19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Közélet  -  2012. 01. 04.
  Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság - új szervezeti formában működnek tovább
   Állománygyűlésen köszöntötte a székesfehérvári vonulós tűzoltó állományt a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője Magosi Lajos tűzoltó alezredes. Az egykori önkormányzati tűzoltóság január elsejétől Székesfehérvár Hivatásos Tűzoltóság néven az állami egységes rendszerbe integrálódva a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság egységeként látja el feladatait.
   
   Molnár Erik tűzoltó ezredes négy éven át irányította a székesfehérvári tűzoltóságot és az integrálódás után is ő látja el a parancsnoki feladatokat. A tűzoltó ezredes azt mondja, lezárult egy korszak az általa vezetett csapat életében és abban bízik, hogy a következő időszakban egy megújult szervezet áll a városlakók szolgálatába.
   Január elsején megalakult az új egységes állami katasztrófavédelmi szervezet. Magosi Lajos tű. alezredes a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója ennek alkalmából a megye hivatásos tűzoltóságain – Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Sárbogárdon – állománygyűlést tartott. A székesfehérvári állománygyűlésen részt vett Laczi Zoltán a Polgármesteri Hivatal Közgyűlési Irodájának vezetője is.
   
   Az önkormányzat által működtetett tuzoltosag.szekesfehervar.hu aloldalt hamarosan átalakítjuk és februártól a Fehérvár Médiacentrum Kéklámpások című magazinműsorával együttműködve tűzoltókról, rendőrökről, mentősökről illetve vám- és pénzügyőrökről szóló információkat, képes-videós beszámolókat olvashatnak. Az eddig feltöltött tartalom továbbra is elérhető marad.

  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss