33 oC / 21 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2016. Június 25. Vilmos, Viola, Vilma
   Eseménynaptár
2016 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2016. 06. 24. 10:40
  Szent László napja - hétfőn a Prohászka ligetben szerveznek megemlékezést
  Szent Lászlóra királyra emlékeznek Székesf- ehérváron. Az eseményre június 27-én 10.00 órakor kerül sor a Prohászka ligetben. A lövészkatonák védőszentjéül választott uralkodó és a hit védelmezője, őrzője tiszteletére ünnepi beszédet mond Huszár János vezérőrnagy, az MH ÖHP megbízott parancsnoka és Spányi Antal megyés püspök.
  Kultúra  -  2016. 06. 23. 11:19
  Legyen Ön is felfedező! - hősök, felfedezők, újítók a Múzeumok Éjszakáján
  Tárlatvezetésekkel, koncertekkel, előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal és számos egyéb érdekességgel várják a felnőtteket és a gyermekeket a Múzeumok Éjszakája székesfehérvári programjain. Idén is a városi és a környékbeli kulturális intézmények összefogásának köszönhetően valósulnak meg a programok 2016. június 25-én.
  Kultúra  -  2016. 06. 23. 08:39
  Ünnep az Öreghegyen - megújult a Mária szobor környezete
   Östör Annamária önkormányzati képviselő és a Székes- fehérvár Város- gondnoksága Kft. jóvoltából megújult a Máriavölgyben található Mária-szobor környezete. Az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébániához tartozó közösség 2016. június 26-án, vasárnap 17 órától átadó és hálaadó ünnepséget szervez. A program keretében Tornyai Gábor plébános áldja meg a Mária-szobor megújult környezetét.
  Kultúra  -  2016. 06. 23. 07:13
  Bor, mámor, Pákozd - gasztrotalálkozó lesz hétvégén
   Június 25-én, szombaton tartják Pákozdon a Szőlős Pákozd Gasztro- találkozót, ahol a bor és a finom ételek mellett hagyományőrző programokkal, este pedig Charlie-koncerttel várják a gasztronómia szerelmeseit. A Vörösmarty Rádió Panorama Stúdiója élő műsorral jelentkezik a helyszínről.
  Kultúra  -  2016. 06. 22. 12:57
  Izgalmas családi programokat ígér a IV. Emlékparki Nyár
  Negyedik alkalommal szervezi meg hagyományos nyári kulturális-szórakoztató program- sorozatát a pákozdi Katonai Emlékpark. Június 24-i, pénteki nyitó napon az „Ezredorvos a tűzvonalban” című kiállítást, majd a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar koncertjét kísérhetik figyelemmel az érdeklődők. Az Emlékparki Nyár a júliusi és augusztusi hétvégéken is folytatódik.
  Kultúra  -  2016. 06. 22. 12:16
  Árpád-ház program - kormányzati támogatással kezdődhet a gyakorlati megvalósítás
  Készülnek a tervek, rendelkezésre áll az első ütemhez szükséges pénz: több mint ötmilliárd forintos keretösszeggel elindult az Árpád-ház program operatív része. A több éves fejlesztéssorozat jelenlegi állásáról tartottak szerdán sajtótájékoztatót a Nemzeti Emlékhelyen. A program keretében az egykori Királyi Bazilika köveit, a volt Köztársaság Mozi másfél évtizede omladozó épületének felújítása és átalakítása után méltó környezetben helyezik el.
  Kultúra  -  2016. 06. 22. 09:33
  A Shortstoryval és a MagyarVista Social Clubbal folytatódik a KultúrKorzó
   Június 24-e és június 26-a között 19 órától ismét a Mátyás király- emlékműnél csendülnek fel hangulatos dallamok a Fehérvári KultúrKorzó keretében. Pénteken Vízer Dániel jazzénekes, szombaton pedig a Shortstory lép színpadra, míg vasárnap a MagyarVista Social Club várja a zenekedvelőket a a Mátyás király-emlékműnél.
  Kultúra  -  2016. 06. 21. 17:36
  Középkori Vigadalom - minden korosztály szórakoztatására
  Június 26-án, vasárnap 14-18 óra között igazi középkori vigadalom várja a családokat a Koronás Parkban! A hétvégi rendezvényen többek között fegyverbemutató, középkori kaszinó, játszófalu, kézműves foglalkozások, látványkovácsolás és korabeli mesterségek is várják az érdeklődőket. A Koronás Park a rendezvény ideje alatt kizárólag belépőjeggyel látogatható!
  Kultúra  -  2016. 06. 21. 10:54
  Élményekkel teli pillanatokat ígér a szombati Vízivárosi Kölyök Juniális
  Az előző két esztendő osztatlan sikere után az idei évben is megrendezik Víziváros nyári gyermek- programját, a Vízivárosi Kölyök Juniálist. Az esemény ezúttal is ingyenes lesz, helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója. A szombaton tartandó esemény reggel 10.00 órakor nyitja meg kapuit és egészen 17.00 óráig várja az érdeklődőket.
  Kultúra  -  2016. 06. 21. 07:55
  Csinálj Zenét Nap kedden háromkor az Országalmánál - utcai stúdió várja a fehérváriakat
    Jónás Vera és Siska Tamás zenél a fehérváriakkal június 21-én kedden a nemzetközi Csinálj Zenét! Napon az Országalmánál délután 3 órától. A Csinálj Zenét! Nap eredetileg Franciaországból indult 1982-ben és június 21-én ünneplik, idén 120 ország 700 városában, a HARMAN jóvoltából Magyarországon, Székesfehérváron is.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss