13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Sport  -  2017. 02. 27. 16:16
  Öt érmet szereztek az ARAK atlétái a dobók téli bajnokságán
  Az ARAK dobói a téli dobó OB-n Szombathelyen versenyeztek, ahonnan 5 éremmel tértek haza. Az újonc, serdülő és felnőtt korosztály bajnokságáról az öt érem mellett nagy egyéni csúcsok is születtek. A viadalon először indult ARAK-os színekben Pásztor Bence, aki 69,12 méteres dobásával a bronzérmet szerezte meg.
  Sport  -  2017. 02. 27. 16:07
  A Vasvári nyerte a IV. korcsoportos Foci Diákolimpia Városi döntőjét
   A 2016/2017. tanévi IV. korcsoportos Foci Városi Diákolimpia döntőjében négy iskola fiataljai mérték össze tudásukat. A hétfő délutáni négyes fináléban Ciszterci Szent István Gimnázium, a Vasvári Pál Gimnázium, a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, valamint a Vörösmarty Mihály Általános Iskola fiataljai léptek pályára. A tornán végül a Vasvári Pál Gimnázium győzött.
  Sport  -  2017. 02. 27. 15:54
  ARAK-os sikerek születtek a hétvégi fedett pályás bajnokságon
  Az ifjúságiak és a juniorok fedett pályás bajnoksága ARAK-os sikereket is hozott. Szombaton régi álma teljesült Szépe Gergőnek a juniorok távolugró versenyében. A döntőbe kerülés után tovább javította egyéni csúcsát, és az élre került. Az utolsó, 718 cm-es ugrással pedig beugrotta magát a hétméteresek táborába. Ezzel a bravúrral legyőzte magát, és 34 centivel verte meg az ezüstérmest!
  Sport  -  2017. 02. 27. 11:37
  Sikerekkel teli hétvégét zártak Fehérvár Rugby Club súlyemelői
  Három versenyen is sikeresen szerepeltek a Fehérvár Rugby Club súlyemelői. Az egyesület versenyzői az Oroszlányban és Budapesten szervezett megmérettetéseken összesen hét első, három második, valamint egy-egy harmadik és negyedik helyet értek el. További érdekesség, hogy négy egyéni csúcsot is megdöntöttek a klub sportolói.
  Sport  -  2017. 02. 26. 18:28 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Eredményes edzőtáboron van túl a Fehérvár Enthroners
  Értékes tapasztalatokkal zárta négynapos maribori edzőtáborát a Fehérvár Enthroners. A Koronázók csütörtöktől vasárnapig készültek a Divízió I-es bajnokságra a szlovén városban, ahol öt edzés és egy gyakorló mérkőzés szerepelt a programban. A kemény munka mellett szabadidős elfoglaltságokat is szerveztek a csapatnak, melyek még inkább összekovácsolták a gárdát.
  Sport  -  2017. 02. 25. 20:19
  Tovább menetel az Alba - Pakson nyertek Lóránték
  Pakson, az Atomerőmű otthonában lépett pályára a kupagyőztes Alba Fehérvár. Dzunics Braniszlav együttesében bemutatkozott Alhadji Mohammed is, a légiós győztes meccsen debütálhatott, az Alba végig dominálva tíz ponttal verte soros ellenfelét.
  Sport  -  2017. 02. 25. 19:53
  Nem hozott gólt az Üllői úti rangadó, második helyen a Vidi
  A nagyon várt rangadóval folytatódott a labdarúgó bajnokság, de a Ferencváros és a Videoton az első félidőben nem kápráztatta el a szurkolókat. A Vidi főleg a védekezésre ügyelt, nem sok lehetőség adódott a kapuk előtt. Szünet után aktívabb lett a fehérvári csapat, de gólt nem tudott szerezni, a hazaiak pedig inkább a hajrában veszélyeztettek, szintén eredmény nélkül.
  Ferencváros - Videoton 0-0
  Sport  -  2017. 02. 25. 13:19 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Szeretet, futás, napsütés és jótékonyság a Halesz ligetben
  Idén is több százan húztak futócipőt, hogy a februári napsütésben együtt sportoljanak a Halesz ligetben. Pothárn Fanni és Vízer Dániel futónagykövetek már V. alkalommal várták a kicsiket és nagyokat a Jótékonysági Szeretetfutásra. Idén az Arany János Iskola alapítványát támogatták a résztvevők.
  Sport  -  2017. 02. 25. 07:12 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Négy új játékos írta alá szerződését a Fehérvár Enthronersnél
  Márciustól nagy feladatok várnak a Fehérvár Enthronersre, amely a Divízió I-es bajnokságban is az élre törne. Az együttes mindent megtesz az eredményes szereplésért, ennek érdekében több ígéretes tehetséget igazolt le. Pénteken este, a maribori edzőtáborban négy új szerzemény írta alá szerződését a csapathoz. Cikkünk frissült a szombat délelőtti edzéssel.
  Sport  -  2017. 02. 25. 06:50
  Demeter Bence győzött az év első öttusa világkupa versenyén
  Ennél jobb szezonkezdést nehéz elképzelni: a Volán Fehérvár öttusázója, Demeter Bence megnyerte az idei világkupa-sorozat első versenyét! Los Angelesben világbajnoki erősségű mezőnyt utasított maga mögé a huszonhat éves fehérvári olimpikon, aki a döntőben remek vívásával és a szintén kitűnően sikerült kombinált számmal olimpiai és világbajnokokat előzött meg.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss