22 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős (várható)
2015. Április 25. Márk, Ányos
   Eseménynaptár
2015 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
2
3
4
5
6
8
9
11
12
13
14
15
 • Nincs esemény!

 • Óvodai beiratkoztás

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közlemények  -  2015. 04. 24. 12:08
  A város előtt álló gazdaságfejlesztési lehetőségekről várják a fehérváriak észrevételeit
  Az Integrált Település- fejlesztési Stratégia a 2014-2020 közötti időszakra alapozza meg a város jövőképét, és határozza meg azokat az irányokat, amelyeket a megnyíló uniós források felhasználásánál követ majd az Önkormányzat. Székesfehérváron járt Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár, az egyeztetést követően újabb konzultáció keretében várják a véglegesítés előtt a városban élők véleményét.
  Közlemények  -  2015. 04. 24. 09:51
  A város honlapján és személyesen, a Városházán is lehet tájékozódni a tervmódosításokról
   Elkészült az Alba Ipari Zóna területén telekmegosztással kialakított területekre, valamint a Lippai utca – Lippai köz – Homoksor által határolt lakóterület északi részére vonatkozó tervmódosítás véleményezése. A partnerségi egyeztetés lezárásának dokumentációja a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján, a Városházán és itt a www.szekesfehervar.hu honlapon is.
  Közlemények  -  2015. 04. 23. 10:44
  Növényvédelmi munkák a város gesztenyefáiért
  Növényvédelmi munkákat végeznek hétfőtől a Város- gondnokság megbízásából. A gesztenyefák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban kifejezetten veszélyesek.Székesfehérvár közterületein összesen 588 vadgesztenyefa található, a növényvédelmi munkák a város egész területét érintik.
  Közlemények  -  2015. 04. 22. 14:41
  CEP Fehérvár Félmaraton - forgalomkorlátozások és buszterelések vasárnap
  Április 26-án, vasárnap rendezik a CEP Fehérvár Félmaratont. A futóverseny miatt több helyen forgalomkorlátozásokra kell számítani és a helyi autóbuszjáratok menetrendje is változik. A forgalomkorlátozások miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges. A szervezők felhívják a gépjárművezetők figyelmét, hogy ha tehetik, lehetőleg kerüljék el az érintett területet.
  Közlemények  -  2015. 04. 20. 16:45
  Kedd reggeltől feloldják a forgalomkorlátozást a Deák Ferenc utcában
   Csatorna üzemhiba miatt került teljes szélességben lezárásra a Deák Ferenc utca a Martinovics utcánál. Április 21-én, kedden reggel 8 órától feloldják a bevezetett korlátozásokat és a buszok is a megszokott útvonalon közlekednek. A 31-es és 32-es autóbuszjáratok is az eredeti menetrend szerinti útvonalon közlekednek április 21-étől.
  Közlemények  -  2015. 04. 20. 09:55
  Egyeztető megbeszélés a Máriamajori-erdő és Nagy-völgy védetté nyilvánításáról
   Székes- fehérvár Jegyzője a Székes- fehérvár, Máriamajori-erdő és Nagy-völgy védetté nyilvánításának előkészítése során egyeztető megbeszélésre hívja az érintett területek ingatlantulajdonosait. Az adott területről szóló Kezelési Terv megtekinthető Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodáján (8000 Székesfehérvár, Városház tér 2. fszt. 1-es iroda) ügyfélfogadási időben (szerda: 8-12 és 13-16 óráig, péntek: 8-12 óráig).
  Közlemények  -  2015. 04. 15. 09:00
  Csütörtökön búcsúztatják Kálmán Mihály egykori önkormányzati képviselőt
   Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Kálmán Mihály egykori önkormányzati képviselő 2015. április 2-án 66 éves korában elhunyt. Búcsúztatására 2015. április 16-án (csütörtökön) 14.30-kor a székesfehérvári Béla úti temetőben kerül sor. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata az elhunytat saját halottjának tekinti. Emlékét örökké megőrizzük.
  Közlemények  -  2015. 04. 15. 07:20
  Rágcsálóírtás kezdődik Fehérváron - legyenek körültekintőek kutyasétáltatáskor is
  A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2015 április 22-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.
  Közlemények  -  2015. 04. 13. 11:59
  Forgalomterelés keddtől a nyugati elkerülő út építésénél Fehérvár és Csór között
  Az új nyomvonalon épülő nyugati elkerülő út hiányzó szakaszának építésén a kivitelező megkezdi az üzemi átjárók kialakítását. Április 14-én, keddtől a 8. sz. főúton 1,5 km hosszan a két belső sávot lezárják és 60 km/h-s sebességkorlátozás lép érvénybe. A vállalkozó ekkor kezdi meg a meglévő pályához az új nyomvonalon kialakított csomópont csatlakoztatásának kiépítését.
  Közlemények  -  2015. 04. 09. 11:45
  Útlezárás csatorna üzemhiba miatt a Deák Ferenc utcában
  Csütörtökön délelőtt csatorna üzemhiba miatt teljes szélességben lezárásra került a Deák Ferenc utca a Martinovics utcánál. Azonnal megkezdték a szakemberek a helyreállítást. A lezárás ideje alatt a 31-es és 32-es autóbuszjáratok a Budai út – Prohászka Ottokár utca terelőútvonalon közlekednek, és minden érintett megállóhelyen megállnak. A Deák Ferenc utcai megállóhelyek pedig átmenetileg kimaradnak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss