26 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 25.92 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2016. Június 28. Levente, Irén, Iréneusz
   Eseménynaptár
2016 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Közlemények  -  2016. 06. 24. 13:58
  Jövő pénteken nem lesz ügyfélfogadás
  Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala ezúton tájékoztatja az Ügyfeleket, hogy a köztisztviselők napjához kapcsolódóan július elseje munkaszüneti nap lesz, így azon a pénteken szünetel az ügyfélfogadás. A következő munkanapon, július 4-én már a megszokott munkarend szerint várják az ügyfeleket.
  Közlemények  -  2016. 06. 23. 15:16
  Hőségriadó - Székesfehérváron vízosztással is segítik a lakosokat
  Másodfokú hőségriadót rendelt el az Országos Tisztifőorvos csütörtök 00.00 órától vasárnap 24.00 óráig. Székesfehérváron vízosztással, ivókutak és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával segítik a polgárokat. Székesfehérvár polgármestere az alábbiak szerint tájékoztatja a lakosságot:
  Közlemények  -  2016. 06. 23. 10:01
  Lakossági fórumot tart jövő hétfőn dr. Dienesné Fluck Györgyi
  Lakossági fórumot tart dr. Dienesné Fluck Györgyi, a 14. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A programra június 27-én, jövő hétfőn 17.00 órától kerül sor a Köfém Művelődési Házban. A fórumon részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, jelen lesz továbbá Bozai István városgondnok, Kovács Zsolt rendőr alezredes, városi rendőrkapitány és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.
  Közlemények  -  2016. 06. 22. 15:26
  Vezetéket javítanak a Rákóczi út - József utcai körforgalomnál
   Egy rendkívüli hiba elhárításán dolgoznak hétfő óta a Rákóczi út – József utcai körforgalmi csomópont környékén. A melegvíz-ellátást biztosító távhővezeték javítása idejére a környéken élők türelmét és megértését kérik. Június 27-től július 1-ig folytatódnak a javítási munkálatok, amelyek azonban már nem az éjszakai órákban, hanem napközben 7 és 17 óra között zajlanak, ezek idejére azonban teljes útlezárást vezetnek be.
  Közlemények  -  2016. 06. 20. 16:44
  Felújítás miatt lezárják a Hernád utca egy részét
  Felújítási munkálatok kezdődnek kedden a Hernád utcában, ezért lezárják az Új Csóri út és a Kőrösi út közötti szakaszt. A lezárás előreláthatólag a jövő hétig tart. A lakók és az arra közlekedők megértését és türelmét kérik!
  Közlemények  -  2016. 06. 20. 09:53
  Pénteken lesz az idei első szúnyogirtás Fehérváron
  Fehérváron június 24-én, pénteken a napnyugtát megelőzően kerül sor, rossz idő esetén pedig június 25-én vagy 26-án gyérítik a szúnyogokat. A felhasznált anyag melegvérű állatra és emberre veszélytelen, de kérik, hogy a méhészek tegyék meg a szükséges óvintézkedéseket.
  Közlemények  -  2016. 06. 17. 15:49
  Forgalomkorlátozások, buszterelések a Rákóczi út - József utcai körforgalomnál
  Távhővezeték-javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani június 20-tól, jövő hétfőtől július 1-jéig a Rákóczi út – József utcai körforgalmi csomópontban. Az autóbuszjáratok a terelőútvonalakon rendszeresített valamennyi megállóhelyen megállnak. A menetidőben pár perces eltérés lehet a meghirdetett időpontokhoz képest.
  Közlemények  -  2016. 06. 16. 12:34
  Településrendezési eszközök felülvizsgálata, újak készítése kezdődött
  Székesfehérvár Önkormányzata a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló Kormányrendelet 37.§-ban foglaltaknak megfelelően elindítja Székesfehérvár MJV településrendezési eszközeinek - jogszabályban előírt - teljes felülvizsgálatát, új településrendezési eszközök elkészítését.
  Közlemények  -  2016. 06. 16. 10:57
  Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban
  Diákonként egy hónap időtartamra, napi 6 óra munkaidővel, munkaszerződéssel lehet dolgozni, a munkabér bruttó 83.250 Ft/hó. A programra jelentkezhet az a fiatal, aki nappali tagozaton tanuló diák, 2016. július 1-jén betöltötte a 16 évét és kérte nyilvántartásba vételét a Székesfehérvári Járási Hivatalban.
  Részletek a cikkben!
  Közlemények  -  2016. 06. 15. 09:04
  Permetezik a gesztenyefákat csütörtöktől
  Növényvédelmi munkákat végeznek csütörtöktől a Székesfehérvár Város- gondnoksága Kft. megbízásából. A gesztenyefák permetezése során felhasználásra kerülő szerek a méhekre nem, a vizekre azonban kifejezetten veszélyesek. A Városgondnokság kéri az autósokat, hogy a permetezés időszaka alatt a gesztenyefák közelében fokozott figyelemmel parkoljanak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss