31 oC / 15 oC(koponyeg.hu)
kánikula (várható)
2014. Július 25. Kristóf, Jakab
   Eseménynaptár
2014 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
20
22
23
27
28
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2014. 07. 25. 14:42
  Távozik Marty Raymond a Fehérvár AV19 csapatának éléről
   A mai napon egy ügyvédi irodán keresztül jelezte Marty Raymond, hogy felbontja vezetőedzői szerződését a Fehérvár AV19 csapatával. A szakosztály menedzsmentje a jövő héten ad hivatalosan megbízást a csapat új edzői stábjának. A feladat elsődleges várományosai Rob Pallin és Sille Tamás korábbi másodedzők. A szerződésbontás oka a 2013-2014-es szezon bónuszának késedelmes kifizetése.
  Sport hírek  -  2014. 07. 24. 17:47
  Bemutatták a Fehérvár KC új játékosait az első felkészülési mérkőzés előtt
   Csütörtökön délután sajtó- tájékoztatót tartott a Fehérvár KC női kézilabda- csapata a Köfém Sportcsarnok VIP termében. Az eseményen az egyesület bemutatta újonnan szerződtetett játékosait, valamint beszámolt az együttes nyári, felkészülési programjáról. A gárda július 25-én, pénteken délután 18 órakor vívja első edzőmérkőzését, melyre a belépés ingyenes lesz. Tilinger Tamaráék az elmúlt szezon bronzérmesét, az Érdet fogadják hazai pályán.
  Sport hírek  -  2014. 07. 23. 09:15
  Darts: fehérvári érmek az Ifjúsági Európa-bajnokságon
  Kevesen gondolták, hogy az ifjúsági egyéni és páros magyar bajnoki cím, valamint az „Év ifjúsági játékosa” különdíj elhódítása után még tovább lehet fokozni a teljesítményt és ezen eredményeket is túl lehet szárnyalni. Nos, röviden sommázva, Czipó Viviennek mégis sikerült.A székesfehérvári Sport DC 13 éves kiválósága július 16. és 19. között a Bécsben megrendezett WDF Ifjúsági Európa-bajnokságon képviselte hazánkat és Székesfehérvárt, mégpedig nem is akárhogyan.
  Sport hírek  -  2014. 07. 21. 15:41
  Rögbi: megyei siker az angolok ellen
  Meglepetésre legyőzte az észak angliai The Vikings csapatát Fejér megye férfi válogatottja (Velencei Kék Cápák és a Fehérvár Rugby Club). Az Angol IV. osztályban játszó ellenfélnek papírforma szerint győznie kellett volna, ennek ellenére a jó csapatjátékkal, sok labdaszerzéssel, szervezett támadásokkal játszó ellenfelet sikerült legyőznie Fejér Megye válogatottjának. Szerencsére a papírforma érdekelte legkevésbé a megyei válogatottat, a csapat egyszerűen csak győzni akart.
  Sport hírek  -  2014. 07. 19. 21:03
  Videoton: döntetlen az Újpest ellen
  Lejátszotta a Pápa elleni bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a Videoton FC. Joan Carrillo együttese hazai pályán fogadta az Újpest együttesét, a találkozón a fővárosiak szereztek vezetést, Nikolics Nemanja 89. percében szerzett találatával azonban döntetlenre mentette a meccset a Vidi.
  Videoton FC – Újpest FC 1-1 (0-0)
  Sport hírek  -  2014. 07. 17. 09:51
  Angol túracsapat ellen mérkőzik a Fehérvár Rugby Club és az Agárdi Vikingek közös csapata
   Szombaton 15 órakor a Köfém Rögbi pályán mérkőzik az Agárdi Vikingek és a Fehérvár Rugby Club vegyes gárdája az észak-angliai The Vikings csapata ellen. Az Agárd és a Fehérvár egyesítették erőiket a győzelem érdekében. Az angolok több mint 10 napot túráznak Közép-Európában, ebből hármat Magyarországon töltenek. A vidám túracsapat zömében ügyvédekből szerveződött, és a hagyományos angol rögbi tradíciók hordozója. A mérkőzést jó hangulatú bankett követi majd.
  Sport hírek  -  2014. 07. 16. 15:43
  A nemzetközi sportversenyek sikeres házigazdája volt Székesfehérvár

   Sikeres hetet zárt a nemzetközi sportversenyek szervezésében Székesfehérvár. A rendezők és a Regionális Atlétikai Központ jó házigazdái voltak idei Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjnak és a 2014 Bericap Felnőtt Női Férfi Öttusa Európa-bajnokságnak. Történelmére és sporttörténelmére is büszke lehet a koronázó város, amely mindig színvonalas versenyeket rendezett.
  Sport hírek  -  2014. 07. 16. 11:30
  Simon Ádám a Videoton legújabb igazolása
  Az olasz bajnokságban szereplő Palermo legutóbb kölcsönadta Szombathelyre, most felbontotta szerződését - ezek után a Videoton igazolta le Simon Ádámot. A 24 éves, 2009-ben U-20-as világbajnoki bronzérmet szerző középpályás négy évre írt alá Fehérvárra. Horváth, Trebotic, Saka és Nagy Zsolt után ő a Vidi ötödik nyári új szerzeménye, célja, hogy kiharcolja helyét a kezdőcsapatban.
  Sport hírek  -  2014. 07. 15. 19:52
  III. LISZI Focikupa a Mancz pályán szombaton
   Július 19-én, szombaton 8.30-tól harmadik alkalommal rendezi meg kispályás labdarúgó tornáját az Alba Pont LISZI a Mancz János és a Semmelweis Ignác utca közötti focipályán. Jelentkezni személyesen a Fehérvári Civil Központban található Alba Pont LISZI-ben, illetve – a Facebook oldalukról letölthető jelentkezési lap elküldésével – a lisziiroda@citromail.hu címen lehet. Korhatár nincs.
  Sport hírek  -  2014. 07. 15. 18:36
  Váltókkal ért véget a fehérvári öttusa Európa-bajnokság
  A kétfős váltók küzdelmeivel zárult az öttusa-Eb, a nők és a férfiak is rajthoz álltak a Bregyó-közi atlétikai centrumban. Alekszejev Tamara és Réti Kamilla jó vívás, rossz úszás és közepes lovaglás után a kombinációban szépen jött előre, végül a negyedik helyen zárt. A férfiaknál nem ment jól a Demeter Gergely, Harangozó Bence párosnak, tizedikek lettek. A hatodik versenynapon is sokan voltak a nézőtéren, jól sikerült Európa-bajnokságot rendezett a magyar szövetség, az Alba Volán és Fehérvár.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss