11 oC / 3 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős (várható)
2017. Március 26. Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
   Kultúra - 2006. 08. 27.
  A győztes mindent visz - Bokor Bianka lett Fehérvár szépe

    Látványos gálán döntött a zsűri arról, hogy ki legyen az idei évben Fehérvár Szépe. A gálán a lányok bemutatkoztak és megmutatták hogyan táncolnak és hogy néznek ki bikiniben és nagyestélyiben. A zsűrielnök Warvasovszky Tihamér polgármester egy görög bölcstől idézve azt mondta, hogy a nők fegyverként kapták a szépséget és hozzátette, hogy a lányok szebbé tették a város napjait szépségükkel, kedvességükkel. A gála végén a zsűri Bokor Biankát választotta Fehérvár szépének, udvarhölgyei pedig Molnár Fruzsina és Bencsik Adrienn lettek. A Hírlap Szépének pedig Zahola Erikát választotta a közönség. (Tekintse meg képgalériánkat!)


   Az ARÉV csarnokban szombat este a lányok fehér sortban és topban léptek a színpadra és látványos táncot adtak elő, a tánc koreográfiája Elekes Péter munkája. A folytatásban fiatal aerobic táncosok jöttek a színpadra, akik fizikai törvényeket meghazudtolva mozogtak a színpadon. A lányok ez idő alatt fürdőruhába öltöztek át és tánclépésben léptek a színpadra. A lányok ezután egyenként vonultak végig a kifutón, miközben a műsorvezető bemutatta őket a közönségnek. A fürdőruhás bemutató után a műsorközlő megjegyezte, hogy eddig a férfiaknak kedveztek, de a következő számban a nők kedvében járnak majd. Palcsó Tamás koncertje közben a lányok az öltözőben nagyestélyit vettek föl és az utolsó két szám alatt már a kulisszák mögött táncoltak. 

    A koncert után a szereplők egyenként táncoltak a színpadra a műsorvezetőhöz, aki kérdésekkel bombázta őket. Elsőként Bokor Bianka jött a színpadra, aki elmesélte, hogy  a foci és filmek érdeklik. Később kiderült, nem csak a beszélgetésben, hanem a versenyben is első lett a 17 éves lány. A második udvarhölgy Bencsik Adrienn a bemutatkozás során elmondta, hogy 11 éve szinkronkorcsolyázik és ennek köszönhetően bejárta a világot. A Hírlap szépének választott hölgyről pedig megtudhattuk, hogy a kutyákat és a nagyon édes süteményeket szereti.

   A bemutatkozás után a zsűri visszavonult és hosszas tanakodás után döntött a győztes személyéről. A szünet után először a szponzorok díjait adták át, majd a Hírlap szépe cím nyertesét Elekes András, a lap főszerkesztője hirdette ki. Ezek után a két udvarhölgy, Bencsik Adrienn és Molnár Fruzsina vette át a koronáját, majd rövid szünet után kihirdették, hogy Bokor Bianka lett 2006-ban Fehérvár Szépe. A fiatal lánynak könnyek szöktek a szemébe, amikor meghallotta nevét, de aztán leküzdve a sírást átvette a koronát Vagaszky Edinától, akinek helyét foglalta el a trónon.


  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss