19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2017. 02. 15. 11:05
  Várhatóan február végétől kiegészül az Otthon Melege Program
  Az Otthon Melege Program kiegészí- téseként, vélhetően február végétől új energia takarékossági pályázatok jelennek majd meg, amelyekkel 0 százalékos kamatozású visszatérítendő hitelt igényelhetnek az érintettek. A támogatási körbe minden eszköz belefér, ami legalább 1 kilowattóra energiát meg tud takarítani.
  Magyarország  -  2017. 02. 15. 07:55
  Duális képzések Fehérváron - ma éjfélig még lehet jelentkezni!
  2017. február 15-én, szerdán éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek a határidőig kell végezniük az E-felvételi felületén a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével.
  Duális képzések Székesfehérváron
  Magyarország  -  2017. 02. 13. 19:30
  Sűrű ködre figyelmeztet a meteorológia Fejér megyében is
  A tartós, sűrű köd miatt Fejér megyén kívül még tizennégy megyére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az esti, éjszakai órákban ismét nagyobb területen romlanak a látási viszonyok. A ködös, borult területeken néhol hószállingózás, ónos szitálás is kialakulhat.
  Magyarország  -  2017. 02. 03. 07:44
  Nem nyitnak ki hétvégén a tavak kijelölt jégpályái
  Az ónos esőtől rücskös, a sok eső miatt pedig vizes lett a tavak felülete. A napokban várható plusz fokok pedig tovább rontják a jég minőségét, így a hétvége nem lesz alkalmas korcsolyázásra. Nem is javasolják, hogy a téli sportok szerelmesei ellepjék a tavat. Habár a jég vastagsága még biztonságosnak mondható, a sok eső és a pluszok miatt felvizesedett a felülete, így például a lékek kevésbé láthatóak.
  Magyarország  -  2017. 01. 23. 12:45
  Fehérváron is magas a szálló por koncentrációja
  A levegő magas szálló por (PM10) tartalma miatt az ország nagy részén veszélyes a levegő minősége. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem várható, hogy javulna a levegő minősége, mivel a héten is többfelé várható tartós köd, és csak néhol élénkülhet meg a szél.
  A fehérvári légszennyezettség mérő állomás adatait ITT találja!
  Magyarország  -  2017. 01. 21. 17:22
  Nemzeti gyásznap - Fehérváron hétfőn este hatkor lesz gyertyagyújtás
  Az olaszországi busz- balesetben elhunyt áldozatok emlékére január 23-át nemzeti gyásznappá nyilvánította. Magyarország lobogóját hétfőn reggel nyolc órakor vonják fel, majd eresztik félárbocra a budapesti Kossuth téren. Fehérváron a Városházán is gyászlobogó jelzi a város együttérzését a családokkal. Hétfőn este hat órakor az Országalmánál gyertyagyújtással emlékezik a város.
  Magyarország  -  2017. 01. 20. 18:57
  Legyél te is határvadász - újabb érdeklődőket szólítottak meg Fehérváron
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Székesfehérváron, az Alba Plazában adott tájékoztatást a határvadász-képzésről január 17-e és 19-e között. A hivatásos szolgálat iránt érdeklődők személyesen tehették fel a határvadász életpályával kapcsolatos kérdéseiket és egyúttal részletes tájékoztatást kaphattak a jelentkezés és a felvételi eljárás menetéről.
  .
  Magyarország  -  2017. 01. 17. 11:06
  Legyél Te is határvadász - folyamatos a toborzás Fejér megyében
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival 2017. január 17-e és 19-e között 12 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között Fehérváron, az Alba Plázában találkozhatnak mindazok, akik részletes tájékoztatást szeretnének kapni a határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről és a pályázati kiírás további részleteiről.
  Magyarország  -  2017. 01. 03. 08:26
  Cafetéria, minimálbér, adómentes óvoda - így változik az életünk 2017-ben
   Az új év számos változást hozott magával 2017-ben is. Többek között emelkedik a minimálbér, több mint 4 millió munkavállaló kaphat a cafetéria részeként, kedvezményes adózás mellett 100 ezer forintot készpénzben, adómentes lesz a bölcsődei mellett az óvodai szolgáltatás és az óvodai ellátás, valamint a társasági adó mértéke egységesen 9 százalékra mérséklődik.
  Magyarország  -  2016. 12. 21. 18:32
  Téli napforduló - mostantól már rövidebbek lesznek az éjszakák
  A csillagászati tél december 21-én kezdődik, ami az év legrövidebb napja. A Nap - a mi földrajzi szélességünkön - délkeleten kél, délnyugaton nyugszik, és a Baktérítő magasságában tűz merőlegesen a földre. A déli félgömbön ez a nap a nyár közepe.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss