-3 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Január 20. Fábián, Sebestyén
   Eseménynaptár
2017 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport  -  2017. 01. 18. 22:35
  Pardubicében is az Alba Fehérvár nyerte a szoros végjátékot
  A tizenhét (!) büntetőt kihagyó vendégek a cseh Pardubice otthonában is jobban bírták idegekkel, és a hosszabbításban főleg Lóránt Péter extrájának köszönhetően behúzták a meccset. Így továbbra is vezetik a csoportot, jövő kedden, hazai pályán pedig meg is nyerhetik, ha legyőzik a Pau Orthezt.
  Pardubice - Alba Fehérvár 89-97
  Sport  -  2017. 01. 18. 19:44
  Önbizalom-növelő fehérvári győzelem a Budaörs ellen
  Az első perctől fogva, végig vezetve nyert az Alba Fehérvár KC a Budaörs ellen a női kézilabda bajnokság tizenegyedik fordulójában hazai pályán. Deli Rita együttese két EHF-kupa meccs között fogadta a Budaörs gárdáját, így fontos volt a jó játék, és a magabiztos győzelem is, mert vasárnap a Brest Bretagne ellen szükség lesz az önbizalomra!
  Alba Fehérvár KC – Budaörs Handball 32-20 (19-10)
  Sport  -  2017. 01. 18. 17:34
  Most jön a java - maximum kell a Volántól a playoffhoz
  Az utolsó mérkőzéseken mutatott gyenge teljesítménynek köszönhetően a 11. helyen zárta az alapszakaszt a Fehérvár AV19. Benoit Laporte együttese így bónuszpont nélkül vág neki a tízmeccses harcnak a rájátszásért. A klub sajtótájékoztatóján értékelték az alapszakaszt, de több szó esett arról, hogy még ebben a helyzetben is látják az sélyt a rájátszást jelentő helyek elérésére, ehhez a középszakaszban szinte nem hibázhat a Volán.
  Sport  -  2017. 01. 18. 15:46
  Büntetőt rontva játszott döntetlent a Vidi a Zenittel
  A Dubaiban edzőtáborozó Videoton lejátszotta első idei felkészülési mérkőzését, az ellenfél az Európa-ligában is menetelő szentpétervári Zenit volt. Az orosz élcsapat ellen hamar vezetést szereztek a fehérváriak, de Pátkai góljára gyorsan válaszolt az ellenfél, több találat pedig nem esett a meccsen. Oliveira révén a második félidőben egy 11-est is kihagyott a Vidi, de így sem rossz eredmény a döntetlen. A magyar listavezető hamarosan hazatér, majd Spanyolországban vár rá újabb edzőtábor.
  Sport  -  2017. 01. 18. 15:26
  Továbbra is a nyolcadik helyen halad Fa Nándor a Vendée Globe-on
  A fehérvári versenyző jelenleg Brazília déli partjainál hajózik, honlapjának bejegyzése szerint már túl van az elméleti versenytáv 80 százalékán, és szerencsésen átjutott a Dél-Amerika melletti, úgynevezett "Üvöltő Negyvenesek" nevű viharzónán. Stabilan a nyolcadik helyen vitorlázik, a mögötte haladó Éric Bellion hátránya 679 tengeri mérföld a magyar versenyzővel szemben.
  Sport  -  2017. 01. 18. 12:09
  Jégpályák Éjszakája - ingyenes közönségkori szombaton a Jégcsarnokban
  A tavalyi felhívás nyomán közel hetven jégpálya csatlakozott a programhoz országszerte. A népszerű program- sorozatban az idei esztendőben is részt vesz a Fehérvár AV19. Székesfehérvár Önkormányzata és az Alföldi Tej támogatásával ingyenes közönségkorcsolya várja Székesfehérváron is a mozogni vágyókat január 21-én, szombaton a Jégpályák Éjszakáján.
  Sport  -  2017. 01. 18. 10:45
  Nehézségi falmászó verseny lesz szombaton az István Királyban
  Szombaton már harmadszor lesz Rotpunkt nehézségi falmászó verseny Fehérváron. Az érdeklődők összesen három kategóriában (kezdő, gyerek és nyílt) mérhetik össze tudásukat az István Király Általános Iskolában. A gyereksorozatot követően a kezdők veszik birtokba a mászó falat, majd délután az ország legjobbjai bizonyíthatják képességüket.
  Sport  -  2017. 01. 18. 09:31
  Lengyel Zsófia látássérült parasportoló nyílt edzésre vár minden érdeklődőt
  Lengyel Zsófia parasportoló a Mobilitás Egészség Klubbal (MOBEK) összefogva akadálymentes körülmények között, átmozgató, erősítő, jó hangulatú zenés sportfoglalkozást hozott létre olyan fogyatékossággal élő emberek számára, akik nyitottak a mozgás örömére. Az első foglalkozás január 30-án, hétfőn háromnegyed 5-kor kezdődik.
  Sport  -  2017. 01. 17. 14:21
  Sikeresen szerepeltek a fehérvári korisok a hétvégi Országos Bajnokságon
  A fővárosi Gyakorló Jégcsarnok adott otthont szombaton az Országos Szinkron- korcsolya Bajnokságnak. A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztálya ezúttal is három csapattal nevezett a hétvégi megmérettetésre, amelyen egy arany- és két ezüstérmet szereztek a fehérvári szinkronkorcsolyások, tovább bővítve a gazdag éremkollekciót.
  Sport  -  2017. 01. 17. 11:43
  Kosárlabda MK: a nehezebb ágra került az Alba Fehérvár
  Kisorsolták a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének párosításait, és egyúttal kialakultak a döntőig vezető ágak is. Nos, az Alba Fehérvár a ZTE-vel kezd, és papíron a nehezebb ágra került, hiszen a zalaiak esetleges kiejtése után a Körmend vagy a Falco lehet a csapat ellenfele az elődöntőben. A tornának Győr ad otthont február 16. és 18. között.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss