11 oC / 4 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső (várható)
2014. Október 23. Gyöngyvér, János, Gyöngyi
   Eseménynaptár
2014 Október
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 • Nincs esemény!

 • Seuso kiállítás

  1956

  Hirdetés

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Move Week 2014

  Közlemények  -  2014. 10. 22. 14:04
  Néma koszorúzás a Nemzeti Ünnepen az 56-osok terén
   Október 23-án, csütörtökön 16.30 órakor az ’56-osok terén kerül sor Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzatának közös megemlékezésére. A meteorológiai előrejelzések szerint marad az erős szél és eső is várható, így az ünnepi műsor helyett néma koszorúzással tisztelegnek az egykori hősök és a dicsőséges napok emléke előtt. A program 18.00 órakor a Vörösmarty Színházban gálaesttel zárul.
  Közlemények  -  2014. 10. 22. 08:01
  Megjött a hidegfront - visszavonták a piros figyelmeztetést
  Az éjszakai, hajnali órákban megérkezett az előre jelzett hidegfront. Gyakorlatilag a megye egész területén folyamatosan esik, azonban a viharos, 110 kilométer/órát meghaladó széllökések elmaradtak. Ebből adódóan a harmadfokú, piros figyelmeztetési szintet a meteorológiai szolgálat visszavonta Fejér megye területéről. Jelenleg másodfokú riasztási szint van érvényben, amely szerint a legerősebb széllökések elérhetik a 70 kilométer/órás sebességet.
  Közlemények  -  2014. 10. 22. 07:49
  Néma koszorúzással emlékeznek - az időjárás miatt elmarad a diákok műsora az 56-osok terén
   Az éjszaka érkezett viharos időjérés miatt az ’56-osok terén, a Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye néma koszorúzást tart kilenc órakor, az ünnepi műsor elmarad. A  történelmi egyházak helyi képviselői az 58 évvel ezelőtti eseményekről október 22-én, szerdán 9 órakor tartanak megemlékezést és együtt imádkoznak a forradalom és szabadságharc áldozataiért Spányi Antal megyés püspök vezetésével. A helyszín a Bazilika altemploma lesz.
  Közlemények  -  2014. 10. 21. 10:18
  Harmadfokú, piros figyelmeztetés október 22-re, a várhatóan viharos erejű szél miatt
   Az Országos Meteorológiai Szolgálat többek között harmadfokú, piros figyelmeztető előrejelzést adott ki október 22-re, szerdára, Fejér megye területére. A figyelmeztetés alapján a széllökések meghaladhatják a 110 kilométer/órás sebességet. A szél mellett a várható csapadékmennyiség 24 óra alatt meghaladhatja a 30 millimétert, amely a másodfokú, narancssárga figyelmeztetési szintet jelenti.
  Közlemények  -  2014. 10. 17. 11:08
  Szombaton a Polgármesteri Hivatal is ügyfélfogadást tart
  A többi közhivatalhoz hasonlóan a közelgő nemzeti ünnep kapcsán változik Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje. Október 18-án, szombaton pénteki munkarend szerint fogadják az ügyfeleket, míg október 24-én, pénteken zárva tart a Hivatal. A nemzeti ünnephez kapcsolódó munkarendváltozás érinti Székesfehérvár Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendjét is.
  Közlemények  -  2014. 10. 14. 18:02
  Szúnyogirtás lesz hétvégén Székesfehérváron
   Mindenki tapasztalhatja Székesfehérváron, hogy az elmúlt hetekben nagyon elszaporodtak a szúnyogok a város területén is, éppen ezért rendkívüli szúnyogirtást kért a jelentős mennyiségű lakossági bejelentés alapján a város polgármestere a Városgondnokságtól. A tervek szerint október 17-én pénteken vagy 18-án szombaton, kedvezőtlen időjárás esetén pedig 19-én vasárnap lesz légi szúnyogirtás Székesfehérváron.
  Közlemények  -  2014. 10. 14. 11:08
  Megtekinthető a közbenső tájékoztatási szakasz dokumentációja
   Székes- fehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata elkészítette a Székesfehérvár 7329 hrsz-ú sportpálya (Sóstói Videoton Stadion) és annak tágabb környezetére vonatkozóan a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a nyilvánosság biztosítása érdekében a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető a közbenső tájékoztatási szakasz dokumentációja.
  Közlemények  -  2014. 10. 10. 16:10
  Működik már az éjjellátó térfigyelő a Petőfi parkban
   Elkészült és tesztüzemben ugyan, de már tökéletesen működik a Petőfi parkban az új térfigyelő kamera. Az Önkormányzat Informatikai Központ által felszerelt kamera képe este is tökéletesen felismerhető arcképet képes adni. A parkba azért volt szükséges ilyen komoly térfigyelő kamera felszerelése, mert éjszaka a park csendje a garázdákat is vonzza, akik nem egyszer okoztak már kárt a park korábban elkészült részén.
  Közlemények  -  2014. 10. 10. 09:58
  Bővült a lakó-pihenő övezet az Őrhalmi szőlőkben
   Az Őrhalmi szőlők területén a Körte és a Szilva utcán, valamint a Vermek útja egy szakaszán is mostantól a lakó-pihenő övezeti szabályozás van érvényben. Mostantól azonos közlekedési szabályozás alá tartoznak a Sárkeresztúri út és Börgöndi út közötti terület lakóutcái. Az Őrhalmi szőlők területén a lakó-pihenő övezeti szabályozás kiterjesztésre került a Vermek útja egy szakaszára, valamint a Körte és Szilva utcákra.
  Közlemények  -  2014. 10. 10. 09:51
  Újra két irányba járható a Mártírok útja - megállnak a buszok a Zrínyi utcánál
   A Mártírok útja újra két irányban járható, mivel megszűnt a Zrínyi és a Kinizsi utca közötti szakasz jelzőlámpás forgalomirányítása, ahol az elmúlt hónapban egy sávon, váltakozó irányú volt a közlekedés. A Mártírok útja továbbra is munkaterület, ahol a burkolatjelek festése, a forgalomtechnikai jelzések, buszvárók kihelyezése és növénytelepítési munkák vannak még hátra.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss