7 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 33.48 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2014. Április 16. Csongor, Bernadett
   Eseménynaptár
2014 Április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
3
4
6
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Iskolai beiratkozás

  Óvodai beiratkozás
  Óvodai beiratkozás

  Választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók
  Vendéglátás

  Tömegsport

  Közlemények  -  2014. 04. 16. 09:53
  Megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja
   Székes- fehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megindította az Alcoa-Köfém Kft. tulajdonában álló Verseci utca - Bicskei vasútvonal - Nagyszombati árok - C jelű árok által bezárt területre vonatkozóan a helyi építési szabályzat és a szabályozási terv módosítását. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a nyilvánosság biztosítása érdekében a város honlapján és a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja.
  Közlemények  -  2014. 04. 15. 16:50
  Nagypénteken nem lesz ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban
  A Polgármesteri Hivatal ezúton is tájékoztatja az ügyfeleket arról, hogy 2014. április 18-án, Nagypénteken szünetel az ügyfélfogadás. A húsvéti ünnepeket követően, keddtől ismét a megszokott rend szerint várják az ügyintézésre érkezőket. A Polgármesteri Hivatal köszöni az ügyfelek megértését és türelmét!
  Közlemények  -  2014. 04. 14. 16:06
  Májusban indul a TeSzedd! 2014 hulladékgyűjtési akció
   Az Országos Hulladék-gazdálkodási Ügynökség (OHÜ) az idei évben is megszervezi a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából. Az eseményre május 9-11. között kerül sor országszerte. A részvétel minden esetben internetes regisztrációhoz kötött, amelyre május 2-ig van lehetőség.
  Közlemények  -  2014. 04. 14. 09:17
  Április 16-án szerdán kísérik utolsó útjára Floch Tamás egykori önkormányzati képviselőt
   Április 16-án, szerdán 16 órakor a székesfehérvári Béla úti temetőben kísérik utolsó útjára Floch Tamás egykori önkormányzati képviselőt. Floch Tamás 71 éves korában hunyt el március 26-án. Az egykori önkormányzati képviselő, bizottsági elnök várospolitikusi munkája mellett az Alba Volán meghatározó munkatársaként, korábbi személyszállítási vezérigazgató-helyetteseként is dolgozott.
  Közlemények  -  2014. 04. 10. 17:10
  Fogadóórát tart hétfőn Deák Lajosné a Királykút Emlékházban
  Április 14-én, hétfőn képviselői fogadóórát tart Deák Lajosné. A 11. számú választókörzet önkormányzati képviselője 17.00 és 19.00 óra között várja a körzetben élőket a Királykút Emlékházban, a Mikszáth Kálmán utca 25. szám alatt. A fogadóórán jelen lesz a 11. számú választókerület körzeti megbízottja, Botos László főtörzsőrmester is.
  A képviselő e-mail elérhetősége: deak.lajosne@fehervar.hu
  Közlemények  -  2014. 04. 10. 13:19
  Megemlékezés a Katyni Áldozatok Emléknapja alkalmából Fehérváron
   Április 11-én, pénteken délután kettő órakor megemlékezést tartanak a Katyni Áldozatok Emléknapja alkalmából a Jávor Ottó téren található Katyni Emlékkeresztnél. Az áldozatokra Bobory Zoltán, a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség elnöke emlékezik, majd Straszewszky Andrzej, a Klub Polonia elnöke mond beszédet, ezt követően katonadalok hangzanak el a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjainak előadásában.
  Közlemények  -  2014. 04. 08. 11:56
  Kerékpárral a belvárosban - a szabályok betartására hívja fel a figyelmet a rendőrség
   A tiltás a Fő utca teljes szakaszát, a Városház teret, a Koronázó teret, a Liszt Ferenc utcát, valamint a Kossuth Lajos utcát érinti. Az elmúlt időszakban a gyalogosok részéről egyre több panasz, bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra az övezetben kerékpárral közlekedőkre, akik veszélyt jelenthetnek a gyalogosokra. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság fokozottan felhívja a lakosság figyelmét a szabályok betartására!
  Közlemények  -  2014. 04. 08. 09:32
  Ismét változott a forgalmi rend a Mártírok útján
  Ideiglenes helyre került a Kinizsi utcai buszmegálló, valamint elkezdődött a Zrínyi utca – Madách Imre utca közötti szakaszon félpályában az útfelújítás is. Kedd reggel 8 órától lezárásra került a Mártírok útja Zrínyi utca – Béke tér közötti szakasza, ezért az autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
  Közlemények  -  2014. 04. 07. 16:15
  Fogadóórát tart kedden Szigli István - kihelyezett ügyfélfogadása lesz a Járási Hivatalnak
   A Farkasvermi úton tart fogadóórát 2014. április 8-án Szigli István, a 9. számú választókerület (Feketehegy - Szárazrét - Szedreskert) önkormányzati képviselője. Szintén kedden, a Farkasvermi úton számos ügyben kérhetnek tájékoztatást az érdeklődők a Járási Hivatal fogadóóráján.
  Közlemények  -  2014. 04. 07. 16:03
  Lakossági fórum lesz csütörtökön Kisfaludon
   A Kisfaludi Közösségi Házban várják a városrészben élőket 2014. április 10-én, csütörtökön 17.30 órától. Horváth Miklós Csaba, a 13. számú választókörzet önkormányzati képviselője szervez lakossági fórumot a kisfaludiaknak.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss