4 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 7.56 km/hNyugati szél (aktuális)
2016. December 09. Natália, Valéria, Filótea
   Eseménynaptár
2016 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 12. 09. 15:47 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Állatok Karácsonya - ünnep és adományozás a HEROSZ-nál
  A karácsony jegyében telt a pénteki nap a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. Délelőtt önkormányzati képviselők vittek nagy mennyiségű adományt, délután pedig gyerekek és felnőttek sokasága ünnepelte együtt az Állatok Karácsonyát. A Fehérvári Állatotthon a hét minden napján nyitva tart 14.00 és 16.30 között, ez idő alatt bárki átadhatja támogatásait.
  Közélet  -  2016. 12. 09. 12:47
  Mesekönyv nagycsoportosoknak - Fehérvár karácsonyi ajándéka az óvodásoknak
  Több, mint 1300 nagycsoportos óvodás kapja kézhez a napokban a város karácsonyi ajándékaként Ocskay Zsuzsanna: Bécike gúnyolódik című, két nyelven íródott könyvét. Ezt adja ajándékba karácsonyra Székesfehérvár Önkormányzata idén a város nagycsoportos óvodásainak. A kisfiú történetét Szabó Eszter illusztrálta, míg angol nyelvre Farkas Andrea fordította.
  Közélet  -  2016. 12. 09. 07:03
  A limanowai csata hőseire emlékezik vasárnap a Fehérvári Huszárok Egyesülete
  Pátzay Pál szobrász- művész alkotásánál, a belvárosi lovasszobornál emlékezik meg vasárnap az 1914-es limanowai csata hőseiről a Fehérvári Huszárok Egyesülete. A 12.00 órakor kezdődő eseményen beszédet mond Huszár János vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka, majd koszorúzással zárul a program.
  Közélet  -  2016. 12. 08. 17:40
  A véradókat ünnepelte a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete
  A Hotel Magyar Királyban tartotta csütörtökön este hagyományos Véradó Ünnepségét a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. A rendezvény a november 27-i Véradók Napjához kapcsolódott, melynek keretében a véradás fontosságára hívják fel a társadalom figyelmét. A csütörtök esti programon a rendszeres véradókat is köszöntötte a megyei szervezet.
  Közélet  -  2016. 12. 08. 15:11
  Megyei környezetvédelmi vetélkedőt rendeztek a Bugátban
    Idén tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Megyei Környezetvédelmi és Egészségügyi Vetélkedőt a Bugát Pál Középiskolában. A diákokat számos izgalmas és érdekes feladat várta. A megyei megmérettetés célja, hogy a diákok jobban megismerjék a környezetvédelmet és bepillanthassanak a Bugát Pál Középiskola életébe is. A versenyre az egész megyéből jelentkeztek általános iskolások, a megmérettetést elsősorban a nyolcadikos diákoknak javasolták.
  Közélet  -  2016. 12. 08. 11:18
  Egyszerűbben pályázhatnak támogatásokra a civil szervezetek
    2016. december 1-jével módosult a Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos rendelet, amely egyszerűbbé, átláthatóbbá teszi a civil szervezetek pályázati lehetőségeit. A változásokról Zugor Zsuzsanna, a Fejér Megyei Civil Információs Centrum szakmai vezetője tájékoztatott a Fehérvári Civil Központban. 
  Közélet  -  2016. 12. 08. 10:16
  Már lehet jegyeket vásárolni a VI. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre
  Ismét jótékonysági estéllyel köszönti az új esztendőt Fehérvár. A hatodik alkalommal, január 7-én, a Hotel Magyar Királyban megrendezésre kerülő esemény háziasszonya újra Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes lesz. A jótékonysági borárveréssel egybekötött bálra támogatói jegyek vásárolhatóak a Tourinform Irodában és az esemény helyszínén.
  Közélet  -  2016. 12. 08. 07:52
  Már a belvárosban is működik a kétkukás rendszer
  Idén több mint tízezer háztartásnak osztott ki a Depónia szelektív hulladékgyűjtő edényeket díjmentesen, a lehetőséggel azonban csak a lakosok nyolcvanöt százaléka élt. A cég ennek ellenére újabb lépést tett, és a város teljes területére kiterjesztette a szelektív gyűjtést. Már nem csak a családi házas övezetekben, hanem a belvárosban is bevezetésre került a kétkukás gyűjtés.
  Közélet  -  2016. 12. 07. 18:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elismerések átadásával és koncerttel zárult a 56-os jubileumi programsorozat
    Az 1956. december 7-i székesfehérvári asszonytüntetésre emlékezve rendeztek ünnepséget szerdán este a Városháza Dísztermében, ahol tisztelegtek a forradalmárok előtt és megköszönték az emlékév közreműködőinek munkáját. Székesfehérvár polgármestere 56-os bronzérmet adott Szijártó Ernő Károlynak, valamint Dosztál Béla és Skorka Károly hozzátartozóinak. Polgármesteri Elismerő Oklevelet kapott Schéda Mária, akinek naplóbejegyzései alapján filmet készített a Fehérvár Médiacentrum.
  Közélet  -  2016. 12. 07. 16:22
  Erasmus+-os tapasztalatokról számoltak be diákok a Városházán
  Az Európai Szakképzési Hét programjain belül tartottak beszámolót a Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumának és I. István Szakgimnáziumának diákjai azokról a tapasztalatokról, amelyeket az Erasmus+ program keretein belül teljesített angliai és németországi szakmai gyakorlatuk során szereztek.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss