34 oC / 17 oC(koponyeg.hu)
derült (várható)
2015. Július 05. Emese, Sarolta, Lotti, Antal
   Eseménynaptár
2015 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
9
15
16
19
22
24
26
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2015. 07. 04. 22:05 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Zenei stílusok találkozása a KultúrKorzó ötödik hétvégéjén
   Újfent kiváló zenei élményben lehetett részük azoknak a városlakóknak és turistáknak, akik szombaton este a Belvárosban töltötték el az estéjüket. A Fehérvári KultúrKorzó programsorozat keretében szombaton este a Vox Alba együttes, az Éger-Dobai Acoustic Live, valamint Stirbu Viktória és Kovács Éva parádés fellépésén vehettek részt a programon megjelentek. A KultúrKorzó egészen augusztusig várja az érdeklődőket pénteken és szombaton esténként.
  Kultúra  -  2015. 07. 04. 15:17
  Színlabirintus - Nyári kaland a Városi Képtár - Deák Gyűjteményben
   Egy izgalmas nyári kalandra hívnak minden gyermeket a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény- ben. A programok során a gyerekek megismerkedhetnek különböző művészeti eszközökkel és ezek használatával (grafit, akvarell, pasztell, szén). A résztvevők betekintést nyerhetnek különböző művészeti korszakokba, illetve a kortárs művészetről is érdekes információkat kaphatnak.
  Kultúra  -  2015. 07. 04. 09:20
  Vásáry André filmzenés koncertje Öreghegyen
  Az Öreghegyi Közösségi Házban Vásáry André filmzenés koncertjére várják a közönséget július 4-én, 20 órakor. Emblematikus mozifilmek nagy sikerű dalait hallhatják az érdeklődők ezen az estén. Vásáry André férfi szoprán énekes, aki immár három arany és egy platina lemez büszke tulajdonosa, mostani népszerűségét több mint 12 év kemény munkával alapozta meg.
  Kultúra  -  2015. 07. 04. 07:09
  Remek zenei felvezetéssel kezdődött el a KultúrKorzó ötödik hétvégéje
   Kiváló felvezetéssel kezdődött el pénteken este a KultúrKorzó ötödik hétvégéje. A Székesfehérvár Belvárosában tartott nagysikerű koncertsorozaton pénteken este Dávid Roland és Csóka Péter, a Dr. Jazz Duó, valamint a Ráérsz Holnap? Jazz Quartet muzsikája szórakoztatta a közönséget. Szombaton este is érdemes lesz részt venni a KultúrKorzó eseményein, hiszen az Alba Vox együttes, az Éger-Dobai Acoustic Live, továbbá Stirbu Viktória és Kovács Éva és fellép.
  Kultúra  -  2015. 07. 03. 10:38
  KultúrKorzó - Júliusban is gazdag programkínálattal várják az érdeklődőket
   Újabb zenei kalandozásra invitálják a zeneszerető közönséget júliusban, Székes- fehérváron. Folytatódik a Fehérvári KultúrKorzó, melynek keretében többek között Mits Márton, Tóth Vera és Csóka Péter, a Dr. Jazz Duó, valamint a Vox Alba együttes is fellép. A koncerteknek ezúttal is a Ciszterci templom előtti tér, a Café Perténél felállított pódium és a Hotel Magyar Király előtti terület ad otthont.
  Kultúra  -  2015. 07. 03. 08:14
  Három alkalommal találkoznak az örömfestők a Belvárosban
  A nyáron három alkalommal lesz lehetősége az alkotóknak Székesfehérvár belvárosában, hogy kedvükre fessenek a nézelődők szeme láttára. Elsőként július 3-án pénteken 18 órakor várják az örömfestőket a Kossuth utcába, az Árpád Fürdő elé, majd július 8-án 15 órától az Oskola u. 10. számú ház udvarán rendezik meg az eseményt, ahol a Fehérvári Polgárok Egyesülete szervezésében, Zenélő Kultúr Udvar lesz. Az utolsó alkalom augusztus 15-én lesz.
  Kultúra  -  2015. 07. 03. 08:04
  Nyári színház a Pelikán Udvarban bohózattal és operettkoktéllal
  Ismét kinyit a Pelikán Udvar: július 20-án és 21-én a Vörösmarty Színház legújabb előadását, a Balfácánt vacsorára! című bohózatot tekintheti meg a nagyérdemű, július 28-án pedig a Bor, mámor, szerelem című operettkoktél búcsúelőadására várják a közönséget. Jegyek a színház jegyirodájában és a Városház téri jegyértékesítő pavilonban válthatók.
  Kultúra  -  2015. 07. 02. 11:03
  Kosárfonó alkotóhetet szervez a Fehérvári Kézművesek Egyesülete
   2015. július 6-án, reggel 09.00 órakor kezdődik a kosárfonó alkotóhét a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. A résztvevők megismerik a kosárfonás alapjait, a gyakorlottabbak új technikákat sajátítanak el, tökéletesítik tudásukat. A csoportba várják mindazokat a Rác utca 27. szám alatt található Kézművesek Házába, akik szabadidejükből szívesen áldoznak egy hetet arra, hogy megtanulják a kosárfonás alapjait, vagy meglévő ismereteiket bővítsék.
  Kultúra  -  2015. 07. 01. 18:24
  Július 5-én tartják a Szerb Ortodox Templom védőszentjének ünnepét
  Július 5-én vasárnap tartják a fehérvári Szerb Ortodox Templom védőszentjének ünnepét, amely a székesfehérvári szerbség egyik jeles napja. Az idén 235 éves templomban ezen a napon kerül sor a templom és ikonjainak újraszentelésére is a felújítás és restaurálás után. A nap 10 órakkor Püspöki Szent Liturgiával kezdődik,majd kalács és koljivo szentelésre kerül sor.
  Kultúra  -  2015. 07. 01. 10:27
  Buborékos napot tartanak jövő vasárnap a Koronás Parkban
   2015. július 12-én, vasárnap izgalmas programokkal várnak minden érdeklődőt a Buborékos nap keretében a székesfehérvári Koronás Parkban. Az egész napos program során többek között lesz csúzlis lufi lövölde, lebegő labda, valamint a Csicseri és Borsó is gyermekkoncertet ad. További érdekesség, hogy a Koronás Park karszalaggal ezen a napon ingyen mehetnek be a strandra a programon résztvevők.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss