23 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. Április 24. György, Fidél, Debóra
   Eseménynaptár
2014 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
3
4
6
7
9
10
11
12
13
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Iskolai beiratkozás

  Óvodai beiratkozás
  Óvodai beiratkozás

  Választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók
  Vendéglátás

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 04. 23. 14:50
  Gazdag programok a ballagás hetében - először rendezik meg a Fehérvári Ifjúsági Fesztet
  Színes programsorozatot szerveznek a középiskolás fehérvári ballagóknak. Jövő kedden az Órajátéknál fogadják a végzősöket, majd szerdán első ízben rendezik meg a Fehérvári Ifjúsági Fesztet, melynek keretében kulturális és pályaorientációs programok egyaránt lesznek, a városi diákzenekarok pedig versenyre kelnek az Arany Dobverő díjért. Szombaton csaknem 1800 végzős középiskolást búcsúztat a város a központi ballagáson.
  Közélet  -  2014. 04. 23. 06:11
  Felsőoktatási megbeszélés az Óbudai Egyetem védnöksége alatt létrejövő műszaki képzésekről
   A Városházán találkoztak az Óbudai Egyetem, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Karának vezetői, hogy a tervezett műszaki képzésekről egyeztessenek nemcsak egymással, hanem együttműködő partnereikkel is. Székesfehérvár polgármestere, valamint több fehérvári cég képviselője mellett a megbeszélésre Kecskemétről is érkeztek résztvevők, akik az ipar és a felsőoktatás együttműködésére épülő duális képzésről számoltak be, amelyet Székesfehérváron is terveznek bevezetni.
  Közélet  -  2014. 04. 22. 17:30
  Alkalmassági meghallgatást és jelentkezést tartanak a Hermann László Zeneiskolában
   A Hermann László Zeneiskolában alkalmassági meghallgatást és jelentkezést tartanak 2014. április 23-án, 24-én és 25-én délután 14-től 18 óráig az előképző, illetve a hangszeres első osztályokba jelentkezőknek a 2014/2015-ös tanévre. Április 25-én, pénteken a Zenede Bábszínház előadását is megtekinthetik az érdeklődők az iskola nagytermében. A programokra mindenkit szeretettel várnak a Városház tér 3. szám alatt található intézménybe.
  Közélet  -  2014. 04. 22. 13:03
  Herman Ottóra emlékeztek a Föld napja alkalmából
  „Megemlékezés Herman Ottóról a Föld Napján” címmel tudományos ismeretterjesztő előadásokat rendeztek kedden a Hiemer Házban. A rendezvényen a környezeti nevelésről, Fejér megye védett természeti értékeiről és a szabadbattyáni régészeti kutatás eredményeiről is hallhattak előadást az érdeklődők.
  Közélet  -  2014. 04. 22. 09:26
  Tégy, higgy, sétálj - szombaton lesz a II. Öreghegyi Egészségnap
   Egészségnapnak ad otthont az Öreghegyi Közösségi Ház április 26-án, szombaton. Az egész napos rendezvényen sokféle szűrőprogrammal, bemutatókkal, tanácsadással, családi programokkal és kóstolókkal várnak mindenkit. Jóga, gerinctorna, zumba és meridiántorna mellett kardiológus, kineziológus, pszichológus továbbá családi és gyermekprogramok várják az érdeklődőket!
  Közélet  -  2014. 04. 18. 11:28
  Saját család nélküli fiatalok készültek a felnőtt életre a Lurkó Egyesülettel
  A fehérvári Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület húsvét előtt Fehérvár-csurgón 16 nehéz sorsú fiatal számára szervezett párkapcsolati és önismereti képzést, melyet pályázat útján az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatott. Bodajkról, Csákvárról, Mezőfalváról, Nádasdladányból, Velencéről és Székesfehérvárról érkeztek a Fehérvárcsurgó-i Kaszap István Központba.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 17:19
  Az idei emlékévekről volt szó a Fehérvári Szenátus ülésén
  Aktuális ülését tartotta ma délután a Fehérvári Szenátus. A polgármester munkáját segítő tanácsadó testület a 2014-ben megvalósuló Holokauszt Emlékév, a Nagy Háború Emlékéve és az Ybl Bicentenárium – Magyar Építészet Éve székesfehérvári programjairól hallgatott meg prezentációt. A szenátus tagjai több javaslatot tettek a tervezett rendezvényekkel kapcsolatban.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 12:31
  Szűrések éjszakája - április 25. Székesfehérvár, Távirda utca
  Április 25-én Székesfehérvár is csatlakozik a Szűrések Éjszakája programhoz: 400 meghívót küldött ki az ANTSZ mammográfiás vizsgálatra, a székesfehérvári szűrőállomás pedig hosszabbított nyitva tartással várja a meghívóval érkező hölgyeket a Távirda utca 4-es szám alatt található rendelőintézetben reggel fél nyolc és este fél nyolc között.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 10:22 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Új köztéri alkotásokról is tárgyalt a közgyűlés
  Ülésezett csütörtökön délelőtt Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése. A képviselők többek között arról is döntöttek, hogy nem kell közterület használati díjat fizetnie a történelmi belvárosban a kitelepülő vendéglátóhelyeknek május 1-jétől. Számos útburkolat-javítási munka kezdődik Feketehegy-Szárazréten, és új köztéri alkotásokkal is gazdagodik a város. Székesfehérvár polgármestere a közgyűlésen bejelentette, hogy az önkormányzat kifizette a Fűtőerőmű Kft. vagyonelemeinek teljes vételárát.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 08:46
  Lakossági fórum Börgöndön - hamarosan elkészül a 62-esen a lekanyarodó sáv
   Lakossági fórumot tartottak Börgöndön szerdán este a településrészen található Tósor horgásztó mellett. Az elmúlt időszakban megépült a börgöndi bekötőút, elkészült a településrész szennyvízcsatorna hálózata és utána az úthelyreállítás. A fórumon szó volt a településre tervezett térfigyelő kameráról, a házak előtti zöldterületek rendezéséről és az új bekötő út melletti fasor telepítéséről.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss