21 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 11.16 km/hÉszaki szél (aktuális)
2015. Június 30. Pál
   Eseménynaptár
2015 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
24
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2015. 06. 30. 10:41
  Bódis Szabó Katinka ismét aranyérmes lett a Masters Európa-bajnokságon
  A Fehérvár Rugby Club súlyemelő szakosztálya is egyre eredményesebben működik. Erről tanúskodik, hogy a bangori (Anglia) Masters Európa-bajnokságon Bódis Szabó Katinka megismételte tavalyi sikerét, és a 75kg-osok mezőnyében szerzett újfent aranyérmet.
  Sport hírek  -  2015. 06. 29. 07:46
  Kétszeres BL-győztes kapust igazolt a Fehérvár KC
   Kilenc évesen, Tatabányán kezdte a kézilabdát, összesen tizenhárom szezont töltött Győrben, a nyáron pedig elfogadta a Fehérvár KC ajánlatát. Herr Orsolya kétszer Bajnokok Ligája győztesként szerződött Székesfehérvárra. A rutinos hálóőr kétéves szerződést kötött a fehérvári kézilabdacsapattal, amelyben meghatározó szerepre számíthat.
  Sport hírek  -  2015. 06. 27. 19:57
  Önbizalom növelő győzelmet aratott az FC Astra ellen a Videoton FC
   Szombaton délután a román FC Astra Giurgiu ellen játszotta második felkészülési mérkőzését a Videoton FC. A piros-kékek már az első játékrészben is nagy magabiztossággal játszottak, így már a szünetre is kétgólos előnnyel mehettek pihenőre Feczesinék. A szünet után Kovács István is beköszönt, így kétség sem férhetett a Videoton FC háromgólos sikeréhez.
  Sport hírek  -  2015. 06. 27. 11:10
  Díjmentes Nordic Walking foglalkozások lesznek nyáron is az Öreghegyen
   A város különböző pontjain, így az Öreghegyen és Palotavárosban is díjmentes Nordic Walking túrákon tölthetik igazán aktívan a nyarat az érdeklődők. Az Öreghegyen augusztus 31-ig, minden hétfőn 18.00 órától indulnak a csoportok az Öreghegyi Közösségi Ház (Fiskális út 93.) főbejáratától, Horváth István Nordic Walking instruktor vezetésével.
  Sport hírek  -  2015. 06. 27. 07:57
  Ingyenes aquafitness napot tartanak vasárnap a Csitáry G. Emil Uszodában
   Idén már negyedik alkalommal tartanak június 28-án, vasárnap Aquafitness ingyenes nyílt napot Csitáry G. Emil Uszodában. Az aquafitness ajánlott minden nőnek és férfinak, akiknek egészségmegőrző, állóképesség fejlesztő, rehabilitáló céljaik vannak, vagy fogyni és alakot formálni szeretnének. A szervezők lányokat, fiúkat, nőket és férfiakat is szeretettel várnak egy vizes, mozgalmas délelőttre!
  Sport hírek  -  2015. 06. 26. 15:41
  A Fehérvári Ajándékboltban is lehet jegyet vásárolni a Gyulai István Memorialra
  Péntektől a Belvárosban is lehet jegyet vásárolni a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjra. A jegyértékesítés újabb helyszíne azoknak kedvez főképpen, akik nem jártasak az online jegyrendelésben. Újdonság, hogy a jegyek idén tombolaszelvényként is funkcionálnak.
  Sport hírek  -  2015. 06. 26. 11:28
  Hat fehévári öttusázó készül a jövő heti világbajnokságra
  Berlinben rendezik jövő hétfőtől az öttusa-világbajnokságot. A dobogósok olimpiai kvótát szereznek, de nemcsak ezért fontos a jó szereplés, a hagyományok is kötelezik a magyarokat. A Volán Fehérvár és az Alba Öttusa összesen hat versenyzővel képviseli a várost a vébén, egyéniben, csapatban váltóban és mix-váltóban is érdekeltek leszünk.
  Sport hírek  -  2015. 06. 25. 17:47
  Jégkorong: újabb légiós érkezését jelentették be a Volánnál
  A Fehérvár AV 19 EBEL-re készülő együttese újabb kanadai légióssal bővül Brendan Connolly személyében, aki az ECHL-ben érdekelt Alaska Acesből érkezik Székesfehérvárra. Connolly komoly tapasztalattal rendelkezik, az ECHL mellett játszott az AHL-ben is, míg a tavalyi szezonban a múlt héten a Volánnal szerződést kötő Chris Francis csapattársa volt.
  Sport hírek  -  2015. 06. 25. 13:30
  Fehérvár Enthroners - a Divízió I-es feljutás a cél
  Városházán járt a székesfehérvári Fehérvár Enthroners amerikai futballcsapat frissen újjáalakult elnöksége. A klub felnőtt gárdája idén a Divizió II-ben a rájátszásig jutott és céljuk, hogy a következő szezonban feljussanak a Divízió I-es csoportba. A találkozón arról is szó esett, hogy a város lehetőségeihez mérten minden feltételt biztosít az egyre sikeresebb fehérvári sportegyesületnek.
  Sport hírek  -  2015. 06. 25. 10:53
  Két ARAK-atléta az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon
  A fehérvári Mátó Sára és Deák Márton is tagja lett annak a 16 fős magyar olimpiai atléta csapatnak, amelyik 2015. július 27 - augusztus 1. között részt vesz a grúziai EYOF-on. AZ eseményt 1991 óta két évente rendezi meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kilenc sportágban.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss