15 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
eső (várható)
2016. Október 26. Dömötör, Armand, Örs
   Eseménynaptár
2016 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 • Nincs esemény!

 • Prima-díj szavazás

  Aláírásgyűjtés

  Vasúti emléktábla

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 10. 25. 17:41
  Közmeghallgatást tartott a közgyűlés az Árpád-ház programmal kapcsolatban
   Az Árpád-ház programmal kapcsolatban tartott közmeghallgatást Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése. A nyilvános programon bárki megoszthatta a témával kapcsolatos javaslatait. Az Árpád-ház Programot a 2013. augusztusi székesfehérvári kormányülésen fogadta el a kormány, célja, hogy hazánk 2022-ben az Árpád-ház európai rangjához méltó módon ünnepelhesse az Aranybulla kiadásának 800., 2038. augusztusában pedig Szent István halálának 1000. évfordulóját.
  Közélet  -  2016. 10. 25. 16:41 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Az újraélesztés technikáját tanulhatták meg a város testnevelői
  Az újraélesztés technikáját sajátíthatták el kedden délután a város testnevelő tanárai, melyet A TEVAgy a Hős! program kitalálói, Klupács Péter és Mészáros Zalán sok éves szakmai tapasztalatukra alapozva dolgoztak ki. Az új módszerrel bárki segíthet a betegen az első kritikus négy percben, ami alatt, ha nem jön segítség, az agykárosodás szinte garantált.
  Közélet  -  2016. 10. 25. 14:14
  Kegyeleti napok - internetes fehérvári sírhelykereső indult
  A Béla úti temetőben idén is folyamatosan közlekedik majd az elektromos kisbusz október 29. és november 1. között, igazodva a 26-os és a 31-es helyi járatokhoz. A kegyeleti napok ideje alatt a közterület felügyelőkkel, rendőrökkel és a polgárőrökkel közösen, megerősített biztonsági szolgálat segíti a közlekedést és vigyáz a parkolókra. Idén is lesz ökumenikus megemlékezés a "Vigasztalás evangéliumának megszólaltatása" címmel november 1-jén a Béla úti temetőben.
  Közélet  -  2016. 10. 25. 11:16
  Felújítások, városüzemeltetés, közvilágítás - beszélgetés Bozai István városgondnokkal
  Ebben az évben is jelentős feladatot adtak a Fehérvári beruházások a Városgondnokságnak, amit jórészt saját szakember gárdával végzett el az önkormányzati szolgáltató. Mára mondhatni törzsgárda alakult ki az egyes szakmacsoportokon belül a cégnél, ami annak is köszönhető, hogy a juttatások terén is lépést tartanak a versenyszférával. Bozai István városgondnokkal a beruházásokról, városüzemeltetésről és a város közvilágítás-fejlesztéséről is beszélgettünk.
  Közélet  -  2016. 10. 25. 09:13
  Indul az iskolába hívogató Manó Klub a Táncsicsban
    Elkezdődik ettől a héttől az iskolába hívogató Manó Klub a Táncsics Mihály Általános Iskolában. A hat alkalomból álló sorozat első foglalkozását 2016. október 27-én, csütörtökön 17.00 órai kezdettel tartják. Az ősszel kapcsolatban lesz mese, zenehallgatás és kézműveskedés is. Szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket!
  Közélet  -  2016. 10. 24. 18:40
  56-os fehérvári áldozatokra emlékeztek a Hosszú temetőben
  Fehérváron, a 18 éves korában lelőtt Szabó János sírjánál és az ugyancsak 18. életévében elhunyt Gumpl József nyughelyénél helyeztek el koszorút a Hosszútemetőben. A koszorúzáson Róth Péter alpolgármester, Poklosi Péter a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület elnöke önkéntesekkel közösen koszorúzott.
  Közélet  -  2016. 10. 24. 15:06
  Folytatódik szerdán a Kodolányi Szabadegyetem
  Újabb történelmi előadással folytatódik október 26-án, szerdán a Kodolányi Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyeteme. Ezúttal Stefano Bottoni, az MTA BTK Történettudományi Intézet tudományos főmunkatársa számol be az 1956-os romániai eseményekről. A programra ingyenes a belépés. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
  Közélet  -  2016. 10. 24. 13:36 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  "A forradalom 13 napja a közös szabadság szeretetének a napjai"
  A 60 éve történt eseményekre emlékeztek hétfőn délelőtt az ’56-os emlékműnél a város felsőoktatási intézményei. A hagyományteremtő rendezvényen a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, a Kodolányi János Főiskola és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának hallgatói hajtottak fejet a 20. századi magyar történelem meghatározó időszaka és a Magyar Szabadság Éve előtt.
  Közélet  -  2016. 10. 24. 13:12
  Kincskeresés a Sakkpalotában - beiskolázási program az István Királyban
  Elkezdődik ettől a héttől a beiskolázással kapcsolatos programsorozat a fehérvári István Király Általános Iskolában. A nyitó eseményre október 26-án, szerdán 16.15 órától kerül sor „Kincskeresés a Sakkpalotában” címmel. A szerdai programra szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket!
  Közélet  -  2016. 10. 24. 11:49 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Bazilikánál tartottak 1956-os megemlékezést a tóvárosis diákok
  A Bazilika ’56-os emlék- keresztjénél emlékezett hétfőn délelőtt a Tóvárosi Általános Iskola. A résztvevők az intézmény nyolcadik osztályos tanulóinak előadása mellett tisztelegtek 1956 hősei előtt. Az ünnepi műsort követően a megemlékezés koszorúit és virágait helyezték el a megjelentek a feszületnél.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss