21 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 14.76 km/hNY/ÉNY-i szél (aktuális)
2016. Július 28. Szabolcs, Alina, Ince, Győző
   Eseménynaptár
2016 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közlemények  -  2016. 07. 28. 08:46
  Forgalomkorlátozás lesz a Székesfehérvár Rallye idején
  A hétvégi Fehérvár Rallye 2016 kapcsán forgalom korlátozásokat vezetnek be. Szombaton, a verseny program idején a Palotai úton, vasárnap pedig a Mátyás király körúton, a célceremónia lebonyolítása apropóján lesz útlezárás. Több helyi autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik. A közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik!
  Közlemények  -  2016. 07. 27. 15:39
  Reagálás Horváth Aladár és Márton Roland székesfehérvári sajtótájékoztatóira
   Horváth Aladár által Fehérváron tartott sajtótájékoztató kapcsán fontos leszögeznünk, hogy a város önkormányzata július 22-én, a város honlapján ismertette szakmai álláspontját, és az abban foglaltakat továbbra is fenntartja. A szociális bérlakások ügyében indított eljárásokban az Önkormányzat – a különböző hatóságok által indított vizsgálatok megállapításai szerint is – minden vonatkozó jogszabályi előírásnak megfelel, és meg fog felelni a jövőben is, minden vizsgálatra nyitottak vagyunk.
  Közlemények  -  2016. 07. 20. 14:56
  Csőtörés a Ligetsoron - az uszodánál fordulnak meg a buszok, este nyolcra végeznek a javítással
  Várhatóan estig nem járható a Ligetsor és átmenetileg a buszok sem tudnak a Szedreskerti végállomásig elmenni. Az uszodával szembeni parkolósávnál állnak meg a járatok, ott lehet fel- és leszállni. Már dolgoznak a csőtörés elhárításán, aki teheti, kerülje el a Ligetsort! Az utcában egyébként ősszel kezdik a hatvanas években lefektetett régi 400 mm-es főnyomócső cseréjét.
  Közlemények  -  2016. 07. 20. 08:13
  Társadalmi Egyeztetés a Zajvédelmi intézkedési tervekről
  A KTI Közlekedés- tudományi Nonprofit Kft. a jogszabályi előírásoknak megfelelően elkészítette a nagyforgalmú közutakra (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) és a nagyforgalmú vasutakra (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) vonatkozó stratégiai zajvédelmi intézkedési tervjavaslatokat, amellyel kapcsolatban 30 napig várják a lakosság és szakmai szervezetek észrevételeit az intezkedes@kti.hu e-mail címre.
  Közlemények  -  2016. 07. 19. 11:08
  Önkormányzati kitüntetések - az Önök javaslatát is várják
  Székesfehérvár Önkormányzata díjak, kitüntető címek, elismerések alapításával és adomány- ozásával kívánja kifejezni tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek és közösségek iránt, akik életművükkel, munkájukkal, a város közéletében való közreműködésükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, vagy más, a köz érdekében végzett tevékenységükkel segítették a város szellemi és anyagi gyarapodását.
  Közlemények  -  2016. 07. 19. 07:58
  Fáklyázással járó karbantartás lesz a földgáz-vezetékrendszeren
   Karbantartási munkát végez az FGSZ Zrt. Kápolnásnyéki Földgázszállító Üzeme július 19-20-án, kedden és szerdán a Kápolnásnyék-Ősi földgázszállító távvezetékrendszeren. A Székesfehérvár állomás mellett történő fáklyázás erős fény- és hanghatással járhat – a lakosság türelmét kérik a fenti időszakban.
  Közlemények  -  2016. 07. 11. 12:13
  Szerdától permetezik a platánfákat Székesfehérváron
  Növényvédelmi munkákat végeznek szerdától a Székesfehérvár Város- gondnoksága Kft. megbízásából. A platánfák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre mérsékelten, a vizekre pedig kifejezetten veszélyesek. Ezúton is felhívják a méhészek és minden érintett figyelmét, hogy tegyék meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket!
  Közlemények  -  2016. 07. 06. 13:40
  Fogadóórát tart hétfőn Deák Lajosné
  Fogadóórát tart Deák Lajosné önkormányzati képviselő július 11-én, hétfőn 17 órától 19 óráig . A 11. számú választókörzet önkormányzati képviselője a Királykút Emlékházban, a Mikszáth Kálmán utca 25. szám alatt várja a körzetben élőket.
  .
  Közlemények  -  2016. 07. 04. 07:48
  Pót szúnyogírtás lesz Fehérváron
  Pót szúnyogirtást tartanak a héten Fehérváron. A permetezésre az országos katasztrófa- védelmi szúnyoggyérítési program keretében várhatóan július 6-7-én. Felhívják a méhészek figyelmét, hogy tegyék meg az ilyenkor szükséges óvintézkedéseket.
  Közlemények  -  2016. 06. 30. 16:30
  Befejeződött a vezetékjavítás a Rákóczi út - József utcai körforgalomnál
  Egy melegvíz-ellátást biztosító távhővezeték javítása idejére vezettek be forgalomkorlátozást a Rákóczi út – József utcai körforgalomnál. A munkálatok befejeződtek, holnap reggel 8 órától a buszforgalmat is visszaengedik a Rákóczi úti szakaszra.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss