvári Tűzoltó Egyesület tagjai végezték. A gyors beavatkozás eredményének köszönhetően a tűz az épület többi helyiségére nem terjedt át, és személyi sérülés sem történt.
  Kék hírek  -  2016. 07. 02. 09:19
  Teljes gőzzel a tóparton - akcióban a vízimentők
   A vakáció és a kánikula beköszöntével egyre többen hűsölnek a Velencei-tóban, sokan választják a vizet kikapcsolódás és sportolás céljára is. A vízimentők tömegekre számítanak a következő időszakban. Schwanner Róbert vízimentés- szervező elmondta, hogy a Velencei-tó hat strandján teljesen új felszerelésekkel tizenkét órás szolgálatot látnak el, reggeltől estig dolgoznak.
  Kék hírek  -  2016. 07. 01. 12:52
  Torládások várhatóak a 7-es számú főúton és az M7-es autópályán a hétvégén
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy a Balaton irányába jelentős forgalomra kell számítani a hétvégén. Elindulás előtt érdemes mérlegelni az alternatív útvonalak használatát. Kérik az úton lévőket, hogy kipihenten induljanak útnak, álljanak meg gyakrabban pihenni, felfrissülni! Fogyasszanak megfelelő mennyiségű folyadékot!
  Kék hírek  -  2016. 07. 01. 10:35
  Új rendőrtisztek léptek szolgálatba Fejér megyében
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság állományában hat új rendőrtiszt kezdte meg szolgálatát. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem frissen végzett rendőrei közül hárman a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, ketten a Gárdonyi Rendőrkapitányság állományában kezdik meg szolgálatukat, míg egy hadnagy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság állományát erősíti.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss