20 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 1.8 km/hNY/DNY-i szél (aktuális)
2015. Május 29. Magdolna, Magda, Ervin, Léna
   Eseménynaptár
2015 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
19
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közélet  -  2015. 05. 29. 12:11 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Hősök Napja - háborúban elesett katonáinkra emlékeztek
  Több helyszínen tartottak koszorúzást pénteken a Hősök Napja alkalmából, a háborúkban elesett katonák emléke előtt tisztelegve. Néma koszorúzással emlékeztek többek között az Izraelita temetőben, a Hosszútemetőben, a Szentlélek katonatemetőben és a Repülős és Ejtőernyős emlékműnél is. Az emlékező eseményeken díszőrök és a Helyőrségi Zenekar működött közre.
  Közélet  -  2015. 05. 29. 11:23
  A katolikus közoktatási intézményeket fejlesztik konzorciumi együttműködés keretében
  A Székesfehérvári és a Pécsi Egyházmegye egy konzorciumban együttműködve 130 millió 749 ezer Ft támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében. Az egyházmegyék közötti konzorciumi együttműködés pályázat megvalósításához kapcsolódó formája egyedülálló Magyarországon. A projektnek köszönhetően megtörténik az új pedagógiai módszertanok bevezetése is.
  Közélet  -  2015. 05. 29. 09:57 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Támogatások, beszámolók, fejlesztések - ülésezett a város képviselőtestülete
  Ünnepi pillanatokkal kezdődött a város közgyűlésének soros ülése: a Székesfehérvár Közbiztonságáért díjat Tunikolt János vehette át, aki a legtöbb szolgálatot teljesítő fehérvári polgárőr. Beszámolót tartott a NIF Zrt a várost érintő fejlesztésekről, döntöttek a városkártya bevezetéséről, a polgárőrség támogatásáról és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertsorozatának támogatásáról is.
  Közélet  -  2015. 05. 29. 08:47
  Folytatódik az Asszonyműhely a fehérvári kézműveseknél
  Folytatódik május 30-án, szombaton az Asszonyműhely a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. A kreatív sorozat csúcspontjaként június közepén alkotóhétre várják a lányokat, asszonyokat. Az Asszonyműhely sorozat csúcspontja a nyári alkotóhét lesz június 13-17-e között.
  Közélet  -  2015. 05. 29. 06:21
  Járda és tetőfelújítás, közvilágítás, hulladékgyűjtés - lakossági fórum volt a Tóvárosban
  Lakossági fórumot tartott Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Elhangzott, hogy az idei évben a körzetben jelentős fejlesztési tétel lesz a Tóvárosi Óvoda teljes tetőfelújítása, ami mintegy 15 millió forintba kerül és elkezdődik a közvilágítás felújítása is a körzetben, ami szintén jelentős fejlesztési forrást igényel. Az Alsóvárosban húsz utcában lesz teljes csere és bővítés.
  Közélet  -  2015. 05. 28. 18:03
  90. születésnapján köszöntötték Botka Imrénét
  90. születésnapját ünnepelte Botka Imréné, Margit néni, akit ebből az alkalomból az ESZI Zsolt utcai Idősek klubjában a klubtagok műsorral és saját készítésű ajándékkal köszöntöttek. Az otthon népes családja mellett fia, lánya, öt unokája, és nyolc dédunokája is jelen volt az ünnepen.
  Közélet  -  2015. 05. 28. 16:09 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Három évtizede az Újszülött-, Csecsemő és Gyermekosztály élén - Dr. Simon Gábort köszöntötték
  Konferenciát és jubileumi ünnepséget rendeztek a Szent György Kórházban abból az alkalomból, hogy dr. Simon Gábor osztályvezető főorvos 30 éve vezeti az Újszülött-, Csecsemő és Gyermekosztályt. A főorvos munkáját városi kitüntetéssel, Polgármesteri Elismerő Éremmel ismerte el Székesfehérvár. Az ünnepségen szó volt a kórház további fejlesztéséről is.
  Közélet  -  2015. 05. 28. 14:14
  A CIKK Egyesület közéleti, műveltségi vetélkedőjének döntősei jártak Fehérváron
  A hetedik és nyolcadik osztályos diákok bejutottak a CIKK Egyesület közéleti, műveltségi, helytörténeti vetélkedőjének döntőjébe, és jutalmul vettek részt a székesfehérvári kiránduláson. A fiatalok ismerkedtek a város épített és szellemi értékeivel, majd látogatást tettek a Koronás Parkban is.
  Közélet  -  2015. 05. 28. 11:38
  NagyOK a kicsikért, kicsik a nagyOKért
  Sikeres, három napos szakmai programot zárt le május 27-én, szerdán a vonós tanszak a Hermann László Zeneiskolában NagyOK a kicsikért, kicsik a nagyOKért címmel. A pályázati programban résztvevő gyermekek élményekben gazdagon, szakmai szempontból sokat profitáltan fejezték be a 30 órás projektet. A programok között árnyjáték-előadás, a zeneóvodások mesejátéka, koncertek, szakmai kurzusok és operalátogatás is szerepelt.
  Közélet  -  2015. 05. 28. 08:36
  Jó gyakorlatok a katolikus nevelésben
  A Székesfehérvári és a Pécsi Egyházmegye egy konzorciumban együttműködve 130 millió 749 ezer Ft támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében. Az egyházmegyék közötti konzorciumi együttműködés pályázat megvalósításához kapcsolódó formája egyedülálló Magyarországon. A projektnek köszönhetően megtörténik az új pedagógiai módszertanok bevezetése is.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Közgyűlés [élő]

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss