13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Magyarország  -  2017. 01. 17. 11:06
  Legyél Te is határvadász - folyamatos a toborzás Fejér megyében
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival 2017. január 17-e és 19-e között 12 óra 30 perc és 15 óra 30 perc között Fehérváron, az Alba Plázában találkozhatnak mindazok, akik részletes tájékoztatást szeretnének kapni a határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről és a pályázati kiírás további részleteiről.
  Magyarország  -  2017. 01. 03. 08:26
  Cafetéria, minimálbér, adómentes óvoda - így változik az életünk 2017-ben
   Az új év számos változást hozott magával 2017-ben is. Többek között emelkedik a minimálbér, több mint 4 millió munkavállaló kaphat a cafetéria részeként, kedvezményes adózás mellett 100 ezer forintot készpénzben, adómentes lesz a bölcsődei mellett az óvodai szolgáltatás és az óvodai ellátás, valamint a társasági adó mértéke egységesen 9 százalékra mérséklődik.
  Magyarország  -  2016. 12. 21. 18:32
  Téli napforduló - mostantól már rövidebbek lesznek az éjszakák
  A csillagászati tél december 21-én kezdődik, ami az év legrövidebb napja. A Nap - a mi földrajzi szélességünkön - délkeleten kél, délnyugaton nyugszik, és a Baktérítő magasságában tűz merőlegesen a földre. A déli félgömbön ez a nap a nyár közepe.
  Magyarország  -  2016. 12. 16. 12:51
  Év végéig rendezheti tartozását, aki katás akar maradni
  A kisadózó vállalkozóknak érdemes figyelniük arra, hogy még az idén rendezzék adótartozásukat. Nem lehet tovább katás ugyanis az, aki az évet 100 ezer forintot meghaladó adóhátralékkal zárja. A NAV adatai szerint ez közel tízezer kisadózót érint.
  Magyarország  -  2016. 11. 30. 14:40
  Vállalkozz Magyarország! - saját vállalkozás elindításában segítik a fiatalokat
  A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program keretében tartanak tájékoztatót csütörtökön az Új Nemzedék Közösségi Térben. A program 18 és 25 év közötti álláskeresők, valamint 25 és 30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő álláskeresők számára kínál lehetőséget saját vállalkozás indításához.
  Magyarország  -  2016. 11. 25. 15:38
  Útnak indult Sárszentmihályról Magyarország leendő karácsonyfája
  Az idei esztendőben a Fejér megyei Sárszentmihályról ajánlották fel azt a fát, amely az adventi és karácsonyi időszakban Budapesten, a Kossuth téren fogja jelképezni az ünnep szeretetteljes hangulatát. A fenyőfát a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vágták ki, emelték a Magyar Honvédség szállító járművére és az M7-es autópálya székesfehérvári szakaszáig biztosították az útját november 25-én.
  Magyarország  -  2016. 11. 23. 12:33
  Az Óbudai Egyetem megalakulására emlékeztek
    Idén hetedik alkalommal ünnepeltéke meg az Óbudai Egyetem meg- alakulásának tiszteletére az Egyetem Napját, s ezen a napon lépett hivatalba az intézmény új kancellárja, Szigeti Ádám. Az ünnepi ülésen elismeréseket adtak át a tudományos életben kiemelkedő oktatóknak, díszdoktorokat, valamint PhD doktorokat avattak.
  Magyarország  -  2016. 11. 15. 09:06
  Érdemes ügyfélkaput nyitni az adóügyek intézéséhez
    Akinek még nincs, érdemes Ügyfélkaput nyitnia, hiszen a regisztráció mindössze néhány percig tart. Ehhez személyazonosító igazolványra és érvényes e-mail címre van szükség. Ügyfélkapun keresztül sok más mellett az adóügyek is egyszerűbben, kényelmesebben intézhetők.
  Magyarország  -  2016. 11. 07. 13:52
  Fehérváron is lesz információs pont autistáknak és családjuknak
  Autizmussal élőknek és családjaiknak nyit hat információs központot vidéken, köztük Fehérváron is novemberben az Autisták Országos Szövetsége. A hálózat kialakításával az a cél, hogy az érintett családokhoz legközelebb tudjanak hatékony és összetett segítséget nyújtani.
  Magyarország  -  2016. 11. 02. 06:50
  Előzzük meg a kéménytüzet!
  Ha szemetet vagy más, nem megfelelő tüzelőanyagot - lakkozott, festett, vagy nedves fát - égetnek a kályhában, akkor sokkal több korom rakódik le a kéményben. A lerakódott koromréteg fűtés során izzani kezd, meggyullad és akár kéménytűzhöz is vezethet, a kéményről a tűz pedig másodpercek alatt átterjedhet a ház tetőszerkezetére és egyéb részeire.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss