-3 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Január 20. Fábián, Sebestyén
   Eseménynaptár
2017 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2017. 01. 20. 12:28 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Felsővárosi hálaadás Szent Sebestyén napján
    Fehérvár hagyományos fogadalmi miséjét tartották pénteken délelőtt a Szent Sebestyén templomban. Az idei szentmisén Spányi Antal püspök kiemelte, hogy a felsővárosiak hálásak, hiszen 278 éve minden évben hálát adnak Szent Sebestyénnek. A fehérváriak szerencsésen megmenekültek a pestisjárványtól és fogadalmuk részeként kápolnát, majd templomot emeltek védőszentjüknek.
  Közélet  -  2017. 01. 20. 10:18
  On-line fogadóórát tart hétfőn a költségvetésről a Facebook-on a város polgármestere
  2017. január 23-án, hétfőn délután 16:00 órától on-line fogadóórát tart Facebook oldalán Fehérvár polgármestere. Az idei év első facebookos fogadóórájának az idei év költségvetése lesz a témája. Hétfőn reggel nyolc órától bárki megoszthatja, posztolhatja kérdését, véleményét melyre délután négy órakor kezdi majd a válaszadást Cser-Palkovics András. Az on-line fogadóórán a Polgármesteri Hivatal szakemberei és a városgondnok is részt vesz.
  Közélet  -  2017. 01. 20. 10:04
  Közgyűlés - kezdődik a Teleki belső homlokzatának teljes felújítása
  Idei első ülését tartotta pénteken reggel a város képviselő-testülete, melyen határozat született arról, hogy megkezdődhet a Teleki belső homlokzatának és nyílászáróinak cseréje. A több mint százmilliós munkát egy fehérvári cég nyerte el és legkésőbb tavasz elején kezdődnek a munkálatok. Az Egyesített Szociális Intézmény és a Városi Levéltár és Kutatóintézet jelenlegi igazgatóit is támogatásáról biztosította a város képviselő-testülete.
  Közélet  -  2017. 01. 19. 19:13 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Emlékeznünk kötelesség - 75 éve volt a Wannsee konferencia
   Az európai zsidóság sorsát megpecsételő Wannsee konferencia 75. évfordulója alkalmából szerveztek holokauszt megemlékezést csütörtökön a Zsinagóga emlékműnél. Az emlékezés B. Révész László „A látogatás” című dokumentumfilmjének vetítésével folytatódott az Alba Plazában. Az alkotás a magyarországi zsidó származású, jelenleg Olaszországban élő írónőről, Bruck Editről szól, akit az „életben maradt Anne Frank”-ként is emlegetnek.
  Közélet  -  2017. 01. 19. 17:33
  Mi a te sztorid? - motiváló beszélgetések az Új Nemzedék Közösségi Térben
  Fehérváron folytatódott a Mi a te sztorid? elnevezésű program- sorozat, amelyen minden alkalommal a különböző szakmák képviselői mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Az Új Nemzedék Közösségi Térben szervezett csütörtöki eseményen ezúttal Varga Bence bűvész és Törteli Balázs ökölvívó, személyi edző szakmai életútját ismerhették meg a résztvevők.
  Közélet  -  2017. 01. 19. 12:25
  Szakmai megbeszélést tartott a város polgármestere és a kórház főigazgatója
  A város egészségügyi helyzetéről és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházat érintő legfontosabb kérdésekről egyeztetett dr. Cser-Palkovics András és dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója. A csütörtök délelőtti egyeztetésen a múlt szerdán meghirdetett Kégl György Városi Egészségügyi Programról is szó esett.
  Közélet  -  2017. 01. 19. 10:27
  Jószívű fehérváriak - növekedett az adományozási hajlandóság
   A Magyar Városkutató Intézet harmadik éve vizsgálja a fehérvári lakosok adományozási szokásait, az eredmények azt mutatják, adakozó kedvűek a megyeszékhelyen élők. Azok közül a válaszadók közül, akik adakozni szoktak a rászoruló családoknak, 47 százalékuk általában pénzt, 18 százalékuk élelmiszert, 17 százalékuk pedig ruhát, vagy bútort ajánlanak fel. Mindössze 6 százalék azoknak a válaszadóknak az aránya, akik soha nem adományoznak.
  Közélet  -  2017. 01. 19. 08:19
  A sikeres év titka a Nemekből Igenek Klubban
   Új helyszínről jelentkezik január 26-án csütörtökön 17 órától A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány Nemekből Igenek Klubja. A Kossuth utca 14. szám alatt lévő MagNet Bankban a sikeres év titkáról beszélgetnek Egey Tímea, pszichológiai mentor, Csitáry-Hock Tamás, író, újságíró, és Somogyi Brigitta, művészetterapeuta, bábpedagógus vezetésével.
  Közélet  -  2017. 01. 18. 14:12
  Látogatási tilalom a Fejér Megyei Szent György Kórházban
  Tovább bővült azon kórházak köre, amelyekben az influenzás meg- betegedések miatt tilos lesz a látogatás. Az ÁNTSZ tájékoztatása szerint január 19-től a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban is látogatási tilalom lépett életbe. A visszavonásig érvényes tilalom minden osztályt érint a kórházban.
  Közélet  -  2017. 01. 18. 13:03
  Sulikóstolgató programot szervez szombaton a Tóvárosi Általános Iskola
  Sportos programokkal várja a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Tóvárosi Általános Iskola. A játékos, mozgásos foglalkozások mellett képességfelmérés is lesz. A leendő elsősök és családtagjaik a nyílt napokon megismerhetik az iskola nevelési-oktatási programját és a tanítókat is. Január 21-én, szombaton reggel 9 órától az intézmény hagyományos uszodai sportjára várják az érdeklődőket.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss