4 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 7.56 km/hNyugati szél (aktuális)
2016. December 09. Natália, Valéria, Filótea
   Eseménynaptár
2016 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport  -  2016. 12. 08. 17:04
  Kiválóan helytálltak a KWU világbajnokságon a fehérvári karatékák
  Remekül helytálltak a Fehérvár Karate Akadémia sportolói a várnai KWU világbajnokságon. És bár érmet nem szereztek a fehérvári karatékák, egy ötödik és egy hatodik helyet hoztak haza a közel hétszáz résztvevőt felvonultató utánpótlás vb-ről.
  Sport  -  2016. 12. 08. 07:49
  Szurkolói információk a Szombathelyi Swietelsky-Haladás elleni bajnoki meccsre
  Az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában december 10-én, szombaton 15.30 órától a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vendégeként a Soproni Városi Stadionban lép pályára a Videoton FC. A 6. helyen álló zöld-fehérek ellen utoljára szeptemberben játszott a Vidi, és 3-0-ra nyert Felcsúton. A jegyek 1500 forintba kerülnek, 18 év alattiaknak ingyenes a belépés. Kapunyitás meccs előtt egy órával.
  Sport  -  2016. 12. 07. 10:38
  Még holnapig lehet nevezni a vasárnapi tekeversenyre
  Amatőr tekeversenyen mérhetik össze tudásukat vasárnap a sportolni vágyó hölgyek és urak. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett eseményen azok a 18 év feletti Fejér megyei lakosok vehetnek részt, akik a teke sportágban nem igazolt játékosok. A vasárnapi sportos programnak a Köfém SC Tekecsarnoka ad otthont.
  Sport  -  2016. 12. 07. 07:38
  Nemzetközi versenyt nyertek a fehérvári röplabdázók
  A XXIII. Móricz-kupát Fésűs Irén tanítványai nyerték idén is. A fehérvári gyerekek minden mérkőzésüket hibátlanul zárták: szett veszteség nélkül, 2:0-s győzelmeket arattak mind az öt találkozójukon. A helyezetteknek járó díjakat Erdősné Balogh Erika, korábbi magyar válogatott röplabdázó adta át.
  Sport  -  2016. 12. 06. 11:45
  Alba Fehérvár KC: megvan az EHF-kupa menetrendje, több bajnoki időpontja változott
  Harminckét nap múlva, január 7-én, Kraszondárban kezd az Alba Fehérvár KC az EHF-kupa B-csoportjában. Az eredetileg tervezett menetrendhez képest van változás, a lipcseiek kérésére a két klub felcserélte a pályaválasztói jogokat, így a Fehérvár a második körben nem fogadja a Leipziget, hanem utazik Lipcsébe.
  Sport  -  2016. 12. 06. 11:22 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Négy helyszínen közel 400 gyermeknek osztott csomagot az Enthroners Télapója
  Közel 400 nehéz sorsú gyermeknek gyűjtöttek Mikulás-csomagot a hétvégi, Budapest Eagles elleni barátságos mérkőzés alatt a Fehérvár Enthroners tagjai. Az elmúlt évek szép hagyományát folytatva a csapat Télapója kedden négy helyszínre is ellátogatott, ahol átadja a gyerekeknek a csokikból, szaloncukrokból, gyümölcsökből, dióból és mogyoróból összeállított Mikulás-csomagokat.
  Sport  -  2016. 12. 06. 08:45
  Vörös Zsuzsannát választották az Öttusa Szövetség általános alelnökévé
  A Magyar Öttusa Szövetség tisztújító közgyűlésén új elnököt és elnökséget választott a sportág: Bretz Gyula váltotta Réczei Gézát. A Volán Fehérvár öttusa-szakosztály igazgatóját, az olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannát általános alelnöknek választották, az újonnan felálló elnökségnek tagja lett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és a versenyzőként Európa-bajnok Demeter József.
  Sport  -  2016. 12. 06. 08:15
  A Télapó látogatása a Nyitott Tornatermi Női Kondi torna rendezvényen
  Különleges meglepetésben lehetett részük azoknak a hölgyeknek, akik részt vettek a Nyitott Tornatermi Női Kondi torna hétfő esti foglalkozásán. Az István Király Általános Iskolában tartott sporteseményen Flaschner Zita szakmai vezető szervezésében a Télapó és a Télanyó ajándékozta meg a legaktívabbakat.
  Sport  -  2016. 12. 06. 07:52
  Mikulás Rögbi Torna az István Király Általános Iskolában
   A hétvégén az István Király általános iskolában zajlott a hagyományos Mikulás Rögbi Torna. A sok iskolai program ellenére is hét csapat jelent meg a rendezvényen. A csapatok szalagos rögbiben mérték össze erejüket: ez a rögbi teremben játszható változata. A díjakat természetesen a Mikulás adta át, a kupák, érmeket most csoki mikulások helyettesítették.
  Sport  -  2016. 12. 05. 06:39
  Elhagyta a Jóreménység fokot - az Indiai óceánon hajózik már Fa Nándor
  Egy hónappal a Les Sables d’Olonne-i rajt után, vasárnap a Spirit of Hungary és Fa Nándor áthaladt az Afrikai kontinens déli csücske alatt a Jóreménység fok vonalán és belépett az Dél-Indiai óceán kapuján. A magyar tervezésű- és építésű 60 lábas Imoca versenyhajó ezzel megkezdte második földkerülő versenyének legkeményebb, több hétig tartó szakaszát a déli óceánokon.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss