3 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 11.16 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2015. November 25. Katalin, Liza, Katinka
   Eseménynaptár
2015 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Középiskolák nyílt napjai

  Hirdetés

  Felsőoktatás

  2GO Fehérvár

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2015. 11. 25. 11:29
  Hibátlanok a fehérvári röplabdás fiatalok a bajnokságban
  Nem találtak legyőzőre a fehérvári lányok az országos gyermekbajnokság soros fordulójában. A Felsővárosi mindhárom találkozóján győzedelmeskedett. A fiú serdülőbajnokság székesfehérvári fordulójában szintén hibátlan mérleggel zártak a felsővárosiak, a két csapat összesen egyetlen játszmát vesztett ezeken a meccseken.
  Sport hírek  -  2015. 11. 25. 11:28
  Fehérvár Póló SE: két győzelem az OSC otthonában
  Az OSC – a Fehérvárhoz hasonlóan – lemaradt az országos bajnokság felsőházról. A vasárnapi mérkőzéseknek az volt a tétje, hogy a bajnokság végén ki kerülhet kedvezőbb pozícióba a jövő nyári kvalifikáció előtt. Ehhez legalább két győzelmet kellett szereznie Budapesten a Fehérvár Póló SE-nek, és ez össze is jött a fővárosban.
  Sport hírek  -  2015. 11. 24. 07:15
  Amatőr asztalitenisz verseny lesz vasárnap a Hétvezér Általános Iskolában
  A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség vasárnap Amatőr Asztalitenisz Versenyt szervez a Hétvezér Általános Iskolában. A programon bárki részt vehet, aki az asztalitenisz sportágban nem igazolt játékos. A nevezéseket vasárnap reggel a verseny helyszínén lehet leadni. Az eseményen több versenyszám és kategória is várja a sportolni vágyókat.
  Sport hírek  -  2015. 11. 23. 12:11
  Delfinesek Dunaújvárosban és Debrecenben
  Közép-dunántúli régiós versenyen, valamint a Hajós Alfréd-kupa újabb fordulóján versenyeztek a fehárvári Delfin SE fiatal úszói. Előbbi eseményt Dunaújvárosban, utóbbit Debrecenben rendezték és midkét helyszínen születtek jó delfines eredmények.Az újvárosi viadalon négy fehévári úszó döntőbe jutott, Fekete Ferenc pedig versenyen kívül egyéni legjobbját úszta 100 gyorson.
  Sport hírek  -  2015. 11. 23. 12:03
  Díjmentes sakkfoglalkozások péntekenként a Németh László Általános Iskolában
  A város lakosainak kérésére 2015. november 27-től péntekenként – az iskolai szünetek és ünnepnapok kivételével – Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szervezésében korra, nemre és tudásszintre való tekintet nélkül díjmentes sakkozásra nyílik lehetőség. A foglakozásokat a Németh László Általános Iskolában tartják péntekenként 16.30 és 18.30 óra között.
  Sport hírek  -  2015. 11. 23. 11:05
  Vasárnap rendezik az I. Adventi Jótékonysági Futást
  Hagyomány- teremtő szándékkal, első ízben szervezik meg november 29-én, vasárnap délelőtt 10.00 órától az Adventi Jótékonysági Futást. A felújított Várkörúton megrendezésre kerülő sportos programmal is a mecenatúra fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét.
  Sport hírek  -  2015. 11. 23. 09:37
  Szinkronúszó Magyar Kupa: Orkás érmek a legfiatalabbaknál és a felnőtteknél
  Az idei évben az Okra kevés kűrrel vett részt a székesfehérvári Magyar Kupán. Az egyesület több versenyzője is korosztályváltás előtt áll, így a klub már a 2016-os versenyévadra koncentrál inkább. Az Orka rutinos versenyzőinek új kűrjei még nem 100%-osak, így még a koreográfia, és a technikai kivitel is további edzésmunkát igényel.
  Sport hírek  -  2015. 11. 23. 07:40
  Deák tornaterem - új helyszínen a nyitott tornatermi programok a tűzeset miatt
  Csütörtök éjszaka leégett a Székes- fehérvári Szakképzési Centrum Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola tornatermének tetőszerkezete. A tornaterem átmeneti használhatatlansága miatt 2015. november 17-től más helyszínen (a Munkácsy és a Bugát tornatermeiben) továbbra is folytatódnak a Nyitott Tornatermi Programok.
  Sport hírek  -  2015. 11. 22. 19:07
  Fantasztikus nyerő szériában, Bécset is bevette a Volán
  Egészen elképesztő fölényt mutatott a kapura lövési statisztika a Vienna Capitals javára, de a bécsiek 55 lövéséből csak két gól született, a vendég Volán ellenben 18 kísérletből háromszor is betalált. Rajna Miklóssal az élen remekül állta a sarat a hátsó alakzat, elöl pedig a már az EBEL-ben is rutinos gólszerzőnek számító Bodo, valamint Kovács és Vincze gólja hozta zsinórban a hatodik győzelmet.
  Vienna Capitas - Fehérvár AV19 2-3
  Sport hírek  -  2015. 11. 21. 21:30
  Szünet után nem tudott mit kezdeni a bajnokkal az Alba
  A bajnoki rangadón egy félidőn át tartotta a lépést, utána pedig üldözte a Szolnokot az Alba Fehérvár. A szünetben még vezettek a hazaiak, de fordulás után védekezésben még jobban zárt, és Vojvoda révén extra kosarakat szerzett az Olaj. A fehérváriak sérülés miatt elvesztették Kenny Cheryt, aki pedig legjobbjuk volt a meccsen, de nemcsak emiatt nyert biztosan a Szolnok.
  TLI-Alba Fehérvár - Szolnok 70-81


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss