14 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 5.4 km/hváltozó szél (aktuális)
2016. Szeptember 27. Adalbert, Vince
   Eseménynaptár
2016 Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 • Nincs esemény!

 • Aláírásgyűjtés

  Hirdetés

  Városkártya

  Népszavazás 2016

  Tourinform  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2016. 09. 22. 08:02
  A csillagászati ősz kezdete - ma van az őszi nap-éj egyenlőség
  Ma van a szeptemberi nap-éj egyenlőség napja, mely csak szökőévekben, illetve közvetlenül egy évvel utána fordul elő szeptember 22-én, a többi évben szeptember 23-ra esik. Az északi féltekén őszi nap-éj egyenlőségnek, a délin tavaszi nap-éj egyenlőségnek nevezik. A két félgömbön ez a csillagászati ősz, illetve a csillagászati tavasz kezdete is egyben.
  Magyarország  -  2016. 09. 20. 06:40
  Fehérváron tartott lakossági fórumot a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter
  A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint a bevándorlási kvóta veszélye kézzelfogható valósággá vált, ezért "most a legaktuálisabb" a népszavazás. Egy népszavazás eredményét Brüsszel még soha nem tudta felfüggeszteni. Ehhez viszont egy erős és határozott eredményre van szükség - jelentette ki. Rogán Antal hangsúlyozta: nem pártokról szóló, hanem pártok feletti ügy a népszavazás.
  Magyarország  -  2016. 08. 19. 19:02
  Fehérvári kitüntetettek Augusztus 20-a alkalmából
  Az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából a Pesti Vigadó dísztermében tartott ünnepségen állami kitüntetéseket adott át Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős helyettes államtitkára. Az eseményen több székesfehérvári és Fejér megyei szakembert is kitüntettek.
  Magyarország  -  2016. 08. 18. 07:37
  Iskolakezdési támogatás a munkahelyeken - december 31-ig váltható be az utalvány
    Az iskolakezdési támogatás béren kívüli juttatás, amit a szülők tankönyv, taneszköz, ruházat vásárlására használhatnak fel. A támogatást – papír alapon vagy elektronikus formában kibocsátott – 2016. július 3-tól december 31-ig beváltható – utalvány formájában kaphatják azok, akiknek gyermeke közoktatási intézményben tanul.
  Magyarország  -  2016. 08. 16. 11:43
  Szeptembertől változik a középfokú képzés
   A gazdaság igényeit szolgáló, átalakuló középiskolai rendszer lehetővé teszi, hogy a középiskolában végzett diákok akár 60-65%-a szakmát szerezhessen, ne csak érettségit. A szakközépiskolák helyébe lépő szakgimnáziumban szakmai érettségi vizsga és szakképesítés lesz szerezhető.
  Magyarország  -  2016. 08. 09. 07:53
  Kvótareferendum - már kézbesítik az értesítőket a népszavazásra
  Mintegy nyolcmillió választó- polgárnak kézbesíti a posta a napokban az októberi népszavazásról szóló értesítőt - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke. A magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok száma 7 994 600 és körülbelül 260 ezer határon túli, magyarországi lakhellyel nem rendelkező választópolgár szerepel még a névjegyzékben.
  Magyarország  -  2016. 07. 26. 08:18
  Vállalkozz Magyarország! - saját vállalkozás elindításában segítik a fiatalokat
  Elindult a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program toborzása a Közép-Dunántúli régióban. A program 18 és 25 év közötti álláskeresők, valamint 25 és 30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő álláskeresők számára kínál lehetőséget saját vállalkozás indításához.
  Magyarország  -  2016. 07. 22. 08:48
  Jelentős támogatást kapott az NMHH-tól a Táska rádió is
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa 76 millió forint támogatáshoz juttatott 28 helyi, körzeti és kisközösségi rádiót egy éven át, a rendszeresen jelentkező műsoraik finanszírozására kiírt Magyar Média Mecenatúra program idei pályázatának második fordulójában. Jelentős támogatást kapott a fehérvári Táska Rádió is, melyet egyébként rendkívül csekély mértékben büntetett is a hatóság a héten.
  Magyarország  -  2016. 07. 15. 06:23
  Jól haladnak a 811-es út felújításával - őszre lesznek készen a munkával
  A pátkai elágazás és Lovasberény közötti, több mint 6,7 kilométeres szakaszt újítja fel a kivitelező 613 millió forintból. A munkálatok során cserélik a burkolat kötő- és kopórétegét, felújítanak hét buszöblöt, az út vízelvezetését is megoldják, továbbá rendezik az árkokat és az átereszeket illetve javítják a hidakat is.
  Magyarország  -  2016. 07. 12. 16:09
  Negyven katona fog állomásozni az új parancsnokságon
  Negyven katona fog állomásozni a NATO Fehérváron kialakítandó új vezetési pontján - mondta a külgazdasági és külügyminiszter. A NATO-tagállamok egyeztettek a nyolc keleti tagállamban úgynevezett előretolt vezetési pontokról, amik közül hat már működik, Magyarországon és Szlovákiában pedig jövőre jöhetnek létre ilyen parancsnokság. A székesfehérvárin negyven katona fog állomásozni, húsz magyar, húsz pedig más NATO-tagállamokból.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül

  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss