8 oC / 0 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2015. Március 06. Leonóra, Inez, Koletta
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
15
 • Nincs esemény!

 • Március15.

  Versünnep

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Kultúra  -  2015. 03. 05. 18:02
  Mindenütt nő - középpontban a női sorsok
  A Barátság mozi idén is csatlakozott a Mindenütt Nő országos program- sorozathoz, amelynek keretében három olyan filmet vetítenek, amelyek középpontjában a női sorsok állnak: két romantikus vígjátékkal és egy filmdrámával várják a nem csak női nézőket március 6-án és 7-én.
  Kultúra  -  2015. 03. 05. 09:38
  Pénteken délelőtt 10 órakor nyílik a Bogyó és Babóca Bábkiállítás
   Pénteken délelőtt 10 órakor nyílik a Bogyó és Babóca Bábkiállítás. A megnyitón a Bogyó és Babóca könyvek szerzője, Bartos Erika is részt vesz, aki mesevetítést tart a gyerekeknek. Előzetes bejelentkezés alapján a szervezők várják a gyerekeket a kiállításhoz kapcsolódó programokra, így társasjátékozásra, diafilmvetítésre, meseolvasásra és ismerkedésre a B és B online játékkal.
  Kultúra  -  2015. 03. 05. 08:42
  A Szabadművelődés Házában lép fel vasárnap este a Prospero Színkör
   2015. március 8-án, vasárnap este 18 órától A Szabad- művelődés Házában lehet megtekinteni a Prospero Színkör előadásában Kiss Márton: Pilonon című darabját. Az előadás a 2014-es Arany Deszka Fesztiválon a közönség szavazata alapján a legjobb előadás díját és a legjobb férfi főszereplő díját is elnyerte Kós Mátyás személyében.
  Kultúra  -  2015. 03. 05. 07:29
  Stílusterápia Lakatos Márkkal a Művészetek Házában
  Az újító szellemiségéről, különc személyiségéről ismert stylist, Lakatos Márk tart előadást március 5-én, csütörtökön 18 órától a Művészetek Háza színháztermében. A kísérletező kedvű művész számára a divat csak ürügy arra, hogy mindazzal foglalkozzon, ami érdekli, legyen szó filmművészetről, jelmeztervezésről, címlapfotózásról, műsorvezetésről vagy bármi másról.
  Kultúra  -  2015. 03. 04. 17:53
  Szent Patrik Napot rendez a Múzeum Café március 20-án
  Most először rendezi meg Szent Patrik Napot a fehérvári Múzeum Café március 20-án. A rendezvényen fellép a Holdkő ír népzenei együttes, a belépés dijtalan. Írország védőszentjéről, Szent Patrikról, március 17-én emlékeznek meg világszerte. Patrik-nap körül az írek visszavágták a rekettyebokrokat, hogy a növény hajtásának növekedését – áttételesen a Nap sugarainak erősödését – siettessék, és a száraz rőzséből hatalmas tüzeket raktak.
  Kultúra  -  2015. 03. 04. 11:34
  Ybl Miklós makettkiállítás a Városházán
  A Városháza emeleti díszfolyosóján látható az Ybl Miklós neves épületeit bemutató makettkiállítás. A budapesti Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kara 2014-ben a vándortárlat elkészítésével emlékezett meg az építészmester születésének 200. évfordulójáról. A „szekrényekben”, két szinten elhelyezett maketteket betekintő nyílásokon keresztül, több nézőpontból ismerhetik meg az érdeklődők.
  Kultúra  -  2015. 03. 04. 11:23
  A három kismalac - bábelőadást tartanak vasárnap az Igézőben
   2015. március 8-án, vasárnap délelőtt ismét kulturális programra várnak mindenkit a székesfehérvári Igézőbe (Basa utca 1.). A Babos Bábos Társulat előadásában A három kismalac című darabot tekinthetik meg az érdeklődők. A program vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődik, jegyeket elővételben az Igéző jegypénztárában lehet megvásárolni.
  Kultúra  -  2015. 03. 04. 08:05
  Slam poetry versenyt rendeznek a Múzeum Caféban
  Március 19-én slam poetry versenyt szerveznek Székes- fehérváron, a Museum Caféban, ahová szeretettel várnak minden nézőt, és jelentkezőt. A megmérettetésre március 17-ig nevezhetnek az előadók, a slam poetry versenyre a belépő 350 Ft, a nevezési díj pedig 450 Ft lesz.
  Kultúra  -  2015. 03. 04. 08:03
  Bödőcs Tibor önálló estje szombaton a Művészetek Házában
   2015. március 7-én, szombaton este újabb kulturális programot szerveznek a fehérvári Művészetek Házában (III. Béla király tér 1.). Az eseményre ellátogatók a közismert humorista, Bödőcs Tibor önálló estjén a Cefre Palota című előadását tekinthetik meg. A szombaton este 18 órakor kezdődő programra jegyelővétel a Rákóczi út 2. szám alatt található Bolla Travelnél lehetséges.
  Kultúra  -  2015. 03. 03. 10:50 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Szent István Ház - vendégül látni a zarándok magyarokat
   Hazánkban úgy tartják, hogy az egykori Szent Péter-bazilika mellett álló San Stefanino templom és zarándokház fontos helyszín volt a magyar katolikus egyház történetében, hiszen maga Szent István alapította a házat. Amikor VI. Pius pápa a Szent Péter-bazilika bővítése kapcsán 1776-ban lebontatta, a magyar zarándokok Rómában otthon nélkül maradtak. Az interjúnkban a Szent István Ház igazgatója, Dr. Németh László Imre pápai prelátus beszélt a ház fontosságáról.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss