19 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport  -  2017. 03. 28. 15:00
  III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Májer Lajos tiszteletére
  Szeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért III. korcsoportos Diákolimpia Focidöntőben.
  Sport  -  2017. 03. 28. 12:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Idén is mindent megnyert az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata
  Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági együttese zsinórban másodszor hódította el mind a magyar bajnokság, mind pedig az EBJL (Erste Bank Juniors League) bajnoki címét. Kiss Dávid együttese mindkét évben söpréssel – azaz veretlenül – abszolválta a rájátszást. Kedden délelőtt a Városházán fogadták a duplázó bajnokokat.
  Sport  -  2017. 03. 28. 08:42
  Hat ország műkorcsolya tehetségei versenyeznek a hétvégi Jégmadár Kupán
  A mostani hétvégén már harmadszor lesz Jégmadár Kupa Fehérváron. A nemzetközi műkorcsolya verseny már az elmúlt években is hatalmas sikert aratott a sportág kedvelőinek a körében. A Jégmadár Kupára az USA-ból, Szlovákiából, Olaszországból is érkeztek nevezések, melyet szombaton reggel 8 órától élőben közvetítünk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokból.
  Sport  -  2017. 03. 27. 10:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Polgármesteri Elismerő Emlékérmet vehetett át Tóth István és Sárvári László
  A fehérvári jégkorongban 2017 tavaszán egy negyvenéves korszak zárult le, hiszen a jövőben a Fehérvár AV19 SC önálló klubként működik tovább. Az elmúlt négy évtized fehérvári hoki sikereiben nagy szerepet játszott Tóth István és Sárvári László is, akiknek Polgármesteri Elismerő Emlékérem átadásával ismerték el a fehérvári és a magyar jégkorongsport fejlődéséért végzett tevékenységet.
  Sport  -  2017. 03. 27. 09:31
  Ipari mennyiségű érmet termeltek Ekelen a fehérvári karatékák
  Március 25-én a szlovákiai Ekelen rendezte meg a Szlovák Shinkyokushin Szervezet a Nyílt Nemzetközi Szlovák Bajnokságot öt ország (Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Horvátország és Magyarország), mintegy 350 versenyzőjének részvételével.
  Sport  -  2017. 03. 26. 20:01
  Áldozatokkal járt az Alba Fehérvár kecskeméti győzelme
  Az alapszakasz utolsó fordulójában feledtette a Pécs elleni botlást az Alba Fehérvár, amely listavezetőhöz méltó magabiztossággal, huszonhárom ponttal verte idegenben a Kecskemétet. A helyenként túl keményen játszó ellenfél nem tudta tartani a lépést, de a csetepatékba belemenő Shepard és Mohammed kiállítása érzékeny veszteség az Albának, hiszen ők nem játszhatnak a középszalasz első meccsén. Az Alba imponáló mérleggel nyerte az alapszakaszt.
  Kecskemét - Alba Fehérvár 65-88
  Sport  -  2017. 03. 26. 19:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Magabiztos győzelemmel mutatkozott be a Divízió I-ben a Fehérvár Enthroners
  Vasárnap délután újra pályára léptek a Fehérvári Koronázók a First Fielden. Pál Tibor Kornél alakulata a Budapest Eagles ellen debütált a FEZEN Divízió I-es bajnokságban. Az összecsapáson kiélezett és nagyiramú küzdelmet láthatott a 2600 fős közönség. A hazai együttes mindvégig kézben tartotta a mérkőzést, és teljesen megérdemelten 48-20-ra győzött a fővárosi csapat ellen.
  Sport  -  2017. 03. 26. 08:51
  Kovács Sarolta ötödik lett a kairói Világkupa-versenyen
  A papírformának megfelelően, Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a mieink közül a kairói öttusa világkupa női döntőjében. Világbajnok klasszisunk az éremszerzés reményében utazott Kairóba és egész napos kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően majdnem sikerült is érmet szereznie. Rajta kívül Alakszejev Tamara is ott olt a döntőben, tizennyolcadik lett.
  Sport  -  2017. 03. 25. 19:53
  Nagy verésbe szaladt bele Vácott az Alba Fehérvár KC
  Hatalmas pofonba szaladt bele az Alba Fehérvár KC a Vác otthonában. Deli Rita együttese korábban sosem látott rossz játékot mutatott be az ősszel, hazai pályán legyőzött rivális ellen. A Vác győzelme egy percig sem forgott veszélyben, végül tizenhárom góllal nyertek.
  Vác – Alba Fehérvár 31-18 (14-8)
  Sport  -  2017. 03. 24. 19:20 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Küzdelmes meccsen maradt alul az Alba U15-ös csapata a KK Mladost Zemun ellen
  Pénteken elkezdődtek az U16-os EYBL kosárlabdatorna székesfehérvári küzdelmei. A rangos eseményen összesen kilenc gárda fiataljai mérik össze tudásukat. Csütörtökön délután az Alba Fehérvár U15-ös együttese a KK Mladost Zemun ellen lépett pályára. A fehérvári fiatalok nagy küzdelemben szenvedtek 84-72-es vereséget.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss