29 oC / 14 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2016. Július 01. Tihamér, Annamária, Olivér, Áron
   Eseménynaptár
2016 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Városfejlesztés  -  2016. 06. 30. 12:50 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  Elkezdődött a munka - megújul a Toronysor mögötti sétány és park
  Tóváros legnagyobb zöldterülete újul meg ezekben a hetekben. A több mint ötvenmillió forintos beruházás már elkezdődött: a közösségi terek fejlesztése mellett kiépül a közvilágítás és fákat, bokrokat is ültetnek az újrafüvesített nagy parkba. A munkálatok idejére a környékbeliek türelmét kérik, hogy őszre már birtokba is vehessék a fejlesztés eredményeként megújult sétányt, tűzrakóhelyet, sportpályákat.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 24. 17:22
  Új járda és szervízút készült az Erzsébet utcában is
  Elkészült az Erzsébet utcában a 14 és 22-es házak előtti széles járda és házakhozó csatlakozó szervízút felújítása és a héten a műszaki átadása is megtörtént az útszakasznak. A lakók régi kérése volt már a felújítás, mely mintegy nyolcmillió forintba került – tájékoztatott Dienesné Fluck Györgyi a körzet önkormányzati képviselője.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 21. 15:15
  Elkészült az új járda a Mikes Kelemen utcában
  A Mikes Kelemen utca útburkolatát a Saára Gyula-program keretében újították fel még 2014-ben. Az ott élők azóta többször kérték a körzet önkormányzati képviselőjétől, hogy találjon módot a járda felújítására is. A rossz állapotú szegélyeket mind a külső, mind a belső oldalon kicserélték, valamint aszfaltos kopóréteget fektettek le iletve a járdaszakaszhoz kapcsolódó zöldfelületek rendezése és füvesítése is megtörtént.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 10. 15:02
  Új játszótérrel gazdagodott Palotaváros
  Közel tizenkét millió forintból létesült új játszótér Palotavárosban. A Csapó utcai zöldterületen családias környezetben, több új és modern eszköz is a gyerekek rendelkezésére áll. Pénteken délután Viza Attila, a 8. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Ungváry Árpád, a Palotavárosiak Palotavárosért Szociális Egyesület képviselője közös helyszíni sajtótájékoztatón számolt be az új palotavárosi játszótér elkészültéről.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 09. 15:30
  Befejeződött a gyalogos- és kerékpárút felújítása a Lövöldén
  Teljes hosszában megújult a gyalogos- és kerékpárút a Lövölde úton. Az első ütem tavaszi befejezését követően az elmúlt hónapokban elkészült a beruházás második üteme, melyet műszaki átadás keretében tekintett meg Molnár Tamás önkormányzati képviselő, Nyitrai Jenő, a kivitelező Platzbau Kft. ügyvezetője és a város több szakembere. A Lövölde út 1. számtól az Árpád utcai kereszteződésig tartó szakaszt örömmel vették birtokba a gyalogosok, a biciklisek és a babakocsit használók egyaránt. 
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 08. 14:52
  Gázvezetékeket cserélnek Öreghegyen - a Fiskális és a Pozsonyi utat is érinti
  Az E.ON csoport 2016-ban 220 millió forint értékben újít fel gázvezetékeket Székesfehérváron. A munkálatok a Fiskális és a Pozsonyi úton lévő gázelosztó vezetékek cseréjével folytatódnak. A szakemberek ügyelnek arra, hogy a munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az ott lakók, valamint az arra közlekedők számára. A több ütemben megvalósuló felújítás június 1-jén kezdődik és előre láthatólag szeptember végéig tart.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 07. 19:42
  Új útszakasz köti össze a Schwäbisch Gmünd utcát a Gellért új sorral
   A Bőrgyár utcában tartott lakossági fórumot Szigli István önkormányzati képviselő, a rendezvényen ismertette a Varga-csatorna fejlesztésével és a Schwäbisch Gmünd utcát a Gellért új sorral összekötő új útszakasz kiépítésével kapcsolatos elképzeléseket. A mintegy 118 méter hosszú összekötő út 7 méter széles útburkolattal épül, kétszer egy sávval. Az úttól zöld sávval elválasztva járdát is kialakítanak, az útszakaszon két zebra lesz.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 02. 17:19
  Több mint 141 millió forintot nyert a város a Tulipános Óvoda teljes felújítására
  A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodája tavaly ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját. Az intézmény épülete 1975-re készült el és mára jócskán megérett a felújításra. Délután a város polgármesterének Facebook oldalán jelent meg egy bejegyzés, miszerint 141 milliós uniós forrás érkezik az intézmény teljes felújításához.
  Városfejlesztés  -  2016. 06. 01. 10:45
  Csütörtökön kezdődik a járdafelújítás a Mikes Kelemen utcában
  A Mikes Kelemen utcában még két éve nyáron újult meg az útburkolat, a következő két hétben pedig az utca teljes hosszában felújítják a járdát és kijavítják a szegélyeket is. A munkaterületet szerdán délelőtt adták át a kivitelezőnek és csütörtökön reggel el is kezdik a felújítást. A következő néhány napra lakók szíves türelmét kérik!
  Városfejlesztés  -  2016. 05. 31. 07:37 - A cikk VIDEÓT tartalmaz
  A Feketehegy-Szárazréti Szabadidőközpontról is szó volt a városrész lakossági fórumán
  Egy új szabadidő- központ tervét is bemutatták azon a lakossági fórumon, melyet a Feketehegy- Szárazrét új közösségi házában tartottak hétfőn este. A Virág és a Bébic utca közötti mintegy harmincezer négyzetméteres terület felén szeretnék a régi műfüves pályát felújítani, a tervek szerint lenne egy szintetikus borítású, télen-nyáron használható jégpálya, játszótér, futópálya és fittnesz eszközök is kerülnének a szabadidőparkba.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss