11 oC / 4 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2015. Március 02. Lujza, Ágnes, Henrik, Magor
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
10
15
31
 • Nincs esemény!

 • Versünnep

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Sport hírek  -  2015. 03. 01. 19:49
  Legyőzte a Volán a Salzburgot - biztos a pályaelőny
  Visszavágott a Fehérvár AV 19 a középszakasz első körében elszenvedett 7-3-as vereségért a Salzburgnak. Rob Pallin gárdája 4-2-re győzött a Red Bull ellen, és ezzel bebiztosította rájátszásbeli pályaelőnyét.
  Fehérvár AV 19 – Red Bull Salzburg 4-2 (0-0, 3-1, 1-1)
  Gólszerzők: Kóger (2), Magosi, Marino, illetve Raffl, Konradsheim.
  Sport hírek  -  2015. 03. 01. 17:24
  Kétgólos előny után egy pontot szerzett a Vidi Győrben
  A győri ETO-parkban kezdte a tavaszi szezont a Videoton, mégpedig jól, hiszen az első félidő hajrájában már két góllal vezetett. Mint ősszel nem egyszer, Nikolics és Juhász volt a gólszerző. De még szünet előtt szépített a Győr, izgalmassá téve a folytatást. A második félidő hajrájában már nagyon beszorult a Videoton, de csak az utolsó percben egyenlített a hazai csapat.
  Győri ETO - Videoton 2-2 (1-2)
   
  Sport hírek  -  2015. 02. 28. 20:02
  Utolsó pillanatban kapott kosárral Alba-vereség
  Az alapszakasz harmadik helyén álló Kecskemétet fogadta a TLI-Alba Fehérvár a kosárlabda-bajnokság 22. fordulójában. Az első két negyedben a két amerikai, Kromah és Mitchell húzta pontgyártásban az Alba szekerét, olykor tíz pont fölött volt a hazai vezetés, de szívósan tapadt a KTE. Szünet után Kromah már nem térhetett vissza, a hatékonyság meg sem közelítette a korábbit. Nagyon kevés pontot dobott, hátrányban volt, de kiegyenlített az Alba - hogy aztán az utolsó másodpercben egy könnyű kosárral a KTE megnyerje a meccset...
  TLI-Alba Fehérvár - Kecskemét 72-74
   
  Sport hírek  -  2015. 02. 28. 09:20
  Sérülése után a szezonnyitón már pályára lépne Kazai Anita
   Súlyos sérülését követően egyre jobban halad a Fehérvár KC játékosának, Kazai Anitának a felépülése. Az operáció után egy héttel már a rehabilitációt is megkezdhette, azóta nyújtások, hajlítások és emelések szerepelnek a programban. Ha a felépülése továbbra is jól halad, Kazai Anita augusztusban már együtt készülhet a többiekkel, és a szezon nyitó meccsén is ott lehet.
  Sport hírek  -  2015. 02. 27. 21:40
  A záró harmadban a negyedik sor döntött - kiütötte a Volán a Znojmót
  A rájátszásbeli pályaelőny szempontjából nagyon fontos mérkőzést nyert meg a Fehérvár AV 19 a Znojmo ellen. Két harmad után még 1-1 volt az állás, de a záró húsz percben a negyedik sor, és a duplázó Németh Attila eldöntötte a két pont sorsát. A Volánnak még két pont kell a negyedik hely bebiztosításához.
  Fehérvár AV 19 – Orli Znojmo 5-1 (1-0, 0-1, 4-0)
  Sport hírek  -  2015. 02. 27. 13:57
  Március 1-től is Nyitott Tornatermek várják a fehérváriakat
   Székes- fehérvár Önkormány- zata 2015. március 1-től újra rengeteg ingyenes sportolási lehetőséget biztosít a Nyitott Tornatermek program keretében. A programokon felvett tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben, sportöltözetben és a megfelelő saját sporteszköz biztosításával lehet részt venni. A sportolni vágyókat a hét minden napján ingyenes sportolási lehetőséggel várják.
  Sport hírek  -  2015. 02. 27. 12:13
  Holland középhátvéd a Vidi legújabb igazolása
  Kees Luijckx csaknem kétszáz hollan élvonalbeli meccsel a háta mögött érkezik a Videotonhoz. A rutinos holland védővel már a nemzetközi kupára készülve kötött szerződést a fehérvári klub. Két és fél évre írt alá Fehérvárra Luijckx, aki együtt játszott Horváth Gáborral a Bredában, és a pekingi olimpián is szerepelt a holland válogatottal.
  Sport hírek  -  2015. 02. 25. 07:20
  Három csoportban folytatódik a II. korcsoportos Foci Diákolimpia
   Február 25-én, szerda délután 14 órakor folytatódnak a 2014/2015. tanévi Városi II. korcsoportos fiú kispályás foci diákolimpiai bajnokság küzdelmei a D, E, F-csoportokban. A programon a Zentai, a Talentum, a Teleki, a Táncsics, a Vörösmarty, a Víziváros, a Szent Imre és a Felsőváros fiataljai lépnek pályára. A Sóstói Stadion fedett műfüves csarnokában játsszák le valamennyi mérkőzést.
  Sport hírek  -  2015. 02. 24. 21:32
  Ismét lenullázta Ouzas a fehérváriakat, kikapott a Volán
  Két győzelem után utazott a Fehérvár AV19 a táblázaton második helyen álló Linz otthonába. Az első két harmadban hokiban szokatlan módon nem esett gól, de még csak ki sem állítottak senkit a fehérváriak közül. A harmadikban aztán vezetést szerzett a Linz, és a hajrában bebiztosította győzelmét.Kapusának,Ouzasnak képtelen volt gólt ütni a középszakaszban a Volán.
  Linz - Fehérvár AV19 2-0
  Sport hírek  -  2015. 02. 24. 17:16
  A Széna téren startolt az ARAK AKTIV
   Tavalyhoz hasonlóan idén is a Széna Téri Általános Iskola tornatermében kezdődtek az ARAK AKTIV iskolai fordulói. Az elmúlt öt évhez hasonlóan óriási szeretettel fogadták a diákok és a tanárok a versenyt, remek hangulatú felütést adva a kora tavaszi sorozatnak. Az elkövetkező egy hónapban mind a tíz résztvevő iskolában megrendezi az iskolai fordulót az ARAK, ahol az áprilisi döntőbe jutás a tét.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss