13 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 20.52 km/hD/DK-i szél (aktuális)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor
   Eseménynaptár
2017 Február
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Ösztöndíjak

  Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Téli segítség

  Tömegsport

  Magyarország  -  2017. 02. 23. 09:11
  Tíz százalékkal nőtt az újszülöttek száma tavaly Székesfehérváron
   Több mint kétszáznegyven kisgyermekkel több született a tavalyi évben a Szent György Kórházban, mint egy évvel korábban. Csaknem háromezer szülést vezényeltek le tavaly. Tíz százalékkal nőtt az újszülöttek száma Székesfehérváron, ezzel bőven az országos átlag felett vagyunk, ahol másfél százalékos növekedés volt tapasztalható.
  Magyarország  -  2017. 02. 21. 22:00
  Megszűnt több illeték is, amiket mostantól nem kell fizetni
   Ennek következtében március 1-től nem kell illetéket fizetnünk egyebek mellett az anyakönyvi kivonatért, a 18 éven aluliaknak az általános tételű közigazgatási eljárásokért, a 65 évnél idősebbeknek pedig a magánútlevélért. Továbbá ingyenes lesz a családi név korrekciójára irányuló eljárás is.
  Magyarország  -  2017. 02. 16. 11:18
  Idén is elindult az OTP Társasházi Pályázata
  Idén is elindítja a társasházak és lakás- szövetkezetek korszerűsítését támogató, vissza nem térítendő támogatást kínáló pályázatát az OTP Bank. A pályázat keretében ismét 10 társasház, illetve lakásszövetkezet juthat plusz forráshoz beruházási tervei megvalósításához. A február 15-ével startoló pályázat célja elősegíteni a lakóközösségek életminőségét javító projektek megvalósulását.
  Magyarország  -  2017. 02. 15. 11:05
  Várhatóan február végétől kiegészül az Otthon Melege Program
  Az Otthon Melege Program kiegészí- téseként, vélhetően február végétől új energia takarékossági pályázatok jelennek majd meg, amelyekkel 0 százalékos kamatozású visszatérítendő hitelt igényelhetnek az érintettek. A támogatási körbe minden eszköz belefér, ami legalább 1 kilowattóra energiát meg tud takarítani.
  Magyarország  -  2017. 02. 15. 07:55
  Duális képzések Fehérváron - ma éjfélig még lehet jelentkezni!
  2017. február 15-én, szerdán éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A felvételizőknek a határidőig kell végezniük az E-felvételi felületén a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével.
  Duális képzések Székesfehérváron
  Magyarország  -  2017. 02. 13. 19:30
  Sűrű ködre figyelmeztet a meteorológia Fejér megyében is
  A tartós, sűrű köd miatt Fejér megyén kívül még tizennégy megyére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az esti, éjszakai órákban ismét nagyobb területen romlanak a látási viszonyok. A ködös, borult területeken néhol hószállingózás, ónos szitálás is kialakulhat.
  Magyarország  -  2017. 02. 03. 07:44
  Nem nyitnak ki hétvégén a tavak kijelölt jégpályái
  Az ónos esőtől rücskös, a sok eső miatt pedig vizes lett a tavak felülete. A napokban várható plusz fokok pedig tovább rontják a jég minőségét, így a hétvége nem lesz alkalmas korcsolyázásra. Nem is javasolják, hogy a téli sportok szerelmesei ellepjék a tavat. Habár a jég vastagsága még biztonságosnak mondható, a sok eső és a pluszok miatt felvizesedett a felülete, így például a lékek kevésbé láthatóak.
  Magyarország  -  2017. 01. 23. 12:45
  Fehérváron is magas a szálló por koncentrációja
  A levegő magas szálló por (PM10) tartalma miatt az ország nagy részén veszélyes a levegő minősége. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem várható, hogy javulna a levegő minősége, mivel a héten is többfelé várható tartós köd, és csak néhol élénkülhet meg a szél.
  A fehérvári légszennyezettség mérő állomás adatait ITT találja!
  Magyarország  -  2017. 01. 21. 17:22
  Nemzeti gyásznap - Fehérváron hétfőn este hatkor lesz gyertyagyújtás
  Az olaszországi busz- balesetben elhunyt áldozatok emlékére január 23-át nemzeti gyásznappá nyilvánította. Magyarország lobogóját hétfőn reggel nyolc órakor vonják fel, majd eresztik félárbocra a budapesti Kossuth téren. Fehérváron a Városházán is gyászlobogó jelzi a város együttérzését a családokkal. Hétfőn este hat órakor az Országalmánál gyertyagyújtással emlékezik a város.
  Magyarország  -  2017. 01. 20. 18:57
  Legyél te is határvadász - újabb érdeklődőket szólítottak meg Fehérváron
  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Székesfehérváron, az Alba Plazában adott tájékoztatást a határvadász-képzésről január 17-e és 19-e között. A hivatásos szolgálat iránt érdeklődők személyesen tehették fel a határvadász életpályával kapcsolatos kérdéseiket és egyúttal részletes tájékoztatást kaphattak a jelentkezés és a felvételi eljárás menetéről.
  .


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss