-3 oC(koponyeg.hu)
pára, szélcsend (aktuális)
2017. Január 20. Fábián, Sebestyén
   Eseménynaptár
2017 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2017. 01. 20. 09:25
  A tavalyi árakon lehet beiratkozni a könyvtárba
  A Vörösmarty Mihály Könyvtárba március 31-ig változatlan árakon lehet beiratkozni – az ŐsFehérvár városkártya meghosszabbított érvényességének köszönhetően. A 16 éven aluliak, a 70 éven felüliek és a pedagógusok számára a tagság ingyenes, a Városkártyával és az állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkezőknek a beiratkozás díja 100 forint.
  Kultúra  -  2017. 01. 19. 12:27 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Nagyi legjobb fánkja - szalagos fánkot sütöttek a Felsővárosi Iskolában
   Felsővárosi hagyomány, hogy Szent Sebestyén ünnepére az asszonyok csodálatosan magas, vastag szalagos fánkot sütnek. Ezt a hagyományt elevenítették fel csütörtökön a Felsővárosi Általános Iskolában, ahol a farsangi édesség legszebbjét, a „Nagyi legjobb fánkját" is megtalálták a diákok. Az iskola már szerdától számos programmal készült a pénteki Szent Sebestyén napra, többek között filmvetítéssel és kézműves foglalkozással.
  Kultúra  -  2017. 01. 19. 11:14
  Cselédek - A Szabadművelődés Házában lép fel a Prospero Színkör
  Újabb előadásra vár minden érdeklődőt szombaton este 19.00 órától a Prospero Színkör. Jean Genet: Cselédek című darabját tekinthetik meg az érdeklődők Bognár Beatrix, Bitter Barbara, Tóth Tímea szereplésével és Micskó Zoltán rendezésében. A produkciónak A Szabadművelődés Háza ad otthont, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak!
  Kultúra  -  2017. 01. 19. 11:02
  Közönségtalálkozó lesz szombaton este a Barátság moziban
  Szombaton mutatja be a Barátság mozi Vranik Roland legújabb alkotását, Az állampolgár című magyar filmdrámát. E megrázó szerelmi történet amatőr színészekkel, minimalista eszközökkel és sok humorral mutatja be egy másik országba való beilleszkedés emberi oldalát. A vetítést követően a nézők személyesen is találkozhatnak a film rendezőjével.
  Kultúra  -  2017. 01. 19. 09:17
  Középiskolai problémamegoldó verseny - január 22-ig jelentkezhetnek a diákok
   2017. január 22-ig jelentkezhetnek a diákok az Országos Középiskolai Probléma- megoldó Versenyre. A történelmi témákat feldolgozó stratégiai versenyt immár negyedik alkalommal szervezi meg a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers csapata 2017 első negyedévében. A versenyre jelentkezni az OKPV oldalán található online sablon kitöltésével lehet. A regionális döntő február 11-én lesz Székesfehérváron.
  Kultúra  -  2017. 01. 19. 08:03 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Apák és fiúk - szombaton bemutató a Vörösmarty Színházban
  Az Apák és fiúk egy generációs látkép, egy családi panoráma, a fiatalok és idősek közötti konfliktusról szól, az elkerülhetetlen változásról és az értékek megőrzéséről. Nyári szünidőre érkezik Arkagyij, fiatal egyetemista a szülői házba, vele tart Bazarov, a természettudományokat kedvelő barát is, a nyár azonban váratlan, sorsdöntő eseményeket hoz a két barát életébe...
  Kultúra  -  2017. 01. 18. 10:20
  Kiállítással, színielőadással ünneplik Öreghegyen a Magyar Kultúra Napját
    Hagyományosan önállóan szervezett programokkal készül a Magyar Kultúra Napjára az Öreghegyi Közösségi Ház. Január 20-án, pénteken este emlékkiállítás nyílik Drégely László festő- és szobrászművész, díszlettervező alkotásaiból, majd bemutatják Hubay Miklós az „Elnémulás” című színművet. A belépés ingyenes.
  Kultúra  -  2017. 01. 18. 09:46
  5 festő Móron címmel nyílik pénteken a Pelikán Galéria legújabb tárlata
  Koppány Attila, Revák István, Szegedi Csaba, Szentes Ottokár és Szolnoki Szabolcs a 2016-os móri művésztelepen készített alkotásaikkal mutatkoznak be. A Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága szeretettel invitál minden érdeklődőt, a kiállítást Szűcs Erzsébet művészettörténész, a tárlat kurátora nyitja meg.
  Kultúra  -  2017. 01. 18. 08:27
  Szent István emlékek Rómában - filmbemutató és fotókiállítás
    Szent István kultuszának bemutatása a fő célja annak a hiánypótló narrált filmnek, amit Vakler Lajos, a Fehérvár Médiacentrum szerkesztő-riportere rendezett, és ami a Rómában fellelhető, Szent családhoz köthető ereklyéket mutatja be. Az eddig nem látott műalkotásokról az Örök Városban fotók is készültek, amiket Simon Erika készített. A filmbemutató és a fotókiállítás megnyitója pénteken 17 órakor lesz a Városháza Dísztermében.
  Kultúra  -  2017. 01. 18. 08:03
  Csángó Táncház lesz a Felsővárosi Közösségi Házban
   Január 21-én a Felsővárosi Közösségi Házban tartja az új év első csángó táncházát a fehérvári alapítású Kákics Együttes. A népzenei esemény 17 órakor kezdődik, Gáncs Kata és Gula Miklós vezetésével lesz gyermek táncház, majd 18 órától felnőtt táncház lesz Gál Dáviddal.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss