25 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2016. Május 27. Hella, Pelbárt, Ágoston
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2016. 05. 26. 20:00
  Győzelemmel zárta a szezont a Fehérvár KC, hatodik hely a vége
  A női kézilabda-bajnokságban az 5. helyért játszott egymással a két Fejér megyei csapat. A Fehérvár KC nem tudta ledolgozni nyolcgólos hátrányát, amit Dunaújvárosban összeszedett, de jól hajrázva megnyerte a visszavágót. Deli Rita csapata így hatodik lett a szezon végén, ez a helyezés elvileg nemzetközi kupaindulást érhet a fehérváriaknak.
  FKC - Dunaújváros 28-27 (11-15)
  Sport hírek  -  2016. 05. 26. 13:03 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Hat napon át Székesfehérvár az utánpótlás atlétika fővárosa
  Ifjú atléta tehetségek küzdenek hat napon át, több korcsportban Fehérváron a Diákolimpiai bajnoki címekért. Az első versenynapon, csütörtökön a II. korcsoportos diákok többpróba összetett versenye zajlott, ahol minden megye/Budapest bajnoka, plusz a megyei döntőkön legmagasabb pontszámot elért három iskola és egyéni versenyzők képviselték településüket, iskolájukat.
  Sport hírek  -  2016. 05. 26. 09:06
  Oroszlányban versenyeztek az Fehérvár Rugby Club SE súlyemelői
  A szombati napon a Fehérvár Rugby Club súlyemelői részt vettek az Oroszlányban rendezett csapat- bajnokság selejtezőjén. Az oroszlányi sporteseményen a Nyugat Magyarországi Csapatbajnokság 2. fordulójában az előzetes várakozásoknak megfelelően szerepeltek a Fehérvár Rugby Club SE súlyemelői, akik összetettben a 14. helyen végeztek.
  Sport hírek  -  2016. 05. 26. 07:37
  A korábbi világcsúcstartó Asafa Powell is indul Fehérváron
  A korábbi világcsúcstartó Asafa Powell is indul az idén először kétnapos Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon a székesfehérvári Regionális Atlétikai Központban. A jamaicai sprinter 2005-ben 9.77 másodpercre, később 9.74-re és 9.72-re javította a 100 méter világrekordját, utóbbi minden idők ötödik legjobb eredménye, ennél csak hárman - Usain Bolt, Tyson Gay, Justin Gatlin - tudtak jobbat.
  Sport hírek  -  2016. 05. 25. 19:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Kubb, Paso Doble, grundbírkózás a Kihívás Napján Fehérváron
  A korábbi évekhez hasonlóan Székesfehérvár idén is csatlakozott Kihívás Napjához. A gólyalábazástól a grundbirkózáson át a kubbig számos különleges programmal készültek a szervezők. Kicsik és nagyok is megmozdultak a városban, május 25-én 00.00 órától 21.00 óráig közel félszáz sportprogram közül válogathatnak a fehérváriak.
  Sport hírek  -  2016. 05. 25. 08:58
  Áloműző tornával kezdődött az idei Kihívás Napja
  Éjfélkor a Csitáry G. Emil Uszoda előtt kezdődtek a Kihívás Napja fehérvári programjai. Az áloműző tornagyakorlatokat megannyi lelkes sportember végezte és utána jónéhányan úsztak egy nagyot a medencében. Szerdán városszerte sportprogramok várnak mindenkit, hogy idén ismét Székesfehérvár legyen a legsportosabb település. A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz.
  Sport hírek  -  2016. 05. 24. 22:11
  Simán nyerte az elődöntő harmadik meccsét az Alba
  Gyakorlatilag az első negyedben eldöntötte az elődöntő harmadik meccsét a TLI-Alba Fehérvár. Dzunic Branislav együttese nekiesett a Paksnak, és tíz percnyi játék után huszonegy ponttal vezettek, a vendégek nem tudtak visszazárkózni, így végül majd' harminc lett közte. Összesítésben ezzel 2-1-re vezet az Alba.
  TLI-Alba Fehérvár – Atomerőmű SE 96-68 (34-13, 22-24, 24-18, 16-13)
  Sport hírek  -  2016. 05. 24. 21:23
  Hatodik lett a Málits-Strobl duó a moszkvai öttusa világbajnokságon
  Hatodik helyen végzett a Málits István (Volán Fehérvár), Strobl Krisztián (Alba Öttusa SE) alkotta fehérvári páros váltóban az öttusázók moszkvai világbajnokságán. A keddi versenyt a dél-koreaiak nyerték meg, mellettük a dobogóra az oroszok és a franciák állhattak fel.
  Sport hírek  -  2016. 05. 24. 13:04
  Kitüntették az ARAK szakosztályvezetőjét
  Május 21-én, a Magyar Testnevelési Egyetem Főépületének Dísztermében került sor a Magyar Atlétikai Szövetség 2016. évi rendes Küldöttgyűlésére. A MASZ a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is kitüntetésekkel jutalmazta a sportágban kiemelkedő tevékenységet folytatató szakembereket. A díjazottak között szerepelt Tölgyesi Előd, az Alba Regia Atlétikai Klub szakosztályvezetője is, akinek közel 20 éves szakmai munkáját, a Magyar Atlétikáért Bronz fokozat kitüntetéssel ismerték el.
  Sport hírek  -  2016. 05. 24. 09:14
  Az éremgyűjtés a triatlonszezonban is folytatódik
  Az idei triatlonszezon rögtön tétversennyel indult az Alba Triatlon SE versenyzőinek. A nemrégiben alakult egyesület az éremhalmozó duatlonversenyek után a triatlonszezont is eredményesen kezdték. A tiszaújvárosi Klubcsapat Országos Bajnokságon és Sprint távú ranglistaversenyen állt rajthoz a 11 fős fehérvári különítmény.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss