11 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
intenzív eső (várható)
2015. Október 13. Kálmán, Ede, Edvárd
   Eseménynaptár
2015 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Felsőoktatás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2015. 10. 13. 16:19
  Ismeretlen férfi holttestet találtak a Kubik gödörnél
  A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt. 2015. október 5-én, hétfőn délután Székesfehérváron, a Gödör utca végén található nádasban (Kubik gödör) ismeretlen férfi holttestet észleltek járókelők. Az elhunytnál azonosítására alkalmas tárgyak nem voltak.
  Kék hírek  -  2015. 10. 12. 11:42
  Új járművet kaptak a bűnügyi helyszínelők
  Új autót kaptak a Fejér megyei rendőrség bűnügyi helyszínelői. A kisbuszt október elején vették birtokba az egyenruhások, éles riasztásuk azóta nem volt, de a kocsi a felszerelésekkel együtt már rajtra kész. A járművet kiemelt bűncselekményeknél fogják használni. A helyszínelő kisbuszban olyan szerkezet is van, ami a különböző testváladékokat teszi láthatóvá és dokumentálhatóvá a helyszínelők számára.
  Kék hírek  -  2015. 10. 08. 08:27
  Egy ember megsérült a Fehérvár mellett történt balesetben
  Összeütközött két autó október 7-én, szerdán délután, Fehérvár mellett a 7-es főúton, Agárd és Dinnyés között. Az egyik autó az árokban, a másik az úton keresztbe fordulva állt meg. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. A mentők egy sérültet kivizsgálásra kórházba szállítottak.
  Kék hírek  -  2015. 10. 03. 09:47
  Biofű a Kígyó utcában - könnyen túladagolható veszélyes szer
  A Kígyó utcában igazoltattak a nyomozók egy 18 éves fiatalt, akinek a zsebében két pakett zöld növényi anyagot találtak. A tinédzsert a rendőrök elfogták és otthonában házkutatást tartottak. A lakásban több mint 30 gramm biofüvet foglaltak le. A rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt hallgatták ki a fiatalembert, majd bűnügyi őrizetbe vették.
  Kék hírek  -  2015. 10. 01. 12:14
  Beszorult sérültek mentését gyakorolták a fehérvári tűzoltók
  Forgalomból kivont autókon gyakorolták a beszorult sérültek kiszabadítását a tűzoltók. A gyakorlaton a tűzoltóknak olyan elővigyázatossággal kellett szétvágniuk az autók karosszériáját, mintha valóban emberek tartózkodtak volna benne. A foglalkozáson a Fehérvári Tűzoltó egyesület tagjai is részt vettek.
  Kék hírek  -  2015. 10. 01. 09:22
  Cigarettacsikk miatt árasztotta el füst egy társasház pincéjét
  Cigarettacsikkek gyulladtak be egy társasház szellőző aknájában szerdán délután Fehérváron, amikor a lakók a pincéből szivárgó füstre figyeltek fel. A fehérvári tűzoltók, amikor átvizsgálták az alagsor helyiségeit és a társasház környékét. Az épület előtt, a lépcsőház bejárata melletti szellőzőaknában felhalmozódott szemét, valamint cigarettacsikkek égtek és a füst innen áramlott a társasház alagsori hőközpontjába.
  Kék hírek  -  2015. 09. 29. 15:54
  Denevérek potyogtak egy kidőlt fából a Fiskális úton
  Több mint tíz méter magas fa hasadt ketté a Fiskális úton, rádőlt az útra, elzárva mind a három forgalmi sávot. Miközben a tűzoltók darabolták fel a fát, a törzséből több denevér kiesett. A védett állatokat a tűzoltók bevitték a laktanyába, és sötétedés után, fás területen szabadon engedik őket, hasonló környezetben, mint ahol korábban megbújtak.
  Kék hírek  -  2015. 09. 29. 11:20
  Előzetesben a fehérvári autók fosztogatója
  A fehérvári rendőrök elfogtak egy  olyan nőt, aki több autóból lopott el készpénzt és más értéktárgyakat. A fehérvári L. Kálmánné 2015 nyarától több alkalommal rendszeresen lopott csukott, de nem zárt autókból. Az egyik lopását egy tüzép biztonsági kamerája is rögzítette, így a felvételek elemzése után a rendőrök azonosították a 47 éves L. Kálmánnét é bűnügyi őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte az előzetest is.
  Kék hírek  -  2015. 09. 18. 09:09
  Redőnyöket szakított le, fát döntött ki a szél Székesfehérváron
  Az erős széllökések miatt háromszor kérték a katasztrófa- védelem segítségét szeptember 17-én, csütörtökön Székesfehérváron. A Zichy ligetben egy akácfa ága lehasadt, és az alatta parkoló személygépkocsira esett, megrongálva az autót. Az ágat a fehérvári hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel ledarabolták a járműről. A Selyem utcában redőnyök szakadtak le, a Tolnai utcánál platánfa dőlt ki.
  Kék hírek  -  2015. 09. 14. 11:12
  Aranyérmes székesfehérvári létesítményi tűzoltók
   Dunaújváros adott otthont a XIX. Flórián Kupa országos létesítményi tűzoltó versenynek szombaton. A vetélkedőn induló huszonhárom csapat három versenyszámban, kismotorfecskendő-szerelésben, ügyességi akadálypályán és fali tűzcsapszerelésben mérte össze tudását és ügyességét. Az országos megmérettetésen Fejér megyét a székesfehérvári Alcoa-Köfém, valamint a dunaújvárosi papírgyár és vasmű létesítményi tűzoltó-parancsnoksága képviselte.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss