28 oC / 19 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2016. Július 28. Szabolcs, Alina, Ince, Győző
   Eseménynaptár
2016 Július
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 • Nincs esemény!

 • Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2016. 07. 26. 08:18
  Vállalkozz Magyarország! - saját vállalkozás elindításában segítik a fiatalokat
  Elindult a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program toborzása a Közép-Dunántúli régióban. A program 18 és 25 év közötti álláskeresők, valamint 25 és 30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő álláskeresők számára kínál lehetőséget saját vállalkozás indításához.
  Magyarország  -  2016. 07. 22. 08:48
  Jelentős támogatást kapott az NMHH-tól a Táska rádió is
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 76 millió forint támogatáshoz juttatott 28 helyi, körzeti és kisközösségi rádiót egy éven át, a rendszeresen jelentkező műsoraik finanszírozására kiírt Magyar Média Mecenatúra program idei pályázatának második fordulójában. Jelentős támogatást kapott a fehérvári Táska Rádió is, melyet egyébként rendkívül csekély mértékben büntetett is a hatóság a héten.
  Magyarország  -  2016. 07. 15. 06:23
  Jól haladnak a 811-es út felújításával - őszre lesznek készen a munkával
  A pátkai elágazás és Lovasberény közötti, több mint 6,7 kilométeres szakaszt újítja fel a kivitelező 613 millió forintból. A munkálatok során cserélik a burkolat kötő- és kopórétegét, felújítanak hét buszöblöt, az út vízelvezetését is megoldják, továbbá rendezik az árkokat és az átereszeket illetve javítják a hidakat is.
  Magyarország  -  2016. 07. 12. 16:09
  Negyven katona fog állomásozni az új parancsnokságon
  Negyven katona fog állomásozni a NATO Fehérváron kialakítandó új vezetési pontján - mondta a külgazdasági és külügyminiszter. A NATO-tagállamok egyeztettek a nyolc keleti tagállamban úgynevezett előretolt vezetési pontokról, amik közül hat már működik, Magyarországon és Szlovákiában pedig jövőre jöhetnek létre ilyen parancsnokság. A székesfehérvárin negyven katona fog állomásozni, húsz magyar, húsz pedig más NATO-tagállamokból.
  Magyarország  -  2016. 07. 06. 08:02
  Új Flirt motorvonatok Székesfehérvár és Budapest között
  Forgalomba állt a tavaly nyáron megrendelt tizenöt darabos Flirt-flotta első két szerelvénye. A tizenöt új járműből hat a Budapest-Tatabánya-Oroszlány és a Budapest-Tatabánya-Győr, kilenc pedig a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém és Budapest-Füzesabony-Eger vonalon szállítja majd az utasokat. Az új szerelvényekkel 110-re nőtt a korszerű motorvonat-állomány, amely év végére 123-ra bővül.
  Magyarország  -  2016. 07. 01. 10:30
  Megújul a 811-es számú főút több mint 6,7 kilométeres szakasza
  Összesen 69 milliárd forintos hazai forrásból országszerte 444 kilométer főúti és 119 kilométer mellékúti szakasz újul meg. Az útfelújítási program keretében újul meg a 811-es számú Székesfehérvár-Bicske másodrendű főút 11-es és 19-es kilométer szelvény közötti szakasza. A pátkai elágazás és Lovasberény közötti, több mint 6,7 kilométeres szakaszt újítja fel a kivitelező 613 millió forintból.
  Magyarország  -  2016. 06. 26. 08:17
  Kistelepülések infrastruktúra fejlesztéseit támogatta a megye önkormányzata
  A döntés alapján öt önkormányzat részesült, összesen 45 millió forint összegű visszatérítendő támogatásban, mely támogatásoka: Mátyásdomb útfelújításokra, Sárosd a település központjában található utcák aszfaltozására, Soponya a szennyvízhálózat építése során károkat szenvedett útburkolatok javítására, Bakonykúti tetőfelújításra, Ercsi pedig bölcsőde építésére kapott támogatást.
  Magyarország  -  2016. 06. 16. 07:48
  Az év második felében adják át a székesfehérvári NATO parancsnokságot
  Magyarország jövőre szinten tartja mintegy százfős afganisztáni műveleti hozzájárulását - erősítette meg Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a NATO védelmi minisztereinek brüsszeli tanácskozásán. A HM közleménye szerint az év második felében átadják a szlovákiai és a magyarországi, székesfehérvári parancsnokságot is.
  Magyarország  -  2016. 06. 13. 14:49
  Megszavazták - 16 milliárd Székesfehérvárnak
  A kormánypárti képviselők szavazatával elfogadták a költségvetési törvény módosítását a Parlamentben. Székesfehérvárt is jelentősen érinti a döntés, hiszen 16 milliárd forintos forrást biztosít ezzel az állam a város oktatásának, egészségügyének és környezetvédelmének fejlesztésére, a rendezvénycsarnok-beruházás elindítására.
  Magyarország  -  2016. 06. 13. 05:33
  Fejér megyében 28,6 kilométernyi főút és 24,5 kilométer mellékút újul meg
  Hazai forrásból, 4,7 milliárd forint értékben újul meg 28,6 kilométernyi főúti és 24,5 kilométer hosszú mellékúti útszakasz az idei évben Fejér megyében. A mellékutak mellett felújítási munkálatok kezdődnek a 8-as főút Székesfehérvár átkelési szakaszán, az Új-Csóri úton, a 81-es főút Magyaralmás - Söréd, illetve Söréd - Csókakő közötti szakaszain és a 811-es főút Pátka-Lovasberény közötti szakaszon is.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss