4 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős, 7.56 km/hNyugati szél (aktuális)
2016. December 09. Natália, Valéria, Filótea
   Eseménynaptár
2016 December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Városfejlesztés  -  2016. 12. 07. 11:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Aszfaltozzák az átereszt és az utat a Varga-csatornánál
  December 8-ig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárták a Tobak utca „Korona Diszkont” mögötti szakaszát, azonban csütörtöktől már csak részleges lezárások-terelések lesznek. Jelenleg a Schwäbisch Gmünd út – Jankovics utca közötti átkötő út aszfaltozását végzik a szakemberek.
  Városfejlesztés  -  2016. 12. 06. 11:50 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkészültek az új parkolók a Maroshegyi Óvoda mellett
  A közel harminc férőhelyes terület és a hozzá kapcsolódó beruházások,  az út és járda, a csapadékcsatorna, a parkosítás és a közvilágítás kivitelezését saját forrásból, a Saára Gyula-program keretében finanszírozta a város mintegy 17.5 millió forint értékben. A beruházással lehetővé vált, hogy a maroshegyi ovisok és szüleik parkolási gondjait enyhítse a város.
  Városfejlesztés  -  2016. 12. 01. 09:02
  Déli összekötőút, parkolóház és biogáz-fejlesztés - milliárdok Székesfehérvár fejlődéséért
  A kormány döntéseinek köszönhetően újabb fejlesztési elképzeléseit válthatja valóra Székesfehérvár Önkormányzata – adta hírül közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. Mint arról beszámol: legutóbb 5,6 milliárd – a Sóstói Stadionhoz biztosított forrással összesen 8,9 milliárd – forintot ítélt meg a városnak Magyarország Kormánya. A legfontosabb a Déli összekötő út beruházás, de több más projekt is szerepel a határozatok között.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 30. 18:40
  Megvan a kormánydöntés a 3,3 milliárd forintról - teljesen állami forrásból épül a Sóstói Stadion
  Megszületett a kormányzati döntés: a még szükséges 3,3 milliárd forintot is a központi költségvetésből biztosítják a beruházáshoz, így elmondható, hogy a Sóstói Stadion és a hozzá kapcsolódó fejlesztések teljes egészében állami forrásból valósulnak meg.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 23. 18:36
  Átadták a munkaterületet Sóstón
  Miután a november 11-i közgyűlés döntött a Sóstói Stadion kivitelezőjéről, aláírásra került a szerződés, a mai napon pedig megtörtént a munkaterület átadása. Az építkezésre legfeljebb 14 hónap áll rendelkezésre, hogy az új stadion 2017-2018 fordulójára elkészüljön. A sportlétesítmény állami forrásból, egy városrészi rehabilitációs program keretében létesül, hiszen párhuzamosan folyik a Sóstó Természetvédelmi Terület fejlesztése és több, a sóstói városrészt érintő beruházás.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 22. 15:41
  Két hónapra lezárják az átjárót
  Két hónapra lezárják a Bakony utcában a szennyvíz- tisztító telep mellett lévő átjáró a Jancsár-csatorna felett, ahol a csapadékvíz-elvezető csatorna áteresz bővítésére kerül sor. A beruházásnak anyagköltsége minimális, mert a város nyugati elkerülő útjának építésénél ideiglenesen használt műtárgyak elemeit építik be.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 18. 16:08 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Megújult a Csónakázó-tó körüli sétány - november végére elkészül a sziget is
  A mederkotrás és a partrekonstrukció augusztus végére elkészült, november 17-én, csütörtökön pedig megtörtént a felújított sétány műszaki átadása. A tó rehabilitációjának következő állomása a megnövelt területű, füvesített, murvázott sétánnyal és új térvilágítással ellátott Ős-sziget átadása lesz november végén. A székesfehérvári Sóstó Természetvédelmi Terület megmentését célzó kiemelt beruházás része a Csónakázó-tó rehabilitációja, a terület központi költségvetési támogatásból újul meg. 
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 15. 14:28 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Befejeződött a Salétrom utca felújításának első üteme - jövőre az iskola előtti tér következik
  Több mint százmillió forintos beruházás keretében 2018-ra teljes egészében megújul a Salétrom utca. A három ütemben megvalósuló fejlesztés első lépéseként a József Attila utca 2. és a Németh László Általános Iskola közötti szakasz újult meg. A tervek szerint a beruházás a következő években is folytatódik: 2017-ben az iskola előtti teret újítják fel és 2018-ra az egész Salétrom utcai belső sétány megújul.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 11. 10:44
  Indulhat az építkezés Sóstón
  A pénteki közgyűlés egyik legfontosabb döntése a Sóstói Stadion kivitelezőjének kiválasztása volt. A munkálatok legfeljebb 14 hónapon át zajlanak, az új stadion így a tervezett határidőre, 2017-2018 fordulójára felépülhet. A sportlétesítmény állami forrásból, egy városrészi rehabilitációs program keretében létesül, hiszen párhuzamosan folyik a Sóstó Természetvédelmi Terület fejlesztése és több, a sóstói városrészt érintő beruházás.
  Városfejlesztés  -  2016. 11. 09. 15:22 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Még novemberben munkába állnak az új kukásautók Székesfehérváron
    Minden típusú települési hulladék gyűjthető azzal a négy, a legfejlettebb technikával működő új kukásautóval, melyeket szerdán mutattak be az Alba Plaza előtti téren. Beszerzésük nettó csaknem 170 millió forintba került, a beruházást saját forrásból finanszírozta a város. A bevásárlóközpontnál rendezett átadáson játékos környezetvédelmi programokat is szerveztek fehérvári óvodások és iskolások részvételével.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss