8 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 9.36 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2017. Március 25. Irén, Írisz, Lúcia
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Sport  -  2017. 03. 20. 11:29  -  www.szekesfehervar.hu
  Eredményes hétvégét zártak a Fehérvár Rugby Club súlyemelői és rögbisei
    
  Sikeres három napot tudhat maga mögött a Fehérvár Rugby Club súlyemelő és rögbi-szakosztálya egyaránt. A súlyemelők két aranyéremmel zárták a pénteki napot, míg a rögbisek szombaton és vasárnap is szép sikereket arattak. A felnőtt női csapat ráadásul torna győztes lett, miután a döntőben 26-12-re felülmúlta a Tárnok együttesét.
   
  Pénteken délután a Fehérvár Rugby Club serdülő súlyemelői léptek dobogóra Tatabányán. Nagy Ferenc a 62 kg-os súlycsoportban 35 kg-os szakítással és 40 kg-os lökéssel 75 kg-os összetett eredménnyel az első helyen végzett. Hozzá hasonlóan szintén aranyérmes lett Bardócz Attila, aki a +85 kg-os súlycsoportban végzett az élen 82 kg-os összetett eredménnyel.
  Szombaton délelőtt már a Köfém Rögbi Pályán lépett pályára az FRC és a Fogócska vegyes U14-es alakulata. Az Esztergomi Vitézek elleni meccsen 55-15-ös fehérvári siker született. Ezt követően az U16-os kadet korosztályban a Fehérvár Rugby Club – Fogócska SE mérkőzött az Esztergomi Vitézek csapatával, ezen a mérkőzésen azonban az esztergomi együttes diadalmaskodott 41-14-re.
  A nap zárásaként a Fehérvár Rugby Club – Esztergomi Vitézek férfi felnőtt bajnoki találkozót tekinthették meg a Köfém Rögby Pályára kilátogatók. A fehérvári férfi csapat az első félidőben még kiválóan helytállt a többszörös magyar bajnok Esztergom csapata ellen. Mindössze 9 pontos esztergomi vezetéssel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben azonban az Esztergom Dél-Afrikai edzője megtalálta az ellenszerét a fehérvári védelemnek és rendre fel tudta törni azt. Végül 60-6-os esztergomi sikerrel ért véget a találkozó. Vasárnapra is jutott rögbis program, hiszen az felnőtt női és az U16-os lány kadet csapat is pályára lépett a tornarendszerű Magyar Bajnokság 5. fordulójában.
   
  Eredmények:
  Fehérvár Rugby Club – Esztergomi Vitézek 43 – 5.
  Fehérvár Rugby Club – Királyság Vác 33 – 17.
  Fehérvári pontszerzők: Huszti Katalin 10, Gyolcsos Mária 10, Sándor Sára 5, Zólyomi Edit 8 pont.
   
  Döntő:
  Fehérvár Rugby Club – Tárnok 26-12
  Fehérvári pontszerzők: Huszti Katalin 10 pont, Gyolcsos Mária 10 pont, Zólyomi Edit 6 pont.