19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Gazdaság  -  2012. 07. 09.
  Elkészült a Metalobox raktárcsarnoka és inkubátorháza
  Elkészült a székesfehérvári Metalobox Kft. raktárcsarnoka és inkubátorháza, amelyet unós támogatással, 713 millió forint összköltséggel építettek kis- és középvállalkozások számára.Kelemen Erika, a cég értékesítője elmondta: tavaly októberben kezdték el a két épület kivitelezését, mára gyakorlatilag teljesen elkészültek a munkálatokkal, és tárgyalnak a lehetséges bérlőkkel. Kiemelte, hogy mindkét épület hiánypótló beruházás Székesfehérváron és környékén.
   
   Az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló beruházás keretében egy 6.000 négyzetméteres raktárcsarnok és egy 2.000 négyzetméter alapterületű inkubátorház épült. Az 513 millió forintból megvalósult csarnokhoz 200 millió forint támogatást, míg a 200 millió forint összköltségű inkubátorház építéséhez 130 millió forint európai uniós támogatást nyertek.
   
   Elhangzott: egy induló vállalkozásnak nem könnyű kis alapterületű raktárhelyiséget találni a térségben. Éppen ezért mindkét épületet kis egységekre osztották, ami nem megszokott a piacon: a raktárcsarnok esetében 650, míg az inkubátorházban 220 négyzetmétertől bérelhetők raktárak. A számítások szerint a raktárépületben 13 vállalkozás kaphat helyet, így a betelepülő cégek 51 munkahelyet meg tudnak tartani, és további 45 új munkahelyet hozhatnak létre. Az inkubátorház esetében minimum öt kis- és középvállalkozásnak lesz hely, amelyek 51 munkahelyet megtarthatnak, és 20 új munkahelyet teremthetnek. A létesítmények hivatalos átadását 2012 augusztusában tervezik.
   

  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss