32 oC / 15 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2015. Július 04. Ulrik, Erzsébet
   Eseménynaptár
2015 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
9
15
16
19
22
24
26
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közlemények  -  2015. 07. 03. 18:11
  Jelzőlámpa-korszerűsítés - szerdától új forgalmi rend az új úton
  Július 8-án, szerdán elindul a jelzőlámpa-korszerűsítési program következő üteme, ezért megváltozik a Várkörút – Budai út forgalmi rendje. Kérik a közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel, a kihelyezett táblákra figyelve közelítsék meg az érintett csomópontokat.
  Közlemények  -  2015. 07. 03. 10:56
  Forgalomterelés a vasárnapi Vidi - Fradi szuperkupa miatt
  A hétvégén megrendezésre kerülő Videoton - FTC labdarúgó mérkőzés miatt Fehérváron forgalomkorlátozásra és forgalomterelésre kell számítani. A mérkőzés napján 18 órától a Sóstói Stadion környékén kell korlátozásra számítani, ami a Szárcsa, illetve Sárkeresztúri utat is érinti.
  Közlemények  -  2015. 07. 03. 09:02
  Harmadfokú hőségriasztást adtak ki szombattól
  Harmadfokú hőségriasztást adott ki az Országos Tisztifőorvos 2015. július 4. szombat 00.00 órától 2015. július 8. szerda 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Az alábbiakban Székesfehérvár polgármesterének tájékoztatója olvasható.
  Közlemények  -  2015. 06. 30. 20:19
  In memoriam Hrabovszky László
  Szomorú kötelességünk- nek eleget téve adjuk hírül, hogy életének nyolcvanadik esztendejében elhunyt Hrabovszky László, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi képviselője, bizottsági elnöke és korelnöke. Fejér megye díszpolgára az 1956-os forradalom Műegyetemi Forradalmi Bizottság vezetőségi tagja volt, fejlesztőmérnökként számos szabadalom fűződik nevéhez. Hrabovszky Lászlót a Fejér Megyei Önkormányzat és Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti.
  Közlemények  -  2015. 06. 30. 10:18
  Lezárják szerdától szombatig a Várkörút egy újabb szakaszát
  Július 1-jén, szerdán reggel 6 órától várhatóan szombaton 17 óráig lezárásra kerül a Várkörút Budai úttól a Petőfi utcáig terjedő szakasza. Ezen a területen a várakozás sem lesz lehetséges. A lezárás idején a Belváros a Budai út – Szent István tér útvonalon közelíthető meg. A Várkörútra szóló parkolási bérleteket a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. a környékben lévő várakozóhelyeken elfogadja.
  Közlemények  -  2015. 06. 30. 08:48
  Köztisztviselők napja - szerdán nem lesz ügyfélfogadás
   Július elseje szünnap a közhivatalokban és az egészség- ügyben dolgozók számára. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ezúton tájékoztatja az Ügyfeleket, hogy a köztisztviselők napjához kapcsolódóan július elseje munkaszüneti nap lesz, így azon a szerdán szünetel az ügyfélfogadás. A következő munkanapon, július 2-án már a megszokott munkarend szerint várják az ügyfeleket.
  Közlemények  -  2015. 06. 25. 08:57
  Június 29-én hétfőn délután vesznek végső búcsút Kiss Józseftől
  Június 29-én, hétfőn 14 órakor vesznek végső búcsút a Sóstói katolikus temetőben, az életének 90. évében elhunyt Kiss Józseftől, az ARÉV egykori vezérigazgatója, az ARÉV Baráti Kör Egyesület volt elnöke, akinek kiemelkedő városépítői tevékenységét a közgyűlés Pro Civitate kitüntetéssel ismerte el. Kiss Józsefet Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti.
  Közlemények  -  2015. 06. 24. 13:28
  Veszélyes lehet az üres telkeken a gázcsonk kaszáláskor
   Az elmúlt években több esetben előfordult, hogy a beépítetlen telkeken található, inaktív gázcsonkot fűkaszálás közben elvágták, aminek következtében gázömlés, veszélyhelyzet alakult ki. Az ilyen esetekben a fűnyírás előtt a gázfelállások előzetes megjelölését javasolják. Az E-on arra kéri a tulajdonosokat, hogy kellő körültekintéssel végezzék a kaszálást.
  Közlemények  -  2015. 06. 23. 10:16
  Ünnepi est a Horvát Államiság Napja tiszteletére
  A Horvát Államiság Napja alkalmából szervez ünnepséget a Székes- fehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat. Június 25-én, csütörtökön a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban előadáson, valamint fotó- és fegyverbemutatón ismerhetik meg az érdeklődők a délszláv háború eseményeit, körülményeit. Az est vendégei lesznek Tihanyi Tamás újságíró, ifj. Kricskovics Antal fotóriporter és Fülöp Attila fegyverszakértő.
  Közlemények  -  2015. 06. 18. 18:59
  Júliustól változik a forgalmi rend a III. Béla király tér környékén
  A parkolási problémák kezelése és a III. Béla király tér könnyebb megközelít- hetősége érdekében változik a forgalmi rend a téren és a környező utcákban. Az új forgalmi rend júliustól lép életbe. A Szekfű Gyula utca felől egyirányú lesz a forgalom a tér felé a Benyák Bernát utcában. A III. Béla király téren továbbra is érvényben marad az egyirányú közlekedés.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss