33 oC / 21 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2016. Június 24. János, Iván
   Eseménynaptár
2016 Június
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2016. 06. 16. 07:48
  Az év második felében adják át a székesfehérvári NATO parancsnokságot
  Magyarország jövőre szinten tartja mintegy százfős afganisztáni műveleti hozzájárulását - erősítette meg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a NATO védelmi minisztereinek brüsszeli tanácskozásán. A HM közleménye szerint az év második felében átadják a szlovákiai és a magyarországi, székesfehérvári parancsnokságot is.
  Magyarország  -  2016. 06. 13. 14:49
  Megszavazták - 16 milliárd Székesfehérvárnak
  A kormánypárti képviselők szavazatával elfogadták a költségvetési törvény módosítását a Parlamentben. Székesfehérvárt is jelentősen érinti a döntés, hiszen 16 milliárd forintos forrást biztosít ezzel az állam a város oktatásának, egészségügyének és környezetvédelmének fejlesztésére, a rendezvénycsarnok-beruházás elindítására.
  Magyarország  -  2016. 06. 13. 05:33
  Fejér megyében 28,6 kilométernyi főút és 24,5 kilométer mellékút újul meg
  Hazai forrásból, 4,7 milliárd forint értékben újul meg 28,6 kilométernyi főúti és 24,5 kilométer hosszú mellékúti útszakasz az idei évben Fejér megyében. A mellékutak mellett felújítási munkálatok kezdődnek a 8-as főút Székesfehérvár átkelési szakaszán, az Új-Csóri úton, a 81-es főút Magyaralmás - Söréd, illetve Söréd - Csókakő közötti szakaszain és a 811-es főút Pátka-Lovasberény közötti szakaszon is.
  Magyarország  -  2016. 06. 08. 10:56
  Június 10-től látható a végleges nyári menetrend a MÁV honlapján
    A MÁV-csoport honlapján a teljes és végleges nyári menetrend várhatóan június 10-étől tekinthető meg - hívja fel a figyelmet a vasúttársaság. A június 18-tól augusztus 28-ig érvényes nyári menetrendet a MÁV-START folyamatosan tölti fel az internetes menetrendi keresőjébe. A honlapon jelenleg olvasható menetrend téves következtetésekre adhat okot.
  Magyarország  -  2016. 05. 20. 09:01
  Adóbevallás - hosszított nyitvatartás több postán
   A Magyar Posta Zrt. a személyi jövedelemadó bevallási határidő utolsó napján, 2016. május 20-án, pénteken - az előző évekhez hasonlóan - számos postán hosszított nyitvatartással várja az ügyfeleket. A Magyar Posta felkészült a várható forgalom-növekedésre, Székesfehérváron a Palotai úti 7 Posta este 20 óráig tart nyitva.
  Magyarország  -  2016. 05. 19. 15:05 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
  XV. Országos TDM Konferencia Székesfehérváron
  A pályázó szervezetek közül a Magyar TDM Szövetség elnökségének döntése nyomán a Székes- fehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. került ki nyertesen, így Székesfehérvár adhat otthont 2016-ban az Országos TDM Konferenciának. A kétnapos szakmai konferencián résztvevők több fontos témakört is körüljárhattak a tematikus előadások segítségével.
  Magyarország  -  2016. 05. 05. 07:31
  Angol írásbelivel folytatódnak az érettségi vizsgák
   Angol nyelvből írnak érettségit ma reggel a diákok országszerte a középiskolákban. Az angol nyelv írásbeli vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből áll. Emelt- és középszinten is az egyes vizsgaösszetevők értékelése egymástól független, és a feladatok megoldása központilag kidolgozott javítási-értékelési útmutatók alapján történik.
  Magyarország  -  2016. 05. 04. 15:22
  Athéni demokrácia és iszlám vallás a történelem írásbelin
   Az érettségik harmadik napján történelem írásbeliket tartottak a közép- iskolákban. A történelem írásbeli vizsgán különböző korszakokban az emberek szociális helyzetét is vizsgáló feladatok kaptak helyet. Foglalkozniuk kellett a diákoknak az athéni demokráciával és az iszlám vallással is.
  Magyarország  -  2016. 05. 03. 15:29
  Érettségi: halmazelmélet és trigonometria volt a matekon
   Halmazelmélet, gráfos feladat és trigonometria is szerepelt a matematika érettségi írásbeli tételei között. A vizsga második részében egy síkidom belső szögeit kellett kiszámolni, valamint emelkedő számsorokat kellett összehasonlítani. A tételek között volt valószínűségszámítás és választható volt egy függvényes, hozzárendeléses feladat is.
  Magyarország  -  2016. 05. 02. 11:35
  A vasútról szól az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó kreatív pályázat
  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva ismét meghirdeti egyéni, családi és csoportos kreatív pályázatát. Az alkotások a 2016-os Európai Mobilitási Hét témájához kapcsolódva a kötöttpályás közlekedési módokat népszerűsítik majd.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss