8 oC / 1 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső (várható)
2016. Február 11. Bertold, Marietta
   Eseménynaptár
2016 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Tanulj Fehérváron!

  Hirdetés

  Egy százalék

  2GO Fehérvár

  Tourinform  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Közélet  -  2016. 02. 10. 19:25
  Torkos Csütörtök február 11-én - itt ehetünk féláron Fehérváron
  Február 11-én ismét lesz Torkos Csütörtök, a várva várt nap, amikor mindenki féláron próbálhatja ki a magyar vagy a nemzetközi gasztronómia remekeit a csatlakozott éttermek bármelyikében. A résztvevő éttermek ezen a napon 50% kedvezményt adnak az elfogyasztott ételekre és az alkoholmentes italokra. Az akcióhoz eddig számos fehérvári étterem csatlakozott.
  Közélet  -  2016. 02. 10. 15:22 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Nyiss velünk a világra! Gyere Fehérvárra!
  A Budapesti Corvinus Egyetem hat alapszakon indítja el székesfehérvári képzéseit: emberi erőforrások, nemzetközi tanulmányok, kommunikáció és médiatudomány, gazdaságinformatika, továbbá gazdálkodás és menedzsment, illetve pénzügy és számvitel szakon a Budai út 43. szám alatti székesfehérvári campusban. Aki a Polgármesterei Hivatalban szeretné a pénzügy -számviteli szakmai duális képzési gyakorlatát eltölteni, annak március 16-ig kell jelentkeznie.
  Közélet  -  2016. 02. 10. 13:31
  Látogatási tilalom lesz péntektől a Fejér Megyei Szent György Kórházban
  Tovább bővült azon kórházak köre, amelyekben az influenzás meg- betegedések miatt tilos lesz a látogatás. Fejér megye valamennyi gyógyintézményében megtiltják a betegek felkeresését, így péntektől látogatási tilalom lesz a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban is.
  Közélet  -  2016. 02. 10. 12:52
  Ismertetik a Ligetsor felújítására és a közösségi közlekedésre vonatkozó terveket
  Lakossági fórum keretében ismertetik február 15-én, hétfőn a Ligetsor felújításának terveit és ütemezését, valamint a közösségi közlekedésre vonatkozó új hálózat- és menetrendterveket a Vörösmarty Általános Iskolában. Az eseményen jelen lesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, a terület önkormányzati képviselői, valamint Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.
  Közélet  -  2016. 02. 10. 12:17
  Közönségkorcsolyázás hétvégén az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban
  Az ifj. Ocskay Gábor Sport- csarnokban is van lehetőség közönség-korcsolyázásra, általában szombaton vagy vasárnaponként 17 és 20 óra között. A mostani hétvégén, február 13-án és február 14-én 17 órától várják a közönséget. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is van lehetőség, emellett melegedő, korcsolyaélezés és büfé üzemel.
  Közélet  -  2016. 02. 09. 18:31
  Fókuszban a költségvetés a Fehérvári Szenátus ülésén
  A Városházán tartotta soros ülését kedden délután a Fehérvári Szenátus. A nyolctagú tanácsadó testület Székesfehérvár 2016. évi költségvetésének tervezetét ismerhette meg, amelyben minden eddiginél magasabb, 48,6 milliárd forint kiadási főösszeg szerepel. A büdzsé tervezetét soros ülésén ismerhette meg a Fehérvári Szenátus.
  Közélet  -  2016. 02. 09. 17:39
  Pompás belső terek és ízletes sörök a Szent Gellért Hotelben
  Kettős elismerést kapott a Székes- fehérvári Egyházmegye a Szent Gellért Hotelhez kapcsolódóan. A 2014-ben önerőből felújított hotel belsőépítésze, Somogyi Pál a szakma legrangosabb elismerését vehette át fehérvári munkájáért, míg a hotel földszintjén található kézműves sörözőben forgalmazott püspöki sörök készítője, a Monyo Brewing az év sörfőzdéje lett.
  Közélet  -  2016. 02. 08. 15:22
  Városszerte folytatódnak az iskolanyitogató foglalkozások
  Városszerte folytatódnak ezen a héten is az iskolába hívogató programok. A foglalkozásokra szeretettel várják a leendő első osztályos tanulókat és szüleiket egyaránt. Többek között a Tóvárosi Általános Iskolában, a Hétvezér Iskolában, a Vasvári Pál Általános Iskolában, a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai intézményében és a Németh László Általános Iskolában is szerveznek programokat.
  Közélet  -  2016. 02. 08. 12:39
  Újabb véradó akció február 12-én a Fehér Palotában
  Újabb véradó akciót szerveznek a Fehér Palota Üzlet- központban. Ezúttal február 12-én, pénteken 14 és 18 óra között várják az önkénteseket az épület emeletén. A helyszínen szükséges felmutatni egy fényképes igazolványt, például személyigazolványt, diákigazolványt, jogosítványt vagy útlevelet, valamint a lakcímkártyát és a TAJ kártyát is.
  Közélet  -  2016. 02. 08. 12:22
  Ötödször rendezik meg Fehérváron a Toros és Pálinkafesztivált
   Idén már ötödik alkalommal költözik az igazi falusi, disznótoros hangulat a fehérvári belváros szívébe február 19-e és február 21-e között. Az V. Toros és Pálinkafesztiválon három napon keresztül olyan gasztronómiai ízorgiákra lehet számítani, amiknek egyszerűen nem lehet ellenállni: háztáji kolbászok, húsok, a sertésből készült ételektől kezdve az ínyenc fogásokon át a falusi desszertekig mindent megtalálunk majd.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss