20 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 3.6 km/hNY/DNY-i szél (aktuális)
2015. Július 28. Szabolcs, Alina, Ince, Győző
   Eseménynaptár
2015 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
22
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2015. 07. 28. 08:10
  Egy színes otthon - augusztus 9-ig látható a kiállítás
  A Fekete Sas Patika- múzeumban augusztus 9-ig látható az “Egy színes otthon” című kamara kiállítás, amely az idén 150 éve született Csók István festőművész otthonaiba enged betekintést. Az archív fotók segítségével felidézett műteremlakások gazdag belső dekorációjukkal vallanak lakójuk ízléséről, sőt mi több, arról a jómódról is, melyben az ünnepelt festő itthon élhetett.
  Kultúra  -  2015. 07. 27. 17:09 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Székesfehérvári Királyi Napok a nemzet történelmi fővárosában
  A Királyi Napok minden egyes napján érdekes, színvonalas és a város történelmi jelentőségét megidéző események várják a fehérváriakat és a városba érkező vendégeket augusztus 14-e és 25-e között. Idén is lesz közpékori piactér, augusztus 15-én mutatják be a Könyves Kálmán életéről szóló koronázási szertartásjátékot, de Kálmán életét este sötétedés után a fény utcában is megismerhetik, a Musica Sacra Puccini egyházzenei arcát mutatja be, Carlo Pontival, az Alba Regia Szimfonikusokkal és kétszáz fős kórussal, idén is láthatjuk az óriásbábok felvonulását és különlegesnek ígérkezik a XX. Nemzetközi Néptáncfesztivál is.
  Kultúra  -  2015. 07. 27. 12:31
  Ünnepi gyermekprogramok szombaton lesz a Koronás Park egy éves születésnapján
  Születésnapi játszóház és bütykölde, középkori kaszinó továbbá megannyi színes program várja a családokat augusztus 1-jén a Koronás Park egy éves születésnapján. Mókás üdvözlőkártyákat, pompás fejfedőket és szülinapi kitűzőt is készíthetnek majd a gyereke, de a helyszínen készül majd a város legnépszerűbb gyerekparadicsomának születésnapi tortája is.
  Kultúra  -  2015. 07. 27. 11:52
  Fehérvári fiatalok az V. Székelyföldi Verstáborban
  A Fehérvári Versünnep döntősei is részt vesznek az V. Székelyföldi Verstáborban. Az egy tucat fehérvári döntős mellett Csíkországba néhány „öreg” versünnepes fiatal is ellátogatott, akiknek szerepe a tábor előkészítése és lebonyolítása. A Székelyföldi Verstábor szellemi irányítója Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész. A tábor július 28-án kedden gálával zárul.
  Kultúra  -  2015. 07. 27. 10:44
  IV. Paál István Fesztivál A Szabadművelődés Házában
  Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Paál István Fesztivál A Szabad- művelődés Házában. Az országos amatőr színjátszó találkozót a Matolcsi Miklós Kulturális Egyesület rendezi október 23. és 25. között, amelynek a célja, hogy bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget biztosítson a nem hivatásos színjátszó csoportoknak, együtteseknek. A fesztiválra való jelentkezés határideje 2015. augusztus 23. 
  Kultúra  -  2015. 07. 27. 06:41
  Fesztivál éjjel nappal - a Judas Priest nyitja szerdán a FEZEN-t
  A legendás, Grammy-díjas brit metallegenda, a Judas Priest nyitja meg a július 29-én, szerdán kezdődő FEZEN négynapos programját a Zakk Wylde vezényletével működő amerikai Black Label Society, és a jelenlegi Ozzy gitáros, Gus G. társaságában. A fergeteges zenei élmény mellett kulturális, sőt, rendhagyó civil rendezvények is gazdagítják a fesztivált. Július 31-én, pénteken pedig csak hazai előadók lépnek fel: a FEZEN nagyszínpadán Ákos, a Magna Cum Laude és a Hooligans is ott lesz de Fehérváron ünnepli 25 éves fennállását a Sex Action is.
  Kultúra  -  2015. 07. 26. 15:01
  Zengjenek égi trombiták - fúvóskoncerttel folytatódik a Harmonia Albensis
  Július 30-án 19.30-kor a Szent Imre templomban folytatódik a Harmonia Albensis. A programsorozat keretében fúvos koncertet hallhatnak az érdeklődők. A Corpus Rézfúvós Kvintett a „Zengjenek égi trombiták!” című programjában közreműködik Hámori János, Ráner Máté, Kristóf Ádám, Györök Máté és Sánta Martin.
  Kultúra  -  2015. 07. 25. 15:45
  Gyöngyfűző táborba várják a résztvevőket a fehérvári kézművesek
   Gyöngyfűző alkotóhetet szervez július 27-től, hétfőtől a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A táborban a hagyományos technikákat és modern kori praktikákat is megismerik a résztvevők. A táborba szeretettel várják az érdeklődőket. A programon résztvevők a gyöngyékszerek készítését és a népi ékszerek viselését is megismerhetik.
  Kultúra  -  2015. 07. 25. 12:48
  Augusztus 7-ig látható a Kórházvonattal a Don-kanyarban című kiállítás
  Július 27-én 14 órai kezdettel a Fehérvári Civil Központban nyílik meg Reményi József kiállítása Kórházvonattal a Don-kanyarban címmel. Fotográfiái nem a hadszíntéri eseményeket mutatják be, hanem a mindennapokat. Éppen ebben van a kiállítás jelentősége. Hisz a képeket nézve az 1940-es évek világa tárul a szemünk elé. A képek középpontjában mindenkor az ember áll: szomorúságában, boldogságában, szenvedésében és örömében.
  Kultúra  -  2015. 07. 25. 10:24
  Nyáresti vigadalom az Öreghegyi Közösségi Házban
   Nyáresti vigadalom címmel rendeznek zenés estet 2015. július 31-én, pénteken az Öreghegyi Közösségi Házban. A musical és operett dalokat előadja Buch Tibor, Göth Péter, Köllő Babett és Mádi Piroska, meglepetés vendégként fellép Kalocsai Zsuzsa. A kulturális esemény pénteken este 20.00 órakor kezdődik, melyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss