13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Kultúra  -  2017. 02. 27. 16:32
  Az ötezredik látogatót köszöntötték A DÖNTÉS kiállításon
  Az ötezredik látogatót köszöntötték ma A DÖNTÉS című kiállításon. Ezzel újabb jelentős állomásához érkezett a Magyar Kultúra Napján a Csók István Képtárban megnyílt tárlat. Éliás Pétert, a Gorsium Művészeti Szakgimnázium tanulóját Kulcsár Mihály, a Szent István Király Múzeum igazgatója köszöntötte.
  Kultúra  -  2017. 02. 27. 14:54
  A Vak Béla Király című dráma látható pénteken és szombaton az Igézőben
   Nagy Judit rendezésében, a Szabad Színház előadásában tekintheti meg a közönség Liszkay Teréz: Vak Béla Király című drámáját. A magyar király sorsát bemutató előadásra pénteken és szombaton 19.30 órakor kerül sor, ahova mindenkit szeretettel várnak. Az előadásban a pécsváradi kolostorban nevelkedő, fénytől elzárt falak között élő herceget láthatjuk, aki egy fordulat után királlyá lesz.
  Kultúra  -  2017. 02. 27. 08:21
  Mohai Tamás együttese lép fel A Szabadművelődés Házában
   Március 3-án pénteken újra Fehérváron lép fel a hazai zenei élet egyik enfant terrible-je, a gitáros-énekes-dalszerző, Mohai Tamás. A Szabadművelődés Házában. a “Mohain est” 20 órakor kezdődik, Mohai Tamás mellett Török Péter gitáros és Jud Harmony énekes is tagja a formációnak.
  Kultúra  -  2017. 02. 27. 07:55
  Séták az antik és modern Rómában - filmvetítés az Aranybulla Könyvtárban
  Hétfőn délután 17 órakor kezdődik az Aranybulla Könyvtár Olvasó- termében Fertő Imre Utazni jó! Séták az antik és a modern Rómában című útifilmjének vetítése. A mű segítségével az Örök Város legszebb helyeit, többek között a Colosseumot és a Trevi-kutat is megcsodálhatjuk. A hétfő délutáni kulturális programra sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
  Kultúra  -  2017. 02. 27. 07:47
  Beszélgetés Török Mátéval hétfőn este a Királykút Emlékházban
   Hétfőn este újabb kulturális programra várják az érdeklődőket a Királykút Emlékházban. A 18.00 órakor kezdődő rendezvényen Török Máté, a Misztrál Együttes tagja lesz a Királykút Emlékház vendége. A beszélgetést az est házigazdája, Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész vezeti, melyre várnak minden érdeklődőt.
  Kultúra  -  2017. 02. 26. 17:28
  Szépszavú múzsa - Kodály Emlékhangverseny lesz a Vörösmarty Színházban
   Március 6-án hétfőm 18 órakor Kodály Emlék- hangverseny lesz a Vörösmarty Színházban. Kodály Zoltán halálának 50., születésének 135. évfordulóján indítja útjára ünnepi eseménysorozatát az Alba Regia Szimfónikus Zenekar. Az emlékév gazdag programja remélhetőleg sokak figyelmét fordítja majd újra a Mester életműve felé.
  Kultúra  -  2017. 02. 26. 17:14 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Kiseprűzték a telet - farsangfarki felvonulás a Belvárosban
  Vasárnap délután a hagyományos farsangfarki felvonulástól és Asszonyfarsangtól volt hangos a Belváros. A felvonulók vidám szertartásokkal seprűzték ki a telet Fehérvárról és finom farsangi fánkokból sem volt hiány. Ezúttal a kisgyermekes anyukákra is gondoltak, akik a legötletesebben díszítették fel gyermekük babakocsiját, díjazásban részesültek.
  Kultúra  -  2017. 02. 25. 18:43
  Kodolányis diplomaosztó a Városházán - piacképes tudás a hallgatóknak
   Ünnepélyes keretek között adták át a Városháza Dísztermében a Kodolányi János Főiskola Székesfehérvári campusában végzett diákok diplomáját. Az eseményen Berta Ákos rektorhelyettes úgy fogalmazott, a XXI. század talán legnagyobb kihívása, hogy a felsőoktatás piac - és versenyképes tudást biztosítson a hallgatóknak.
  Kultúra  -  2017. 02. 25. 13:21 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Négyszáz méter kolbász tekeredett a Jancsárkertben
  Szombaton negyedik alkalommal került sor a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztiválra a Jancsákertben. A résztvevő csapatok több mint 400 kg húst töltöttek be és ebből mintegy négyszáz méter kolbász tekeredett. A Jancsárkertben a gasztroutca disznótoros ételek gazdag választékával várta a vendégeket. A versenyre idén a határon túlról is érkeztek csapatok a horvátországi Biljéből és Eszékről.
  Kultúra  -  2017. 02. 24. 11:06
  Olvasójeggyel ingyen látogatható A Döntés kiállítás
   A Vörösmarty Mihály Könyvtár érvényes olvasójegyeivel ingyenesen lehet megnézni A Döntés című kiállítást a Csók István Képtárban. A tárlathoz tartozó következő esti beszélgetést jövő kedden rendezik Fény és árnyék címmel, Takaró Károly nyugalmazott tábori püspök, Molnár János festőművész és Tóth Norbert kurátor részvételével.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss