24 oC / 15 oC(koponyeg.hu)
zivatar záporesővel (várható)
2016. Május 29. Magdolna, Magda, Ervin, Léna
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Kultúra  -  2016. 05. 28. 12:16 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Családi nap a DENSO-nál, az olimpia jegyében
  Szombaton rendezte családi napját a DENSO, ahol mintegy 17 ezer ember fordult meg. A város egyik legnagyobb foglalkoztatójánál 5600 ember dolgozik, akik családostul érkeztek szombaton a gyárba. A megnyitón Jiro Ebihara elnök -akárcsak tavaly- idén is magyarul beszélt a megnyitón a népes közönséghez, megköszönve a dolgozók munkáját, Székesfehérvár nevében pedig Mészáros Attila köszöntötte a családi nap résztvevőit.
  Kultúra  -  2016. 05. 28. 11:00 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A gyermekeké volt a Belváros a Hetedhét Játékfesztiválon
  Immáron negyedik alkalommal vehették két napon át birtokba a gyermekek a történelmi Belvárost. A szombat délelőtti megnyitóval hivatalosan is elkezdődött a Hetedhét Játékfesztivál, amely tartalmas és élményekben gazdag pillanatokat ígért minden korosztály számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A gyermekeket és szüleiket mindkét nap tartalmas programokkal várták.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 20:12
  Megnyílt a Széchenyi emlékek nyomában, Európában című fotódokumentációs kiállítás
    A Magyar Emlékekért a Világban Egyesület és a Szent István Művelődési Ház közös szervezésében, a X. Katolikus Könyvnapok keretében fotódokumentációs kiállítás nyílt Széchenyi-emlékek nyomában, Európában címmel. A tárlat, amely összesen 32 tablón mutatja be gróf Széchenyi István életútjának magyarországi és külföldi állomásait és munkásságát, június 7-ig látható a Szent Korona Galériában.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 19:28
  Fúvószenekari koncerttel zárult a Mind egy szálig adománygyűjtő kampány
   Idén is adakozhattak a fehérváriak a „Mind egy szálig” elnevezésű kampány keretében. Az adománygyűjtő programsorozat főhajtás a háborúkban hősi halált halt fehérvári katonák előtt és lehetőség arra, hogy Székesfehérvár katonai emlékhelyeit ápoljuk. A jótékonysági eseményt pénteken a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar Egyesület műsora zárta a Városház téren.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 16:11 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Jósika Miklós díjat vehetett át Bobory Zoltán
   Magyarország honvédelmi minisztere a kiemelkedő irodalmi tevékenység elismerésére Jósika Miklós-díjat adományozott a Honvédelem Napján Bobory Zoltánnak a magyar irodalomért tett, határainkon is átívelő alkotói és szervező munkájának elismeréseként. A díjat Vargha Tamás honvédelmi miniszter-helyettes, Székesfehérvár országgyűlési képviselője pénteken adta át a fehérvári irodalmárnak.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 13:49 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Tablókiállítás a katonahősök tiszteletére a Városház téren
  A második résszel folytatódik az az első világháborús szabadtéri tablókiállítás, melyet tavaly indított el a Városi Levéltár és Kutatóintézet és Székesfehérvár Önkormányzata. A Városház téren pénteken délután nyílt köztéri tárlat a balkáni és a keleti (galíciai) front eseményeit mutatja be, emléket állítva azon székesfehérvári katonáknak, akik részt vettek a Nagy Háború küzdelmeiben. A tárlat augusztus 31-ig látható a téren.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 11:19
  Pótfelvételit tartanak jövő hétfőn és kedden a Hermann Zeneiskolában
    „Tanulj kedvenc hangszereden!” jeligével alkalmassági pót-meghallgatást tartanak jövő hétfőn és kedden a Hermann László Zeneiskolában . A zenélni vágyó jelentkezők több hangszer, szak közül választhatnak. A 2016/17-es tanévre még furulya, fagott, klarinét, trombita, cselló, népi vonós, népi ének és cimbalom hangszerekre lehet jelentkezni.
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 11:07
  Ingyenes múzeumlátogatások a Belvárosban
  Izgalmas, ingyenes múzeum- látogatásokkal várja a kedves érdeklődőket május 27-én, 28-án és 29-én a Szent István Király Múzeum. Péntektől vasárnapig a Nemzeti Emlékhely, a Szent István Király Múzeum állandó régészeti kiállítása, a Seregélyesi Kincs – Főúri Asztalok Ékessége című tárlat és a Fekete Sas Patikamúzeum is belépőjegy váltása nélkül látogatható. A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!
  Kultúra  -  2016. 05. 27. 08:33 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  A jazz-funk krémje vonul fel az idei Alba Regia Feszten
   Augusztus 9-től augusztus 11-ig ismét eluralkodik a zeneőrület Székesfehérvár belvárosában az Alba Regia Feszten. A világhírű német Mo`Blow mellett a hazai jazz-funk szcéna krémje vonul fel a színpadokon. Többek között Szakcsi Lakatos Béla, a Garami Funky Staff, a Varga János Project, az Oláh Krisztián Trió, a Kéknyúl Hammond Band, KosziJanka és az Irie Maffia énekesnő, Sena koncertjeit élvezhetjük idén.
  Kultúra  -  2016. 05. 26. 12:57
  Gergely Róbert lesz a Viktória Rehabilitációs Központ vendége
   Gergely Róbert kétszeres eMeRTon-díjas énekes, színész vendégeskedik a fehérvári Viktória Rehabilitációs Központban június 1-jén szerdán 17 órától. A rendezvényre a belépés ingyenes, szeretettel várják az érdeklődőket az Erzsébet utca 20. szám alatti intézménybe.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss