27 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős, 3.6 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2014. Július 23. Lenke, Brigitta, Apollinár
   Eseménynaptár
2014 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
20
22
23
27
28
31
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Táborok

  Ybl-program

  Önkormányzati választás 2014

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Városfejlesztés  -  2014. 07. 23. 07:23
  Idén ősszel fejeződik be a János vitéz park továbbépítése
   Elkezdődött már, és ősszel fejeződik be a Piac térrel szemközti területen a János vitéz park építése. Néhány éven belül, ha a növények megindulnak, a város egyik legzöldebb egybefüggő ligete lehet a Belváros melletti, korábbi kopár füves terület, ahol eredetileg a lakótelep folytatását tervezték. A felújítás része a földdel való feltöltés és füvesítés, ami majd az utolsó munkafázis lesz.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 22. 14:08
  Szociális város-rehabilitáció - befejeződött a munkaterületek átadása Szárazréten
  Munka- területeket adtak át a Szociális város-rehabilitáció Szárazréten projekt keretében kedden. A Farkasvermi úti Általános Iskola és közösségi központnál épülő parkoló területén, a Sió utcában, a Gaja utcában, a Régi Csóri úton, a Kertész utcában, a Kertész közben, a Mura utca egy szakaszán, az Opole téren, valamint a Farkasvermi út kis körforgalom és a Pityer utca közötti szakaszán is zajlanak ezentúl a munkálatok.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 19. 13:40
  Beemelték a Gaja fölötti kerékpáros és gyalogos híd tartószerkezetét
   Kerékpárosok és gyalogosok számára épül híd a Gaja patak felett a "Szociális város-rehabilitáció Szárazréten" projekt keretében. A kivitelező Útéppark Kft. a munka egyik látványos fázisához érkezett, ugyanis beemelték a tartószerkezetet. A beruházás várhatóan szeptemberre készül majd el.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 17. 12:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Királyi gyerekparadicsom - pénteken nyit a Koronás Park
    Pénteken délután 4 órakor ünnepélyes megnyitóval várja a családokat a Koronás Park. A bejárat előtt óriásbábok és az Ifjúsági Fúvószenekar fogadja az érkezőket. A gyerekek számára egyedülálló, igazi paradicsom lesz a park, ahol az egyedi játékokat használva a város történelmével is megismerkedhetnek és persze mindenki király lehet majd az új parkban. A park használata ingyenes, fizetős szolgáltatások csak az épületen belül lesznek.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 15. 09:51
  Még nyáron elkészül a focipálya felújítása
   Még nyáron elkészül a grundfoci pálya felújítása a Németh László Általános Iskolával szemben. Székesfehérvár Városgondnoksága a napokban tett közzé pályázati felhívást az iskola előtti sportpálya felújítására. A nyertes kivitelezőnek a 680 m2 alapterületű pálya meglévő öntöttaszfalt burkolatát el kell bontani és újraaszfaltozni. A labdafogó háló rongálódott részeit kicserélik, továbbá a kapuk és a kosárpalánkok felújítását is teljes körűen el kell végeznie a nyertes kivitelezőnek.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 09. 13:10 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkészült a szabadidőpark a Szárazréti Óvoda és a Szociális Otthon között
   Átadták szerdán délelőtt az új játszó- és szabadidőparkot a Szárazréti Óvoda és a Szociális Otthon között. A 38 millió forintot meghaladó fejlesztés a Szociális város-rehabilitáció Szárazréten elnevezésű, uniós támogatású projekt keretében valósult meg. A játszó- és pihenőpark egy nagy és nyolc kisebb játszóelemet tartalmaz. A napközben nyitva tartó, alacsony kerítéssel határolt parkosított teret sötétedéskor napelemes lámpákkal világítják meg.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 07. 10:48
  Átadták a munkaterületet, megkezdődik a járda és útépítés a Száva utcában
  Hétfőn délelőtt átadták a Száva utca felújításához kapcsolódó munkaterületet, az útfelújítás a „Szociális város-rehabilitáció Szárazréten” elnevezésű projekt részeként valósul meg. A területen problémákat okozott, hogy néhány lakó évekkel ezelőtt kiszélesítette a telekhatárát és a felújítási munkák érdekében sem voltak hajlandóak a törvény által előírt szabályok betartására.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 07. 09:42
  Elkészült a felújítás a Késmárki utcában

  Elkészült a Késmárki utca egy részének és a Késmárki köznek a felújítása. Az útburkolat új aszfaltja és a szegélyek építése mellett az ivóvíz gerincvezetéket és a vízbekötéseket is kicserélték, továbbá térköves parkolóhelyek épültek a kisboltok előtt és az öreghegyi posta mellett, amivel évtizedes parkolási problémákat sikerült enyhíteni.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 03. 17:28 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkezdődött a Nefelecs utca aszfaltozása - ahol kellett szegélyt és járdát is javítottak
   Utolsó fázisához érkezett a Nefelejcs utca felújítása, ugyanis csütörtökön délután a kivitelező elkezdte a régi felmart burkolat helyett az új aszfalt leterítését. Az utcában több helyen javították a szegélyeket, azonban ahol nem volt szükség a cserére ott a meghagyták a korábbi szegélykövet. Az aknafedlapokat és a víznyelőket is javították, illetve több helyen újraaszfaltozták az utcában a járdát, ezt ott végezték el, ahol a legrosszabb állapotban volt a burkolat.
  Városfejlesztés  -  2014. 07. 03. 12:10 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Saára Gyula útfelújítási program - elkészült a Tolnai utca új burkolaat is
   A Palotavárosban néhány hete készült el a Sziget utca mindkét oldalának felújítása, csütörtökön délelőtt pedig megtörtént a felújított Tolnai utca műszaki átadása is. A Tolnai Úti Általános Iskolától egészen a Balatoni útig új burkolatot kapott az út. Ahol kellett kicserélték a víznyelőket, az aknafedlapokat és a szegélyeket is.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss