7 oC / 2 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős (várható)
2014. December 21. Tamás, Péter
   Eseménynaptár
2014 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
3
4
5
6
7
8
9
10
11
24
25
26
28
29
30
 • Nincs esemény!

 • Advent

  Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Sport hírek  -  2014. 12. 18. 21:33
  A Volán a Villachot is megverte, és már második az EBEL-ben
  Az idei eddigi két Volán – Villach összecsapáson egyaránt egygólos hazai győzelem született, Fehérváron 4-3-ra nyertek Kovácsék, míg idegenben 5-4-re kapott ki a Fehérvár AV 19. A csütörtöki meccsen ismét a hazai gárda nyerte, igaz ezúttal nagyobb különbség alakult ki a végére…
  Fehérvár AV19 - Villach 4-1 (1-1, 1-0, 2-1)
  Gólszerzők: Bartalis, Wehrs, Sarauer, Marino, illetve Brunner
  Sport hírek  -  2014. 12. 18. 20:00
  62 ponttal nem lehet meccset nyerni idegenben, ki is kapott az Alba...
  A hajrában maradt le a Falcótól, de végül sima vereséget szenvedett a TLI-Alba Fehérvár a szombathelyi bajnokin. Az egész meccsen nagyon rosszul dobtak a fehérváriak, tripla csak kettő sikerült, így hiába vezettek még a második félidőben is, nem nyerhettek. Féltávnál 6 győzelem, 6 vereség és 7. hely a mérleg, ennél több kell az alapszakasz további részében.
  Falco - TLI-Alba Fehérvár 77-62
  Sport hírek  -  2014. 12. 18. 18:15 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Volán Fehérvár: ismét egy sikeres évet ünnepelhetnek
  A magyar öttusa egyik legerősebb vidéki bázisa továbbra is Fehérváron működik, a Volán Fehérvár szakosztályában felnőtt és utánpótlás-versenyzők egyaránt remek eredményeket szállítottak 2014-ben. A szakosztály évzáróján felidézték a magunk mögött hagyott esztendőt és méltatták a legjobbakat. A 2014-es év szakmai elemzésére Korponai István vállalkozott, a Volán Fehérvár vezetőedzője a döcögős kezdésről és a sikeres folytatásról beszélt.
  Sport hírek  -  2014. 12. 18. 15:33
  Olimpiai Reménységek Tornája Székesfehérváron
  Karácsony és Szilveszter között újabb rangos, nemzetközi utánpótlás kosárlabda tornának ad otthont Székesfehérvár. Az Olimpiai Reménységek Tornáján nyolc ország U16-os nemzeti együttese vesz részt, Magyarország mellett Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Ausztria és Románia legjobbjai is tiszteletüket teszik a koronázó városban.
  Sport hírek  -  2014. 12. 18. 10:09
  Női rögbi: fehérváriak a legjobbak
  A Magyar Rögbi Szövetség idén is megválasztotta az év játékosait. A leadott szavazatok alapján az év női játékosa 7's kategóriában Huszti Katalin lett. Az FRC és a női válogatott csapatkapitányaként az elmúlt idényben győzelemre vezényelte klubcsapatát a magyar bajnokságban, majd a B csoportos Európa bajnokságon a válogatottat is, így 2015-ben nemzeti csapatunk az A csoportban szerepel, és még harcban áll a 2016-os Olimpián való részvételért.
  Sport hírek  -  2014. 12. 17. 11:11
  Carillo: Egyetlen játékost sem szeretnék elveszíteni
  Interjúban értékelte a sikeres bajnoki félszezont Joan Carillo a Videoton honlapján. A spanyol vezetőedző, akinek csapata nyolc pont előnnyel várja a tavaszi folytatást, a remek közösségben és hangulatban jelölte meg a győzelmek kulcsát, éppen ezért szeretné, ha a ketret együtt maradna. A teljes interjú a vidi.hu oldalon olvasható.
  Sport hírek  -  2014. 12. 16. 09:06 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Amatőr asztalitenisz versenyt szerveztek a Németh László Általános Iskolában
   A Városi Sportiroda, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, a Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség új helyen és új időpontban tartotta amatőr versenyét. A fehérvári Németh László Általános Iskola adott otthont a téli küzdelemnek. A versenyen szokásosan a párosok – egyénik – vegyes páros sorrendben történt a lebonyolítás korcsoportok szerint. A Mikulás kupa jegyében egy kedves télapónak öltözött játékostárs is megjelent, ez már megadta a kellemes alaphangulatot.
  Sport hírek  -  2014. 12. 16. 08:56
  Megható pingpongos pillanatok és hazai siker a Honvéd Szondi SE bajnokiján
   A Kecskeméti Spartacus- Honvéd Szondi összecsapás tétje amúgy is nagy volt, hisz eddig mindkét csapat visszafogottan szerepelt az NB I-ben, tehát különös jelentőséggel bírt az egymás elleni eredmény. A helyzetet nehezítette, hogy a korábbi években a fehérváriakat erősítő Domokos Győző ettől az évadtól Kecskemétre igazolt. A verseny kiegyenlített küzdelmet hozott, melynek végén 12-6-os hazai siker született.
  Sport hírek  -  2014. 12. 15. 19:00 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Kosaras lett az új buszváró a Gáz utcában
   Októberben adták át a fedett buszvárót a Gáz utcai Vodafone Sportcentrum bejáratával szemben. A kosármeccsre busszal érkezők, illetve itt várakozók mostantól a hely szelleméhez illő, kosaras dekorációval díszített megállóban szállhatnak fel és le. A látványos megállót Molnár Tamás önkormányzati képviselő, Halm Rolland szakosztály-igazgató, és Dávid Kornél, az Alba Regia SC elnöke jelenlétében avatták fel.
  Sport hírek  -  2014. 12. 15. 11:41
  Olaszok elleni győzelemmel gyakorolt a Fehérvár KC
  Szórakoztató, de izgalommentes mérkőzést játszott a Fehérvár KC az olasz olimpiai válogatott Esercito-FIGH Futura Romával a nem hivatalos magyar-olasz bajnokság keretében. Hosszú sérülés után lépett újra pályára Emberovics Míra, valamint az egyaránt 1997-ben született Hajek Réka és Rideg Renéta személyében újoncokat is avatott a hazai csapat. Hiányzott Ishitate, Herr, valamint a válogatottak, Kiss Éva és Mayer Szabina.
   


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss