18 oC / 12 oC(koponyeg.hu)
eső (várható)
2014. Október 21. Orsolya, Zsolt
   Eseménynaptár
2014 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  1956

  Hirdetés

  Emlékezés az 56-os forradalomra

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform



  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Sport hírek  -  2014. 10. 20. 17:28
  Brandon Wood most valóban visszatér: aláírt az Albához!
  Hetek óta az Albával készül, de szerződéssel nem rendelkezett Brandon Wood. A tavalyi bajnoki döntő MVP-jét a szurkolók szerették volna újra a csapatban látni, és most teljesült a kívánságuk. Wood aláírt Fehérvárra, további jó hír, hogy ezt egy névadó szponzor felbukkanása tette lehetővé. Az amerikai hátvéd szerződtetésével jelenleg négy légiósa van a bajnokságot egy győzelemmel és egy vereséggel kezdő Alba Fehérvárnak.
  Sport hírek  -  2014. 10. 20. 10:00
  Újabb két fehérvári karate érem, ezúttal Pestszentimréről
  A pestszentimrei Sportkastélyban szombaton 17. alkalommal rendezte meg Shihan Kiss Attila profi színvonalon a Bushido Utánpótlás Európa Kupát. A közel 300 fős mezőnybe a magyarországi kyokushin szervezetek mellett Ukrajna és Csehország is elküldte legjobbjait, hogy knock-down szabályrendszerben eldöntsék az Európa Kupa sorsát. A székesfehérvári központú IFK Magyar Kyokushin Szervezet részéről a Vértesi Tömegsport Egyesület két fiatal versenyzője, a Fekete testvérpár szállt harcba ezen a napon, és kijelenthető, hogy remek eredménnyel.
  Sport hírek  -  2014. 10. 20. 08:52
  Kedden délután tartják a kegyeleti futás és gyaloglás-próbát a Halesz parkban
   A hagyo- mányokhoz hűen idén is megtartják a nemzeti ünnephez kapcsolódóan a kegyeleti futás és gyaloglás-próbát. Az eseményen résztvevők a Halesz parkban teljesíthetik a kiírt 1956 méteres távot. Az évek óta megtartott hagyományossá vált sporteseményen a fiatal és az idősebb generáció is egyaránt képviselteti magát, melyet az ’56-os események tiszteletére és Kürti Csaba testnevelő tanár emlékére szerveznek meg.
  Sport hírek  -  2014. 10. 20. 08:34
  Remekül sikerült a kőszárhegyi verseny a Csillagvölgyben
   Szikrázó napsütés fogadta a vasárnap Kőszárhegyre kilátogatókat a MotoCross Országos Csapatbajnokságon. A több mint kétezer néző előtt megrendezett futamok remek csatákat hoztak Magyarország egyik legjobb MotoCross pályáján. Gáspár Gergely, a hazai, kőszárhegyi klub egyik legjobb versenyzője technikai probléma miatt kihagyta az OB-t.
  Sport hírek  -  2014. 10. 19. 19:41
  Egy hatossal vágott vissza a Volán a Salzburgnak

  Nem várt könnyű mérkőzés az EBEL-ben vasárnap este a Fehérvárra. A Volán az egyik legnagyobb rivális, a legutóbb Székesfehérváron 7-0-ra nyerő Red Bull Salzburg otthonában lépett jégre, és ha már így tett, alaposan visszavágott a liga Krőzusának.
  Red Bull Salzburg - Fehérvár AV 19 4-6 (1-1, 1-3, 2-2)
  Sport hírek  -  2014. 10. 19. 18:37
  Nincs Nikolics, nincs győzelem: a Debrecen vetett véget a Vidi sorozatának
   A listavezető Videoton gólvágója, Nikolics Nemanja nélkül állt fel a címvédő Debrecen ellen a 11. forduló rangadóján. Így is sikerült gólt lőni az első félidőben, igaz, Kovács találata az egyenlítéshez kellett. A folytatásban egyetlen megindulás elég volt a vendégeknek a győztes gólhoz, ezúttal nem volt elég hatékony a Vidi, amiben nyilván szerepet játszott Nikolics hiánya. Tíz forduló után először kapott ki, de továbbra is első helyen áll a Vidi a bajnokságban.
  Videoton - DVSC 1-2
  Sport hírek  -  2014. 10. 19. 13:04
  Másodszor szervezték meg a Földes László Emlékkupát
   Polgárdi város lelkes sport- emberének, Földes Lászlónak állítottak emléket azzal, hogy az általa támogatott asztalitenisz sportban versenyt rendeznek. Minden év októberében a férfi egyéni verseny győzteséé a vándorkupa, ami a harmadik alkalom után végleg a legjobb tulajdona lehet. Tavaly Polovics Róbert neve került föl a relikviára, míg idén hazavándorolt a díj, hiszen Pintér István, a Polgárdi VSE játékosa nyert.
  Sport hírek  -  2014. 10. 18. 19:20
  A végén nem találta a gyűrűt, előnyről kapott ki az Alba
  Zalaegerszegen vendégeskedett az Alba Fehérvár, idei első idegenbeli tétmeccsén. Az első félidőben végig a hazaiak vezettek, de hiába volt tíz fölötti előnyük, a jól hajrázó Alba szünet előtt utolérte őket. Utána pedig el is hagyta, már 13 ponttal is vezetett, de a végét nagyon elrontotta Marcel Tenter csapata. A negyedik negyed kosárínsége megbosszulta magát, és egy hajrában dobott triplával megfordította a meccset a ZTE.
  ZTE - Alba Fehérvár 74-71
  Sport hírek  -  2014. 10. 17. 21:40
  Futott az ellenfél után és kikapott Znojmóban a Volán
  Az első harmadban kettő, később három gól is volt a Fehérvár AV19 hátránya a Znojmo otthonában. Innen többször is feljöttek egy gólra a fehérváriak, de mindig volt válasza a Znojmónak, amely végül 5-4-re nyert. Ami a mieink szempontjából biztató, az a fiatalok egyre eredményesebb játéka, ezúttal Kocsis és Erdély is betalált. A Volán Salzburgban folytatja a turnéját, ott sem számít esélyesnek.
  Sport hírek  -  2014. 10. 17. 13:50
  Két fehérvári érem Tarjánból
  16. alkalommal rendezte meg Senpai Szabó Kornél magas színvonalon Tarjánban a J&S Speed Kupa elnevezésű országos utánpótlás kyokushin karate versenyét testvédős küzdelemben és formagyakorlatban. A rangos viadalon 40 klubból 310 versenyző mérte össze erejét gyermek és serdülő korcsoportokban.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss