6 oC / 1 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső (várható)
2014. November 25. Katalin, Liza, Katinka
   Eseménynaptár
2014 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
 • Nincs esemény!

 • Advent

  Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Közélet  -  2014. 11. 24. 09:31
  Legyen kevesebb az élelmiszeri hulladékunk

  Fehérvár is kapcsolódott az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség közreműködésében megrendezésre kerülő Európai Hulladékcsökkentési Hét akciójához, melynek célja idén az étel és élelmiszer hulladék csökkentése. A Környezetvédelmi Iroda által szervezett programsorozatban mind a hulladékok keletkezésének megelőzésére, mind a keletkezett hulladékok kezelésére nagy hangsúlyt fektetnek.
  Közélet  -  2014. 11. 23. 14:04
  Az Alba Harmónia Alkotó Kör is támogatja a jótékonysági aukciót
   A fehérvári Alba Harmónia Alkotó Kör tagjaitól meghívást kapott a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület, hogy vegyenek részt év végi záró rendezvényükön az Alcoa Művelődési Házban. Festményeket lehetett nyerni a tombolasorsoláson, melynek bevételét, 51.000,-Ft-ot az egyesület számára a más-más ellátási helyen nevelkedő testvérek közös programjainak támogatására ajánlották fel.
  A november 27-i aukció katalógusát itt találja!
  Közélet  -  2014. 11. 23. 13:09 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Van véleményük a világról - a jövő közéleti szereplői tanácskoztak Fehérváron
  Vasárnap délelőtt plenáris üléssel zárult az Országos Diákparlament Fehérváron. A Vörösmarty Színházban megtartott jelen volt Czunyiné dr. Bertalan Judit közoktatásért felelős államtitkár, aki átvette a diákok által megfogalmazott ajánlásokat. A hétvége során összeállított javaslatsor 42 pontban foglalja össze a fiatalok által legfontosabbnak tartott kérdéseket. A lista dr. Cser-Palkovics András polgármester javaslatára egy 43. ponttal is kiegészült, a hatékonyabb érdekképviselet jegyében.
  Közélet  -  2014. 11. 22. 19:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Szekcióülésekkel folytatódott az Országos Diákparlament programja
   Szekció- ülésekkel folytatódott szombaton az Országos Diákparlament Székesfehérváron. A résztvevő mintegy 300 általános és középiskolás diákdelegált a korosztályukat érintő legfontosabb témákat vitatták meg. A háromnapos rendezvény legfőbb célja, hogy a tanulók megismerjék egymást és az ország különböző megyéiben a diákság helyzetét, valamint hogy jogainak érvényesüléséről, hatékonyabbá tételéről ajánlást fogalmazzanak meg az oktatás döntéshozói számára.
  Közélet  -  2014. 11. 22. 15:40
  Éjfélig tartottak a Movember Fehérvár programjai a Petőfi Kultúrtérben
   Movember Fehérvár csapata szombaton egész napos jótékonysági rendezvényt szervezett a Petőfi Kultúrtérben. A “Nem elég a bajusz, figyelj az egészségedre te Manus!” kampány és adománygyűjtő jótékonysági rendezvény célja, hogy a bajusznövesztéssel hívják fel a közvélemény figyelmét a férfiakat sújtó betegségekre. A szombati eseményen koncertekkel, kulturális programokkal, valamint mozgás és életmód bemutatókkal is várták az érdeklődőket.
  Közélet  -  2014. 11. 22. 11:28
  Harmadszor szerveztek egészségnapi szűrővizsgálatokat Szárazréten
   Szombaton ismét ingyenes egészségnapot tartottak Szárazréten, a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájában. A mostani program volt a harmadik, egyben befejező állomása annak a szűrőnap-sorozatnak, amely a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” című projekt keretében valósult meg. Az érdeklődőknek délelőtt 9 és délután 13 óra között nyílt lehetőségük elvégezni a vizsgálatokat.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 17:44 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Megkezdődött az Országos Diákparlament Székesfehérváron
   Nyitó plenáris üléssel kezdődött pénteken délután az Országos Diákparlament egész hétvégés programsorozata a Vörösmarty Színházban. Az ország minden tájáról mintegy háromszáz diákdelegált érkezett kísérőtanárokkal a rendezvényre. Az Országos Diákparlamenten résztvevő delegáltakat több lépcsőben választották meg: az intézményi fórumok után azokról a tagokról szavaztak, akik egy-egy megye diákságát képviselik.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 17:42
  Extrém turizmus - a vízi sportok rejtelmeibe avatnak be
  A Kodolányi János Főiskola „Extrém turizmus” elnevezésű program-sorozatának következő előadásán Tubel Zoltán a sárkányhajózás, vitorlázás, kajakozás és vízi sportok rejtelmeibe avatja be a főiskola hazai és nemzetközi hallgatóit. Az előadást november 24-én hétfőn 19 órától tartják a Sörház téri kollégium Kodolányi klubjában.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 09:35
  A telekadó eltörléséről és óvodai férőhelybővítésről is döntött a rendkívüli közgyűlés
  A közgyűlés legfontosabb napirendi pontjaként a képviselők a telekadó hatályon kívül helyezéséről és az építményadó mértékéről határoztak. A telekadót 2015. január 1-jétől szünteti meg az önkormányzat és fenntartják az építményadó kedvezmény-rendszerét is. Mintegy 50 férőhellyel bővül majd a Maroshegyi Óvoda, ahol két csoportszobát alakítanak ki, a munka lebonyolításával a Városgondnokságot bízták meg.
  Közélet  -  2014. 11. 21. 07:44
  Vakler Anna, Sáringer Károly és dr. Kirán P. Gayor kapta a Fejér Megyei Príma Fődíjat

   A gálaesten tíz különdíjat, egy közönségdíjat és három fődíjat adtak át: idén Vakler Anna zenepedagógus, népdalénekes, Sáringer Károly író és újságíró valamint dr. Kirán P. Gayor gyermekorvos kapta a Fejér Megyei Príma Fődíjat.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss