15 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 25.92 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2014. Szeptember 23. Tekla, Líviusz, Ila
   Eseménynaptár
2014 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
22
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2014. 09. 23. 13:50
  Kutatók Éjszakája, szólótáncosok felkészítése és zene A Szabadművelődés Házában
   A Szabad- művelődés Házában több érdekes programot is rendeznek szeptember 26-28 között. Pénteken a csillagdában megrendezendő programmal csatlakoznak a Kutatók Éjszakája nevű sorozathoz. Ezt követően szombaton és vasárnap szintén itt rendezik meg a szólótáncosok felkészítő hétvégéjét. Ezen kívül szombaton este 20 órától táncházat is tartanak a Zagyva Bandával. Cikkünkben az összes program részletes leírását megtalálja.
  Kultúra  -  2014. 09. 23. 10:15
  Hat csapat mérkőzik meg a Szent László vetélkedő döntőjében
  Szent László életével, korával és két legfontosabb városával, Fehérvárral és Nagyváraddal foglalkozik az a vetélkedő, amelyet az Alba Regia Nyugdíjas Egyesület hirdetett meg. A döntőre szeptember 25-én 9 órától kerül sor a Hiemer-ház báltermében. Csetényi Attiláné elnök elmondta, hogy a májusban rendezett elődöntőn 13 csapat vett részt, a döntőbe hat csapat jutott tovább.
  Kultúra  -  2014. 09. 22. 13:09
  Szent Mihály-napi Sokadalom a Feketehegy-Szárazréten
  A Szent Mihály-napi Sokadalom keretében vehetik birtokba a Feketehegy-Szárazrét lakói azt az új közösségi teret, amelyet a városrészben zajló rehabilitációs program keretében alakítottak ki a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagintézmény udvarán. Buch Tibor és Füredi Nikolett mellett Cserpes Laura is énekel, majd este Lagzi Lajcsi koncertezik.
  Kultúra  -  2014. 09. 22. 13:07
  Színikritikusok díja - Krisztik Csaba a legjobb mellékszereplő
   A legjobb férfi mellékszereplő díját megosztva Krisztik Csaba vehette át a Vörösmarty Színház Lear király, illetve a Forte Társulat Irtás című előadásában nyújtott alakításáért. A legjobb független színházi előadás díját a Forte Társulat produkciója, az Irtás nyerte, amelyet a Vörösmarty Színház tánctagozatának vezetője, Horváth Csaba rendezett.
  Kultúra  -  2014. 09. 22. 10:16
  Fehérvár Szalon 2014 - szeptember végéig várják a pályamunkákat
  Fehérvár képzőművészeti életének évtizedek óta fontos eseményei azok a kollektív tárlatok, ahol a közönség egy kiállításon, összefoglalóan kaphat képet a város kortárs alkotóiról. A kétévente Fehérvár Szalon néven megrendezett kiállítások közül az idei a tizenegyedik. A kiállításra képző-, ipar- és fotóművészeti alkotásokat várnak a szervezők, témamegkötés nélkül.
  Kultúra  -  2014. 09. 22. 07:19 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Egykor fehérvári polgárok voltak - fotókiállítás a Pelikánban

  Vasárnap délután megnyílt a Pelikán Galériában Villányi András fotóművész: Egykor fehérvári polgárok voltak című kiállítása. Az eseményen Brájer Éva alpolgármester mondott köszöntőt, a tárlatot Benedek István Gábor író nyitotta meg. A kiállítás október 10-ig tekinthető meg, keddtől péntekig, 10–18 óráig.
  Kultúra  -  2014. 09. 20. 21:32 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Ízzel, szívvel, barátsággal! - jubileumi Lecsófesztivál
  Csak a helyszín változott, a hangulat, az ízek és az ínycsiklandozó illatok nem! A jubileumi Lecsófesztiválon csaknem hatszáz csapat vett részt, munkahelyi és baráti közösségek, családok, határon túli vendégek jöttek el, hogy ismét együtt töltsék idejüket Székesfehérvár egyik legnépszerűbb rendezvényén. A fesztivál vendégei idén a Lecsóutcán kívül is bőven találtak szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket. A Zichy ligetet és a Hotel Magyar Király előtti teret GasztroTérré, a Zenepavilont Főzőpavilonná varázsolták a szervezők.
  Kultúra  -  2014. 09. 20. 17:10 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Érdekes programokkal várt minden érdeklődőt a Vörösmarty Színház
  A Vörösmarty Színház egész napos programokkal invitált mindenkit szombaton. Nyílt próbákkal, kulissza- járásokkal, zenés és családi eseményekkel vártak mindenkit egészen este 22 óráig. Az eseményeken való részvétel ingyenes, az érdeklődők összesen hat helyszínt járhattak végig. Ezen kívül egész nap lehetett jegyet, bérletet is vásárolni a Vörösmarty Színház jegyirodájában az előadásokra.
  Kultúra  -  2014. 09. 20. 13:02 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Városházi látogatás a Kulturális Örökség Napjain
  Országszerte több ezer épület kapuja nyílt meg szombaton, a Kulturális Örökség Napjainak hétvégéjén. Fehérváron reggel az Árpád Fürdőben indultak először csoportvezetések, majd a A Városházán 10 órakor dr. Cser-Palkovics András polgármester kísérte el az első látogatócsoportot. A fehérvári programok központi témája idén a historizmus kora, illetve az első világháborúhoz és a holokauszthoz kapcsolódó szobrok és épületek.
  Kultúra  -  2014. 09. 20. 11:50
  Látványos demonstrációval kezdődött az Országos SM Nap Fehérváron
  Fehérvár adott otthont az Országos SM Napnak, amelyre a Magyar SM Társaság több mint kétszáz sorstársat várt, hogy a gyógyíthatatlan neurológiai betegséggel, sclerosis multiplex kórral első kézből kapjanak orvosi információkat és tovább erősödjenek civil kapcsolataik. A Belvárosban látványos demonstrációval, színes léggömbök magasba engedésével kezdődött a program.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss