13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Közlemények  -  2017. 02. 27. 15:54
  Felsőváros lakóit várja csütörtökön Földi Zoltán
  Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője a Királykút Emlékházba várja 2017. március 2-án, csütörtökön 17 órától a körzetben élőket. A képviselő a Mikszáth Kálmán utca 25. szám alatti épület emeletén található irodájában 19 óráig tartja fogadóóráját.
   
  Közlemények  -  2017. 02. 27. 14:39
  In memoriam Dr. Hoffer György
    Székesfehérvár Önkormányzata fájdalommal búcsúzik Dr. Hoffer György belgyógyász főorvostól. A kiváló szakember 82 évet élt. Egykori kollégái főnökükre kiváló emberismerőként emlékeznek, aki mindig jóindulattal viseltetett munkatársai iránt. Nagy tisztelettel tekintettek rá mind szakmai tudását, mind emberi értékeit elismerve. Búcsúztatására március 4-én, szombaton 13 órakor kerül sor a Béla úti temetőben.
  Közlemények  -  2017. 02. 21. 07:35
  Karbantartási munkák miatt lesz ma és holnap áramszünet számos fehérvári utcában
   Február végén többször is lesz tervezett áramszünet karbantartási munka miatt Fehérváron. Február 21-én a Temető, a Széchenyi, a Sóstót és a Szárcsa utcában lesz áramszünet, február 22-én pedig a Szövetség, a Mester, a Munkás, a Hajnal, az Alkony, a Nemes és a Tompa Mihály utcákban ne lesz áram.
  Közlemények  -  2017. 02. 07. 11:29
  Szerdán 9 órakor búcsúztatják Bartyik Mihálynét a Béla Úti Temetőben
  Február 7-én, szerdán kilenc órakor búcsúztatják Bartyik Mihálynét az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógia Módszertani Intézmény igazgatóját a Béla Úti Temetőben Városunk nagyra becsült pedagógusát Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjának tekinti.
  Közlemények  -  2017. 02. 01. 14:36
  Fogadóórát tart jövő héten Molnár Tamás önkormányzati képviselő
  Fogadóórákat tart jövő héten Molnár Tamás, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A Fehérvári Civil Központban február 6-án, hétfőn 16 és 18 óra között várja a lakosokat. Ezt követően az Erzsébet út 12. szám alatti képviselői irodában február 7-én, kedden 16 és 18 óra között várja a körzet lakóit.
  Közlemények  -  2017. 02. 01. 10:58
  Két alkalommal tart fogadóórát a jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi
  A 14. számú választókörzet önkormányzati képviselője, dr. Dienesné Fluck Györgyi február 6-án, hétfőn 15 és 18 óra között Olaszi László körzeti megbízottal tart fogadóórát az Erzsébet út 12. szám alatti képviselői irodában, míg február 7-én, kedden 17 és 19 óra között Lakatos Gábor körzeti megbízottal a Köfém lakótelep 1. szám alatt várja a lakosságot.
  Közlemények  -  2017. 01. 31. 11:27
  Elmarad Földi Zoltán csütörtöki fogadóórája
  Földi Zoltán, Felsőváros önkormányzati képviselője 2017. február 2-án, csütörtökön 17 órától tartott volna fogadóórát a Királykút Emlékházban. Betegsége miatt azonban ez elmarad. Így a körzetben élők legközelebb 2017. március 2-án, csütörtökön 17 órától tudják felkeresni a képviselőt a Mikszáth Kálmán utca 25. szám alatti épület emeletén található irodájában, ahol 19 óráig vár mindenkit.
  Közlemények  -  2017. 01. 27. 12:28
  Megérkezett a rendőrfőkapitány válasza - még mindig nem zárult le a szakértői vizsgálat
  Dr. Cser-Palkovics András tegnapi, a január 9-én elhunyt 11 éves kisfiú megrázó halála körülményeinek nyilvánosság előtti tisztázását kérő nyílt levelére ma délelőtt dr. Varga Péter dandártábornok, Fejér megye rendőrfőkapitánya választ küldött. Levelében kijelenti, hogy a most is zajló „vizsgálat legfontosabb eleme a halál okának megállapítása, amely összetett, szakértői feladat. A szakértői vélemények jelenleg nem állnak hatóságunk rendelkezésére, a rendőrség előtt a gyermek halálának oka nem ismert.”
  Közlemények  -  2017. 01. 26. 17:54
  A közvélemény válaszokat vár! - nyílt levél a rendőrfőkapitánynak
  Dr. Cser-Palkovics András polgármester január 26-án nyílt levelet küldött dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitánynak, melyben a január 9-én, a Feketehegyen, tragikus körülmények között meghalt kisfiú ügyében kér tájékoztatást a nyilvánosság számára. Ennek oka, hogy a haláleset kapcsán különféle találgatások és híresztelések jelentek meg.
  Közlemények  -  2017. 01. 26. 08:08
  Hét díjra várják a fehérváriak javaslatait február közepéig
  A Penna Regia, a Sipos Gyula, a város oktatásáért, ifjúságáért, sportjáért, egészségügyéért, valamint közbiztonságáért díjakra írt ki felhívást Székesfehérvár Önkormányzata. A javaslatokat valamennyi kitüntetésre február 17-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatalhoz személyesen, vagy postai úton. Az egyes kitüntetésekkel kapcsolatos tájékoztatók, valamint az ajánlások megírásával és leadásával kapcsolatos részleteket a cikkben olvashatja.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss