3 oC / 0 oC(koponyeg.hu)
borult (várható)
2014. November 28. Stefánia, Jakab
   Eseménynaptár
2014 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Advent

  Seuso kiállítás

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Kultúra  -  2014. 11. 27. 12:11
  Fehérvári Advent 2014 - ünnepi fénybe és díszbe öltözik a Belváros
   Advent első hétvégéjén elkezdődnek az ünnepváró programok Székesfehérváron. A Püspöki Palotában, a Városház téren, a Hiemer-házban, a Városi Képtárban, valamint a Felsővárosban, a Vízivárosban és Szárazréten is kézműves foglalkozásokkal, kiállításokkal, zenés, mesés készülődésekkel várják a családokat.
  Részletes adventi programok a cikkben!
  Kultúra  -  2014. 11. 27. 10:25
  Csütörtökön nyílik meg Rideg Ferenc fotóművész kiállítása A Szabadművelődés Házában
   2014. november 27-én, csütörtökön délután újabb tárlatot szerveznek A Szabad- művelődés Házában (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.). Csütörtökön délután 17 órakor nyílik meg Rideg Ferenc fotóművész Balettcipő című kiállítása, amely egészen december 17-ig, szerdáig lesz megtekinthető A Szabadművelődés Házában. A programra szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.
  Kultúra  -  2014. 11. 27. 10:16
  Tudjad is miért szereted városodat - Az utolsó fehérvári serfőző
  Könyvbemutató- val egybekötött irodalmi estre várták az érdeklődőket szerdán este a Vörösmarty Teremben, ahol dr. Honty Katalin „Az utolsó fehérvári serfőző” és „A székesfehérvári Sörház és Sörház-malom története” című könyveiről dr. Siklósi Gyula régészprofesszor és Bobory Zoltán, a Vörösmarty Társaság elnöke beszélgetett.
  Kultúra  -  2014. 11. 27. 09:00
  Az utcákon lopakodik a karácsony címmel nyílik kiállítás a Diák-Deák Galériában
   A Városi Képtár - Deák Gyűjtemény 2014. november 27-én, csütörtökön 17 órára vár minden érdeklődőt a Diák-Deák Galériába (Székesfehérvár, Oskola utca 10.) "Az utcákon lopakodik a karácsony..." című gyermekrajz-pályázat beérkezett műveiből rendezett kiállításra. A tárlatot Rosta Helga, a Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület tagja nyitja meg. A kiállítás 2015. január 15-ig tekinthető meg keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között.
  Kultúra  -  2014. 11. 27. 08:32
  Jótékonysági árverés az állami gondozott testvérpárokért
  Kevés ráfordítással sokat tehetünk azért, hogy a család nélkül maradt gyermekek mindennapjait szebbé, jobbá varázsoljuk. A lehetőség most adott: kortárs művészek által felajánlott alkotások megvásárlásával lehet hozzájárulni a „Vigyázó kéz” Gyermekvédelmi Egyesület által támogatott 400 állami gondozott gyermek életszínvonalának emeléséhez. Az aukciót november 27-én, csütörtökön 17 órától tartják a fehérvári Igézőben.
  Kultúra  -  2014. 11. 26. 14:23
  Belvárosi szoborsétát szervez pénteken a Terembura Kulturális Egyesület
   A Terembura Kulturális Egyesület folytatja szupertitkos belvárosi szoborsétáját, ám ezúttal az "éj leple alatt" osonnak végig az utcákon. A szervezők izgatottan várnak minden érdeklődőt, Kamarás Emesével pénteken, azaz november 28-án, este hat órakor a titkos helyen. A részvétel most is jelszóhoz kötött, melyet email-ben vagy telefonon lehet megadni, ahhoz hogy a résztvevők megtudják a pontos helyszínt és a jelszót.
  Kultúra  -  2014. 11. 26. 11:14
  Párizsi éjszakák - több mint sanzonest pénteken a fehérvári Igézőben
   Élőzenés bemutatóra készülnek a székesfehérvári Igézőben (Basa utca 1.). 2014. november 28-án, pénteken este 20 órakor tartják a Párizsi éjszakák című sanzonest premierjét. A darabban, melyet Kozáry Ferenc állított színpadra, Szabó Eszter, Schoffhauzer Alexandra és Górász Péter szerepelnek. Jegyek még korlátozott számban kaphatók elővételben az Igéző pénztárában. A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.
  Kultúra  -  2014. 11. 26. 08:23
  A szerelemes férfi vs. a szerelmes nő a Csajos est témája
  Szerelmes férfi vs. szerelmes nő - izgalmas témával folytatják a Csajos estek sorozatát november 27-én, csütörtökön 18 órakor a Barátság moziban. A vendég ezúttal a Baktay házaspár lesz, a vetített film pedig az Egy szerelem története: a férfi. A program iránt érdeklődők szíves figyelmébe ajánlják a film előző részének – Egy szerelem története: a nő – megtekintését a Barátság moziban, november 20-tól.
  Kultúra  -  2014. 11. 26. 06:44
  Betlehemi szép csillag pályázat - ma még le lehet adni a pályaműveket

   Immár 12. alkalommal hirdette meg a „Betlehemi szép csillag” című pályázatot a Fehérvári Kézművesek Egyesülete, a Szent Donát Alapítvány és a Szent István Művelődési Ház. Hivatásos és amatőr alkotóktól egyaránt várják a pályaműveket, melyek közül a legjobbakat kiállításon is bemutatják.
  Kultúra  -  2014. 11. 25. 20:18 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Katalin-nap - hagyományos ünnep Kati néni szobránál és Felsővárosban
   Több mint százan voltak Kati néni szobra körül a Liszt Ferenc utcában. Az évtizedes hagyományokat követve egy szál virággal köszöntötték a névnapjukat ünneplő Katalinokat. Este a Felsővárosi Közösségi Házban a Felsővárosi Általános Iskola műsora szórakoztatta a közönséget. A vendéglátásról a Hagyományos Piacokért Egyesület és a Fehérvári Polgárok Egyesülete, míg a zenéről és a jó hangulatról a Tilinkó Zenekar gondoskodott.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss