19 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 33.48 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2015. Április 21. Konrád, Zelmira, Anzelm
   Eseménynaptár
2015 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
2
3
4
5
6
8
9
11
12
 • Nincs esemény!

 • Óvodai beiratkoztás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2015. 04. 21. 15:46
  Növekedő bérek a honvédelmi és a rendvédelmi dolgozók életpályamodelljében
   Múlt kedden fogadta el a honvédelmi és a rendvédelmi dolgozók életpálya- modelljéről szóló törvényt az Országgyűlés. A törvény szerint idén júliusban átlagosan 30 százalékos béremelésre számíthatnak az érintettek, amelyet 2016. január 1-jétől évente 5-5 százalékos mértékű követ, így teljesül 2019-re az ötven százalékos átlagos béremelés. Minderről sajtótájékoztatón számolt be Vargha Tamás országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár.
  Közélet  -  2015. 04. 21. 14:03
  Eszközkölcsönző épül a házi ápolást igénylő emberekért
   A Guruló Műhely- hálózattal együttműködve, hat vidéki helyszínen, köztük Székesfehérvár jönnek létre olyan logisztikai központok, ahol házi gondozást segítő kellékek lesznek kölcsönözhetők, így elektromos ágyak, higiéniai eszközök, emelők, járást és egyéb otthoni akadálymentesítést segítő kellékek. A fehérvári központ alapkövét kedden délelőtt rakták le az Alba Ipari Zónában.
  Közélet  -  2015. 04. 21. 12:14
  Biztonságban az iskolába a Géza utcában
  Már négy hónapja, hogy elkészült a Géza utca és az Álmos vezér utca sarkán az új gyalogátkelőhely közvilágítással és járdakapcsolatokkal valamint a Géza utca 38-as számú ház előtt a magasított peron és buszmegálló. Bebizonyosodott, hogy fontos beruházás volt, hiszen a Hétvezér Általános Iskolába a gyerekek sokkal biztonságosabban jutnak el a reggelente és délután forgalmas Géza utcán keresztül, így megérte a mintegy ötmillió forintos beruházás.
  Közélet  -  2015. 04. 21. 11:36
  Katonai Toborzó Nap Székesfehérváron
  A Magyar Honvédség Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Katonai Igazgatási Központja április 29-én reggel 9 és délután 3 óra között Katonai Toborzó Napot szervez Székesfehérváron, a Zichy-ligetben. A toborzónapot lézerpuska-lövészet, illetve egy repülőgép-szimulátor kipróbálásának a lehetősége színesíti.
  Közélet  -  2015. 04. 20. 09:40
  Környezetvédelmi akció a takarékosabb, tudatosabb életmódért
   A Humusz Szövetség a Norvég Civil Támogatási Alapból nyert támogatást a „Re: Gondolatok a világról” (Re Thinking the World) című programjával. Az országos program- és kiállítás-sorozat legelőször Iszkaszentgyörgyön mutatkozik be a Szent György Napok keretében, 2015. április 25-én, szombaton, míg a Re-design kiállítás 2015. április 22-28-ig tart az iszkaszentgyörgyi Integrált Közösségi és Szolgáltató Térben.
  Közélet  -  2015. 04. 20. 08:38
  Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület szociális látogatóit köszöntötték
   Az idősebbek közül sokan örülnek annak, ha otthoni magányukban rendszeresen felkeresi őket valaki, elsősorban beszélgetni, de ha úgy adódik, apró-cseprő ügyeikben segítségnek. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület éppen ezért működteti szociális látogatói csoportját. Lövölde úti klubházukban összejövetelt szerveztek a látogatottaknak és látogatóiknak.
  Közélet  -  2015. 04. 20. 06:34 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Több mint hétszázan kerekezték körbe a várost a Critical Mass-on

  Régen voltak ennyien a fehérvári Critical Mass-on, mint vasárnap. Becsléseink szerint a hétszázat is meghaladta a résztvevők száma, akik a Haleszból indulva egy nagy kört tettek a városban, hogy az autósok figyelmét felhívják arra, hogy a benzingőz helyett létezik más, egészségesebb és környezetbarát városi közlekedési forma is.
  VIDEÓ a cikkben!
  Közélet  -  2015. 04. 18. 09:13
  Fehérvári Critical Mass - vasárnap négykor indul a Haleszből
  Április 19-én, vasárnap rendezik meg a Critical Mass kerékpáros felvonulást Fehérváron. A Halesz ligetben a programok már déltől kezdődnek, a felvonulás 16 órakor lesz. A programok között véradás, és BikeSafe regisztráció is szerepel. Az esemény szervezőinek legfontosabb célja többek között, az autósok figyelmének felkeltése a kerékpárosokra, a balesetek csökkentése, valamint az élhetőbb város megteremtésének támogatása.
  Közélet  -  2015. 04. 17. 16:36
  Harmadszor lesz egészségnap az Öreghegyen
   Az előző évek sikereire és a nagy érdeklődésre való tekintettel harmadik alkalommal lesz egészségnap az Öreghegyi Közösségi Házban. Április 25-én, szombaton számos egészség- megőrző mozgásforma és masszázs kipróbálására nyílik lehetőség, az érdeklődők részt vehetnek többféle szűrővizsgálaton, tanácsadáson, a gyerekek pedig zeneterápiás készségfejlesztő játékokat tanulhatnak szakképzett zenepedagógus irányításával.
  Közélet  -  2015. 04. 17. 15:34 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ünnepélyes oklevélátadó a Pék Mesterképzésben részt vetteknek
   Pénteken délután ünnepélyes keretek között vehették át okleveleiket azok a tanulók, akik sikeresen elvégezték a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola Pék Mesterképzését. A fiatalok oktatása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Igazgatósága és a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola közös szervezésében zajlott.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss