18 oC(koponyeg.hu)
derült, 7.56 km/hD/DNY-i szél (aktuális)
2016. Október 01. Malvin, Teréz
   Eseménynaptár
2016 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 • Nincs esemény!

 • Népszavazás 2016

  Aláírásgyűjtés

  Vasúti emléktábla

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2016. 09. 30. 19:53 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A Zene világnapja Fehérváron - a Tilinkó zenekar kapta idén a Fricsay-díjat
  Az idei évben is csodás zenei ünnepet varázsoltak az Alba Regia Sportcsarnokba a fehérvári kórusok. A Zenei Világnap székesfehérvári ünnepén adták át a Fricsay Richárd Zenei Díjat, melyet idén a Tilinkó Zenekar vehette át. Kneifel György, Kneifel Imre, Polgár Zoltán és Juhász Balázs negyven esztendős zenekara, nemcsak a tagok életének lett elválaszthatatlan része, hanem Székesfehérvárnak is.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 16:59
  Tóka Ágoston a nemzetközi orgonaverseny döntőjében
  Tóka Ágoston döntőbe jutott a franciaországi Bethune-ben rendezett nemzetközi orgona- versenyen. A fiatal művész sikeresen kezdett a CD-beküldős válogató-fordulón, ami alapján tizenketten jutottak be a versenybe. A középdöntőt szeptember 29-én tartották, ahol négyen kerültek be a döntőbe: két francia, egy ázsiai versenyző és a fehérvári Tóka Ágoston.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 16:16
  "Ave Maria" - vasárnap a Jézus Szíve templomban kezdődik a Vox Mirabilis hangversenysorozata
  „Ave Maria!” címmel kezdődik vasárnap a Vox Mirabilis Kamarakórus 2016/17-es hangversenybérletének évadnyitó koncertje 19 órakor a Jézus Szíve Templomban. A kórus vendége lesz Finnország élvonalába tartozó Dominante Vegyeskar, akiket az egyik legdinamikusabb együttesnek tartanak hazájukban!
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 16:13
  Zenés villámcsődület a Nemzeti Emlékhelynél
   „Égbe röppenő dallamok” címmel rendezett villámcsődületet pénteken délelőtt a Munkácsy Mihály Általános Iskola a Nemzeti Emlékhely lépcsősorain. Az 50. születésnapját ünneplő intézmény alsó tagozatos diákjai a Zene világnapja alkalmából énekeltek tanítóikkal és teremtettek vidám hangulatot a Belvárosban.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 13:12
  A Hóvirág csapat győzött a nyugdíjasok történelmi vetélkedő-sorozatán
  Pénteken volt a döntője az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület által negyedik alkalommal megrendezett történelmi vetélkedő-sorozat, melyen hat csapat versengett a Hiemer-ház Báltermében. A Könyves Kálmántól II. Béláig tartó időszakról, valamint Székesfehérvár történelméről, történetéről készültek a három fős csapatok. A vetélkedő a Hóvirág csapat győzelmével zárult.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 09:33
  Mrozek darabját adja elő a Szabad Színház pénteken este az Igézőben
  Pénteken este újabb kulturális eseményt tartanak az Igézőben (Basa utca 1.). A Szabad Színház előadásában Sławomir Mrožek: Nyílt tengeren című darabját tekinthetik meg az érdeklődők. A darabban három jól öltözött férfi sodródik egy kincstári szekrényen, a végtelen szótengerben. S aztán egyszer csak elfogy az élelem… Az előadás este 20.00 órakor kezdődik.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 08:08
  Mesés királyok - királyos mesék - családi nap a Koronás Parkban
  Vajon ki az a Kori? Mióta lakik a Koronás parkban? A válaszért bizony el kell látogatni a park Királyos napjára, amikor a királyos mesék mellett megismerhetitek a park életnagyságú kabalafiguráját is. A gyerekeket Kamarás Emese vezeti be a mesék világába, majd a Figurina Animációs Kisszínpad előadásában négy rövid Grimm mesét adnak elő, a délutánt pedig egy fergeteges koncerttel zárja a Csörömpölő Együttes.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 08:04
  Október 1-ig jelentkezhetnek a diákok és az olvasók a honismereti vetélkedőre
   Október 1-jéig jelentkezhetnek a diákok és az olvasók az Itt éltek előttünk című honismereti vetélkedőre. A Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Fejér Megyei Honismereti egyesület által meghirdetett vetélkedőn háromfős csapatok vehetnek részt. A vetélkedő szóbeli döntővel zárul 2017 áprilisában.
  Kultúra  -  2016. 09. 30. 07:42
  Közös koncert az Alba Regia Sportcsarnokban a Zene világnapján
  Az Alba Regia Sportcsarnokban pénteken este a zenéé lesz a főszerep. A rendezvényen felcsendülnek klasszikus művek és népzenei dallamok, valamint átadják a Fricsay Richárd-díjat is. Jegyek pénteken este a helyszínen, míg elővételben a város iskoláiban, valamint a Vörösmarty Színház Jegyirodájában megvásárolhatók.
  Kultúra  -  2016. 09. 29. 19:50
  Miller Zoltán és Mahó Andrea az ARÉV Csarnokban, az Idősek Világnapján
  Fehérvár önkormányzata nagyszabású gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. Idén is az Alba Regia Sportcsarnok ad otthont e jeles eseménynek október 3-án, amikor Miller Zoltán és Mahó Andrea ajándékműsorával várják a vendégeket.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss