2 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 3.6 km/hKeleti szél (aktuális)
2016. December 04. Borbála, Barbara, János

ÉLŐ közvetítés
   Eseménynaptár
2016 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2016. 12. 04. 13:38 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Mit dolgozik a Városgondnokság? - gyerekek rajzolták le szüleik munkáját
  "Mit dolgozik a Városgondnokság?" címmel hirdetett a szolgáltatónál dolgozók gyermekeinek rajzpályázatot a Városgondokság: novemberben 6 és 16 év közötti iskolások küldhették be rajzaikat. A beérkezett 27 alkotás közül mind nagyon szép és kivétel nélkül mindegyiken megjelenik a szülők munkája. Hol az uszoda vagy a Bregyó, hol a parkfenntartás, a köztisztaság, hol pedig szakipari munkák kerültek a középpontba.
  Kultúra  -  2016. 12. 03. 17:13 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A második adventi gyertyát gyújtották meg a Püspöki Palota udvarán
  A második gyertyáját gyújtotta meg Spányi Antal megyés püspök szombaton délután a Püspöki Palota adventi udvarán. A püspök azt kérte beszédében a megjelentektől, hogy szeretettel, megértéssel és békességgel forduljanak egymáshoz. Az eseményen a tatabányai Szent Margit Általános Iskola tanulói adták elő adventi műsorukat.
  Kultúra  -  2016. 12. 03. 16:45 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A második hétvégéjével folytatódott a Vízivárosi Advent programsorozata
  Szombaton délután folytatódott a Vízivárosi Advent program- sorozat, amely egyedülálló kezdemény- ezésként, négy testvérkörzet összefogásával valósult meg Székesfehérváron. Délután Vízvárosi Általános Iskola aulájába várták a családokat, ahol a kulturális programok mellett a második adventi gyertyát is meggyújtották.
  Kultúra  -  2016. 12. 02. 17:03
  Szent István Király Bazilikájának utóélete - bemutatták a Középkori Romkert történetéről szóló kötetet
    A Csók István Képtárban mutatták be pénteken a Szent István Király Bazilikájának utóélete - a Középkori Romkert 1938-tól napjainkig című tanulmánykötetet. A kiadvány számos új, eddig publikálatlan fényképet és sok új szakmai eredményt közöl, új megközelítésben. A szerzők különböző szakterületeket képviselnek: Gärtner Petra, Bubryák Orsolya, Rácz Piroska, Mentényi Klára, Demeter Zsófia és Biczó Piroska olvasatában kerülhetünk közelebb a Romkert történetéhez.
  Kultúra  -  2016. 12. 02. 14:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkezdődtek az Adventi színpadon a délelőtti gyermekműsorok
  A Zentai Úti, valamint a Munkácsy Mihály Általános Iskola, az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodája, valamint a Szent Imre Általános Iskola és Óvoda műsorait láthatták az érdeklődők pénteken délelőtt az Adventi színpadon. Ezzel kezdetét vette az a hagyományos programsorozat, melynek keretében a ehérvári intézmények gyermekei adventi műsorokkal kedveskednek hozzátartozóiknak és a Belvárosban.
  Kultúra  -  2016. 12. 02. 12:35
  Elkezdődtek a restaurátori kutatások a Bazilikában
  Elkezdődtek a restaurátori kutatások a székesfehérvári Szent István Bazilikában. A munkálatok célja, hogy pontos képet kapjanak a templombelső állapotáról. A festő- és faszobrász restaurátor művészek mellett szakemberek vizsgálják a templom stukkóinak és műmárvány felületeinek állapotát, valamint fém- és kőrestaurátorok is végeznek felméréseket.
  Kultúra  -  2016. 12. 02. 10:52
  A Belvárosban várja kedden a gyerekeket a Mikulás
  Jövő héten kedden délután segédeivel együtt érkezik a Belvárosba a Mikulás, ahol a Fő utcán és a Városház téren sétálva várja a kicsiket számos meglepetéssel. Akinek kedve tartja, bekapcsolódhat a különféle játékokba, például célba dobhat kéménybe ajándékokkal, de akár Hófehérvárt is építhet kockacukorból.
  Kultúra  -  2016. 12. 02. 08:44
  Kézműves foglalkozásokra várják a családokat a Hiemer-házban
  A Hiemer-házban található idén a mézeskalácsból készült Fehérvár városmakett. Bárki megnézheti az adventi hétvégéken délután három és hét között az alkotást, melyet a Levendula Játszóház és Alkotóműhely készített. Az adventi hétvégéken kézműves foglalkozásokkal várnak minden érdeklődőt a Hiemer-házban: most szombaton varázslatos dobozképek készítésére várják a gyerekeket, vasárnap pedig karácsonyi díszeket és betlehemet lehet készíteni.
  Kultúra  -  2016. 12. 01. 14:43
  Várakozás koncertekkel, családi játszóházakkal, közösségi programokkal a belvárosban
  Péntek délutántól vasárnap estig várják a belvárosi programok a fehérvári családokat, baráti közösségeket, gyerekeket és felnőtteket a második advent hétvégéjén. Az ünnepek előtti készülődést vidám mikulásos események, játszóházak, vásár, ajándék- és díszkészítés, hagyományos templomi muzsika és a legszebb adventi népzenei és jazz dallamok teszik teljessé, sötétedés után pedig animációs vetítés és ünnepi fényfestés  teremt karácsonyi hangulatot a Belvárosban.
  Kultúra  -  2016. 12. 01. 14:38
  Folytatódik az Advent a Rác utcában program a fehérvári kézművesekkel
    Folytatódik az „Advent a Rác utcában” kreatív programsorozat a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. Vasárnaponként, délelőtt és délután a Kézművesek Házában a szervezet tagjai tartanak foglalkozásokat, melyekre szeretettel várják a résztvevőket a közös és örömteli készülődés jegyében.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss