25 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, szélcsend (aktuális)
2015. Augusztus 29. Beatrix, Erna
   Eseménynaptár
2015 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2015. 08. 28. 13:44 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Bővül a székesfehérvári kerékpárút-hálózat
   200 millió forintos támogatást nyert el Székesfehérvár Önkormányzata a város kerékpárút - hálózatának fejlesztésére a Japán utca - Amerikai fasor - Holland fasor mentén. Az év végéig a 8. számú főúttal párhuzamosan gyalog- és kerékpárutat alakítanak ki 1880 méter hosszon. A megépülő kerékpárúttal biztosítják a Sóstó Ipari Park megközelítését, és hálózati kapcsolat jön létre a már meglévő bicikli-utak között is.
  Közélet  -  2015. 08. 28. 13:20 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Kampány a fenntartható fogyasztásért és a jövőért
   Székes- fehérvárra érkezett pénteken az az országos roadshow, melyet a fenntartható fogyasztási szokások népszerűsítésére indított a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Az Alba Plaza előtti téren bemutatott szemléletformáló programon arra hívták fel az érdeklődők figyelmét, hogy tudatos fogyasztói döntéseikkel miként hozhatnak pozitív változást a környezeti problémák csökkentésére, megoldására.
  Közélet  -  2015. 08. 28. 08:45
  Ingyenes nyílt nap vasárnap az Új Csóri úti kutyaiskolában
   Ingyenes nyílt napot tart Nyakas Gábor kutyatréner augusztus 30-án, vasárnap délután az Új Csóri úti kutyaiskolában. A programon gyerekek és felnőttek egyaránt bepillantást nyerhetnek az állatokkal történő helyes bánásmód és kommunikáció rejtelmeibe, továbbá információkat kapnak Cesar Millan világszerte ismert kutyapszichológia szakember budapesti látogatásáról.
  Közélet  -  2015. 08. 27. 16:00 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Királynő és udvarhölgyeinek látogatása a Városházán
   Tizen- harmadszor rendezték meg a Fehérvár Szépe – a Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyt. Az országosan is elismert megmérettetésre az idei esztendőben huszonhatan jelentkeztek. A szombati döntő tizenöt fős mezőnyéből végül Varga Barbara fejére került a díszes korona. A szépségkirálynőt, valamint két udvarhölgyét, Pokó Ritát és Harkányi Cintiát Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András fogadta csütörtökön a Városházán.
  Közélet  -  2015. 08. 27. 15:04
  Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Füzesi Lászlónét
  Újabb székesfehérvári polgárt köszöntöttek 90. születésnapja alkalmából. Az ünnepelt ezúttal Füzesi Lászlóné volt, akit Lehel utcai otthonában látogatott meg csütörtökön délelőtt Deák Lajosné önkormányzati képviselő. Irénke néni nagy örömmel vette át a számára készített ajándékcsomagot, virágcsokrot és a miniszterelnök által aláírt emléklapot.
  Közélet  -  2015. 08. 27. 11:55
  Két keréken Fehérváron - biciklis közlekedésbiztonsági filmsorozat indult
  Két keréken Fehérváron címmel indult útjára Székesfehérvár Megyei Jogú Város facebook oldalán az a rövidfilm sorozat, amely az autóval és a kerékpárral közlekedők szempontjait ütközteti és bemutatja, hogyan közlekedhetünk a városban biztonságosan két keréken. Az első rész azt szemlélteti, hogyan biciklizhetünk a Dózsa György úttól a Petőfi utcáig szabályosan.
  Közélet  -  2015. 08. 27. 11:50
  Fenntartható fogyasztás, fenntartható jövő?
   A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fenntartható fejlődés roadshow-jához csatlakozva a a Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodája augusztus 28-án, pénteken az Alba Plaza előtti téren 10:00 és 18:00 között kihelyezett környezetvédelmi tanácsadást tart. Az érdeklődők megismerkedhetnek az önkormányzat környezetvédelmi feladataival, az eddig elért eredményeivel, terveivel, valamint panasz, bejelentés vagy kérdés esetén igyekeznek hasznos tanácsokkal szolgálni.
  Közélet  -  2015. 08. 26. 15:42
  Nyárbúcsúztató családi napot szervez a SZÉNA Egyesület
  Ingyenes családi napra várja az érdeklődőket a SZÉNA Egyesület szeptember 5-én 15 órától a Rác utcai Skanzen mögötti füves területre. Az egyesület évről- évre szervez családi rendezvényt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a családi élet fontosságára.
  Közélet  -  2015. 08. 26. 15:07
  Jövő héten hétfőtől újra várja a vendégeket az uszoda
  A nyári szokásos karbantartást és felújítást követően augusztus 31-én, jövő héten hétfőn újra várja a vendégeket a Csitáry G Emil Uszoda. Ebben az évben is több helyen végeztek felújítást a Városgondnokság munkatársai: a szaunákhoz tartozó csobbanókat csempézték újra, illetve a medencékhez tartozó fővezetéket cserélték ki a gépházban, mintegy kettőszáz méter hosszúságban.
  Közélet  -  2015. 08. 26. 11:29
  Ne féljünk kiállni magunkért - van megoldás a hitelkárosultak számára
  A lakáshitel-szerződésekkel kapcsolatos helyzetről tájékoztatott a Fehérvári Civil Központban Törteli Zoltán, a Banki Hitelkárosultak Székesfehérvári Irodájának vezetője, a Most Cselekvők Egyesületének elnöke és Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere. Mindketten felhívták az érintettek figyelmét, hogy ne féljenek kiállni magukért és azt sem kell szégyellniük, ha nincs meg ehhez a szaktudásuk, hiszen van hová fordulniuk.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss