24 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 11.16 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2016. Május 27. Hella, Pelbárt, Ágoston
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2016. 05. 20. 09:01
  Adóbevallás - hosszított nyitvatartás több postán
   A Magyar Posta Zrt. a személyi jövedelemadó bevallási határidő utolsó napján, 2016. május 20-án, pénteken - az előző évekhez hasonlóan - számos postán hosszított nyitvatartással várja az ügyfeleket. A Magyar Posta felkészült a várható forgalom-növekedésre, Székesfehérváron a Palotai úti 7 Posta este 20 óráig tart nyitva.
  Magyarország  -  2016. 05. 19. 15:05 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  XV. Országos TDM Konferencia Székesfehérváron
  A pályázó szervezetek közül a Magyar TDM Szövetség elnökségének döntése nyomán a Székes- fehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. került ki nyertesen, így Székesfehérvár adhat otthont 2016-ban az Országos TDM Konferenciának. A kétnapos szakmai konferencián résztvevők több fontos témakört is körüljárhattak a tematikus előadások segítségével.
  Magyarország  -  2016. 05. 05. 07:31
  Angol írásbelivel folytatódnak az érettségi vizsgák
   Angol nyelvből írnak érettségit ma reggel a diákok országszerte a középiskolákban. Az angol nyelv írásbeli vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből áll. Emelt- és középszinten is az egyes vizsgaösszetevők értékelése egymástól független, és a feladatok megoldása központilag kidolgozott javítási-értékelési útmutatók alapján történik.
  Magyarország  -  2016. 05. 04. 15:22
  Athéni demokrácia és iszlám vallás a történelem írásbelin
   Az érettségik harmadik napján történelem írásbeliket tartottak a közép- iskolákban. A történelem írásbeli vizsgán különböző korszakokban az emberek szociális helyzetét is vizsgáló feladatok kaptak helyet. Foglalkozniuk kellett a diákoknak az athéni demokráciával és az iszlám vallással is.
  Magyarország  -  2016. 05. 03. 15:29
  Érettségi: halmazelmélet és trigonometria volt a matekon
   Halmazelmélet, gráfos feladat és trigonometria is szerepelt a matematika érettségi írásbeli tételei között. A vizsga második részében egy síkidom belső szögeit kellett kiszámolni, valamint emelkedő számsorokat kellett összehasonlítani. A tételek között volt valószínűségszámítás és választható volt egy függvényes, hozzárendeléses feladat is.
  Magyarország  -  2016. 05. 02. 11:35
  A vasútról szól az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó kreatív pályázat
  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. Az alkotások a 2016-os Európai Mobilitási Hét témájához kapcsolódva a kötöttpályás közlekedési módokat népszerűsítik majd.
  Magyarország  -  2016. 05. 02. 08:38
  Rendben megkezdődött a magyar érettségi
  Hétfőn reggel a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbeli vizsgájával megkezdődtek az idei tanév május-júniusi érettségi időszaka, amelyben összesen mintegy 112 ezren adnak számot tudásukról. A magyar nyelv és irodalom vizsgatárgy középszintű írásbeli vizsgája 240 percig tart. A vizsgázóknak két feladatlapot kell kitölteniük: a szövegértési feladatokra 60 perc, a szövegalkotási feladatok megoldására pedig 180 perc áll a rendelkezésükre.
  Magyarország  -  2016. 04. 28. 09:51
  Energetikai, közösségi és szociális rehabilitációra pályázhatnak a társasházak
    Április végétől két új uniós pályázaton indulhatnak a társasházak és lakás- szövetkezetek. Az OTP Társasházi Pályázata mellett április 21-étől és 29-étől két új, Széchenyi 2020-as kiírás keretében juthatnak vissza nem térítendő támogatáshoz a társasházak és lakásszövetkezetek. A társasházak és lakásszövetkezetek csak a helyi önkormányzat konzorciumi partnereiként vehetnek részt a pályázaton.
  Magyarország  -  2016. 04. 20. 08:14
  Mit csinálnak a fehérvári NATO-parancsnokságon?
  A 2014. szeptemberi, walesi NATO-csúcs fő témája a megváltozott európai biztonsági környezet kihívásaira adható hatékony válaszlépések keresése volt. Ezt a célt szolgálja a NATO rendelkezésére álló új eszközrendszer, a készenléti akcióterv (Readiness Action Plan). A készenléti akcióterv részeként Székesfehérváron is úgynevezett NATO-erőket integráló elemeket (NATO Force Integration Unit – NFIU) hoznak létre.
  Magyarország  -  2016. 04. 13. 12:09
  Családi Otthonteremtési Kedvezmény - több ezer kérelmet adtak be
  A családi otthonteremtési program azt a célt szolgálja, hogy a családok minél előbb és minél olcsóbban saját lakáshoz jussanak, de ugyancsak ezt a célt szolgálja, hogy az új lakásoknál 27 százalékról 5 százalékra csökkentették az áfát, a saját célú lakásépítésnél pedig 5 millió forintig a számlák áfájának 100 százalékát vissza lehet igényelni.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss