28 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 5.4 km/hváltozó szél (aktuális)
2016. Július 24. Kinga,Kunigunda, Kincső, Krisztina
   Eseménynaptár
2016 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2016. 07. 23. 11:18
  Karbantartás miatt szünetel a melegvíz szolgáltatás Fehérvár egy részén
   Vasárnap estével kezdődően éves karbantartás miatt leállás lesz a királysori fűtőerőműben, aminek következtében a város egy részén szünetel majd a melegvíz-szolgáltatás. A leállás tervezett ideje július 24-e 22 órától július 26-a 20 óráig. Az érintett rész  a József utca, Rákóczi utca, Királysor, Budai út által határolt terület, valamint az Almássy telepen, a Deák utcában, a Lövölde utcában, a Gyümölcs utcában, az Erzsébet úton és a Károly János utcában található épületek.
  Közélet  -  2016. 07. 22. 15:40
  Embertelen állapotokat szüntet meg és ezrek lakhatását segíti Fehérvár önkormányzata
  Székesfehérvár Önkor- mányzata sajnálattal értesült arról, hogy Horváth Aladár közösségi oldalán városukat hamis színben feltüntető, valótlan állításokat fogalmazott meg. Tette ezt azt megelőzően, hogy az önkormányzatot egyáltalán kérdéseivel megkereste volna. A mai napon Facebook oldalán közzétett bejegyzéséből egyértelművé tette, hogy Székesfehérvár ezúttal sem számíthat tőle másra, mint 1997-ben, a Rádió út 11. épület bontásánál.
  Részletek és megdöbbentő képek a cikkben!
  Közélet  -  2016. 07. 22. 08:24
  Vidéki élet a városban - nyári tábor a Sára-tanyán
  Falusi hangulat, erdei környezet, friss levegő, jó társaság – ezt kínálja Maroshegyen, a Belvárostól 5 km-re lévő Sára-tanya, amit Vörös Sára, a 2012-es Fehérvári Szépe szülei hoztak létre, lassan 15 éve. Az állatfarmon évről évre tábort is szervez a család, ahol a természet megismerésén és a felelős állatgondozáson túl lehetőség van a lovaglásra is.
  Közélet  -  2016. 07. 21. 18:47
  Jogpontok - újra ingyenes jogi tanácsadások Székesfehérváron
  Újra várja Székes- fehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegély- szolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.
  Közélet  -  2016. 07. 21. 18:10
  Eladó önkormányzati lakások a történelmi belvárosban
  Székesfehérvár Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló, Fehérvár történelmi belvárosában található társasházi lakások értékesítésére. Többek között a Bástya utcában, az Oskola utcában, az Arany János utcában és a Kossuth utcában is hirdetnek ingatlanokat. A pályázatokat 2016. szeptember 16-án 9 óráig lehet beadni személyesen, jeligével ellátva a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.-hez.
  Közélet  -  2016. 07. 21. 13:54 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Felelősségvállalásról játékosan a HEROSZ napközis táborában
  A HEROSZ Fehérvári Állatotthon napközis táborában a gyerekek játékos formában tanulják az állattartáshoz kapcsolódó ismereteket, miközben felelős szemléletet sajátítanak el. A színes és sok témát felölelő előadások mellett fontos a játék és mindenekelőtt a kutyákkal, macskákkal való foglalatosság.
  Közélet  -  2016. 07. 21. 07:48
  Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában
  Ismét ingyenes nyílt napot szerveznek az Új Csóri úti kutyaiskolában július 26-án, kedden. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a nyár végi problémákról, kiemelten a szeptemberi iskolakezdésről, amely megnehezíti a kutyás családok életét. Az eseményre sok szeretettel várják azokat is, akik információt szeretnének kapni a kutyatartásról.
  Közélet  -  2016. 07. 20. 19:11 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Tartalmas programokkal és pihenéssel telnek a mindennapok a Szent Imre Iskolaházban
  A Helyőrségi Múzeumban interaktív foglalkozásokkal és délutáni kézműveskedéssel telt a napjuk azoknak az iskolásoknak szerdán, akik a SZÉNA Egyesület és a Smart Grant Alapítvány családias hangulatú napközis táborában töltik a hetet a Szent Imre Iskolaházban. A tábor utolsó turnusa július 25-én kezdődik, melyre ITT lehet jelentkezni!
  Közélet  -  2016. 07. 20. 14:15
  A közlekedők szentjének áldását kérik a maroshegyi templom búcsúnapján
   Július 25-én 18 órakor az úton járók patrónusa, Szent Kristóf tiszteletére tartanak ünnepi szentmisét a maroshegyi templom búcsúnapján. Ezt a napot a szerencsés utazásért, a balesetmentes közlekedésért ajánlják fel, a maroshegyi hagyományos Kristóf napi búcsúi szentmise idén is az autók megáldásával fejeződik be.
  Közélet  -  2016. 07. 20. 13:41
  Újabb véradásra várják az önkénteseket a Fehér Palotában
  Folytatódnak a véradó akciók a Fehér Palotában. Legközelebb július 27-én, szerdán délután várják az önkénteseket az üzletközpont emeletén. Az adatok felvételéhez szükséges felmutatni egy fényképes igazolványt, például személyigazolványt, diákigazolványt, jogosítványt vagy útlevelet, valamint vinni kell a lakcímkártyát és a TAJ kártyát is.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss