19 oC / 6 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Sport hírek  -  2012. 07. 16.
  Már nem Alcoa néven, de bizakodva kezdenek a kézisek
  Az új szezontól nem jelenik meg a korábbi főtámogató az előző években Alcoa FKC néven szereplő csapat hivatalos megnevezésében. A Fehérvár KC új norvég edzője ettől függetlenül elégedett az eddig tapasztaltakkal.
   
  Akár sokkolónak is nevezhetnénk a hétfői sajtótájékoztató nyitó bejelentését, Balássi Imre ügyvezető ugyanis arról beszélt, az Alcoa, hosszú évek együttműködése után többé nem támogatja szponzorként a csapatot. Ezzel együtt köszönetet mondott a sikeres időszakért, amit az amerikai cég a fehérvári kézilabda mellett töltött, és bizakodásának adott hangot egy lehetséges új névszponzor ügyében. 
  Optimizmusból amúgy sem volt hiány, az immár (egyelőre?) Fehérvár KC néven futó csapat új edzője, a norvég Pal Oldrup Jensen angol nyelvű "székfoglalójában" legalábbis igen elégedetten nyilatkozott. Mint mondta, új, izgalmas kihívásnak tekinti magyarországi munkáját, amelynek kapcsán konzultált többek között Karl Erik Böhn szövetségi kapitánnyal. Honfitársa is megerősítette személyes tapasztalatait: technikai és taktikai téren is magas szinten van a magyar női kézilabda, amelybe ő a skandinávokra jellemző szemlélet, értékrend meghonosításával tud új színt hozni. Célja a norvég és a magyar kézilabda legjobb tulajdonságait egyesíteni. Jó partnerek ebben a játékosok, akik maradéktalanul elvégezték a nyárra előírt feladataikat.A célkitűzésekről az új mester nem ejtett szót, megtették ezt a szezonnyitó sajtótájékoztatón jelen lévő régi-új játékosok, az egyaránt Veszprémből visszatérő Emberovics Mira és Azari Fruzsina. Mindketten a további fejlődés lehetőségéről beszéltek, és arról, hogy a középmezőny elejére szeretnének odaérni az új idényben a Fehérvárral. Mészáros Attila, Székesfehérvár ifjúsági tanácsnoka pedig mindehhez hozzátette, a Bajnokok Városának továbbra is fontos része a női kézilabda-csapat.
  A Fehérvár KC a tervek szerint július 27-én a Kiskunhalassal itthon, 31-én a siófokkal idegenben játszik felkészülési meccset. Augusztus 4-én Érden szerepelnek Triscsukék, majd egy zágrábi és egy fehérvári torna is szerepel a tervekben.

  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss