16 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 12.96 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2014. Április 18. Andrea, Ilma, Apolló, Aladár
   Eseménynaptár
2014 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
3
4
6
7
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Iskolai beiratkozás

  Óvodai beiratkozás
  Óvodai beiratkozás

  Választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók
  Vendéglátás

  Tömegsport

  Közélet  -  2014. 04. 18. 11:28
  Saját család nélküli fiatalok készültek a felnőtt életre a Lurkó Egyesülettel
  A fehérvári Lurkó Gyermekvédelmi Egyesület húsvét előtt Fehérvár-csurgón 16 nehéz sorsú fiatal számára szervezett párkapcsolati és önismereti képzést, melyet pályázat útján az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatott. Bodajkról, Csákvárról, Mezőfalváról, Nádasdladányból, Velencéről és Székesfehérvárról érkeztek a Fehérvárcsurgó-i Kaszap István Központba.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 17:19
  Az idei emlékévekről volt szó a Fehérvári Szenátus ülésén
  Aktuális ülését tartotta ma délután a Fehérvári Szenátus. A polgármester munkáját segítő tanácsadó testület a 2014-ben megvalósuló Holokauszt Emlékév, a Nagy Háború Emlékéve és az Ybl Bicentenárium – Magyar Építészet Éve székesfehérvári programjairól hallgatott meg prezentációt. A szenátus tagjai több javaslatot tettek a tervezett rendezvényekkel kapcsolatban.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 12:31
  Szűrések éjszakája - április 25. Székesfehérvár, Távirda utca
   Április 25-én Székesfehérvár is csatlakozik a Szűrések Éjszakája programhoz: reggel fél nyolc és este nyolc között bárki részt vehet különböző szűrővizsgálatokon, de 400 meghívót küldött ki az ANTSZ. Aki erre a napra meghívót kapott mammográfiás vizsgálatra, annak a saját egészsége érdekében érdemes elmennie az emlőszűrésre.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 10:22 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Új köztéri alkotásokról is tárgyalt a közgyűlés

   A képviselők többek között arról is döntöttek, hogy nem kell közterület használati díjat fizetnie a történelmi belvárosban a kitelepülő vendéglátóhelyeknek május 1-jétől. Számos útburkolat-javítási munka kezdődik és új köztéri alkotásokkal is gazdagodik a város. Székesfehérvár polgármestere a közgyűlésen bejelentette, hogy az önkormányzat kifizette a Fűtőerőmű Kft. vagyonelemeinek teljes vételárát.
  Közélet  -  2014. 04. 17. 08:46
  Lakossági fórum Börgöndön - hamarosan elkészül a 62-esen a lekanyarodó sáv
   Lakossági fórumot tartottak Börgöndön szerdán este a településrészen található Tósor horgásztó mellett. Az elmúlt időszakban megépült a börgöndi bekötőút, elkészült a településrész szennyvízcsatorna hálózata és utána az úthelyreállítás. A fórumon szó volt a településre tervezett térfigyelő kameráról, a házak előtti zöldterületek rendezéséről és az új bekötő út melletti fasor telepítéséről.
  Közélet  -  2014. 04. 16. 16:26 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Húsvéti adomány a rászorulóknak - az Alba Fehérvár is segített
  Nagyszabású húsvéti adomány- osztást rendeztek a Vodafone Sport- centrumban az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Egyesület és az Alba Fehérvár kosárlabda csapat összefogásával. Összesen 150 mélyszegénységben élő család vehetett át tartós élelmiszercsomagot, az Alba kosárlabdázói pedig autogramot és ajándékot osztottak a gyerekeknek.
  Közélet  -  2014. 04. 16. 12:16 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Koszorúzással és vándorkiállítással emlékeztek a holokauszt áldozataira
  A Holokauszt Magyarországi Emléknapja alkalmából megemlékezést tartottak az egykori fehérvári zsinagóga helyén álló emlékműnél, majd a Vörösmarty Színházban nyílt meg a "Falak, jelek, sorsok - Magyar zsidók deportálása Auschwitzba" című kiállítás, amelynek célja, hogy középiskolás diákok, tanáraik, a téma iránt érdeklődők megismerhessék a magyar történelem egyik legtragikusabb eseménysorát, a vidéki zsidó közösségek 1944 tavaszán és nyarán történt elpusztítását.
  Közélet  -  2014. 04. 16. 09:21
  Átvette megbízólevelét Vargha Tamás és Törő Gábor országgyűlési képviselő
   Szombaton délután, a szavazatok 100 százalékos feldolgozottsága után vált hivatalossá, hogy az 1-es választókerületben Vargha Tamást, a 2-esben pedig Törő Gábort választották országgyűlési képviselőnek. A megválasztott képviselők kisebb ünnepség keretén belül, szerdán délelőtt a Hiemer-házban vették át megbízólevelüket a választási bizottságoktól.
  Közélet  -  2014. 04. 15. 16:52
  Városkörnyéki Koordinációs Bizottság - Iszka és Pátka kap kölcsönt fejlesztésre
  Kamatmentes kölcsönök iránti kérelmekről tárgyalt a Városkörnyéki Koordinációs Bizottság. Iszkaszentgyörgy 4 millió 376 ezer forint kölcsönt kap infrastrukturális fejlesztésekre, út- és járdaépítésre. Pátka számára pedig 2 millió 188 ezer ítélt meg a testület, az összeget játszótér, park és kerékpáros pihenőhely pályázatának előfinanszírozására költi az önkormányzat.
  Közélet  -  2014. 04. 15. 16:26
  Negyedik alkalommal rendezték meg a Nyuszi Futást az egészséges életmód jegyében
  Húsvéti meglepetéssel várták a gyermekeket és fiatalokat az idei Nyuszi Futás – Nyúl Félmaraton rendezvényen A Szabadművelődés Házában. A Magyar Tartalékosok Szövetsége Fejér megyei Szervezete negyedik alkalommal szervezte meg a programot. A tavalyi hóesés után idén kegyeibe fogadta az időjárás a futókat, a napsütésben több tucat versenyző rótta a köröket.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss