8 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 9.36 km/hKeleti szél (aktuális)
2014. November 22. Cecília, Filemon
   Eseménynaptár
2014 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Közélet  -  2014. 11. 22. 11:28
  Harmadszor szerveztek egészségnapi szűrővizsgálatokat Szárazréten
   Szombaton ismét ingyenes egészségnapot tartottak Szárazréten, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájában. A mostani program volt a harmadik, egyben befejező állomása annak a szűrőnap-sorozatnak, amely a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” című projekt keretében valósult meg. Az érdeklődőknek délelőtt 9 és délután 13 óra között nyílt lehetőségük elvégezni a vizsgálatokat.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 17:44 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Megkezdődött az Országos Diákparlament Székesfehérváron
   Nyitó plenáris üléssel kezdődött pénteken délután az Országos Diákparlament egész hétvégés programsorozata a Vörösmarty Színházban. Az ország minden tájáról mintegy háromszáz diákdelegált érkezett kísérőtanárokkal a rendezvényre. Az Országos Diákparlamenten résztvevő delegáltakat több lépcsőben választották meg: az intézményi fórumok után azokról a tagokról szavaztak, akik egy-egy megye diákságát képviselik.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 17:42
  Extrém turizmus - a vízi sportok rejtelmeibe avatnak be
  A Kodolányi János Főiskola „Extrém turizmus” elnevezésű program-sorozatának következő előadásán Tubel Zoltán a sárkányhajózás, vitorlázás, kajakozás és vízi sportok rejtelmeibe avatja be a főiskola hazai és nemzetközi hallgatóit. Az előadást november 24-én hétfőn 19 órától tartják a Sörház téri kollégium Kodolányi klubjában.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 09:35
  A telekadó eltörléséről és óvodai férőhelybővítésről is döntött a rendkívüli közgyűlés
  A közgyűlés legfontosabb napirendi pontjaként a képviselők a telekadó hatályon kívül helyezéséről és az építményadó mértékéről határoztak. A telekadót 2015. január 1-jétől szünteti meg az önkormányzat és fenntartják az építményadó kedvezmény-rendszerét is. Mintegy 50 férőhellyel bővül majd a Maroshegyi Óvoda, ahol két csoportszobát alakítanak ki, a munka lebonyolításával a Városgondnokságot bízták meg.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 07:44
  Vakler Anna, Sáringer Károly és dr. Kirán P. Gayor kapta a Fejér Megyei Príma Fődíjat

   A VOSZ Fejér Megyei Szervezete idén már kilencedik alkalommal rendezte meg a Fejér Megyei Príma díjátadó ünnepséget. A gálaesten tíz különdíjat, egy közönségdíjat és három fődíjat adtak át: idén Vakler Anna zenepedagógus, népdalénekes, Sáringer Károly író és újságíró valamint dr. Kirán P. Gayor gyermekorvos kapta a Fejér Megyei Príma Fődíjat.
  Közélet  -  2014. 11. 20. 18:41
  Lakossági fórumot tartottak az író- és a vezér utcák lakóinak a Hétvezér Általános Iskolában
   A Hétvezér Általános Iskolában tartottak lakossági fórumot a vezér- és író utcák, az Almássy és a Fáy telep lakóinak. „Az elmúlt három évben is nagyon sok munkát el tudtunk végezni a körzetben, ahhoz azonban, hogy orvosolni lehessen az összes problémát szükségesek a rendszeres találkozók a körzet lakóival” – mondta Deák Lajosné önkormányzati képviselő.
  Közélet  -  2014. 11. 20. 12:39
  Megkezdődött a Fiatal Középkoros Régészek 6. Konferenciája a Hiemer-házban
  A Fiatal Középkoros Régészek 6. konferenciája kezdődött meg csütörtökön a Hiemer-házban. A háromnapos, szombatig tartó rendezvényen negyven előadás hangzik el, számos kutató pedig poszter bemutatásával készül. Az előadások a középkori történeti-régészeti kutatás széles spektrumát fedik le, a települések, templom- és temetőkutatás, egyházi épületek, városok, várak kutatása, valamint az anyagi kultúra témájában.
  Közélet  -  2014. 11. 20. 09:03
  Kudlik Júlia és Szvorák Katalin lemezbemutatója a Viktória Központban
  November 26-án szerdán 17 órától Kudlik Júlia népszerű tv bemondó és Szvorák Katalin Kossuth-díjas népdalénekes mutatja be új lemezét a Viktória Központban. Olyan lemezt állítottak össze, ahol Kudlik Júlia saját gondolatai hangzanak el a szeretetről egyházi és világi megközelítésben és ehhez kapcsolódnak az énekek.
  Közélet  -  2014. 11. 19. 17:48
  Hol jó gyereknek lenni? - szakmai nappal folytatódott a Gyermekvédelmi Napok
   A Fejér Megyei Gyermek- védelmi Napok "Szakmai Nap” program keretében „Hol jó gyermeknek lenni? Települési Önkormányzat a gyermekekért” címmel tartott előadást szerda délután Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere. A félórás ismertetőben az érdeklődők a város szociális, oktatási és nevelési területéről is hallhattak információkat.
  Közélet  -  2014. 11. 19. 16:19
  Ismét egészségnapot rendeznek Szárazréten
  Újabb egészségnapot szerveznek november 22-én, szombaton Szárazréten, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájában. Délelőtt 9 és 13 óra között számos fontos vizsgálati lehetőséget kínálnak az érdeklődőknek. Lehetőség lesz mozgásszervi vizsgálatra, valamint teljes állapotfelmérést is végeznek.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss