5 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 5.4 km/hK/DK-i szél (aktuális)
2015. Március 01. Albin, Albina, Leonita, Lea
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
10
15
31
 • Nincs esemény!

 • Versünnep

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Közlemények  -  2015. 02. 25. 18:21
  Folytatódik a Széchenyi úti aluljáró szerkezetének megerősítése
  Csütörtök reggel 8.30-tól várhatóan péntek 16.00-ig újra felépítik a nehéz- állványzatot a Széchenyi úti aluljáró centrum felőli oldalán, amely az aluljáró korszerűsítési munkálataihoz szükséges. A felújítás ideje alatt a forgalom a 2x2 sáv helyett - a munkavégzéstől függően - egy-egy sávon, hol a városközpont felé, hol pedig a városból kifelé vezető oldalon haladhat.
  Közlemények  -  2015. 02. 23. 16:39
  Áramszünet lesz március 2-án éjszaka az Új Csóri, valamint az Iszkai úton és környékén
  Nagyméretű kamion- szállítmány halad keresztül Székes- fehérváron március 2-án, hétfőn az Új Csóri, valamint az Iszkai úton az esti és éjszakai órákban. A szerelvény áthaladása miatt biztonsági feszültségmentesítésre lesz szükség, ennek értelmében az Új Csóri út mindkét oldalán, illetve az Iszkai úton és a zártkertekben szünetelni fog a villamosenergia-ellátás március 2-ról március 3-ra virradó éjszaka – tájékoztatott közleményben az E.ON Hungária.
  Közlemények  -  2015. 02. 20. 16:16
  Szombaton megszűnik a félpályás korlátozás a Mártírok útján
   A Mártírok útján található gyalogos felüljáró lépcsőjét 2015. február 15-26. között tervezték lebontani, ez idő alatt félpályás terelést kellett végrehajtani. A Mártírok útján az előzetesen meghirdetett időponttal szemben már holnap megszűnik a félpályás korlátozás, mert a kivitelező pénteken be tudja fejezni az elbontott gyalogos felüljáró lépcsőjének elbontását.
  Közlemények  -  2015. 02. 18. 09:02
  Fasorfenntartási munkálatok a Gyümölcs utcában
  A Gyümölcs utcát (Horvát István utca - Budai út között) pénteken 16 órától szombaton este 18 óráig lezárják fasorfenntartási munkálatok miatt. Székesfehérvár Városgondnoksága felhívja a figyelmet arra, hogy aki teheti már pénteken se parkoljon az utcába. A csütörtöki napon végig lesz táblázva az útszakasz, pénteken késő délutántól az illetéktelenül itt parkoló autókat elszállítják.
  Közlemények  -  2015. 02. 17. 11:04
  Rendőrök segítik a közlekedést

  A Várkörúton megkezdett felújítási munkálatok miatt a körút a közlekedők által nem használható, ezért a reggeli és délutáni csúcsforgalomban jelentősen megnövekedett a Berényi út és a Móricz Zsigmond utca forgalma. A rendőrök a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban karos forgalomirányítással segítik a közlekedőket.
  Közlemények  -  2015. 02. 13. 14:04
  Várkörút - az üzleteket, intézményeket és lakóingatlanokat a Watthay és a Kígyó utcák felöl lehet megközelíteni
  Hétfőn reggel 8 órától felújítás miatt lezárják a Várkörutat a Rákóczi és a Szekfű Gyula utca közötti szakaszon. A kivitelezés ideje alatt a Várkörút érintett részén és a környező utcákban található üzleteket, intézményeket és lakóingatlanokat a Watthay és a Kígyó utcák felöl lehet megközelíteni. Korlátozzák a parkolást is, illetve javasolják, hogy az autósok lehetőség szerint kerüljék el a Belvárost. A korlátozások várhatóan május 31-ig maradnak érvényben.
  Közlemények  -  2015. 02. 11. 16:32
  Hétfőtől lezárják a Várkörút Rákóczi és Szekfű Gyula utca közötti szakaszát
  Hétfőn reggel 8 órától a Várkörút felújítási munkálatai miatt lezárásra kerül a Rákóczi és a Szekfű Gyula utca közötti szakasz. A kivitelezés idejére néhány környező utca forgalmi rendje is megváltozik, valamint terelőútvonalon közlekednek a 16, 16A, 17, 33 és 34-es autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A lezárások és terelések várhatóan május 31-ig maradnak érvényben.
  Közlemények  -  2015. 02. 11. 11:43
  Elbontották éjszaka a Gyár utcai felüljárót
   A tervezettnél jóval korábban végeztek a Mártírok útján a Gyár utcai gyalogos felüljáró bontási munkáival és délelőtt megszűnt a lezárás a Béke tér és Zrínyi utca közötti szakaszon. A felüljáró lépcsőjének további bontási munkálatai miatt 2015. február 15-től február 26-ig a Mártírok útján útszűkületre kell számítani.
  Közlemények  -  2015. 02. 10. 10:31
  Kardiológus továbbképzés miatt három napra lezárják a volt orvosparkolót a kórháznál
  Kardiológiai továbbképzés kezdődik 2015. február 12-én, csütörtökön Fehérváron. A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház II. sz. Belgyógyászati Osztálya által szervezett háromnapos esemény idejére lezárják a volt orvosi parkoló területét.
  Közlemények  -  2015. 02. 09. 10:54
  Nem lesz ügyfélfogadás a Fejér megyei földhivatalokban február 12-től február 16-ig
  Fejér megye területén, a járási föld- hivatalokban, 2015. február 12-től február 16-ig technikai, informatikai okok miatt nem lesz ügyfélfogadás. Február 12-én és 13-án a TAKARNET programon keresztül sem érhetők el majd a földhivatalok. Ez azt jelenti, hogy a kormányablakokban sem lehet az érintett földhivatalokból tulajdoni lapot kiadni.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss