22 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 14.76 km/hDéli szél (aktuális)
2015. Április 25. Márk, Ányos
   Eseménynaptár
2015 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
14
15
 • Nincs esemény!

 • Óvodai beiratkoztás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 17:19 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Rendőrök Szent György napi ünnepi állománygyűlésén
   Április 24-e, Magyarországon a Rendőrség ünnepe. Ebből az alkalomból több, mint hatvanan kaptak jutalmat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ünnepségén, ahol dr. Varga Péter r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az elismerésben részesülők mellett azok hozzátartozóival is kezet fogott, és megköszönte nekik azt a támogatást, amit családtagjaiknak nyújtanak a mindennapokban.
  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 10:31
  Miniszteri elismerést kapott Mihály János nyugalmazott tűzoltó ezredes
  A Belügy- minisztérium a hagyományok szerint közös ünnepségen emlékezett meg Szent Flóriánról, a tüzes mesterségek és Szent Györgyről, a rendőrök védőszentjéről. A rendezvényen Dr. Pintér Sándor belügyminiszter elismeréseket adott át. Mihály János nyugállományú tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Tűzoltószövetség örökös, tiszteletbeli elnöke emléklapot vehetett át.
  Kék hírek  -  2015. 04. 24. 09:50
  A Berényi úti balesetről egyenesen a Radványi utcai ikerház tűzhöz siettek a tűzoltók
  Két autó ütközött csütörtök délután Fehérváron. A tűzoltók még a baleset műszaki mentését végezték, amikor szintén Fehérvárról tűzről érkezett bejelentés. A Radványi utcában egy ikerház gyulladt ki. A háromszintes épület egyik lakásának legfelső emeletén az erkély melletti tároló és fölötte a tetőszerkezet égett.
  Kék hírek  -  2015. 04. 22. 08:15
  Fehérvári siker a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny megyei döntőjében
   A tudás életet menthet! címmel a Magyar Polgári Védelmi Szövetség idén is meghirdette a katasztrófa- védelmi ifjúsági versenyt. A felmenő rendszerű vetélkedő Fejér megyei döntőjét április 21-én, kedden tartották a katasztrófavédelmi igazgatóságon. A hétvégi országos megmérettetésen a váli Vajda János Általános Iskola és a székesfehérvári Kodolányi János Középiskola és Kollégium csapata képviseli a megyét.
  Kék hírek  -  2015. 04. 20. 14:31
  A Vörösmarty Mihály Könyvtárban gyakorlatoztak a fehérvári tűzoltók
   Dobozolt könyvek gyulladtak ki a Vörösmarty Mihály Könyvtár alagsorában és két dolgozó a pincében rekedt - ennek a feltételezésnek az alapján szervezett ellenőrző gyakorlatot a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság hétfőn délelőtt. A megyeszékhely tűzoltói az épület alagsorának szűk folyosóin közlekedve, a pincét átkutatva bukkantak rá a sérült emberekre.
  Kék hírek  -  2015. 04. 14. 17:28
  Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Székesfehérváron
   A vértesboglári, a váli és a mányi diákok szerepeltek a legjobban a kirendeltségi katasztrófa- védelmi verseny általános iskolás korcsoportjában április 14-én, kedden Székesfehérváron. A középiskolások kategóriájában a megyeszékhely csapatai diadalmaskodtak. Mindkét kategóriában az első három helyezett csapat indulhat az április 21-i megyei döntőn.
  Kék hírek  -  2015. 04. 10. 06:36
  Az Árpádban tartották a diákok megyei közlekedésbiztonsági versenyét
  A Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a megye középiskolás tanulóinak csütörtökön, a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban rendezte meg a „XII. Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa” megyei fordulóját. A résztvevő diákok a verseny során KRESZ-teszttel és ügyességi feladatokkal mérhették össze elméleti és gyakorlati tudásukat kerékpáros, segédmotor-kerékpáros, illetve személygépkocsi vezető kategóriában.
  Kék hírek  -  2015. 04. 09. 14:10
  Lezuhant egy kisrepülőgép Úrhidán
  Egy kétszemélyes kisrepülőgép zuhant le Úrhida külterületén 2015. április 9-én 12 óra körüli időben. A gép két utasa közül az egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett a becsapódás következtében, hogy a helyszínen életét vesztette, társát a mentők kórházba szállították. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát.
  Kék hírek  -  2015. 04. 09. 08:15
  Ablakszállító kisteherautó borult fel a 81-es főúton Fehérvár mellett
   A 81-es főúton, Székesfehérvár közelében egy ablakokat szállító kisteherautó az árokba hajtott és felborult. A rakomány az útra dőlt. A főút burkolatát a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vízsugárral tisztították meg az üvegszilánkoktól és törmelékektől. A kisteherautót daruval emelték ki az árokból. A balesetben sérülés nem történt.
  Kék hírek  -  2015. 04. 03. 08:06
  Megyei ellenőrző gyakorlatot tartottak a tűzoltók a Videoton Ipari Parkban
   Hordókból kifolyt veszélyes anyagok égtek egy telephelyen, és egy dolgozó az égő csarnokban rekedt. Ez volt a feltételezése annak a megyei ellenőrző gyakorlatnak, amelyen két város hivatásos tűzoltói bizonyították szakmai felkészültségüket április 2-án, csütörtökön. A Videoton Ipari Parkban a székesfehérvári egységeknek egyszerre kellett a tűzoltást és a mentést végezniük, később a pétfürdői hivatásos tűzoltók is csatlakoztak hozzájuk.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss