13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Közélet  -  2017. 02. 27. 18:34
  Országos elismerést kapott a Szent Imre Óvoda
  Kincses Kultúróvoda címet kapott a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda. Az Emberi Erőforrások Miniszté- riumának pályázatán tizenkét intézmény nyerte el a címet. A székesfehérvári óvoda komplex programjában a múzeumpedagógiai foglalkozások és a néphagyományok őrzése mellett a történelmi Belváros köztéri szobraival való ismerkedés is megtalálható.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 15:44
  Tavaly 580 gyermeknek segítettek a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ szakemberei
   Éves szakmai tanácskozást szervezett a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ hétfőn a Hiemer-házban. A tanácskozáson értékelték a 2016. évet, de alkalom nyílt a kompetenciahatárok tisztázására is, elősegítve ezáltal a gyermekvédelmi szakemberek munkáját. Az elmúlt évben közel 580 gyermeknek és 125 felnőttnek segítettek a szakemberek az észlelő és jelzőrendszernek köszönhetően.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 13:50
  Elhunyt Zöldi István, a Város ölelésében című film operatőre
   Hetvenkilenc éves korában meghalt Zöldi István, a székesfehérvári Sóstóról készült film operatőre, aki 2007-ben feledhetetlen képeken mutatta be négy évszakon át a Sóstó Természetvédelmi Terület életét, a 45 perces természetfilm több hazai filmfesztivál díját is elhozta Székesfehérvárnak.
   
  Közélet  -  2017. 02. 27. 13:40
  Iskolai előkészítő foglalkozás jövő hétfőn a Felsővárosi Általános Iskolában
  Március 6-án, jövő héten hétfőn délután fél ötkor „Fészekfoglaló” címmel iskola előkészítő foglalkozást tartanak óvodásoknak a Koppány utca 2. szám alatt található Felsővárosi Általános Iskolában. Az eseményre szeretettel várják az óvodásokat a Felsővárosi Ficánkoló testnevelés foglalkozásra. Kérik az ovisokat, hogy sportos öltözetben, tornacipőben jöjjenek a foglalkozásra.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 11:56
  Véradás lesz pénteken délután a Fehér Palota Üzletközpontban
  Ismét véradást szervez a Fehér Palota Üzlet- központban a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Legközelebb 2017. március 3-án, pénteken 14.00-18.00 óra között várják az önkénteseket a bevásárlóközpont emeletén. A véradások igen nagy segítséget jelentenek a biztonságos betegellátás szempontjából, így ezúttal is szeretettel fogadják a véradókat minden vércsoportból.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 11:42
  Fehérvár az Utazás Kiállításon - inspirációk és virtuális tartalmak a vendégeknek
    Az idén is képviselteti magát Fehérvár az év legfontosabb turisztikai seregszemléjén, az Utazás Kiállításon. A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban március 2-a és március 5-e között rendezik meg az eseményt, amelyen Székesfehérvár idén is látványos standon mutatja be turisztikai kínálatát az Y generációt megszólító, virtuális valóság tartalmakkal. A 2016-os évet várakozáson felül, a vendégéjszakák számának mintegy 11%-os növekedésével zárta Székesfehérvár.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 10:39
  Nyílt nap csak szülőknek a Németh László Általános Iskolában
  Nyílt napot tartanak a leendő első osztályosok szülei számára a Németh László Általános Iskolában. Március 1-jén, szerdán az érdeklődők több időpontban betekinthetnek a negyedik évfolyamon zajló oktatásba. Szintén szerdán, 10.40 órától a „B” épület színpadánál tájékoztatót tartanak a 2017-18-as tanév hit- és erkölcstan oktatásáról.
  Közélet  -  2017. 02. 27. 06:37
  Keddig lehet jelentkezni a középiskolai és a felsőoktatási ösztöndíjra
  Idén is meghirdette Fehérvár az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázatot és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázatot. Az öt hónapra szóló támogatásokra február 28-ig lehet benyújtani a pályázatokat. A középiskolai ösztöndíj tízezer forintos, míg a felsőoktatási húszezer forintos juttatást jelent havonta. A pályázatokat mindkét esetben február 28-ig lehet benyújtani.
  Közélet  -  2017. 02. 25. 14:03
  Székesfehérváron tartja idei Közgyűlését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája
  Mintegy halllgató részvételével Fehérváron tartja idei Közgyűlését a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája. A konferencia kiemelt témái között a diákkedvezmények rendszerének megújítása és az induló Tehetségportál szerepelt. A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának Közgyűlése egy perces néma főhajtással tisztelgett a kommunizmus áldozatainak emléke előtt.
  Közélet  -  2017. 02. 25. 13:45 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Megemlékezés a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján
  Közösen szervezett megemlékezést a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából Székesfehérvár Önkormányzata és a Fejér Megyei Önkormányzat. A megemlékezésen a Ciszterci Szent István Gimnázium 11/a osztályos diákjai felelevenítették a nemrég elhunyt Olofsson Placid atya tanácsait is a túlélésről, akit a Gulágra internáltak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss