11 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 29.52 km/hD/DNY-i szél (aktuális)
2015. Március 02. Lujza, Ágnes, Henrik, Magor
   Eseménynaptár
2015 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
10
15
31
 • Nincs esemény!

 • Versünnep

  Hirdetés

  Bírósági ülnökválasztás

  Tourinform  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Látnivalók

  Tömegsport

  Téli segítség

  Magyarország  -  2015. 03. 01. 07:10
  Fejér Megyei épületek a Nemzeti Kastélyprogramban
   40 milliárd Forintból 35 kastély újulhat meg a következő években hazánkban, a Nemzeti Kastélyprogram keretében. A program legtöbb kedvezményezettje várhatóan Fejér megyében lesz. A kastélyprogram hatodik találkozóját ezen a héten tartották. A kastélyok megújításának fontos szempontja, hogy olyan tartalmakkal töltsék meg a fejlesztéseket, amelyek önfenntartóvá teszik az épületeket.
  Magyarország  -  2015. 02. 12. 17:25
  Vasárnapig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe
  Vasárnapig lehet jelentkezni a www.felvi.hu oldalon keresztül a szeptemberben induló alap-, mester- és osztatlan mesterképzésekre valamint felsőoktatási szakképzésekre. Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara is várja a hallgatókat. A legnagyobb vonzerőt most a duális képzés jelenti.
  Magyarország  -  2015. 02. 12. 07:41
  32 ezer nőnek kézbesítenek a napokban méhnyakrák-szűrésre szóló levelet
  A napokban közel 32 ezer nőnek küld méhnyakrák-szűrésre szóló levelet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. A névre szóló meghívót azoknak a 25 és 65 év közöttieknek postázzák, akik jogosultak az ingyenes vizsgálatra, és olyan településen élnek, ahol már elérhető a védőnői méhnyakrák-szűrés.
  Magyarország  -  2015. 02. 10. 12:24
  Február 16-ig választhatják a magánszemélyek az egyszerűsített adóbevallást
  A magán- személyek legkésőbb február 16-ig választhatják a NAV közre- működésével elkészített egyszerűsített bevallást. Aki élni kíván a lehetőséggel, annak február 16-ig a 1453NY jelű adatlapot kitöltve kell elküldenie postán vagy az ügyfélkapun keresztül, de leadható személyesen is a NAV valamely ügyfélszolgálatán.
  Magyarország  -  2015. 02. 08. 05:00
  NATO parancsnoki koordinációs központot hoznának létre Székesfehérváron
   A NATO tagállamok védelmi minisztereinek brüsszeli tanácskozásán indítványozták, hogy Magyarországon is jöjjön létre egy 40 fős parancsnoki koordinációs központ - közölte a honvédelmi miniszter. Hende Csaba elmondta, hogy az úgynevezett NATO-erők integrációs egysége (NATO forces integration unit, NFIU) Székesfehérváron jönne létre.
  Magyarország  -  2015. 02. 04. 12:13
  Képzési programok a Mór Kórházban
   A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "Képzési programok az egészségügyi ágazat szolgáltatásfejlesztése érdekében” című pályázaton TÁMOP 6.2.2./A/-11/1- 2012-0052 számon a Fejér megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház pályázata beadásra és elfogadásra került. Az elnyert támogatás felhasználásával a dolgozók kompetencia- és hatáskörbővítő képzésen vettek részt.
  Magyarország  -  2015. 01. 28. 15:13
  300 fát ültettek el a Károlyi-kastélykertben, feltöltötték az régi-új tavat is
   A kastély parkjának egyik legfőbb értékét adó, mintegy másfél hektáros tó feltöltésével folytatódik a park helyreállítása a Károly-kastély kertjében. Bendi Lajos, a Károlyi József Alapítvány projekt vezetője elmondta, hogy a tómeder kotrását már elvégezték és a sikeres próbafeltöltést követően - a történeti állapotnak megfelelően - a tó folyamatos vízpótlása a közelben lévő kisebb vízfolyásokból történik majd.
  Magyarország  -  2015. 01. 26. 06:29
  Hétfőn csak Kelenföldig közlekednek a Fehérvárról induló vonatok is
  A Déli pályaudvarról hétfőn is később indulnak, illetve ide késve érkeznek a vonatok, több elővárosi vonat csak Kelenföldig közlekedik, és onnan indul vissza a Dunántúl felé. Hétfőn a székesfehérvári és pusztaszabolcsi vonalról érkező elővárosi vonatok Kelenföldig közlekednek. A Déli pályaudvari vasúti alagútnál a sínekre vasárnap kődarabok hullottak, amelyeket el kell távolítani, és az omlásveszélyt meg kell szüntetni.
  Magyarország  -  2015. 01. 25. 19:35
  Kik és hogyan pályázhatnak az "Otthon melege" programra - fehérvári tájékoztató
  Mintegy 10 milliárd forintos támogatási kerettel indul el a társasházi energia- hatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében. A Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete 2015. január 27-én, kedden 16 órakor a közös képviselőknek és a város társasházaiban élőknek előadást szervez az elfogadott és rövidesen pályázható társasházi felújításról, melynek keretében lakásonként 300-650 ezer forint lehet, a támogatás intenzitása pedig 50%-os.
  Magyarország  -  2015. 01. 25. 19:12
  Fákat csavart ki a szél, autók csúsztak árokba Fejérben
   Többségében árokba csúszott személy- gépkocsikhoz és kidőlt fák miatt kérték a katasztrófa- védelem segítségét január 25-én, vasárnap késő délutánig. Egy székesfehérvári társasház homlokzatán reklámmolinót bontott meg a viharos erejű szél. Több helyszínen az önkéntes tűzoltó egyesületek bevonásával sikerült felszámolni a káresetet. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss