6 oC / 0 oC(koponyeg.hu)
borult (várható)
2014. November 24. Emma, Flóra, Virág
   Eseménynaptár
2014 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Sport hírek  -  2014. 11. 23. 20:06
  Hosszabbításos fehérvári siker Dornbirnban
  Három megszerzett ponttal zárta a hétvégét a Fehérvár AV 19. A pénteki, Znojmo elleni szétlövéses vereség után vasárnap Dornbirnban nyertek Kovács Csabáék. A Volán ezúttal is túlórázni kényszerült, a Dornbirn vendégeként azonban nem kellett megvárni a büntetőket, mert jött Bartalis István és a hosszabbításban eldöntötte a meccset.
  Dornbirn - Fehérvár AV 19 3-4 (1-1, 1-0, 1-2, 0-1)
  Gólszerzők: Arniel (2), Blatny, illetve Benk, Boivin, Sarauer, Bartalis.
  Sport hírek  -  2014. 11. 23. 18:25
  Csak helyzetekig jutott a Vidi, gól nélküli szezonzáró Sóstón
  A hivatalosan utolsó őszi fordulóban a Ferencvárost fogadta a Videoton. A meccs elején hatalmas ziccer maradt ki hazai oldalon, ezt leszámítva kiegyenlített játék zajlott, gól nélkül az első félidőben. A másodikban óriási volt a Vidi fölénye, de a kevés helyzetnél a vendégek kapusa megmentette csapatát. Először nem lőtt gólt hazai pályán a Vidi, így is növelte egy ponttal előnyét az MTK előtt a táblázaton.
  Videoton - Ferencváros 0-0
  Sport hírek  -  2014. 11. 23. 10:00
  Rekordnevezés a Városi Sakk I-II. és III-IV. korcsoportos Diákolimpián
   Immáron harmadik alkalommal adott otthont a Szent Imre Általános Iskola a Városi Diákolimpia Sakk csapat-versenynek. A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda, valamint a Civil, Ifjúsági és Sportiroda által szervezett eseményen hat iskola, 17 csapattal és 70 tanulóval vett részt, amely rekordot jelent a verseny történetében. A győztes csapatok jogot szereztek maguknak a megyei döntőn való részvételre, amelyet Fehérváron tartanak 2015 februárjában.
  Sport hírek  -  2014. 11. 22. 19:50
  Jókor jöttek a triplák, a hajrában nyert Szegeden az Alba
  A szegedi sport- csarnokban próbálta megszerezni első idegenbeli győzelmét a szezonban a TLI-Alba Fehérvár. Jó dobószázalékkal az első félidőben meg is volt az előny, főleg Melvin és Djapa pontjaival. A harmadik negyedben közelebb került a Szeged, de a negyedikben Melvin remeklésével és triplákkal elhúzott az Alba.
  Szeged -TLI-Alba Fehérvár 78-90
  Sport hírek  -  2014. 11. 22. 15:06 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Hazai pályán diadalmaskodott a Tóvárosi a Játékos Sorverseny Városi Döntőjében
   Szombaton délelőtt szervezték meg a 2014/2015. tanév Játékos Sportverseny Diákolimpiai Városi Döntőjét. A városi fináléban nyolc általános iskola tanulói mérhették össze tudásukat a legjobb eredmény eléréséért. A tanulóknak összesen tíz játékos feladatot kellett végrehajtaniuk a szombati sportos programon, amelyet végül a házigazda Tóvárosi Általános Iskola nyert meg. A győztes intézményen kívül a szervezők ezúttal is díjazták a legjobban szurkoló iskola közönségét.
  Sport hírek  -  2014. 11. 21. 21:22
  Sok fordulat után szétlövéses Znojmo-siker Fehérváron
  Gólgazdag meccset játszott a Fehérvár AV19 a vendég Znojmóval. A hazaiak háromszor is vezettek egy góllal, de a csehek mindig egyenlítettek, és egy ízben szintén vezettek. A 4-4-es döntetlent hosszabbítás, majd büntető-párbaj követte, még ebben is volt mindkét félnél az előny... Végül Pucher góljával a Znojmo győzött, a Volán a válogatott szünet óta még nem tudott meccset nyerni.
  Fehérvár AV19 - Znojmo 4-5
  Sport hírek  -  2014. 11. 21. 13:15
  Még lehet nevezni az év végi futballfesztiválra
  A XV. Masterplast Fehérvári Futballfesztivál, vagyis a Videoton Baráti Kör által szervezett kispályás labdarúgó kupa idén is több részből áll, már december 27-én pattogni fog a labda a VOK-ban. A szervezők ezúttal önálló öregfiúk-tornát is hirdettek, a 34 évnél idősebb játékosok ezen, de ezzel párhuzamosan a hagyományos tornán is részt vehetnek.
  Sport hírek  -  2014. 11. 20. 16:12
  Pénteken tartják a városi sakk I-II. és III-IV. korcsoportos diákolimpiát
   A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda, valamint a Civil, Ifjúsági és Sportiroda városi sakk csapat- bajnokságot szervez I-II. és III-IV. korcsoportosok számára. A versenyen a fehérvári városi csapatbajnoki cím kerül eldöntésre korcsoportonként a fiúknál és a lányoknál (alsó és felső tagozaton). A győztes csapatok jogot szereznek a megyei döntőn való részvételre. A mostani rendezvényre nevezési csúcsot könyveltek el a szervezők. A versenyre díjtalanul lehetett nevezni.
  Sport hírek  -  2014. 11. 19. 21:20
  A végén lett fölényes a MAFC elleni Alba-győzelem
  Tizenkét nappal vezetőedzője lemondása után lépett ismét pályára a TLI-Alba Fehérvár. Egyelőre megfigyelőként, de itt volt a csarnokban Székely Norbert, az új edző, a mérkőzésen Góbi Henrik irányította a csapatot. A MAFC ellen egyértelmű esélyes volt az Alba, és végig vezetve meg is nyerte a meccset a szívósan kapaszkodó fővárosiak ellen. Főleg a szerzett labdákkal élt jól a fehérvári csapat, amely szombaton Szegeden folytatja szereplését.
  TLI-Alba Fehérvár - MAFC 98-73
  Sport hírek  -  2014. 11. 19. 13:12
  Székely Norbert a fehérvári kosarasok vezetőedzője
  A női szakágban öt bajnoki aranyérmet szerző, szövetségi kapitányként is ténykedő szakember, Székely Norbert a TLI-Alba Fehérvár új vezetőedzője. Az Euroleasing-Sopronnal veretlenül nyert 2013-as bajnokság  óta a soproni fiú utánpótlásban dolgozó Székely felnőtt szinten először vezet férfi csapatot, célja, hogy előrébb lépjen az Albával.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss