18 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 3.6 km/hÉ/ÉK-i szél (aktuális)
2014. Október 01. Malvin, Teréz
   Eseménynaptár
2014 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kék hírek  -  2014. 09. 30. 15:46
  Kresz-Feszt a gyermekek helyes és biztonságos közlekedéséért
   Kresz-Fesztre várták kedden az óvodásokat és a kisiskolásokat a Fejér Megyei Rendőr- kapitányság munkatársai a Civil Központ előtti téren. A gyerekek játékos feladatokon keresztül tanulhatták meg, hogyan kell biztonságosan közlekedni. A programon a rendőrmotoros bemutató mellett számtalan érdekességgel is várták a fiatalokat. A Kresz-Feszt volt a rendőrség szeptemberei Tanévkezdési kampányának záró rendezvénye.
  Kék hírek  -  2014. 09. 18. 10:49
  Új rendőrségi lőtér és intézkedéstaktikai ház a főkapitányságon
   A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság épületének alagsorában kialakított lőteret és a Kaszap István utcában lévő intézkedéstaktikai házat csütörtökön adta át Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány és dr. Varga Péter rendőr ezredes, Fejér megyei rendőrfőkapitány. Az új lőtérről a Fehérvár Televízió pénteki Híradójában és a FehérVár Magazin jövő heti számában láthatnak részletes beszámolót.
  Kék hírek  -  2014. 09. 12. 22:54
  Súlyos baleset történt a 811-es úton Csalánál
   Négy felnőtt és egy csecsemő sérült meg a 811-es úton Székesfehérvár és Pátka között, ahol két autó frontálisan ütközött össze péntek este. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Farkas-Bozsik Gábor elmondta, a csecsemő könnyű, a négy felnőtt pedig súlyos sérülést szenvedett. Az egyik utast a tűzoltók szabadították ki a roncsból.
  Kék hírek  -  2014. 09. 11. 15:41
  Székesfehérváron is szirénával emlékeztek a tűzoltók 9/11 áldozataira
  Tiszteletadással emlékezett a Fejér Megyei Katasztrófa- védelmi Igazgatóság a 2001. szeptember 11-én bekövetkezett New York-i terrortámadás következtében elhunyt áldozatokra. A szolgálatban lévő hivatásos tűzoltók Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Sárbogárdon egyaránt felsorakoztak a tűzoltó-parancsnokságok szertára előtt szeptember 11-én.
  Kék hírek  -  2014. 09. 11. 14:02
  Elgázolt a vonat egy embert Fehérvár és Moha között
   A Fehérvár-Komárom vasútvonalon pedig a városhatár és Moha között gázolt a tehervonat. A rendőrségi helyszínelés és a hatósági intézkedések ideje alatt az 5-ös számú vasútvonalon késésekkel közlekedtek a komáromi és a székesfehérvári vonatok. A baleset helyszíne nehezen megközelíthető helyen volt, ezért riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat is a helyszínre.
  Kék hírek  -  2014. 09. 08. 14:53 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Látványos bemutatót tartott a Fehérvári Tűzoltó Egyesület

   A Fehérvári Tűzoltó Egyesület lelkes csapata látványos tűzoltási és műszaki mentési bemutatót tartott Székesfehérváron, az Ikarus gyártelepen hétfőn délelőtt. A bemutató két szemszögből is kiváló példája, hogy felbecsülhetetlen értéket képvisel egy jól szervezett, magas szakmai színvonalat nyújtó tűzoltó egyesület.
  Kék hírek  -  2014. 09. 08. 11:20
  Drogost és bolti tolvajt vettek őrizetbe Fehérváron
  Kábítószer-gyanús anyagot foglaltak le és bolti tolvajokkal szemben intézkedtek Fehérváron a rendőrök. A járőrök a Kelemen Béla utcában igazoltattak egy 18 éves fehérvári fiatalt, akinél alufóliába csomagolva kábítószer-gyanús anyagot találtak, ezért előállították. A Palotai úton található áruházból ruhaneműt loptak, a tolvajt a rendőrök elfogták.
  Kék hírek  -  2014. 09. 05. 20:50
  Szerencsére nem bomba volt a vasútállomáson
    A székesfehérvári vasútállomás felújításán dolgozók pénteken délután jelezték, hogy bombának látszó tárgyat találtak a munkavégzés során. Időközben kiderült, hogy szerencsére nem robbanószerkezetről van szó. Azonnali intézkedéssel körbekerítették a világháborús robbanószerkezetnek vélt tárgy környezetét és megkezdődött a beazonosítás. A Magyar Honvédség Tűzszerész Ezredének helyszínre érkező tagjai azonosították a talált tárgyat, amely szerencsére nem bomba, hanem tartályszerű acéltest.
  Kék hírek  -  2014. 09. 05. 12:25
  Elfogták a tinédzser nyaklánctolvajt
   A férfi módszere az volt, hogy követte kiszemelt áldozatait, majd egy kevésbé forgalmas helyeken az asszonyok mellé lépett, a nyakukban lévő láncot elszakította és elfutott vele. A fehérvári nyomozók azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsított fiatalt, akit fehérvári otthonában fogtak el. A 17 éves tinédzser beismerte tetteit.
  Kék hírek  -  2014. 09. 01. 10:10
  Családi veszekedés miatt jöttek, de ültetvényt találtak a rendőrök a padlástérben
   A fehérvári rendőröket egy családi veszekedéshez hívták, azonban a helyszínen intézkedő rendőrök miközben a férjet és feleséget meghallgatták a családi házban gyanús körülményekre lettek figyelmesek. Az ingatlanban hallható zúgó hangot és jellegzetes szagot követve a tetőtérben egy növényültetvényt fedeztek fel a nyomozók.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss