23 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 5.4 km/hváltozó szél (aktuális)
2016. Október 01. Malvin, Teréz
   Eseménynaptár
2016 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 • Nincs esemény!

 • Népszavazás 2016

  Aláírásgyűjtés

  Vasúti emléktábla

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közlemények  -  2016. 09. 30. 11:04
  Október 31-ig lehet pályázni a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra
  Fehérvár ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni október 31-ig. A támogatást általános és középiskolás, valamint a felsőoktatásban tanulók is igényelhetik.
  Közlemények  -  2016. 09. 27. 15:52
  Holnaptól újra az eredeti rend szerint közlekedik a 23-as buszjárat
  Tájékoztatják a lakosokat, hogy szeptember 28-án 8 órától az eredeti útvonalon közlekedik a 23-as buszjárat. Gázvezeték-építési munkálatok miatt szeptember 29-én, csütörtökön lezárják a Selmeci utca Fiskális út felőli végét. Kérik a lakosság megértését és figyelmét!
  Közlemények  -  2016. 09. 26. 14:36
  Csatornatisztítás - a buszközlekedés zavartalansága miatt kedden ne parkoljanak az Ányos Pál utcában!
  A Fejérvíz Zrt. értesíti a fehérváriakat, hogy 2016. szeptember 27-én, kedden munkaidőben, 8:00-15:00 óra között Székesfehérváron, az Ányos Pál utcában az 1. és 3. számok közötti szakaszon szennyvízakna fedlapok felújítási munkáit végzi. Az autóbuszközlekedés zavartalanságának biztosítása érdekében kérik, hogy kedden napközben NE PARKOLJANAK az utcában!
  Közlemények  -  2016. 09. 20. 09:22
  Vezetési gyakorlatot tart a Magyar Honvédség szeptember 21-én
   A Magyar Honvédség 43. Nagysándor József Híradó és Vezetés-támogató Ezred állománya vezetési gyakorlatot tart Fejér megye területén honvédségi teherautókkal szeptember 21-én. A délelőtti és az esti órákban az oszlopmenet Zámoly, Gánt, Csákvár, Lovasberény és Székesfehérvár területén is áthalad.
  Közlemények  -  2016. 09. 15. 07:57
  Rágcsálóirtás kezdődik Fehérváron - ne érintsék a dobozokat!
   A város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végeznek 2016 szeptember 14-től. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Az irtószeres dobozokat 2016. október 14-ig folyamatosan visszaszedik.
  Közlemények  -  2016. 09. 14. 10:34
  Forgalomkorlátozások az Európai Mobilitási Héten
  Fehérvár idén is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi rendezvényhez. Szeptember 15-e és 22-e között számos programmal készülnek a város különböző pontján, így az autósoknak több forgalomkorlátozással is számolniuk kell a következő napokban, valamint több autóbuszjárat is módosított útvonalon közlekedik.
  Közlemények  -  2016. 09. 13. 11:32
  Újabb véradásra várják az önkénteseket a Fehér Palotában
   Folytatja a véradások sorozatát a Fehér Palota Üzletközpont. Legközelebb szeptember 16-án, pénteken 14.00 órától várják az önkénteseket az üzletközpont emeletén. A Fehér Palota Üzletközpont rendszeresen szervez véradást a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Az akciókon általában 50-en vesznek részt, de volt olyan alkalom, melyen 70-en adtak vért. Ez igen nagy segítséget jelent a Magyar Vöröskereszt és a kórházak számára a biztonságos betegellátás érdekében.
  Közlemények  -  2016. 09. 13. 10:01
  Megtekinthető a tervmódosítások dokumentációja
  Az Önkormányzat ezúton tájékoztatja az érintett Partnereket, hogy elindította Székesfehérvár Megyei Jogú Város településszerkezeti terve és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Külterületének, valamint egyes belterületi területrészeinek helyi építési szabályzata és szabályozási terve módosítását. Az előzetes tájékoztatási szakasz dokumentációja a város honlapján és a Főépítészi Iroda hirdetőtábláján is megtekinthető.
  Közlemények  -  2016. 09. 09. 10:24
  Útlezárások a lecsófesztivál miatt
   Forgalom- korlátozásokra kell számítani a hétvégén a XII. Fehérvári Lecsófőző Vigasság miatt. Útlezárásokra kerül sor, valamint több helyi és helyközi autóbuszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A szervezők a fehérváriak megértését kérik és javasolják, hogy aki teheti, autó helyett inkább gyalogosan közlekedjen a rendezvény helyszínének környékén.
  Közlemények  -  2016. 09. 08. 13:31
  Fogadóórát tart hétfőn Deák Lajosné
  Fogadóórát tart Deák Lajosné önkormányzati képviselő jövő hétfőn 17.00 és 19.00 óra között a Királykút Emlékházban (Mikszáth Kálmán utca 25.). A program vendége lesz Törteli Zoltán, a MOST Cselekvők Egyesületének elnöke. A szakember a helyszínen várja az érintettek megkeresését és kérdéseit.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss