19 oC / 10 oC(koponyeg.hu)
zápor (várható)
2016. Május 02. Zsigmond, Atanáz, Zoé
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Sportmajális

  Beiratkozás

  Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport

  Magyarország  -  2016. 04. 28. 09:51
  Energetikai, közösségi és szociális rehabilitációra pályázhatnak a társasházak
    Április végétől két új uniós pályázaton indulhatnak a társasházak és lakás- szövetkezetek. Az OTP Társasházi Pályázata mellett április 21-étől és 29-étől két új, Széchenyi 2020-as kiírás keretében juthatnak vissza nem térítendő támogatáshoz a társasházak és lakásszövetkezetek. A társasházak és lakásszövetkezetek csak a helyi önkormányzat konzorciumi partnereiként vehetnek részt a pályázaton.
  Magyarország  -  2016. 04. 20. 08:14
  Mit csinálnak a fehérvári NATO-parancsnokságon?
  A 2014. szeptemberi, walesi NATO-csúcs fő témája a megváltozott európai biztonsági környezet kihívásaira adható hatékony válaszlépések keresése volt. Ezt a célt szolgálja a NATO rendelkezésére álló új eszközrendszer, a készenléti akcióterv (Readiness Action Plan). A készenléti akcióterv részeként Székesfehérváron is úgynevezett NATO-erőket integráló elemeket (NATO Force Integration Unit – NFIU) hoznak létre.
  Magyarország  -  2016. 04. 13. 12:09
  Családi Otthonteremtési Kedvezmény - több ezer kérelmet adtak be
  A családi otthonteremtési program azt a célt szolgálja, hogy a családok minél előbb és minél olcsóbban saját lakáshoz jussanak, de ugyancsak ezt a célt szolgálja, hogy az új lakásoknál 27 százalékról 5 százalékra csökkentették az áfát, a saját célú lakásépítésnél pedig 5 millió forintig a számlák áfájának 100 százalékát vissza lehet igényelni.
  Magyarország  -  2016. 04. 11. 14:10
  Még egy hétig lehet jelentkezni az idei TeSzedd! akcióra
  Már több, mint 80 ezer önkéntes jelentkezett a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétszedési akcióra. A csatlakozni szándékozók még egy hétig, április 18-án éjfélig regisztrálhatnak a www.teszedd.hu weboldalon. Székesfehérváron eddig négy helyszínre regisztráltak az önkéntesek.
  Magyarország  -  2016. 04. 06. 10:31
  Fiatalok vállalkozóvá válásához lehet nyerni 3 millió forintos támogatást
   Fiatalok vállalkozóvá válásához lehet maximum 3 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyerni egy most megjelent, 2,9 milliárd forint keretösszegű pályázatból. A GINOP keretében megjelent konstrukció az Ifjúsági Garancia Program részeként elsősorban az álláskereső fiatalok vállalkozóvá válásához kíván segítséget nyújtani.
  Magyarország  -  2016. 03. 03. 10:11
  Javítják a hibás gázszámlákat - hosszabb nyitvatartás a Főgáznál
   A Főgáz a székes- fehérvári, Budai út 49-51. szám alatti ügyfélszolgálati irodájában hosszabb nyitva tartással várja a fogyasztókat. A február 9. és február 23. között, a korábbi szolgáltató, az E.ON által kiállított, a "diktálós fogyasztókat" érintő számlákban múlt héten felfedezett hibás adatok javítása folyamatban van. A korábbi szolgáltató elismerte felelősségét.
  Magyarország  -  2016. 02. 26. 18:31
  Földet a gazdáknak! - március 1-től folytatódnak a földárverések
  A „Földet a gazdáknak!” program keretében, március 1-től Fejér megyében is folytatódik a Magyar Állam tulajdonába, a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek értékesítése. Székesfehérváron és Dunaújvárosban lesznek árverések, március 1-től 4-ig, március 7-től 8-ig, valamint március 21-én és 29-én.
  Magyarország  -  2016. 02. 24. 15:31
  Népszavazást kezdeményezett a kormány kvótaügyben
  "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" - ismertette a referendum kérdését a kormányfő. Beszámolt arról, hogy kabinetfőnöke a kérdést már be is nyújtotta hitelesítésre a Nemzeti Választási Bizottsághoz.
  Magyarország  -  2016. 02. 22. 10:46
  Idén is elindult az OTP Társasházi Pályázata
  Új kategóriákkal, megnövelt keretösszeggel és számos további nyereménnyel indult útjára a társasházak és lakásszövetkezetek korszerűsítési projektjeit segítő 2016-os OTP Társasházi Pályázat. A február 22-ével meghirdetett kiírásban a résztvevők összesen 10 millió forintos vissza nem térítendő támogatási keretösszegre pályázhatnak, emellett pedig képzési lehetőséget, folyóirat- és szoftver-előfizetést, valamint szakmai tanácsadási szolgáltatást is nyerhetnek.
  Magyarország  -  2016. 02. 15. 10:02
  Szja bevallás - február 15-ig lehet kérni a NAV közreműködését
   Az idén február 15-ig lehet kérni egy nyilatkozattal az adóhivataltól, hogy az adózó helyett állítsa össze a bevallási tervezetét. Tavaly a több mint négymillió személyijövedelemadó-bevallásból 340 ezernél működött közre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a bevallás elkészítésben.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss