2015. Január 29. Adél, Valér
   Eseménynaptár
2015 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Felvételi

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Közlemények  -  2015. 01. 28. 09:07
  Felhívás településrendezési eszközök módosításának megindításáról
  Székesfehérvár Önkormányzata, mint gesztor önkormányzat, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően, megindítja a Székesfehérvártól déli irányban kivezető Börgöndi út mellett, az M7 autópályától délre, új 132/22 kV-os táppont, és az azt megtápláló 132 kV-os vezetékek létesítése céljából szükséges eljárást.
  Közlemények  -  2015. 01. 23. 14:31
  A Balatonhoz utazók érdekében tett fehérvári javaslat beépül az útdíjrendszerbe
  A próbaüzem tapasztalatai alapján több változatás is életbe lép az útdíjrendszerre vonatkozóan. Ezek között van az a javaslat, amelyet dr. Cser-Palkovics András is megfogalmazott a megyematricák felhasználhatóságának pontosítására, és amely a Balaton déli partjára utazókat is segíti.
  Közlemények  -  2015. 01. 22. 09:01
  Díjak, kitüntető címek - az Önök javaslatát is várja Székesfehérvár
  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata díjak, kitüntető címek, elismerések alapításával és adományozásával kívánja kifejezni tiszteletét és megbecsülését mindazon személyek és közösségek iránt, akik életművükkel, munkájukkal, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, maradandót alkottak, segítették Székesfehérvár szellemi és anyagi gyarapodását.
  Részletek a cikkben!
  Közlemények  -  2015. 01. 21. 14:57
  Játékfilm forgatás éjszakánként a belvárosban
   Szerdától szombatig az esti-éjszakai órákban egy játékfilm jeleneteit forgatják a Belváros utcáiban. A forgatást előkészítő cég minden érintett utca lakóit, vállalkozóit felkeresi (kedd délutántól folyamatosan végzik ezt) és a részletekről tájékoztatják őket. A korlátozás alá eső utcákba szóló behajtási és parkolási engedélyeket a Belváros körüli parkolókban is elfogadják ezekben a napokban.
  Közlemények  -  2015. 01. 21. 14:48
  Látogatási tilalom lesz péntektől a Szent György Kórházban is
  Péntektől kórházi látogatási tilalmat rendeltek el Fejér megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményének minden osztályán, mert az influenzafigyelő-szolgálat adatai szerint a 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány valamennyi járás területén jelentősen meghaladta a küszöbértéket.
  Közlemények  -  2015. 01. 14. 10:34
  Új gyalogos átjárón közelíthetők meg az ideiglenes peronok a vasútállomáson
   Január 15-én hajnali 03.40-től, az első vonat indulásától, már az új, védőtetővel és oldalfallal ellátott gyalogos közlekedési utat lehet használni a felújítás alatt álló vasútállomáson. Az utasok csütörtöktől már nem vehetik igénybe a jobb oldali aluljárót és csak a bal oldalról közelíthetőek meg az ideiglenes vágányok az építkezés ideje alatt – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Zrt.
  Közlemények  -  2015. 01. 09. 08:03
  Január 10-én szombaton délelőtt is várja az ügyfeleket a parkolási csoport
   Január elején elkezdődött a 2015-ös évre szóló parkolóbérletek cseréje a Város- gondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán. Január 10-én szombaton reggel nyolc és déli 12 óra között is nyitva tart az ügyfélszolgálat, hogy zökkenőmentes legyen január 31-ig a több ezer parkolóbérlet cseréje.
  Árakról és a parkolóbérletekről itt olvashat bővebben!
  Közlemények  -  2015. 01. 07. 15:13
  Alpolgármesteri és önkormányzati képviselői fogadóóra
  Januártól új időpontban, több helyszínen tart fogadóórát Mészáros Attila alpolgármester, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Minden hónap első szerdáján délelőtt a fehérváriakat a Városházán fogadja az alpolgármester, míg az 5. számú választókörzetben élők a hónap második hétfőjén a Tóvárosi Általános Iskolában, a hónap negyedik hétfőjén a Sárkeresztúri út 1. szám alatt kereshetik fel képviselőjüket.
  Közlemények  -  2014. 12. 16. 11:21
  Változik a járási hivatalok illetékességi területe - december 31-ével megszűnik a Polgárdi Járás
   Magyarország Kormánya elfogadta, és a Magyar Közlöny 2014. évi 170. számában kihirdetésre került a járási hivatalok illetékességi területének változtatásával kapcsolatos, 308/2014 (XII.9.) kormányrendelet. Ennek értelmében 2014. december 31-ével megszűnik a Polgárdi Járás. Az érintett települések részben az Enyingi, illetve a Székesfehérvári Járáshoz kerülnek. További változás, hogy a Székesfehérvári Járástól a Bicskei Járáshoz kerül Gánt, valamint a Móri Járásba kerül Magyaralmás.
  Közlemények  -  2014. 12. 12. 08:44
  Szombaton nem lesz ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban
  Az évvégi ünnepnapokhoz kapcsolódó munkanap-áthelyezések miatt módosul a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása. December 13-án, szombaton és december 31-én, szerdán zárva tart a Polgármesteri Hivatal. A köztes időpontokban, valamint 2015. január 5-étől viszont a megszokott rend szerint fogadják majd az ügyfeleket. Valamennyi ügyfél figyelmét és megértését kérik.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss