32 oC / 17 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2016. Augusztus 29. Beatrix, Erna
   Eseménynaptár
2016 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 • Nincs esemény!

 • Minifoci EB

  Hirdetés

  Városkártya

  Népszavazás 2016

  Tourinform  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2016. 08. 27. 23:56 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Kazah öröm a Kispályás Labdarúgó Európa Torna döntőjében
  Kazahsztán diadalával ért véget a 2016-os székesfehérvári Kispályás Labdarúgó Európa Torna. A kazah együttes a döntőben végül büntetőkkel győzte le Horvátországot, míg a harmadik helyen Csehország végzett. Magyarország válogatottja a nyolcaddöntőig menetelt. A következő esztendőben a csehországi Brno ad otthont az Európa Tornának, június 6-16. között.
  Sport hírek  -  2016. 08. 27. 17:13
  Kétszer is legyőzte a szlovák bajnokot az Alba Fehérvár KC
  Az Alba Fehérvár KC pénteken nyilvános, szombat délelőtt zártkapus mérkőzést vívott a Iuventa Michalovce csapatával. Az FKC mindkét találkozón nyolcgólos vezetést szerzett a szünetig, de míg az első meccsen csak négyet tartott meg az előnyéből, a másodikon tizenkét góllal bizonyult jobbnak a szlovák bajnoknál.
  Sport hírek  -  2016. 08. 26. 18:44
  Kazahsztán ellen búcsúzott a magyar csapat a Kispályás Labdarúgó Európa Tornától
  A magyar válogatott pénteken délután Kazahsztán ellen lépett pályára a Kispályás Labdarúgó Európa Torna nyolcaddöntőjében. A mérkőzésen mindent megpróbált és remekül küzdött a magyar csapat, de végül a helyzeteit jobban kihasználó kazahok 5-1-re győztek. A kazah együttes következő ellenfel Németország lesz a negyeddöntőben.
  Sport hírek  -  2016. 08. 26. 09:32
  Kazahsztán lesz a magyar válogatott ellenfele a nyolcaddöntőben
  Minden eddiginél komolyabb erőpróba vár a kispályás magyar labdarúgó válogatottra az Európa Tornán. Nemzeti együttesünk pénteken délután 16.00 órakor Kazahsztánnal csap össze a legjobb tizenhat együttes között. Amennyiben a válogatott továbbjut Kazahsztán ellen, akkor következő mérkőzését ma este 21.00 órakor játssza a negyeddöntőben.
  Sport hírek  -  2016. 08. 25. 16:29 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Országos elismerésben részesült a Főnix Rock and Roll SE
  Mindössze négy évvel ezelőtt és tizennégy táncossal indult el Székes- fehérváron a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület, de a néhány év alatt több mint kétszáz főre bővült a taglétszámuk, és a fehérvári táncosok olyan ismertségre és sikerre tettek szert, hogy már a Magyar TáncSport Szakszövetség is számon tartja őket. A Benedek Dóra vezette egyesületben táncolók nap, mint nap kőkeményen megdolgoznak a sikerért.
  Sport hírek  -  2016. 08. 25. 15:28
  Fehérvár AV 19: Adam Courchaine is aláírt
  A ponterős kanadai center, Adam Courchaine ellátta kézjegyével egy szezonra szóló szerződését, így már hivatalosan a Fehérvár AV19 játékosa. A 32 esztendős támadónak élő szerződése volt a cseh Hradec Královéval, ezt azonban a közelmúltban felbontotta, így ez nem jelentett akadályt, hogy a Volánhoz igazoljon.
  Sport hírek  -  2016. 08. 25. 12:53 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Csoport másodikként jutott tovább a kispályás magyar labdarúgó válogatott
  Kiélezett küzdelemben végül 2-1-es vereséget szenvedett Szerbiától a kispályás magyar labdarúgó válogatott az utolsó csoportmeccsén. Reveland Zoltán együttese így a második helyen jutott tovább az A-csoportból az Európa Torna legjobb tizenhat válogatottja közé. A nyolcaddöntőben Kazahsztánnal játszik a magyar válogatott, pénteken délután 16.00 órától.
  Sport hírek  -  2016. 08. 25. 12:25
  Szeptember 1-től újra Nyitott Tornatermek várják a mozogni vágyókat
  Székesfehérvár Önkormányzata 2016. szeptember 1-től ismét széleskörű ingyenes sportolási lehetőséget biztosít a Nyitott Tornatermek program keretében. A foglalkozásokon felvett tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben, sportöltözetben és a megfelelő saját sporteszköz biztosításával lehet részt venni.
  Sport hírek  -  2016. 08. 24. 17:37
  Benoit Laporte a Fehérvár AV19 új vezetőedzője
  Az 56 éves kanadai-francia szakvezetővel egy plusz egyéves megállapodást kötött a fehérvári hokiklub. Benoit Laporte játékos-karrierjét főleg az AHL-ben és Franciaországban, Brianconban valamint Rouenban töltötte. A játékosként négyszeres francia bajnok Laporte vezetőedzőként megfordult svájci- és olaszországi első osztályú csapatok kispadján, a legtöbb időt azonban Németországban, a DEL-ben dolgozott. 
  Sport hírek  -  2016. 08. 24. 08:46 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A továbbjutás küszöbén a kispályás magyar labdarúgó válogatott
  Magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a kispályás magyar labdarúgó válogatott az A-csoport második meccsén. A Törökország elleni összecsapáson ismét teltház előtt léphettek pályára a nemzeti együttes tagjai, akik sziporkázó játékkal tettek óriási lépést a továbbjutás felé. Az utolsó csoportmeccsen Szerbia lesz a magyarok ellenfele.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss