19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2017. 03. 29. 15:29
  Távhőszolgáltatás napja városjáró vetélkedővel
    A SZÉPHŐ Zrt. 2017-ben is megrendezi a Távhő- szolgáltatás Napját Fehérváron. A szervezők minden korosztályra gondoltak: szakvezetéses erőműbejárásra hívják az érdeklődőket a Király sorra, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 12-ére.
  Közélet  -  2017. 03. 29. 15:22
  Hétfőtől lehet égetni Székesfehérváron
  A város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2017. április 3-tól (hétfőtől) 10-ig (hétfőig) 08.00 és 20.00 között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés! Továbbra is tilos tüzet gyújtani az erdőkben, az erdők és fásítások határától számított 200 m-en beül, valamint a kijelölt tűzrakó helyeken, és a közút és vasút menti fásításokban.
  Közélet  -  2017. 03. 29. 11:54
  Pályázatot hirdet a Fiatalok Fehérvárért Egyesület az 56-os emlékév kapcsán
  A Fiatalok Fehérvárért Egyesület pályázatot hirdet az 1956-os emlékév alkalmából olyan Székesfehérváron tanuló 7-8. osztályos, középiskolás vagy egyetemista diákok részére, akik kiváló csapatjátékosok és mindent megtesznek csapatuk sikerességéért. A versenyre április 10-ig lehet jelentkezni, a pályaművek leadási április 16.
  Közélet  -  2017. 03. 29. 11:21
  Családi és közösségi rendezvények, versenyek - 25 éves a Fehérvári Állatotthon
  Áprilistól decemberig tartó, nagyszabású program sorozattal ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Ismét lesznek közösségi, családi programok, szerveznek többféle, gyerekeknek szóló versenyt, novellaíró pályázatot, de lesz kreatív felnőtteknek szóló verseny is az állatvédelem jegyében.
  Közélet  -  2017. 03. 29. 09:53
  Fehérváron tart előadást Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pszichoterapeuta
  Hangulatainkról, hangulat zavarainkról tart előadást április 7-én, pénteken Kozma-Vízkeleti Dániel ismert család- és pszicho terapeuta. A programot az Egészségügyi Világnap alkalmából tartják. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni április 5-ig, szerdáig lehet az egeszseg.hszi@gmail.com e-mail címen.
  Közélet  -  2017. 03. 28. 20:01
  Nyílt nap a Németh László Iskolában
  Szeretettel várja a leendő első osztályos tanulók szüleit március 29-én, szerdán a Székesfehérvári Németh László Általános Iskola, ahol nyílt tanítási órákat tartanak. A „B” épületben 8.30 és 8.55 órától, míg az „A” épületben 9.30, 9.55 és 10.20 órától kísérhetik figyelemmel az érdeklődők a negyedik évfolyamon zajló bemutató órákat. A gyülekező 8.15- 8.25 óra között lesz a „B” épület színpadánál.
  Közélet  -  2017. 03. 28. 17:25
  A munkáltatók és munkavállalók képviselői üléseztek a Városházán
   Ülésezett kedden a Székes- fehérvári Érdekegyeztető Fórum Brájer Éva alpolgármester vezetésével. A munkáltatók és munkavállalók tájékoztatást kaptak többek között a köznevelési intézmények működtetői feladatainak átadásáról, a város közösségi közlekedésének átalakításáról, a helyi buszmenetrend változásairól, valamint a 2017. évi költségvetésről és a bérek alakulásáról. Az ülésen részt vett Égi Tamás alpolgármester is.
  Közélet  -  2017. 03. 28. 12:29
  Folytatja hiánypótló tevékenységét a Fejér Megyei CIC
   Folytatja hiánypótló tevékenységét a Fejér Megyei Civil Információs Centrum Fehérváron. Az Echo Innovációs Műhely ezúttal 2019. december 31-ig kapta meg a „Civil Információs Centrum" címet. Az iroda továbbra is szoros együttműködésben tevékenykedik a Fejér Megyei Önkormányzattal, az erről szóló szándéknyilatkozatot most 2019 végéig meghosszabbítottak.
  Közélet  -  2017. 03. 28. 10:02
  Ragyogj kékben - idén is felhívják a figyelmet az autizmussal élőkre
    Április 2-án ismét kékbe borul a város, Fehérvár ismét csatlakozott a „Ragyogjon kékben!” nemzetközi összefogáshoz, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az autizmussal élőkre és családjaikra. A rendezvény ideje alatt a Vörösmarty Színház és a Hotel Magyar Király is kék kivilágítást kap és a résztvevők megismerkedhetnek a fehérvári AOSZ Info-Pont iroda tevékenységével is.
  Közélet  -  2017. 03. 27. 07:15
  Aktuális növényvédelmi feladatok a kertben
  A korai gyümölcsök rügyei pattanásig feszülten várták a meleg napokat, némelyik virág már ki is nyílt. Sajnos a monília is ugrásra kész, hogy a virágzó gyümölcsfákra vesse magát. Amint elkezdődik a virágzás, elkezdhetjük a védekezést is. Németh László kertészmérnök elmondta, hogy sokan keresik idén is azzal, hogy a gyümölcsfákat, dísznövényeket, fenyőket ellepte a moha, vagy valamilyen gombaféle: a zuzmó közvetlenül nem veszélyes a fákra, csak kapaszkodik a kérgen.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss