10 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső, 12.96 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2016. Február 14. Bálint, Valentin, Cirill, Metód
   Eseménynaptár
2016 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Tanulj Fehérváron!

  Hirdetés

  Városkártya

  Egy százalék

  2GO Fehérvár

  Tourinform  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Sport hírek  -  2016. 02. 14. 18:50
  A Real Madrid története során harmadszor nyerte meg a Szent István Kupát
  Véget értek Európa egyik legrangosabb kosárlabda utánpótlástornájának, a IV. Szent István Kupa küzdelmei. A nívós viadalon a vasárnapi helyosztókon is pazar egyéni és csapat teljesítményeket láthatott az Alba Regia Sportcsarnokba ellátogató közönség. A torna fináléjában a Real Madrid 80-71-re győzött az olasz Stellazzura Rome ellen, így megvédte címét.
  Sport hírek  -  2016. 02. 14. 15:04
  Deák- és Széchenyi-siker a XXIV. Kaszás Gábor Kupa döntöjében
  A Videoton fiatalon elhunyt edzője, Kaszás Gábor emlékére már huszonnegyedszer rendezték meg a középiskolások kispályás labarúgó-tornáját. Az MSZP helyi szervezete által létrehívott kupa idei kiírásában öt lány- és tizenegy fiúcsapat indult, a meccseket, mint mindig, a Köfém-csarnokban rendezték. A lányoknál a Deák Ferenc, a fiúknál a Széchenyi középiskola nyert.
  Sport hírek  -  2016. 02. 14. 11:55 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Több mint kétszázan vettek részt a IV. Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutáson
  Az időjárás is kegyeibe fogadta a IV. Székesfehérvári Jótékonysági Szeretetfutást: a sportolni vágyók kellemes kora tavaszi időben és verőfényes napsütésben vehettek részt a Halesz ligetben a programon. Az elmúlt évek sikerének köszönhetően ezúttal is nagyon sokan indultak el a szeretetfutáson, amelyen a fiatalabb és az idősebb korosztály egyaránt szép számmal képviseltette magát. Több mint kétszázan álltak rajthoz.
  Sport hírek  -  2016. 02. 13. 22:59 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Stellazzura Rome és a Real Madrid jutott a IV. Szent István Kupa döntőjébe
  Szombaton igazi kosárlabda- dömping várta az érdeklődőket az Alba Regia Sport- csarnokban, hiszen a Szent István Kupa csapatain kívül a TLI-Alba Fehérvár felnőtt és utánpótlás együttese is pályára lépett. A IV. Szent István Kupa harmadik napján eldőlt, hogy a vasárnapi fináléban a Stellazzurra Rome és a Real Madrid meccsel egymással az aranyért.
  Sport hírek  -  2016. 02. 13. 20:45
  A harmadik negyedben döntötte el a meccset az Alba Fehérvár
  A sereghajtó Jászberény ellen kötelező győzelem várt az Alba Fehérvárra a kosárlabda-bajnokságban. Ennek megfelelően ismét sok pontot dobtak Cheryék az első félidőben, de nem dőlt el a meccs. A harmadik negyedben már igen, ekkor nagyon jól dobott az Alba, így a negyedik negyedben látott lazítás is belefért.
  TLI-Alba Fehérvár - Jászberény 110-89
  Sport hírek  -  2016. 02. 13. 19:51
  Vereség a tavaszi rajton, Újpesten kikapott a Videoton
  A forduló előtt második helyen álló Újpesthez látogatott rangadóra a tavaszi bajnoki rajton a harmadik Videoton. Kiegyenlített első félidőben mindkét kapu előtt adódott lehetőség, gól azonban nem esett. A másodikban volt ziccere a Vidinek, de Feczesin kihagyta, az Újpest pedig kihasználta egyik helyzetét és Hazard révén győztes gólt szerzett.
  Újpest FC - Videoton 1-0 (0-0)
  Sport hírek  -  2016. 02. 13. 17:43 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  A selejtező első két feladata után döntőt érő helyen áll Vértes Nátán
  Nagyszerűen rajtolt a hokisok egyéni ügyességi versenyében Vértes Natán. Az első gyakorlatnál, ahol a korcsolyázó tudást tesztelték, nem volt szerencséje, mert a negyeddöntőben összekerült a később a döntőig menetelt finn legénnyel. A második próbában viszont parádézott. A kapu négy sarkát kellett kilőni 30 másodperc alatt és ő lett az egyetlen, akinek ez minden párbajban sikerült.
  Sport hírek  -  2016. 02. 13. 14:34
  Elkezdődtek a 2016-os Ifjúsági Téli Olimpiai Játékok
  Péntek este a megnyitó ünnepséggel hivatalosan is elkezdődött a 2016-os Ifjúsági Téli Olimpia. Az impozáns esemény mellett azonban más érdekességek is történtek Vértes Nátánnal és edzőjével, Kiss Dáviddal. A fiatal versenyzőre szombaton már nagy feladatok várnak, hiszen az első selejtezőben kell bizonyítania képességét.
  Sport hírek  -  2016. 02. 12. 20:33
  Négy között az FKC a Magyar Kupában
  Hihetetlen izgalmak között jutott be a legjobb négy közé a Magyar Kupában a Fehérvár KC. Bakó Botond együttese 27-27-es döntetlenre végzett a Békéscsaba vendégeként, a kupa versenykiírása szerint az azonos osztályú csapatok párharcában döntetlen esetén a vendég csapat, vagyis ebben az esetben a Fehérvár KC lép tovább.
  Sport hírek  -  2016. 02. 12. 16:16 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Hatalmasat küzdve, hosszabbítás után nyert az U16-os magyar kosár válogatott
  Remek iramú mérkőzéseket játszottak le pénteken is a IV. Szent István Kupán, Alba Regia Sport- csarnokban. A nap első meccsén heroikus küzdelemben győzött a Fenerbahce ellen az U16-os magyar válogatott. Váradi Attila tanítványai hosszabbítás után, 82-75-re győzték le a remekül küzdő török együttest. Ezt követően a Stellazzurra Rome is begyűjtötte második győzelmét a tornán.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss