17 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 1.8 km/hÉK-i szél (aktuális)
2014. Szeptember 15. Enikő, Melitta
   Eseménynaptár
2014 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
8
22
23
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 09. 14. 14:43 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A borongós, esős idő ellenére is sokan látogattak ki a Börgöndi Repülőnapra
  A borongós felhős, délután esős idő ellenére is nagyon sokan látogattak ki a Börgöndi Repülőnapra. A nézők repülőgép-ritkaságokat is láthattak, ilyen volt például az L29 Delfin sugárhajtású vadászgép. Számos repülőgép megismerése mellett népszerű volt a sétarepülés is Fehérvár fölött. A város polgármestere pedig bejelentette, hogy ha a pénteki közgyűlés áldását adja rá, akkor minden valószínűség szerint sikerül peren kívül megegyezni a repülőtér újra köztulajdonba kerüléséről.
  Közélet  -  2014. 09. 14. 10:35
  Szeptember 25-én rendezik az Úti rajzok és természeti képek második fordulóját
   „Úti rajzok és természeti képek” címmel hirdettek állat- és természet- védelemmel kapcsolatos versenyt középiskolás csapatok számára a Herman Ottó Emlékév keretében. A vetélkedő során három különböző területen mérik össze tudásukat a diákok. A vetélkedősorozat következő, 2. fordulóját szeptember 25-én, 14 órakor rendezik meg a Vörösmarty Mihály Könyvtár Zenei részlegén.
  Közélet  -  2014. 09. 14. 07:49
  Vasárnap délután háromkor érkeznek a Gripenek a Börgöndi Repülőnapra
   Szeptember 14-én vasárnap ismét nagyszabású rendezvény helyszíne lesz a Börgöndi repülőtér. A repülés szinte minden ága képviselteti magát: ejtőernyősök, sárkányrepülők, vitorlázó repülők égen és földön láthatóak lesznek és érkeznek a Gripenek is. Egész napos családi kikapcsolódás a repülőnap, hiszen színpadi és gyerekprogramok, hagyományőrzők bemutatója és sok más érdekesség várja a látogatókat.
  Közélet  -  2014. 09. 13. 17:46 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Koncertekkel és gyermekprogramokkal várta a körzetben élőket a Szedreskerti Mulatság
  Szombaton délután a Palotai úti sportpályán második alkalommal rendezték meg a Szedreskerti Mulatságot, ahol interaktív gyerekprogramok, zenés színpadi produkciók és utcabál várta a vendégeket. A rendezvényt tavaly, a Szent István Emlékévben a hagyományteremtés és a helyi közösségek építésének szándékával hívták életre.
  Közélet  -  2014. 09. 13. 14:06 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ízes falatok Fehérváron - vasárnapig tart a Mangalica Fesztivál
  A Mangalica Fesztivál vasárnapig tartó programjai keretében őstermelők, termék- forgalmazók mutatkoznak be és kínálják portékáikat a Piac tér környékén. A közönségnek bemutatják a hagyományos kolbásztöltés, a szalonna- és a sonkakészítés, a házi élelmiszerek, a sajt-, valamint a lekvárkészítés technikáit is. A III. Székesfehérvári Mangalica Fesztivál ünnepélyes megnyitójára szombaton délelőtt került sor. 
  Közélet  -  2014. 09. 13. 11:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Átvették diplomájukat a Kodolányi János Főiskola végzős hallgatói
   A Városháza Díszterme adott otthont a Kodolányi János Főiskola 2014-es diplomaátadó ünnepségének, ahol közel ötven hallgató vehette át oklevelét. A végzősök között művelődésszervező-kommunikáció, gazdálkodás-menedzsment, idegenforgalom-szálloda, nemzetközi tanulmányok és előadóművész szakos hallgatók is voltak. A rendezvényen adták át a rektori okleveleket is a kiemelkedő tanulmányi eredményért, illetve közéleti tevékenységért.
  Közélet  -  2014. 09. 12. 16:54
  Hétfőtől újra fogadja a gyerekeket a Szárazréti Óvoda
  Szeptember 15-én hétfőn újra fogadja az óvodásokat a Szárazréti Óvoda. A régi szárny felújítási munkálatai elkészültek, így az összes szükséges szakhatósági engedélyt is megkapta az épület a nyitáshoz. Az új szárny esetében még további munkálatok szükségesek, de hamarosan újra birtokba vehetik a gyerekek, akiket hétfőn már szeretettel várnak az óvónők.
  Közélet  -  2014. 09. 12. 13:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Országos szakmai napot rendeztek Fehérváron az egészségügyi alapellátásról
  Fehérváron tartotta idei közgyűlését az Országos Alapellátási Szövetség, mely egyesíti magában az egészségügyi és szociális alapellátás valamennyi érintettjét. Az érdekvédelmi szövetséget az ország különböző részeiből, mintegy tizenhárom alapító tag alapította meg 2008-ban, a tagság azóta is bővül. A közgyűléshez kapcsolódóan szakmai nap keretében ismerhették meg a tagok és az egészségügyi alapellátás iránt érdeklődők egymás mindennapos gondjait.
  Közélet  -  2014. 09. 12. 11:01
  Megjelent a selyemfényű puszpángmoly Fehérváron is - van lehetőség védekezni
  Fehérvár közterületein az elmúlt hetekben jelent meg egy eddig nem látott kártevő, a selyemfényű puszpángmoly. Előkerülése a növényvédő szakemberek számára nem volt meglepő, azonban a károsítás mértéke a vártnál nagyobb.
  Közélet  -  2014. 09. 12. 10:59
  Elkészült a Vasvári Pál Gimnázium zárt biciklitárolója
   Sokan járnak a város különböző pontjairól biciklivel a Vasvári Pál Gimnáziumba azonban az utóbbi időben több biciklilopás is történt az udvaron. Ezért döntöttek úgy, hogy zárható biciklitárolót építenek, ahol biztonságban tudhatják a diákok a bicikliket. Az új tárolót Kovács Zsolt és Mészáros Attila önkormányzati képviselői keretéből finanszírozták és a Városgondnokság építette.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss