5 oC / -3 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős (várható)
2015. November 26. Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória, Milos
   Eseménynaptár
2015 November
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Középiskolák nyílt napjai

  Hirdetés

  Felsőoktatás

  2GO Fehérvár

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Városfejlesztés  -  2015. 11. 19. 17:37 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Új, 48 férőhelyes gyermekotthon épült a Tüzér utcában
  A negyvennyolc férőhelyes gyermekotthon építése még év elején kezdődött meg Fehérváron. December elején összesen 48 lakó fog beköltözni. Nyolc hat éven aluli kisgyermek, négy kisbaba az anyukájával, valamint további 32 gyermek, akik 12-18 év közöttiek. 2015-ben több mint 800 millió forint értékben fejeződtek be beruházások a szociális és gyermekvédelmi ágazaton belül a megyében.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 19. 08:47
  November 28-ig lesz lezárva a Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljáró
  A belső felületek felújítási munkái, a burkolat újra- aszfaltozása és a közvilágítás átépítése miatt 2015. november 3-tól lezárták a Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljáró aluljárót. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy a munkálatok a tervezettnél három nappal tovább, november 28-ig, szombatig tartanak majd. A lezárás ideje alatt a közlekedők a Széchenyi úti aluljárót használhatják.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 18. 14:32 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkészült és átadták a kerékpárutat a Sóstói Ipari Parkban
  Szerdán délelőtt megtörtént a műszaki átadása annak az 1880 méter hosszú kerékpárútnak, amit a 8. számú főút kiváltására terveztek a Japán utca - Amerikai fasor - Holland fasor mentén. Az európai uniós támogatásból létrehozott projekt keretében a kerékpárút-építés mellett egyes szakaszokon csapadékcsatorna-fejlesztési munka és közvilágítás építés is volt.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 12. 18:47
  Járdafelújtás a Szövetség utcában, indul az Attila utca felújtása is
  Október közepén kezdődött a Szövetség utcában a járda felújítása, amit a képviselői keret terhére a Városgondnokság pályáztatott meg. A kivitelező 208 méter hosszan és több mint másfél méter szélesen építette újra az aszfaltos járdát és javította ki a szegélyt. Jövőre a Szövetség utca két végén és az Orgona utcában folytatódik a járdafelújítás, továbbá az Építőmunkás, Munkás és Agyag utca környékén is tervben van járdaépítés.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 10. 16:20
  Kezdődik a járda felújítása a Lövölde utcában
  A Lövölde utca három évvel ezelőtti felújítását követően most a járda- és a kerékpárút felújítása kezdődik el a napokban. Kedden megtörtént a munkaterület átadása, melyen a Városgondnokság a kivitelezés részleteit egyeztette a közműszolgáltatókkal. A rossz minőségű a járda miatt sok jelzés érkezett egyrészt biciklisektől, másrészt kismamáktól. A felújítás a Lövölde út 1.,3., valamint 7-es számú házak előtt kezdődik.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 05. 15:39 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Látványos daruzással emelték be a város új, 20MW-os kazánját a Bakony utcában
  Egy közel húsz Megawattos meleg vizes kazánt épít be a Széphő Zrt. a Bakony utcai fűtőerőműbe, melynek nagyobb elemeit csütörtökön, egy 250 tonnás daruval emelték be a helyére. A kazán beemelése előtt a kéményt építették össze a szakemberek, amit túlméretes szállítmányként két darabban lehetett szállítani. A látványos daruzás egész nap tartott.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 03. 12:01
  Teqball asztal a Halesz ligetben - többtornyos játékvár épül jövőre
  Kedden délelőtt átadták a Halesz liget újdonságát, egy Teqball asztalt illetve megmutatták annak a 230 négyzetméteres játszóvárnak a terveit, mely jövő tavasszal épül fel a ligetben. A Teqboar-ot bárki használhatja, lehet ketten és négyen is játszani. A Teqball egy új sport, mely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, koncentrációs készségük fejlesztésére.
  Városfejlesztés  -  2015. 11. 02. 15:22 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkészült a Sarló utcai parkolófelújítás - épül a körforgalom a Király soron
  Elkészült a Sarló utcában az úttestre merőleges parkolóhelyek burkolat felújítása és folyik a kivitelezése mintegy 160 új parkolóhelynek a Vízivárosban. Hétfőn a régi vasúti átjáró helyét aszfaltozták a Gőzmalom utcában. Ugyancsak a környék fontos fejlesztése, hogy körforgalmat alakítanak ki a Király sor - Géza utca kereszteződésben.
  Városfejlesztés  -  2015. 10. 30. 12:32
  Lezárult az "Új Belváros - Várkörút rehabilitációja" program
  Pénteken délután tartották az „Új Belváros – Várkörút rehabilitációja” elnevezésű projekt záró rendezvényét a Polgármesteri Hivatal Városház tér 2. alatti épületében. A program keretében a Várkörúton kívül a Lakatos utca és a Zsuzsanna forrás környéke és a Brunszvik Teréz Óvoda is megújult, körforgalom létesült két helyen a Rákóczi úton és a Városháza előtti lánckorlát mellett a Városház tér 2-es épületet is felújítják, továbbá a Várfal várkörúti részének tisztítása is megtörtént.
  Városfejlesztés  -  2015. 10. 28. 12:36 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  A vízeresztéssel kezdetét vette a Csónakázó-tó felújítása
  Sóstó megmentése mellett a Csónakázó-tó felújítása is része annak a rehabilitációs programnak, melyre 3.8 milliárd forintos állami támogatást kapott Fehérvár. A Csónakázó-tó partfal felújítása és mederkotrása a vízeresztéssel vette kezdetét, hogy a tómeder szikkadása után tél végén megkezdődhessen a kotrás és a partfal rekonstrukciója.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss