15 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 12.96 km/hÉszaki szél (aktuális)
2016. Május 03. Tímea, Irma, Jakab, Fülöp
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Beiratkozás

  Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 05. 02. 16:25
  Lakossági fórum a Közbiztonság fejlesztéséről a Köfém Művelődési Házban
  Lakossági fórumot szerveznek május 5-én, csütörtökön 15 órától a Köfém Művelődési Házban, amelynek témája a „Közbiztonság fejlesztése Székesfehérváron a településbiztonság és az ifjúságvédelem előtérbe helyezésével” című pályázat. Az érdeklődők előadásokat hallhatnak a megvalósításban közreműködő szervezetek, intézmények képviselőitől.
  Közélet  -  2016. 05. 02. 10:35
  Kézműves termékek, hungarikumok és interaktív játékok az idei Megyenapon
   Május 19-e és május 22-e között ismét megrendezik a Megyenapot, a programok helyszíne ezúttal Bicske lesz. A megyenapi ünnepségre május 20-án a Batthyány-kastély dísztermében kerül sor, míg május 21-én a Bicske Szíve Parkban szabadtéri programokkal várják az érdeklődőket. Megyei termékekkel, kézműves vásárral és hungarikumokkal érkeznek az árusok, míg a fiatal korosztályt interaktív játéktér várja.
  Közélet  -  2016. 05. 02. 08:10 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Aranyballagás - 66-ban végeztek és ötven év után újra elballagott a Vasvári 4/a
  A Vasváriban ötven év után ismét elballagtak az 1966-ban végzett 4/a-sok. Hajmási József tanár úr egykori osztálya az akkori leánygimnáziumban az első fiú osztály volt. A ballagásra egykori tanáraik közül Dienes Ottó, Döbrentey Gyula és Bölcsföldi József tanár urak is eljöttek.
  Közélet  -  2016. 04. 30. 10:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ballagó diákjaitól búcsúzott Fehérvár a Városház téren
  A Városház téren búcsúztak az iskolai ballagást megelőzően a fehérvári érettségiző diákok. Ebben az esztendőben 1520 tanuló fejezi be Székesfehérváron a középiskolai tanulmányait. A város nevében Cser-Palkovics András polgármester búcsúzott el a fiataloktól, kiemelve, hogy a város mindig hazavárja a fehérvári diákokat. A Vasvári Pál Gimnázium végzős diákja, Polányi Linda arra kérte diáktársait, érdemeljék ki azt, hogy büszke lehessen rájuk a város.
  Közélet  -  2016. 04. 29. 21:54 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Városháza Dísztermében kezdődött az aláírásgyűjtés a palást hazatéréséért
  A Városházán ünnepélyes keretek között indította el a város polgármestere azt az aláírásgyűjtést, amelyet Székesfehérvár Önkormányzata szervez a koronázási palást hazahozataláért és Székesfehérváron történő kiállításáért. Az "IN CIVITATE ALBA" - TÉRJEN HAZA A PALÁST!” mottóval meghirdetett közösségi akcióhoz bárki csatlakozhat.
  Közélet  -  2016. 04. 29. 19:19 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Vezér utcák majálisa a Hétvezér Általános Iskolában
   Az elmúlt években új hagyományt teremtettek a Hétvezér Általános Iskolában. Majálisra hívják a Vezér utcák lakóit, amelybe a diákok és szüleik is bekapcsolódnak. Pénteken délután ismét színes programokkal és lelkes résztvevőkkel telt meg az iskola udvara és épülete. Az iskolaépületben kirakodóvásár volt, ahol kézműves termékeket, sajtot, mézet vásárolhattak a majálisozók.
  Közélet  -  2016. 04. 29. 13:35 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Aláírásgyűjtés indul a koronázási palástért és olcsóbb lesz a parkolás - ülésezett a közgyűlés
   A pénteki közgyűlésen a testület egyhangúlag támogatta, hogy induljon aláírásgyűjtés a koronázási palást hazahozatala érdekében, Székesfehérvár Közbiztonságáért díjat vehetett át Kovács Zsolt rendőr alezredes, városi rendőrkapitány és tárgyaltak a Vízivárosi Általános Iskola ügyéről is. A közgyűlésen döntés született a parkolási rendelet enyhítéséről és bejelentették az első sikeres uniós pályázatokat is, amelyek a Felsőváros vízrendezését és a Varga-csatorna mederrendezését segítik.
  Közélet  -  2016. 04. 29. 05:52
  Küldöttgyűlés az Alba Regia Nyugdíjas Egyesületnél
  Évi küldöttgyűlését tartotta csütörtökön az Alba regia Nyugdíjas Egyesület, melyhez 20 fehérvári klub tartozik több mint 750 fős tagsággal. Tavaly a klubok 710 foglalkozást tartottak és 72 esetben kirándultak hazánk különböző tájaira, nem egy esetben összekötve a határhoz közeli külföldi települések meglátogatásával. A saját rendezésű foglalkozásokon kívül  a  meghívott 38 előadó 106 esetben tartott különböző témájú előadásokat.
  Közélet  -  2016. 04. 28. 19:15
  A Székesfehérvár Nemzeti Emlékhely Közalapítvány is várja az egy százalékos felajánlásokat
  A Városházán ülésezett csütörtökön a Székesfehérvár Nemzeti Emlékhely Közalapítvány kuratóriuma. A tanácskozáson pénzügyi beszámolók hangzottak el, továbbá szó volt az Emlékhelyek Napja május 14-i országos programsorozatról, melyhez a királyi város is csatlakozik.
  Közélet  -  2016. 04. 28. 19:06
  Május 20-ig nyilatkozhatunk, hogy kinek ajánljuk az adónk 1+1 százalékát
  Május 20-ig kell az szja bevallásokat benyújtani, addig nyilatkozhatnak az adózók az 1+1 százalékokról. Azok is rendelkezhetnek az egy százalékról az egyházak javára, akik a családi adókedvezmény igénybevétele miatt nem fizetnek adót. Soltész Miklós államtitkár Fehérváron bíztatott arra minden adózót, hogy ajánlják fel adójuk töredékét az egyházak és a civilek számára, mert nagy szükség van azok társadalmi szerepvállalására az élet minden területén.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss