4 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Március 23. Emőke, Botond, Ottó, Kartal
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2017. 03. 21. 07:51
  Szombaton rendezik a Mi Európánk vetélkedő döntőjét
   Határon belüli és határon túli magyar középiskolások körében hirdette meg ebben a tanévben is a Tarsoly Ifjúságért Egyesület azt a versenyt, melynek középpontjában Európa áll: múltjával, jelenével, jövőbeli lehetőségeivel. A vetélkedősorozat döntője a hétvégén lesz: az akadályversenyt a KEMPP-ben tartják, míg a verseny a Németh László Általános Iskolában ér véget, ahol az eredményhirdetésre is sor kerül.
  Közélet  -  2017. 03. 21. 07:49
  Folytatódnak az ifjúsági tűzvédelmi foglalkozások Fehérváron
  Lassan három éve, 2014 tavasza óta tart az a foglalkozás-sorozat, amelyet Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője hívott életre Fejér megyében. A cél: tűzvédelmi ismeretek átadása közvetlen, ha kell játékos formában kicsiktől a nagyokig, bármely korosztálynak.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 16:37
  Nyolc fehérvári benzinkúton is kidobható már az üveghulladék
  Az elkülönítetten gyűjtött hulladékok közül az üveghulladék gyűjtése okozhat problémát a környezettudatos lakosok számára. Ennek oka, hogy az üveghulladék nem gyűjthető házhoz menő rendszerben, így marad a szigetes gyűjtési megoldás, amely kevésbé kényelemes megoldás. Mostantól azonban több fehérvári benzinkúton is le lehet adni az üveghulladékot.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 14:57 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  "Az én hőseim a szüleim, akik Szerbiában élnek, de magyarok"
  A Nemzetstratégiai Kutatóintézet már negyedszer hirdetett pályázatot a magyar zászló és címer emléknapjához kapcsolódóan a Kárpát-medencében, illetve a világban szétszórtan élő, valamennyi magát magyarnak valló óvodás, diák és egyetemista számára. A pályázat két témakörben - „magyar zászló és címer”, illetve „az én hősöm” -, valamint két műfajban - rajz és esszé - írták ki. A felhívásra a Kárpát-medencéből és a nagyvilágból fiatalok ezrei küldték el munkáikat.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 10:29
  Véradást szerveznek március 24-én a Koronás Park épületében
   Március 24-én pénteken 9 órától 13 óráig véradást szervez a Város- gondnokság a Koronás Park épületében. Hívnak minden 18 és 65 év közötti egészséges felnőttet. A nők évente háromszor, férfiak évente ötször adhatnak vért, két véradás között minimum 56 napnak kell eltelnie. A véradásnál a személyi adatok megadásához szükséges felmutatni egy fényképes igazolványt, eredeti lakcím kártyát és TAJ kártyát.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 10:10
  Iskola másként - különleges hét kezdődött a Vörösmarty Iskolában
   Megkezdődött az Iskola másként elnevezésű projekthét a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A változatos programok célja, hogy a tanulók érdekes, kötetlen tevékenységekben vegyenek részt. Lényege, hogy a speciális hét alatt a gyerekek játszva szerezhetnek ismereteket, hasznosíthatják tehetségüket. A héten nincsenek szigorúan vett órák, nincs csengetési rend, a gyerekek nem hoztak felszerelést és nincs ellenőrzés sem.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 08:00
  Vasváris Hét Farkas Bertalan űrhajóssal és Felméri Péter humoristával
  A mostani héten több érdekességgel is találkozhatnak a Vasvári Pál Gimnázium diákjai. A Vasváris Héten többek között focibajnokság, főzőverseny, művészeti bemutató és vetélkedő is szerepel a kínálatban. A programsorozat első napján 14 órakor Farkas Bertalan űrhajóssal, majd fél 4-kor Felméri Péter humoristával szerveznek programot az intézményben.
  Közélet  -  2017. 03. 20. 07:49
  Illóolajokkal az egészség megőrzéséért illatparti a Tolnai utcai Tagkönyvtárban
  Hétfőn 17 órakor kezdődik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyv- tárában az Illóolajokkal az egészség megőrzéséért interaktív illatparti. A programra ellátogatók Szemeti Ottilia vezetésével a legkülönfélébb illóolajokkal ismerkedhetnek meg. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a foglalkozásra!
  Közélet  -  2017. 03. 20. 07:34
  Szentmisével emlékeznek Kaszap Istvánra a Prohászka templomban
   Március 25-én szombaton 17 órakor megemlékezés és szentmise lesz Kaszap István születésének 101. évfordulója alkalmából a Prohászka Ottokár-emléktemplomban. Kaszap István jezsuita novícius nyughelye a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság tavalyi döntése alapján már nemzeti sírkertnek számít.
  Közélet  -  2017. 03. 18. 13:14
  Megduplázta a kormány a sürgősségi ellátást biztosító központi támogatást
  A sürgősségi ellátás központi finanszírozását megnövelte a kormány országszerte azokban az intézményekben, ahol ilyen jellegű szolgáltatás van. Évente több mint százezer ember fordul segítségért a kórház sürgősségi osztályához, és 2010-ben deklarálták, hogy beteget vizsgálat nélkül soha nem küldenek haza. Ez azt jelenti, hogy 2010-hez képest tavaly például huszonötezer emberrel többen voltak a sürgősségin.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss