19 oC(koponyeg.hu)
szitálás, gyenge eső, 11.16 km/hKeleti szél (aktuális)
2015. Augusztus 02. Lehel
   Eseménynaptár
2015 Augusztus
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
9
11
30
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Városfejlesztés  -  2015. 07. 23. 08:47
  Már a teljes nyomvonalon aszfaltoznak az elkerülő új szakaszán
  Épülnek az aszfaltrétegek a 8-as számú főút Székesfehérvár nyugati elkerülő szakaszán. A teljes nyomvonalon földmunkákat, vízépítési munkákat, hídépítéseket, valamint a pályaszerkezet építését végez a kivitelező. Az új nyomvonalon 7 km hosszan, 2x2 forgalmi sávon épülő nyugati elkerülő út gyors és biztonságos áthaladást fog biztosítani az M7 autópálya, Győr illetve a 8 sz. főút irányába.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 21. 17:31 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Egyre többet mutat magából - nézze meg hogyan állnak az új vasútállomás építésével
  Jól halad a kivitelező a vasútállomás teljes felújításával: folyamatos a vasúti pálya építése, látszanak már a perontetők, a héten betonozzák az új felüljárót és látszik már az is, hogy milyen tágas lesz az új vasútállomás aluljárója. A felüljáró tetejének bonyolult zsaluzása ezekben a napokban készül el és még a héten betonozzák is.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 17. 15:39
  Közműcsere és teljes útfelújítás a Rozgonyi Piroska utcában
  A hónap elején mgkezdődött a Rozgonyi Piroska utcában a ivóvíz és a szennyvíz- csatorna vezeték cseréje és az ezt követő teljes útfelújítás. A kivitelező végzett az ivóvíz fővezeték cseréjével és most következnek a házi bekötések cseréi. A szennyízcsatornát is felújítják, ami 3.5 méterrel van a felszín alatt.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 16. 07:03
  A napokban elkészülnek az első óvodai vizesblokkok felújításával
  A Városgondnokság szakemberei június közepén kezdték a Tolnai és a Sziget utcai óvoda vizesblokkjainak felújítását és a terveknek megfelelően jól haladnak a munkával. A nyolcvanas évek elején épült klasp rendszerű épületek vizesblokkjaiban az alapgépészeti rendszert is cserélik, így teljesen új víz és szennyvízbekötéseket építenek és az elektromos rendszert is újrakábelezik. A felújításokat a KÉPES programnak köszönhetően végezi az önkormányzati cég.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 13. 12:26
  Elkészült az akadálymentesítés és a megsüllyedt épületrész felújítása a Hosszúsétatéren
  Az Egyesített Szociális Intézmény II. számú Idősek Otthonában 44 idős nyugdíjasról gondoskodnak. A kétszintes épület adottságai régóta problémát okoztak már, így az intézmény-felújításokra meghirdetett Ybl-program keretében kerülhetett sor a Hosszúsétatéri Idősek Otthona akadálymentesítésére és az épület szerkezetének megerősítésére, amelyre mintegy hetvenmillió forintot fordított a város.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 12. 18:30 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  Keddtől a buszok is a megszokott rend szerint közlekednek a Várkörúton
    Vasárnap délután megnyitották a Várkörút Rákóczi út és Budai út közötti szakaszát. A járdán és a Zsuzsanna forrásnál még néhány napig dolgozni fog a kivitelező és ugyancsak néhány nap kell még, hogy az Árpád-fürdő mögötti parkolót is újra használhassák az autósok. A gépjárműveken túl, keddtől már azok a helyi járatos buszok is - melyek eredeti útvonala a Várkörút Rákóczi út – Budai út közötti szakaszát érinti – menetrend szerint közlekednek ezen a szakaszon.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 03. 10:48 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Tovább fejlődik a 11. számú választókörzet
   Sajtó- tájékoztatón számolt be pénteken délelőtt Deák Lajosné azokról a fejlesztésekről, amelyek a 11. számú választókörzetben az idei esztendőben megvalósulnak. Körforgalom kialakítás, járdafelújítás és több intézményi fejlesztés is szerepel a 2015-ös tervek között. Az adósságkonszolidációnak köszönhetően a Saára Gyula útfelújítási program 2015-ben is folytatódik.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 02. 14:53 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Jó ütemben haladnak a Várkörút aszfaltozásával
   Jó ütemben halad a Várkörút felújítása és a kivitelező a Rákóczi út és a Budai út közötti szakaszon hétvégére végez az út aszfaltozásával is. Közben épül a Zsuzsanna forrás körüli park, ahol minőségi térkővel és betonelemekkel és parkosítással teszik szebbé a környéket. A Petőfi utca és a Budai út közötti lezárás árhatóan szombaton 17 óráig tart, hiszen az aszfaltépítő géplánc munkálatai miatt.
  Városfejlesztés  -  2015. 07. 02. 12:28
  Épül a körforgalom a Deák Ferenc - Horvát István kereszteződésben
  A kivitelező van ahol már az új szegélyeket is kialakította a Deák Ferenc utca és a Horvát István utca kereszteződésében. A csomópont középső részén már jól látszik a körforgalom és a közlekedés is folyamatosabban halad, mint a korábbi telezöldes irányításnál. A mintegy 15 millió forintos beruházás nemcsak a körforgalmat érinti, több járdaszakasz is megújul, illetve parkolóhelyeket is kialakítanak.
  Városfejlesztés  -  2015. 06. 30. 13:04
  KÉPES program - két óvoda 12 vizesblokkja újul meg a nyáron
   A Város- gondnokság szakemberei június közepén kezdték a Tolnai és a Sziget utcai óvoda vizesblokkjainak felújítását és a terveknek megfelelően jól haladnak a munkával. A nyolcvanas évek elején épült klasp rendszerű épületek vizesblokkjaiban az alapgépészeti rendszert is cserélik, így teljesen új víz és szennyvízbekötéseket építenek és az elektromos rendszert is újrakábelezik. A felújításokat a KÉPES programnak köszönhetően végezi az önkormányzati cég.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss