27 oC / 12 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős (várható)
2014. Augusztus 30. Rózsa, Félix, Letícia
   Eseménynaptár
2014 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
25
26
27
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 08. 29. 19:29 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Központi tanévnyitó ünnepséget tartottak a 40 éves Tóvárosi Iskolában
  Központi tanévnyitó ünnepséget tartottak augusztus 29-én a Tóvárosi Általános Iskolában. Az idén 40 éves oktatási intézményben dr. Cser-Palkovics András polgármester és Sipos Imre köznevelési helyettes-államtitkár köszöntötte a diákokat és szüleiket. Székesfehérvár polgármestere elmondta, hogy az Ybl programnak köszönhetően egyre több forrás jut az oktatási intézmények felújítására.
  Közélet  -  2014. 08. 29. 17:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A 90 éves Méreg Ferencet köszöntötték születésnapja alkalmából
   A 90 éves Méreg Ferencet köszöntötte Székesfehérvár Önkormányzata és polgármestere nevében Viza Attila. A városrész önkormányzati képviselője ajándékcsomaggal és a miniszterelnök által aláírt emléklappal lepte meg az ünnepeltet.
  Közélet  -  2014. 08. 29. 10:20
  A Bazilika felújításának támogatásáról és a buszmenetrend módosításáról is döntött a közgyűlés
  Vízivárosi parkolók felújításáról és üzemeltetéséről állapodtak meg, döntöttek a Szent István Bazilika felújítási munkálatainak támogatásáról és a helyi közforgalmú közlekedési járatok menetrendjének módosításáról is Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének pénteki ülésén. Régi adósságot törlesztve újabb régészeti kutatásra is megbízást adott az önkormányzat. Az úgynevezett négykaréjos templom feltárása kezdődik meg, amelyet a hagyomány Géza fejedelem temetkezési helyével azonosít.
  Közélet  -  2014. 08. 29. 08:15
  Felújítja a Magyar Közút a 62-es főút M7-es autópálya felett átívelő hídat
   Szeptember elsején hídfelújítási munka kezdődik a 62-es számú főút M7-es autópálya felett átívelő szakaszán. A beruházás miatt várhatóan egy hónapon keresztül félpályás lezárásra, torlódásokra számíthatnak a közlekedők. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a felújítás idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri.
  Közélet  -  2014. 08. 29. 06:39
  "Mert valaki rád is gondol" - segítségnyújtó foglalkozások a RÉV-nél
   A székesfehérvári RÉV Szenvedélybeteg- segítő Ambulancia sikeres pályázat révén tájékoztató, felvilágosító jellegű interaktív foglalkozásokat szervez. Az idén ősszel induló alkalmakon csoportos foglalkozások keretében szó lesz a családi életre történő nevelésről, illetve fókuszba kerülnek a szenvedélybetegek hozzátartozói és a szülők, a szülővé válás nehézségei.
  Közélet  -  2014. 08. 28. 14:35
  Fitnesz játékok és padok is kerülnek a Tóvárosi Iskola előtti, felújított térre
   Régóta vártak a Tóváros lakói arra a beruházásra, melynek keretében teljesen felújítják a helyi általános iskola előtti teret. A munkálatok javában zajlanak, az aszfaltburkolat nagyrészt már elkészült, így a városi tanévnyitó ünnepséget méltó környezetben, a tervek szerint rendezik meg holnap kora este. A területen szép új padok és egy fitnesz játszótér is szolgálja majd a felnőttek és a gyerekek komfortérzetét, kikapcsolódását.
  Közélet  -  2014. 08. 27. 13:20
  Családi napot rendeznek a felelős állattartás jegyében
  Vidám vakációzáró családi napot rendez a HEROSZ Fehérvári Állatotthona és több kapcsolódó szervezet a nyár utolsó szombatján. Augusztus 30-án, 10.00 órától a Fehér Palota Üzletközpont melletti parkolóba várják az állatokat szerető és az állatvédelmet pártoló családokat, akik igen értékes nyereményekért szállhatnak versenybe.
  Közélet  -  2014. 08. 27. 10:51
  Hasznos információk vásárlóknak - elindult a fogyasztóvédelmi honlap
  Elindult az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért honlapja, amely hasznos információkat ad a Fogyasztói kisokosról, a Vásárlóbarát Város programról, a fogyasztóvédelmi szervezetekről, valamint az Alapítvány szolgáltatásaitól. A honlap bemutatása kapcsán Róth Péter alpolgármester kiemelte, hogy szükség van a lakótelepi szolgáltató irodák hálózatának bővítésére is, ahol többek között fogyasztóvédelmi tanácsokat is kaphatnak a fehérváriak.
  Közélet  -  2014. 08. 26. 11:57 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Fiatalok lendületben - külföldi szakmai gyakorlatra utaznak a fehérvári diákok
  A Belvárosi I. István Középiskola 63 diákja vesz részt háromhetes szakmai gyakorlaton Németországban és az Egyesült Királyságban. Az Erasmus plus mobilitási projektben résztvevő tagintézmények tanulóit az utazás előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila tanácsnok fogadta a Városháza Dísztermében.
  Közélet  -  2014. 08. 26. 10:32
  Megerősítette temetőellenőri szolgálatát a Városgondnokság
   Sajnos vannak olyanok, akiknek semmi sem szent és képesek virágot koszorút, sőt még vázát is lopni a temetőből. A Városgondnokság temetőellenőrei eddig is rendszeresen járőröztek a város temetőkertjeiben, azonban keddtől megerősített járőrszolgálattal és több temetőellenőrrel ügyelnek arra, hogy kiszoruljanak a tolvajok a temetőkből.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Közgyűlés [élő]

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss