22 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 5.4 km/hváltozó szél (aktuális)
2016. Szeptember 27. Adalbert, Vince
   Eseménynaptár
2016 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Népszavazás 2016

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 09. 27. 12:17
  Egészséges helyi élelmiszerekből válogathatunk a II. Fejér Megyei Termelői Mustrán
   A magyar, helyben előállított vagy megtermelt, egészséges élelmiszerek fogyasztását népszerűsíti a II. Fejér Megyei Helyi Termék Mustra és Vásár. A kétnapos szakmai és vásári rendezvény szeptember 30-án és október 1-jén lesz. Közel 1000 féle árura lehet majd számítani a Jancsár kertben, a hagyományos élelmiszerek mellett kiváló minőségű bio-, glutén és laktózmentes termékek is megtalálhatók lesznek.
  Közélet  -  2016. 09. 27. 10:14
  Összefogással segítettek a ritka betegséggel küzdő fehérvári fiatalnak
   Felújították és akadály- mentesítették egy ritka betegséggel küzdő fehérvári fiatalember fürdőszobáját, akinek így könnyebbé válhatnak az életkörülményei. A Praktiker, a Future FM és fehérvári vállalkozók egy összefogás keretében láttak neki a munkálatoknak, hogy megkönnyítsék Brechler Ottó ellátását édesanyjának a jövőben.
  Közélet  -  2016. 09. 27. 08:22
  Kutatók éjszakája - Fehérváron is számos programmal várnak minket pénteken
  Több mint kétezer ingyenes program várja az érdeklődőket a Kutatók éjszakáján, pénteken országszerte csaknem 200 helyszínen. Magyarországon több mint 48 településen csaknem száz intézmény csatlakozott az idei egész napos programsorozathoz. Fehérváron a Grundfos, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, az Óbudai Egyetem, a Terkán Lajos Csillagvizsgáló és a Progresszió Mérnöki Iroda várja a látogatókat!
  Közélet  -  2016. 09. 26. 17:17
  Esküt tettek a szavazatszámláló bizottságok tagjai
  Hétfőn a szavazat- számláló bizottságokba a parlamenti frakcióval rendelkező pártok delegáltjai tették le az esküjüket, illetve az eskütétel után egy felkészítőn vettek részt, hogy milyen feladataik lesznek a választás napján.
  Közélet  -  2016. 09. 26. 15:17
  Közös sétára hívnak a mellrák ellen október 1-jén
    Az idei esztendőben is közös sétával hívják fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelem támogatására és a szűrővizsgálatok fontosságára október 1-jén. A szombat délelőtti esemény megnyitója 10 órakor kezdődik az Országalmánál, ahol a résztvevők megkapják a szimbolikus rózsaszín léggömböket. A séta végén az Országalmánál felállított sátrakban szakemberek adnak tanácsot a mellrákkal és a mell önvizsgálatával kapcsolatban.
  Közélet  -  2016. 09. 26. 12:58
  Európai Madármegfigyelő Napok Fejér megyében
  A Magyar Madártani és Természet- védelmi Egyesület országszerte 16 megyében és a fővárosban, 51 helyszínen várja az érdeklődőket a hétvégén, Fejér megyében Dinnyésen, Agárdon és Lovasberényben is lesz madárfigyelés. A programok között távcsöves madármegfigyelés, a helyszínek felén pedig madárbefogás és -gyűrűzés is szerepel.
  Közélet  -  2016. 09. 26. 10:48
  NATO az iskolatáskában - biztonságpolitikai konferencia a Városházán
  NATO az iskolatáskában címmel szervezett biztonságpolitikai konferenciát fiatalokkal foglalkozó szakembereknek a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete hétfőn a Városháza Dísztermében. A biztonsági környezet változásairól, a Magyar Honvédség béketámogatási műveleteiről és a fiatalok honvédelmi neveléséről is szó volt.
  Közélet  -  2016. 09. 26. 08:43
  A Sclerosis Multiplex betegségre hívják fel a figyelmet az Európa Klubban
   Szeptember 27-én 16 órától az Európa Klubban a Hétköznapok Akadémiája Mindenkinek sorozat keretében mutatják be az "Egy ember, két keréken, három Amerikán át" című úti filmet, majd Mészáros János SM nagykövettel és ultratriatlonistával beszélgethetnek a résztvevők.
  Közélet  -  2016. 09. 24. 19:17 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A pákozdi csata 168. évfordulójára emlékeztek a Katonai Emlékparkban
  Tizenkilencedik alkalommal rendezte meg a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete ünnepélyes programját a pákozd-sukorói csata évfordulójára emlékezve szombaton délelőtt a Katonai Emlékparkban. A csatába 168 ifjú nemzetőr és a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség közreműködésével nyerhettek bepillantást a látogatók.
  Közélet  -  2016. 09. 24. 11:06 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Perifériás érbetegség-szűrésre várták a fehérváriakat A Szabadművelődés Házába
   Perifériás érbeteg-szűrésre várták szombaton a fehérváriakat A Szabad-művelődés Házába, ahol a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Humán Szolgáltató Intézet szakembereinek bevonásával végezték a vizsgálatokat.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss