17 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 9.36 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2014. Október 21. Orsolya, Zsolt
   Eseménynaptár
2014 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  1956

  Hirdetés

  Emlékezés az 56-os forradalomra

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Közélet  -  2014. 10. 21. 08:21
  Idén is szállít kőzúzalékot a Városgondnokság az önkormányzati temetőkbe
   Közeledvén a Mindenszentek, valamint Halottak Napja és egyre többen keresik fel a város temetőkertjeit. Székesfehérvár Városgondnoksága a megemlékezések nyugodt, békés, kegyelet teljes lebonyolítása érdekében több intézkedést hozott, melyek az Önkormányzat tulajdonában lévő temetőkertekre vonatkoznak. (Béla úti köztemető, Csutora temető, Hosszú temető, Szedreskerti temető, Fecskeparti temető, Sóstói rk. Temető, Börgöndpusztai temető, Kisfaludi temető)
  Közélet  -  2014. 10. 21. 08:02
  Elismerő címet vehetett át négy kormánytisztviselő
   Elismerő címet vehetett át a Fejér Megyei Kormányhivatal négy kormány- tisztviselője: Csókás Lászlóné, Fabók Lászlóné, Hortobágyiné Breznyánczky Ánges Klára és Mikó Judit – közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából, hosszú időn át végzett, példamutató szakmai munkájáért. Az elismerő címeket tanúsító okleveleket dr. Simon László kormánymegbízott adta át október 20-án, hétfőn Székesfehérváron a Megyeházán.
  Közélet  -  2014. 10. 20. 17:10
  Ismét elindult a HEROSZ Gyermektagozata
   Ismét elkezdődött a Gyermektagozat a HEROSZ Fehérvári Állatotthona szervezésében. Az állatvédelmet és a természet szeretetét, tiszteletét oktató, iskolásoknak és óvodásoknak szóló programot 2006-ban indították, azóta számos intézmény kapcsolódott a kezdeményezéshez. A 2014/2015-ös tanév első foglalkozását a Széna Téri Általános Iskolában tartották, ahol sajtótájékoztatón is beszámoltak a programról.
  Közélet  -  2014. 10. 20. 13:24 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Jóban-rosszban egymás mellett - húsz éves a Vasútkörnyéki Nyugdíjas Klub

  A Lövölde utcai nyugdíjas szolgáltatóházban ünnepelte hétfőn fennállásának húszadik évfordulóját a Vasútkörnyéki Nyugdíjas Klub. Az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület tagja a szervezet és nagyon jó közösséget alkotnak, részt vesznek rendszeresen városi programokon, kirándulásokon és verhetetlenek kártyában.
  Közélet  -  2014. 10. 20. 10:33
  Legyen más a szenvedélyed - szakmai konferencia drogmegelőzésről
   A szenvedély adta öröm forrása nemcsak valamilyen káros függőség lehet. A mozgás, a zene, a művészeti alkotótevékenység vagy a tudomány is válhat szenvedéllyé, s miközben magával ragad, nem kevesebbek, hanem többek, leszünk általa, nem elszakít a közösségtől, hanem összekapcsol vele. Elsősorban erre szeretné felhívni a figyelmet a „Legyen más a szenvedélyed!” elnevezésű, európai uniós finanszírozású kiemelt program.
  Közélet  -  2014. 10. 20. 07:32
  Az óvodásokért dolgoztak a Széphő Zrt munkatársai
   Az időnként eleredő eső sem riasztotta el a Széphő Zrt. vezetőségének tagjait, akik festékesdobozt és ecsetet ragadtak, hogy felkészítsék a télre a gyerekek udvari játékait a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvodában. A társadalmi felelősségvállalás jegyében a vállalat számos munkatársa hagyta ott az íróasztalt és az irodaházat, hogy fizikai munkát végezzen az intézmény udvarán.
  Közélet  -  2014. 10. 19. 12:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ünnepi ülés eskütétellel és alpolgármester-választással - Megalakult Székesfehérvár Közgyűlése
   Alakuló ülését tartotta vasárnap délelőtt Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és a képviselők ünnepélyes keretek között esküt tettek, majd a város négy alpolgármesterét választották meg titkos szavazással. A folyamatos működőképesség biztosítására az ünnepi ülésen sor került a Jogi, Ügyrendi, Igazgatási és a Pénzügyi, Költségvetési Bizottság felállítására is.
  Közélet  -  2014. 10. 18. 16:25 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Környezettudatos akciónap a Polgármesteri Hivatal munkatársaival
  A Székes- fehérvári Polgármesteri Hivatal aktív és környezet- tudatos vezetője, valamint dolgozói október 18-án az íróasztal helyett a szabadban, szemétszedéssel töltötték az október 24-i pihenőnap miatti szombati munkanapot. A Földünkért Világnaphoz csatlakozva két helyszínt tisztítottak meg az ott illegálisan elhelyezett hulladékoktól. Miközben az ügyfélfogadást is biztosították a Hivatalban, addig dr. Bóka Viktor jegyző vezetésével összesen majd' száz kolléga vett részt az akciónapon.
  Közélet  -  2014. 10. 18. 13:00 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Tujaültetéssel zárult a Széna Téri Általános Iskola Egészségvédelmi hónapja
   Ünnepélyes tujaültetéssel zárult szombaton délelőtt a Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola Egészség- védelmi hónapja. Ezen a napon számos egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsot kaptak a diákok és szüleik is. Alsó és felső tagozaton meghívott előadók tartottak előadást a szem és a lélek egészségéről, de szó volt kamaszkori kozmetikáról és az egészségre ártalmas szenvedélyekről is. 
  Közélet  -  2014. 10. 18. 11:53
  Gyors átmenet és folyamatosság - négy alpolgármester irányíthatja a legfontosabb területeket
   A 2014. évi önkormányzati választások eredményének jogerőssé válását követően október 19-én, vasárnap 10.00 órakor tartja alakuló ülését Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A jövőt érintő feladatokról, az alpolgármesterek személyéről, valamint a Pénzügyi és a Jogi Bizottság összetételéről adott tájékoztatást ma a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss