24 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 9.36 km/hK/DK-i szél (aktuális)
2015. Május 30. Janka, Zsanett, Johanna, Nándor
   Eseménynaptár
2015 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
19
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2015. 05. 29. 21:36 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Gálameccs a tíz évvel ezelőtti kupagyőzelem emlékére
  Gálamérkőzéssel emlékeztek meg a tíz évvel ezelőtti EHF-kupa győzelemre a Fehérvár KC-nál. Az akkor sikercsapat játszott meccset a maiakkal, sokakban még most is égett a tűz, és hogyha a sebességből vesztettek is valamit Siti Beáék, most is látszott: fantasztikus játékosok alkották a 2005-ös Cornexit. A gálamérkőzés előtt 2005-ben született gyerekeknek rendeztek tornát a Köfémben, ahol a fehérvári kicsik a második helyet szerezték meg.
  Sport hírek  -  2015. 05. 29. 11:11
  Diákolimpia a Regionális Atlétikai Központban
  Május végétől Székesfehérvár első ízben ad otthont a Diákolimpia® atlétikai küzdelmeinek. A négy napos versenysorozat alatt több mint 1000 kisdiák küzdhet a bajnoki címekért és a dobogós helyezésekért egy olyan atmoszférájú stadionban, ahol világklasszis versenyzők álltak rajthoz a tavalyi évben.
  Sport hírek  -  2015. 05. 29. 10:23
  Megvan az Alba új edzője: Braniszlav Dzunics visszatér!
  Zajlik az élet a fehérvári kosarasoknál, miután tegnap Dávid Kornél és az elnökség lemondott, kiderült, ki irányítja majd a szakmai munkát a jövőben. Megszületett a megállapodás a TLI-Alba Fehérvár és a két évvel ezelőtti bajnokcsapat edzője, Braniszlav Dzunics között. A korábbi sikeredző két paksi szezon után tér vissza Székesfehérvárra.
  Sport hírek  -  2015. 05. 28. 15:01
  Ünnepeljük együtt a Vidi bajnokcsapatát
   Szombaton játssza szezonbeli utolsó meccsét a Videoton FC a Groupama Arénában. A bajnoki címet már bizton magáénak tudó csapat köszöntésére Székesfehérváron kerül sor szombaton 21 órától. A Hotel Magyar Király előtti téren vehetik át a játékosok és szakvezetők az érmeket és a bajnoki serleget, a látványos ünneplésre szeretettel hívnak minden szurkolót és sportkedvelőt!
  Sport hírek  -  2015. 05. 28. 12:10 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Szombaton a Főnixben kispályás tornával emlékeznek Dévényi Tiborra
  Szombaton rendezik a II. Dévényi Tibor emléktorna kispályás labdarúgó küzdelmeit. Az „első kör” már lement, hiszen az focihoz idén csatlakozott egy új sportág is, a röplabda tornát április végén tartották meg, kiváló hangulatban zajlott, és fehérvári sikerekkel ért véget. A labdarúgó tornára idén négy öregfiúk, és nyolc utánpótlás csapat érkezik.
  Sport hírek  -  2015. 05. 28. 11:37
  Dávid Kornél nem érzi a bizalmat, ezért lemond
  Miután nem érzi a bizalmat, úgy döntött, nem folytatja munkáját az Alba Regia SC elnökeként Dávid Kornél. Szándékáról levélben értesítette a polgármestert, aki elmondta, egyeztetések zajlanak a fehérvári kosárlabda klub ügyében, és sajnálja, ha a város egyik sportikonja nem kíván részt venni a további működésben.
  Sport hírek  -  2015. 05. 27. 13:27
  Fehérvár KC: EHF-gálameccs és Tápai Szabina visszatérése
  A 2005-ös EHF-kupa-győzelem emlékére az akkori Cornexi és a mai Fehérvár KC játszik gálameccset pénteken a Köfém-csarnokban. A program gyerektornával már 15 órakor elkezdődik, a főmeccs pedig 17.30-kor. Az esemény tájékoztatóján kiderült, hogy a tíz évvel ezelőtti csapat egyik legjobbja, Tápai Szabina ismét Fehérváron folytatja pályafutását.
  Sport hírek  -  2015. 05. 27. 09:35 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Tiszta Egészséges Székesfehérvárért Futás, negyedszer
  A TESZ-futást hagyományosan június első vasárnapján, idén tehát 7-én, délelőtt 10 órától rendezik az előző években bevált, Rákóczi úti helyszínen. Az egykörös táv 1.2 kilométer lesz, erre, valamint 4.8 és 9.6 kilométerre nevezhetnek egyéni futók, vagy munkahelyi és családi csapatok. Az esemény jótékony célt is szolgál, egy beteg fehérvári fiatalemberen segíthetnek, akik a nevezési díjat befizetik vagy a helyszínen adakoznak.
  Sport hírek  -  2015. 05. 26. 10:13
  Karate: nyolc aranyérem Szlovákiából
  A szlovákiai Vásárúton rendezte meg május 23.-án a Szlovák Shinkyokushin Szervezet a tavaszi versenyidőszak utolsó erőpróbáját a kezdő versenyzők részére, II. Vásárút Kupa néven. A 130 fiatal résztvevő kétféle szabályrendszerben mérhette össze tudását. A legfiatalabbak a fejtető-térdérintős versenyszámban, míg a kicsit idősebbek és tapasztaltabbak testvédős küzdelmekben vitézkedhettek, a fehérvári és környéki versenyzők pedig összesen nyolc aranyérmet szereztek.
  Sport hírek  -  2015. 05. 26. 08:14
  Mayer Szabina: Vegyes érzéseim vannak a bajnokságról
   Az FKC Fanat-X szurkolói csoport Mayer Szabinát választotta a szezon legjobbjának. A Fehérvár KC beállója az idény során nemcsak, hogy visszakerült a válogatottba, annak meghatározó játékosává is vált az Európa-bajnokságon. Klubja azonban a nagyszerű őszi teljesítmény után a hatodik helyet szerezte meg a bajnokságban.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss