29 oC / 17 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2014. Augusztus 01. Boglárka,Nimród, Alfonz
   Eseménynaptár
2014 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
3
4
10
11
12
13
20
21
25
26
27
28
29
30
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 07. 31. 11:12
  Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából szerveznek programokat
  Augusztus 1-jén az anyatejes táplálás világnapja alkalmából rendeznek programokat A Szabad- művelődés Házában, ahol a nő, anya és feleség szerepekről, valamint az anya-magzat kapcsolatról is szó lesz. A világnapon babahordozásra alkalmas eszközöket is kipróbálhatnak majd a résztvevők.
  Közélet  -  2014. 07. 30. 19:07
  Pótfelvételi nyílt napot tart a Kodolányi augusztus elsején
  Van még esélye azoknak is, akik kevesebb pontszámot értek el az idei felvételi eljárás során, vagy csak most kezdtek el gondolkodni a továbbtanulásban, hiszen a pótfelvételi keretében augusztus 12-ig még lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. A Kodolányi új képzési modelljével is megismerkedhetnek azok az érdeklődök, akik ellátogatnak az augusztus 1-jei nyílt napra Budapesten és Székesfehérváron.
  Közélet  -  2014. 07. 30. 16:25
  Állami gondozott gyerekek találkoznak a Testvértáborban
  Augusztus 1-től a fehérvári „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében immár tizenötödik alkalommal valósulhat meg az a „Testvértábor”, ahol a saját családjukból állami gondozásba kiemelt, de különböző településeken élő vér szerinti tesók együtt nyaralhatnak egy hétig Balatonfenyvesen.
  Közélet  -  2014. 07. 30. 12:28
  Strandok Éjszakája Fehérváron - fergeteges programkavalkád a Városi Strandon
  Augusztus első napján országszerte 49 helyszínen élvezhetik a vendégek a fürdők különleges szolgáltatásait. Fehérvár ismét csatlakozik a Strandok Éjszakája országos rendezvényeihez. Augusztus 1-jén 18 órától fergeteges hangulatú programokkal várják a vendégeket az idén 80 éves fennállását ünneplő Városi Strandon. Lesz éjszakai fürdőzés, korabeli fotókiállítás és számos játékot is kipróbálhatnak az érdeklődők. 
  Közélet  -  2014. 07. 29. 18:43 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Utcagyűlés a Hosszúsétatér 64. rehabilitációjáról és a vasútfejlesztés aktuális kérdéseiről
    Hosszúséta- téren élőket és a vasúti vágányhálózat felújítása kapcsán érintett utcák lakóit hívta fórumra kedden késő délután Mészáros Attila. A Hosszúsétatér 64. számú épület rehabilitációjáról is szó volt, valamint a vasútfejlesztési projekt kivitelezőjével közösen számoltak be a munkavégzés részleteiről. A fehérvári vasútállomás és vágányhálózat felújítása a NIF Zrt. beruházásában, uniós támogatással zajlik, a kivitelezés idejére a környező utcákban élők türelmét kérik.
  Közélet  -  2014. 07. 29. 10:52
  Továbbra is mérsékelt marad a pollenkoncentráció Fejér megyében
  Az elkövetkezendő napokban várhatóan továbbra is mérsékelt marad a pollen- koncentráció. A csalánfélék virágporának mennyisége jellemzően a közepes tartományban alakul, míg a parlagfű, a pázsitfűfélék és az útifű virágpora várhatóan csak alacsony mennyiségben fordul majd elő a levegőben. A kültéri allergén gombák koncentrációja elérheti a magas szintet.
  Közélet  -  2014. 07. 29. 08:58 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Önkormányzati választás - esküt tettek a Helyi Választási Bizottság tagjai
  A Helyi Választási Bizottság tagjainak eskütételére, majd a bizottság alakuló ülésére került sor kedden reggel a Városházán, ahol megválasztották a bizottság elnökét és elnök-helyettesét is dr. Merényi Zoltán és dr. Boros László személyében. Áder János köztársasági elnök október 12-ére írta ki az önkormányzati választást, a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek szeptember 8-án 16 óráig adhatják le ajánlóíveken összegyűjtött ajánlásaikat.
  Közélet  -  2014. 07. 29. 08:49
  Újabb adományosztást szervez az ICSKE
  Ismét nagyszabású adomány- osztást szervez az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület. A gondozott családokat szombaton délután a Felsővárosi Közösségi Házba várják. Ezúttal nagy mennyiségű új és használt, felnőtt és gyermek ruhaneműt, tartós élelmiszereket és tejterméket tudnak biztosítani a rászorulóknak.
  Közélet  -  2014. 07. 27. 09:50
  Strandok Éjszakája - pénteki programok a 80 éves Városi Strandon
   Az idén 80 éves székesfehérvári Városi Strand fergeteges nosztalgia hangulattal vár minden érdeklődőt a Strandok Éjszakáján augusztus 1-jén, pénteken 18 órától. A jeles évforduló alkalmából több érdekességgel is várják az embereket a Csitáry G. Emil Uszodába és Strandra. A jó hangulatról a The Flippers rock & roll zenéje, valamint az éjfélig tartó retro disco gondoskodik majd.
  Közélet  -  2014. 07. 25. 09:20
  Településfejlesztési stratégiáról és a börgöndi repülőtér ügyéről is tárgyaltak a képviselők a rendkívüli közgyűlésen
  Rendkívüli közgyűlést tartott Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése péneteken. Az ülésen az Integrált Településfejlesztési Stratégiáról tárgyaltak, 3,3%-os lakossági távhőár csökkentésre tettek javaslatot és zárt ülésen döntöttek a Sóstói Stadion fejlesztésével kapcsolatban és a börgöndi repülőtérre vonatkozóan.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss