2015. Január 28. Károly, Karola, Tamás
   Eseménynaptár
2015 Január
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 • Nincs esemény!

 • Felvételi

  Hirdetés

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Magyarország  -  2015. 01. 28. 15:13
  300 fát ültettek el a Károlyi-kastélykertben, feltöltötték az régi-új tavat is
   A kastély parkjának egyik legfőbb értékét adó, mintegy másfél hektáros tó próbafeltöltésével folytatódik a park helyreállítása a Károly-kastély kertjében. Bendi Lajos, a Károlyi József Alapítvány projekt vezetője elmondta, hogy a tómeder kotrását már elvégezték és a sikeres próbafeltöltést követően - a történeti állapotnak megfelelően - a tó folyamatos vízpótlása a közelben lévő kisebb vízfolyásokból történik majd.
  Magyarország  -  2015. 01. 26. 06:29
  Hétfőn csak Kelenföldig közlekednek a Fehérvárról induló vonatok is
  A Déli pályaudvarról hétfőn is később indulnak, illetve ide késve érkeznek a vonatok, több elővárosi vonat csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul vissza a Dunántúl felé. Hétfőn a székesfehérvári és pusztaszabolcsi vonalról érkező elővárosi vonatok Kelenföldig közlekednek. A Déli pályaudvari vasúti alagútnál a sínekre vasárnap kődarabok hullottak, amelyeket el kell távolítani, és az omlásveszélyt meg kell szüntetni.
  Magyarország  -  2015. 01. 25. 19:35
  Kik és hogyan pályázhatnak az "Otthon melege" programra - fehérvári tájékoztató
  Mintegy 10 milliárd forintos támogatási kerettel indul el a társasházi energia- hatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében. A Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete 2015. január 27-én, kedden 16 órakor a közös képviselőknek és a város társasházaiban élőknek előadást szervez az elfogadott és rövidesen pályázható társasházi felújításról, melynek keretében lakásonként 300-650 ezer forint lehet, a támogatás intenzitása pedig 50%-os.
  Magyarország  -  2015. 01. 25. 19:12
  Fákat csavart ki a szél, autók csúsztak árokba Fejérben
   Többségében árokba csúszott személy- gépkocsikhoz és kidőlt fák miatt kérték a katasztrófa- védelem segítségét január 25-én, vasárnap késő délutánig. Egy székesfehérvári társasház homlokzatán reklámmolinót bontott meg a viharos erejű szél. Több helyszínen az önkéntes tűzoltó egyesületek bevonásával sikerült felszámolni a káresetet. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.
  Magyarország  -  2015. 01. 13. 11:56
  Komplex Rehabilitáció Gárdonyban - befejeződtek a munkálatok
   Az ütemtervnek megfelelően haladnak a munkálatok a Velencei-tavi Vízi Sportiskola agárdi telepén, ahol fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek fejlesztésére, rehabilitációjára alkalmas központot létesítenek. A „Komplex Rehabilitáció Gárdonyban” című projekt keretében megvalósuló munkálatok befejeződtek, így a téli szünetet követően a felújított teremben kezdhetik foglalkozásaikat a gyermekek.
  Magyarország  -  2015. 01. 08. 15:45
  Ingyenes nyelvtanfolyamok: meghosszabbították a diplomamentő programot
   Egy évvel meg- hosszabbítják a diplomamentő programot, így 2015. január 12-től, ismét lehet jelentkezni a képzésekre, amelyek februárban indulnak - adott tájékoztatást Pákozdi Szabolcs, a programot megvalósító Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) ügyvezető igazgatója csütörtökön.
  Magyarország  -  2015. 01. 08. 13:01
  Az otthon melege - társasházaknak indul energiahatékonysági pályázat
  Mintegy 10 milliárd forintos támogatási kerettel indul el a társasházi energia- hatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében. A támogatások mértéke lakásonként 300-650 ezer forint lehet, a támogatás intenzitása pedig 50%-os. Jelenleg a magyarországi ingatlan- és lakásállomány 70%-a energetikailag nem megfelelő, ennek nagy részét szeretné korszerűsíttetni a kormány.
  Magyarország  -  2015. 01. 01. 09:42
  Budapest és Balaton évi 15 ezerért 43 helyett Székesfehérvárról
   Január elsejétől díjköteles az M0-s körgyűrű több szakasza, a fővárosba vezető autópályák a városhatáron kívül, valamint számos települést elkerülő gyorsforgalmi útszakasz is, így az M7-es autópálya Fehérvár melletti szakasza. Székesfehérvár polgármestere szerint fontos, hogy a 7-es és a 63-as lejhajtók közötti sztrádaszakasz használata továbbra is ingyenes maradjon! Az elkerülő út és a gyorsforgalmivá minősített 8-es út nem fizetős.
  A Fejér megyei fizetős szakaszok térképe a cikkben!
  Magyarország  -  2014. 12. 19. 11:38
  Kerülj a legjobbak közé - szerződéses katonák jelentkezését várják
   A tatai helyőrségben található katonai szervezet a Magyar Honvédség egyetlen olyan alakulata, ahol jelenleg is őrzik és öregbítik a harckocsizó, illetve a tüzér fegyvernem jó hírnevét. De nem csak ez a két szakterület várja a kalandvágyó - legalább 8 általános iskolai végzettséggel rendelkező - fiatalok jelentkezését, keresnek gép- és harcjárművezetőket, lövészeket és logisztikusokat is.
  Magyarország  -  2014. 12. 06. 09:41
  2015 nyarára készül el - tavasszal folytatódik az aszfaltozás a 62-esen
   A 62-es számú főút jelenlegi burkolata még a 60-as években épült 5-6 méter szélességben. A felújítás után a szegéllyel együtt 12 méter széles úton lehet közlekedni és 11.5 tonnás teherbírású lesz a burkolatot. Börgöndpuszta mellett elkészült már az út szélesítése, így a 2015 nyarára tervezett forgalombahelyezés után biztonságosan lehet le és felhajtani a szintén megújult bekötőútról.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss