24 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, n/a (aktuális)
2014. Július 25. Kristóf, Jakab
   Eseménynaptár
2014 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
20
22
23
27
28
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 07. 25. 09:20
  Településfejlesztési stratégiáról és a börgöndi repülőtér ügyéről is tárgyaltak a képviselők a rendkívüli közgyűlésen
  Rendkívüli közgyűlést tartott Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése péneteken. Az ülésen az Integrált Településfejlesztési Stratégiáról tárgyaltak, 3,3%-os lakossági távhőár csökkentésre tettek javaslatot és zárt ülésen döntöttek a Sóstói Stadion fejlesztésével kapcsolatban és a börgöndi repülőtérre vonatkozóan.
  Közélet  -  2014. 07. 25. 07:44
  A fiatalok védelmében - egyhetes tábort szervezett a Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület
   A fehérvári Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület kilencedszer valósította meg a saját családjuk nélkül élő gyermekek bűnmegelőzési táborát július 19-24 között Vajtán, a Szőlőskert vendégházban. A tábor egy több éve működő program része, amely egész éven át segíti az állami gondozott fiatalokat, hogy ne váljanak áldozattá, illetve bűnelkövetővé. A 13-18 év közötti tinik Budapestről, Bodajkról, Enyingről, Mezőfalváról, Fehérvárról és Velencéről érkeztek a Lurkó Egyesület meghívására.
  Közélet  -  2014. 07. 24. 11:32
  Hepatitisz világnap és szűrőkampány
   Július 26-án a hepatitisz világnapja alkalmából a Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete országos felvilágosító és szűrőkampányt szervez. Az akcióban részt vesznek a betegszervezetek és a Hepatológiai Centrumok. Székesfehérváron egy egész hetes szűrőakcióval csatlakoztak a programhoz. Július 21-e és 26-a között várják ingyenes HCV-szűrésre az érdeklődőket a kórházban működő molekuláris diagnosztikai laboratóriumban.
  Közélet  -  2014. 07. 24. 11:12
  Az anyatejes táplálás világnapja alkalmából szerveznek programokat
  Augusztus 1-jén az anyatejes táplálás világnapja alkalmából rendeznek programokat A Szabad- művelődés Házában, ahol a nő, anya és feleség szerepekről, valamint az anya-magzat kapcsolatról is szó lesz. A világnapon babahordozásra alkalmas eszközöket is kipróbálhatnak majd a résztvevők.
  Közélet  -  2014. 07. 24. 07:59
  Életműve a közösségépítés - Kovács György 70 éves
  Hetvenedik születésnapját ünnepli Kovács György, aki kifogyhatatlan energiával, vitalitással beszél eddigi pályafutásáról és jővőbeli terveiről. Nyugdíjas kortársainak azt javasolja, mindig úgy keljenek fel reggel, hogy határozott terveik, céljaik vannak arra a napra. Korábban A Szabadművelődés Háza és a Fejér Megyei Művelődési Központ igazgatója volt, jelenleg a Fejér Megyei Civil Információs Centrum munkatársaként segíti a közösségépítést.
  Közélet  -  2014. 07. 23. 11:15
  Adománygyűjtés egy kerekesszékes hintára - augusztus 3-ig várják a felajánlásokat
  Egy kerekesszékes hinta beszerzésére hirdetett adománygyűjtést Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András a szerdai, Városházán tartott sajtótájékoztatón elmondta, a nemrégiben átadott, megújult Halesz ligetbe telepítik a terápiás célra is használható játszóeszközt. Az adománygyűjtés július 25-én, pénteken a Koronás Park megnyitójával indul, és augusztus 3-ig, vasárnapig tart.
  Közélet  -  2014. 07. 23. 07:38
  Újabb kerékpáros túrát szervez a Kaptár Ifjúsági Iroda
  A Kaptár Ifjúsági és Prevenciós Iroda egészség- nappal egybekötött biciklitúrára invitálja a fiatalokat az Agárdi Szabadstrandra. Július 29-én kedden reggel 9 órakor a Fehérvári Civil Központ bejárata előtt lesz gyülekező, majd miután átadták a bicikliket azoknak, akik igényt tartanak rá megkezdik a túrát az Agárdi Szabadstrandig.
  Közélet  -  2014. 07. 20. 17:42
  Megcsinálta! - Fehérvárról gyalogolt Csíkszeredáig Nagy Zoltán Péter
  "Isten hozott NZP" - így köszöntötték Csíkszereda határában a Fehérvárról indult vándort, ugyanis vasárnap délután odaért Csíkszeredára Nagy Zoltán Péter a FehérVár Magazin főszerkesztője, aki gyalogosan vágott neki július elsején a több mint 800 kilométeres túrának Székesfehérvárról. Amikor indult azt mondta, hogy nem lesz gond a napi negyven kilométerrel, és nem is volt, bár útja kalandosra sikeredett.
  Közélet  -  2014. 07. 20. 07:27
  A miniszterelnöktől vette át kinevezését Simon László kormánymegbízott
  Orbán Viktor miniszterelnöktől vette át megízását az új Fejér megyei kormánymegbízott dr. Simon László, aki eddig a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott. Simon László ezt megelőzően a kormányhivatal főigazgatója is volt, a korábbi években pedig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, megyei rendőrfőkapitány volt. Összesen több mint huszonöt éve dolgozik a közszférában.
  Közélet  -  2014. 07. 19. 09:22
  Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepelte a Fehérvári Polgárok Egyesülete
   Pénteken este a Bregyóban ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját a Fehérvári Polgárok Egyesülete. Az 1994-ben alakult szervezet olyan fontos ügyekben is hallatta a hangját, mint a Nemzeti Emlékhely ügye, a belvárosi forgalmi rend vagy akár a piac működése az Alba Pláza építésekor. Olyan fehérvári ünnepek szervezésében vesznek részt mint a Katalin vagy Márton nap és idén először rendezték meg a kolbásztöltő fesztivált Fehérváron.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss