26 oC / 14 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2016. Június 27. László, Sámson
   Eseménynaptár
2016 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 06. 27. 20:16
  Lakossági fórum a Köfémen - pelyhedző nyárfákról, padokról és útfejlesztésekről kérdeztek a lakók
  Lakossági fórumot tartott dr. Dienesné Fluck Györgyi, a 14. számú választókörzet önkormányzati képviselője a Köfém Művelődési házban, ahol beszámolt az idei év első felében megvalósult fejlesztésekről és számos kérdésre is választ kaphattak a résztvevők. A lakók többek között a padok kialakításáról, a pelyhedző nyárfák kivágásáról, az autós közlekedés nehézségeiről és a tömegközlekedéssel kapcsolatban is tettek fel kérdéseket.
  Közélet  -  2016. 06. 27. 15:47
  Augusztusban kezdődik a sétány építése a Csónakázó-tó mellett
  Tart még a mederkotrás és a partfal megerősítése a Csónakázó-tónál, pénteken pedig a sétány kialakítására vonatkozó közbeszerzési eljárást is elindította a közgyűlés. A tervek szerint őszre befejeződik a rehabilitáció, és visszaengedik a vizet és a halakat a megújult tómederbe. Régi álma teljesül a fehérváriaknak azzal, hogy ismét lehet majd csónakázni, és a vízisport-utánpótlás is edzhet majd a vízfelületen.
  Közélet  -  2016. 06. 27. 12:44 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület - Négylábú tanársegédekkel a gyógyulásért
  A Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület Négylábú tanár- segédekkel a gyógyulásért című programjában kutyás terapeuták segítségével valósít meg gyermekgyógyító programot székesfehérvári iskolákban. Programjuk célja a beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarral küzdő, súlyos beszédzavarral küzdő, értelmileg akadályozott, autizmussal élő gyermekek kutyaterápiás kezelése.
  Közélet  -  2016. 06. 27. 11:47
  Szent László királyra emlékeztek a Prohászka ligetben
   Szent László-napi koszorúzással tisztelgett a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnoksága, valamint Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata a lovagkirály Prohászka ligeti szobránál. Az ünnepségen Spányi Antal megyéspüspök és Huszár János vezérőrnagy, az ÖHP megbízott parancsnoka emlékezett a szent királyra, kiemelve, hogy a király hazaszeretete, bátorsága és méltósága példa a ma embere számára.
  Közélet  -  2016. 06. 27. 11:14
  Székesfehérváron lesz a 2017-es Országos Diákparlament
  Jövőre kora tavasszal ismét Országos Diákparlamentnek ad otthont Székesfehérvár. A Diákparlament az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló diákok legfőbb érdekegyeztető ülése és a törvény értelmében háromévente kell összehívnia az oktatásért felelős miniszternek. Ez az egyetlen olyan diáktestület, mely a magyar diákokat iskolatípusok és régiók szerint is képviseli.
  Közélet  -  2016. 06. 27. 07:07
  Legkésőbb augusztusban megérkeznek a csekkek a szemétszállításról
  A Depónia ügyfelei, akik eddig havonta fizették a díjat, már eddig is tapasztalhatták, hogy a márciust követő időszakokra nem kaptak számlát. Kérik az ügyfeleket, hogy számítsanak a számlák eddig elmaradt részének várhatóan július-augusztus hónapokban való megérkezésére. A Depónia fehérvári ügyfelei a zöldhulladék elszállítására feljogosító matricák második részét is ekkor kapják meg.
   
  Közélet  -  2016. 06. 24. 13:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Semmelweis nap alkalmából köszöntötték az egészségügyi dolgozókat
  A Semmelweis nap tiszteletére szervezett ünnepségen köszöntötte az egészség- ügyben dolgozókat Székesfehérvár Önkormányzata. A rendezvény az Oskola utcai Semmelweis- dombormű megkoszorúzásával kezdődött, majd a Hiemer-ház báltermében folytatódott, ahol elismeréseket adtak át. A „Székesfehérvár Egészségügyéért” díjat idén Szivákné Heilig Ilona védőnő kapta.
  Közélet  -  2016. 06. 24. 12:39
  Nyári tábort szervez tanulóinak az István Király Általános Iskola
  Minden évben szervez nyári tábort diákjai számára a Székes- fehérvári István Király Általános Iskola. A szülőknek is nagy könnyebbséget jelentő tábor idén június 16-a és július 1-je között zajlik az intézményben, városismereti programokat, kézműves és sportfoglalkozásokat kínálnak a gyerekeknek.
  Közélet  -  2016. 06. 24. 10:39
  Több száz milliós fejlesztések, közbiztonság - ülésezett a város képviselőtestülete
  Több száz milliós fejlesztésekről is döntött a város képviselőtestülete pénteki ülésén, azonban a legtöbbb hozzászólást és kisebb vitát kiváltó téma a rendőrség és a közterület felügyelet tavalyi beszámolója volt. Döntöttek arról is a képviselők, hogy jövőre az iskolaidőszak tolsó két hetében vezetik be az új buszmenetrendet és elindították a Csónakázó-tó körüli térköves sétány kivitelezésének közbeszerzési eljárását.
  Közélet  -  2016. 06. 23. 16:56
  Ezüstmiséjét ünnepli Ugrits Tamás pápai káplán
  2016. június 25-én, 18 órakor a székesfehérvári Szent Imre templomban, június 26-án, 11 órakor a csákvári templomban ünnepli ezüstmiséjét Ugrits Tamás pápai káplán, irodaigazgató, szentszéki bíró. A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda iskolabiztosát és püspöki tanácsost 25 éve, 1991-ben szentelték pappá.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss