18 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2015. Április 22. Csilla, Noémi, Kájusz
   Eseménynaptár
2015 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
2
3
4
5
6
8
9
11
12
 • Nincs esemény!

 • Óvodai beiratkoztás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Sport hírek  -  2015. 04. 21. 12:38
  Kodolányis sikerek a honvédelmi kötelék haditornaverseny országos döntőjén
  Az MH Ludovika Zászlóalj bázisán, a Zrínyi Miklós Laktanyában tartották a Honvédelmi Kötelék haditornaverseny országos döntőjét, melyen a tavalyi húsz megyei győztes csapat mérte össze erejét és tudását. A Kodolányi János Középiskola és Kollégium csapata, amely a megyei verseny megnyerésével vívta ki az országos döntőn való részvétel jogát, a tereptan és a honvédelmi TOTO versenyszámok megnyerésével összesítésben a kiemelkedő 7. helyet szerezte meg.
  Sport hírek  -  2015. 04. 21. 10:51
  Sűrű hétvégi programja volt a Fehérvár Rugby Clubnak
  Több fronton, több sportágban is helytálltak a hétvégén a Fehérvár Rugby Club sportolói. A Gyolcsos Ferenc vezette egyesület csapatai több értékes győzelmet arattak a különböző bajnoki fordulókban, de Baranyai Tamás, a klub súlyemelője is jól szerepelt a Főiskolás OB-n.
  Sport hírek  -  2015. 04. 21. 07:39
  Szurkolói információk a DVSC elleni szerdai Ligakupa visszavágóra
   Szerdán 17:30-kor a DVSC látogat a Sóstói Stadionba a Ligakupa negyed- döntőjének visszavágójára. Ezúttal csak a MOL-Tribünt nyitják meg, a szurkolók érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket. Szurkolói buszok ez alkalommal nem közlekednek a városban. 14 éven aluli gyermekeknek ingyenes a belépés, de 0 forintos, úgynevezett technikai jegyet nekik is kötelező váltani a jegypénztáraknál.
  Sport hírek  -  2015. 04. 21. 03:04
  Célba ért Fa Nándor hajója a Barcelona World Race Föld-kerülő vitorlásversenyen
  A legendás fehérvári vitorlázó, Fa Nándor 110 nap, 10 óra és 59 perc után kedden hajnalban egy órakor célba ért a Barcelona World Race vitorlásversenyen, amely a világ első és egyetlen kétfős legénységű vitorlások részére kiírt kikötés nélküli Föld-kerülő versenye. A Spirit of Hungary-nek 23 ezer tengeri mérföldet kellett megtennie útja során, három óceánon és 12 éghajlati övön haladt át, miközben délről megkerülte a Jóreménység fokát, Ausztráliát és a Horn-fokot.
  Sport hírek  -  2015. 04. 20. 14:04
  Közel ezren neveztek eddig a CEP Fehérvár Félmaratonra - éjfélig lehet előnevezni
  Már majdnem ezernél jár a számláló, hiszen egészen pontosan 981-en nevezetek hétfő délelőttig a CEP Fehérvár Félmaratonra. Az előnevezési határidő április 20-án, vagyis hétfőn éjfélkor jár le, utána már csak helyszíni nevezésre lesz lehetősége annak, aki részt kíván venni a Székesfehérvár történelmi belvárosát is érintő futóversenyen.
   
  Sport hírek  -  2015. 04. 20. 09:44
  Nemzetközi úszóversenyek fehérvári sikerekkel
  Mindkét nagy fehérvári úszó egyesület büszke lehet a magunk mögött hagyott hétvégére. Poznanban és Grazban is rangos nemzetközi viadalt rendeztek, ezeken kitettek magukért a Hullám '91 és a Delfin fiatal úszói. Halmai Petra (Hullám) a diákolimpián egy arany és két ezüstérmet szerzett,  delfines ifjak pedig szintén érmekkel és jó helyezésekkel zártak.
  Sport hírek  -  2015. 04. 19. 15:59
  Újabb lépés a bajnoki cím felé: Diósgyőrben nyert a Vidi
  Magabiztosan húzta be újabb győzelmét a bajnoki listavezető, pedig a Videoton diósgyőri vendégjátéka rizikós meccsnek tűnt. De csak a hosszabbítás végén tudott szépíteni a házigazda, miután Oliveira és Feczesin góljával már vezetett a Vidi. A DVTK kapusa volt a mezőny egyik legjobbja, a borsodiak egyetlen vigasza az lehet, hogy ősszel és tavasszal is betaláltak a fehérvári kapuba, ami nem egyszerű manapság...
  DVTK - Videoton 1-2 (0-0)
  Sport hírek  -  2015. 04. 18. 20:10
  Kosárözön és Alba-győzelem a szezon utolsó meccsén
  A szezon utolsó mérkőzését játszotta a TLI-Alba Fehérvár, az ellenfél a szintén nagy múltú, de play-offról lemaradó Körmend volt. A védekezés nélküli első félidőben 110 pontig jutottak a csapatok, Lasan Kromah már az első negyedben hat triplát dobott. A meccs a harmadik negyedben dőlt el, de a végén még felzárkózott az egyetlen cserével játszó Körmend. Véget ért a szezon, legközelebb októberben játszik tétmeccset az Alba Fehérvár...
  TLI-Alba Fehérvár - Körmend 118-106
  Sport hírek  -  2015. 04. 18. 16:36
  A Schwäbisch Gmündből érkezett diákok is részt vettek a Tóvárosi focitornáján
   Péntektől egészen vasárnapig Székes- fehérváron tartózkodik a németországi testvérvárosból, Schwäbisch Gmündből érkezett általános iskolai delegáció. A Tóvárosi Általános Iskola már évek óra kitűnő kapcsolatot ápol a német település oktatási intézményével, melynek keretében ezúttal a Schwäbisch Gmünd-i diákokat látják vendégül. Az itt tartózkodásuk keretében szombaton közös iskolai napot, és focitornát is szerveztek a fiataloknak.
  Sport hírek  -  2015. 04. 18. 15:48 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Tóvárosi Általános Iskola nyerte a XI. ARAK AKTIV Városi Döntőt
   Szombaton délelőtt már tizenegyedszer rendezték meg az ARAK AKTIV Városi Döntőt a Regionális Atlétikai Központban. A sport- eseményen több száz gyermek versenyzett a legjobb eredmény eléréséért. Az idei megmérettetésen összesen tíz iskola diákjai mérhették össze tudásukat. Az összesített eredmény végén nagy küzdelemben a Tóvárosi Általános Iskola diadalmaskodott, amely kilencedik sikerét szerezte az ARAK AKTIV történetében.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss