3 oC / -2 oC(koponyeg.hu)
pára (várható)
2015. November 27. Virgil, Virgínia
   Eseménynaptár
2015 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Középiskolák nyílt napjai

  Hirdetés

  Felsőoktatás

  2GO Fehérvár

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2015. 11. 26. 18:11
  Felsővárosi fejlesztésekről számolt be Földi Zoltán képviselő a lakossági fórumon
  Lakossági fórumon számolt be Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője az idei évi tevékenységéről és a városrészt érintő fejlesztésekről. 2015 legnagyobb beruházása a Rozgonyi Piroska utcában volt, ahol kiépült a csapadékvíz elvezetés, valamint szegélyépítés és egész pályás aszfaltozás is történt az utca teljes hosszában. 2016-ban többek között felújítják a Szentháromság szobrot és a Szent Sebestyén templom előtti köztér is megújul.
  Közélet  -  2015. 11. 26. 11:46
  Jótékonysági árveréssel segítenek az állami gondozott testvéreknek
  Kevés ráfordítással sokat tehetünk azért, hogy a család nélkül maradt gyermekek mindennapjait szebbé, jobbá varázsoljuk. A lehetőség most adott: kortárs művészek által felajánlott alkotások megvásárlásával lehet hozzájárulni a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület által támogatott 400 állami gondozott gyermek életszínvonalának emeléséhez.
  Közélet  -  2015. 11. 26. 08:26
  Egészségfejlesztő jól-léti programok a felsőoktatásban
  Egészség- fejlesztő jól-léti programok a felsőoktatásban címmel rendeznek konferenciát november 27-én pénteken 10 órától Fehérváron, a KJF C-épületében, az Irányi Dániel utca 4. szám alatt. A programon többek között Székesfehérvár egészségfejlesztő lehetőségeiről és Székesfehérvár város kulturális életéről is szó lesz.
  Közélet  -  2015. 11. 26. 07:45
  December 4-én lesz a Corvinus fehérvári nyílt napja
  December 4-én tartja első fehérvári nyílt napját a 2016 őszétől városunkban is képzéseket indító Budapesti Corvinus Egyetem. A Budai úti egyetemi campuson december első péntekén 10-13 óráig szaktájékoztatókkal, diákszervezetek bemutatkozásával, kedvcsináló, izgalmas egyetemi villámelőadásokkal, a duális képzések ismertetésével, a vállalati partnerekkel való megismerkedés lehetőségével várják a szervezők a diákokat, szüleiket, tanáraikat.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 20:10
  Újabb együttműködés - ezúttal a fehérvári középiskolák és az Alba Regia Műszaki Kar között
  Újabb együtt- működési megállapodást kötött az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara: ezúttal nem a városban működő vállalattal, hanem a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Székesfehérvári Tankerületével és a Székesfehérvári Szakképzési Centrummal.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 17:05
  Záró ülését tartotta a Jáky Emlékbizottság
  Szerdán délután tartotta záró ülését az iskola 65 éves jubileumának megszervezésére létrehozott Jáky Emlékbizottság. Az elmúlt évben nagyon sok programot szervezett a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Középiskolája, ebből az egyik legnagyobb a Vörösmarty Színházban tartott gálaest.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 15:19
  Karácsonyi adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Házban
  Karácsonyi adomány- gyűjtés kezdődött a Maroshegyen, a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Az akció keretében magánszemélyek és cégek is tehetnek felajánlásokat egészen december 12-ig. Az adománygyűjtés a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület, valamint a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ együttműködésében valósul meg.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 14:52
  Zöld suli konferenciát rendeztek a Munkácsy Iskolában
  A Gaja Környezetvédő Egyesület a nemzetközi Ne vásárolj semmit! naphoz kapcsolódóan rendezte meg hagyományos Zöld suli konferenciáját a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. A rendezvényt Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerület igazgatója nyitotta meg.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 13:58
  Távfűtés - decemberben nem számláz alapdíjat a szolgáltató
  Az új távhő- szolgáltatásról szóló rendelet értelmében decemberben nem számláz alapdíjat a fogyasztóknak a Széphő Zrt. sőt, akik résszámlákon fizetik a teljesítést egész évben, azoknál a decemberi számlán sem alapdíj sem pedig hődíj nem fog szerepelni, csak a használati melegvíznek a díja. Hogy mi ennek az oka, arról Szauter Ákost a Széphő Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.
  Közélet  -  2015. 11. 25. 10:32
  Minden csepp számít - adjunk együtt az életért
  Önkéntes véradásra hívnak és ​várnak mindenkit december 2-án 12 óra és 16 óra között a Várkörút 44. szám alatt a Korona Zrt.-nél a Fogyatékos emberek világnapja alkalmából. A véradás a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete és a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány közös szervezésében, Székesfehérvár Önkormányzata és a Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezetének támogatásával valósul meg.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss