13 oC / 7 oC(koponyeg.hu)
eső (várható)
2015. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Közélet  -  2015. 03. 28. 15:02
  Húsvédi adományosztás az ICSKE-vel
  Adomány- osztással egybekötött húsvéti kulturális programot szervezett szombaton délután az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület a Felsővárosi Közösségi Házban, ahol a gyerekeknek Andi bohóc műsorával kedveskedtek és koncerrtel is várták a családokat.
  Közélet  -  2015. 03. 28. 14:31 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Uniós Fejlesztések Nyílt Napja a Hiemer-házban és a Fő utcán
   Szombaton harmadszor szervezték meg az „Uniós Fejlesztések Nyílt Napja” nevű programot. A székesfehérvári projektek sikeres megvalósulását szombaton ismerhették meg a látogatók. A csoportok szakmai vezetéssel indultak két óránkét, hogy megtekintsék a Hiemer-házat, a Városházát és a felújított Fő utcát is.
  Közélet  -  2015. 03. 28. 13:26 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Vasárnap délutánig tartott a Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár
  A vásáron közel 60 kiállító mutatta be ajánlatait a bálteremben, a házasságkötő teremben és a Gesztenyés udvaron. Az ingyenesen látogatható 3. Székesfehérvári Utazás Kiállítás és Vásár szombaton és vasárnap is délelőttől egészen késő délutánig fogadta az érdeklődőket.
  Közélet  -  2015. 03. 28. 10:07
  Sikeres volt a férfi szűrőnap a Család- és Nővédelmi Központban
   Szombaton ingyenes férfi szűrőnapot tartottak a Család- és Nővédelmi Központban. A szűrő- vizsgálatra azok jelentkezését várták, akik elmúltak 50 évesek, eddig még nem vettek részt kivizsgáláson vagy az utolsó részvételük óta legalább 2-3 év eltelt. A helyszínen ingyenes vércukorszint, koleszterin és vérnyomásmérést is igénybe vehettek az érdeklődők.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 18:30 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ülésezett a Városi Idősügyi Tanács - a korosztályt érintő kérdésekről döntöttek
  A város idei költségvetéséről és a korosztályt érintő aktuális kérdésekről esett szó a Városi Idősügyi Tanács pénteki ülésén. A fehérvári nyugdíjasokat képviselő szakmai testület tagjai a Városházán találkoztak. Székesfehérvár Közgyűlése 2012-ben alakította újjá a Városi Idősügyi Tanácsot. A 12 taggal működő szervezet elnöke dr. Cser-Palkovics András, alelnöki feladatait pedig Dr. Dienesné Fluck Györgyi tanácsnok látja el.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 17:17 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Sakk, malom, lengőteke és ping-pong a Vörösmarty Szakképző udvarán
  A szeles idő sem szegte a vörösmartysok kedvét és sokan részt vettek a kültéri közösségi játékok pénteki átadásán. Az iskola tanulói és oktatói közösen készítették el a két beton kültéri pingpongasztalt, a lengőtekét, a kültéri óriás sakkot és a két játékasztalt, amely ezentúl a diákok órákon kívüli életét színesíti.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 12:41
  Lengyelországban látták vendégül a Fejér megyei és székesfehérvári delegációt
  Idén a sziléziai Opole volt a házigazdája a Magyar- Lengyel Barátság Napja rendezvény- einek, a nagyszabású közös ünnepléshez 30 fős magyar delegációt láttak vendégül. Az Opole városba közösen érkező Fejér megyei és székesfehérvári delegációt Dr. Kovács Zoltán, a Fejér Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője és Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere vezette. A hivatalos delegációk a kulturális programok mellett a jövőbeni együttműködés további lehetőségeiről is egyeztettek.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 11:12
  Közös sétával hívják fel a figyelmet az autizmusra Székesfehérváron
  Az Autizmus Világnapján, április 2-án kékben ragyog a királyok városa. A Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány a társadalmi érzékenyítés és szemléletformálás céljából indított programot, melyet idén is a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házzal közösen valósít meg. A szervezők a világnapon látványos programokkal hívják fel a figyelmet a spektrumzavarral élőkre és családjaikra Székesfehérvár Belvárosában.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 10:32
  Székesfehérvár Önkormányzata is segíti a kárpátaljai magyarokat
  Székesfehérvár Önkormányzata is csatlakozik a kárpátaljai magyarokat segítő szervezetek kezdeményezéseihez - jelentette be dr. Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné tanácsnok. Mint mondják: „A nemzet egyik történelmi fővárosaként ez kötelességünk is.” A rászorulóknak szánt adományokról április 17-i ülésén tárgyal majd a közgyűlés.
  Közélet  -  2015. 03. 27. 10:02
  Bemutatókkal várja az érdeklődőket a Föld Óráján a Terkán Lajos Csillagvizsgáló
  A Föld Órája alkalmából a fehérvári Terkán Lajos Csillagvizsgáló is bemutatót tart az érdeklődők számára. Március 28-án szombaton este a csillagvizsgáló 19 órától várja vendégeit. Tiszta idő esetén a látogatóknak szabad szemmel és távcsővel is bemutatják a csillagos égboltot és felhívják a figyelmet a közvetlen környezetünkben lévő fölösleges és zavaró fényekre.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss