11 oC / 3 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős (várható)
2017. Március 26. Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Közlemények  -  2017. 01. 27. 12:28  -  www.szekesfehervar.hu
  Megérkezett a rendőrfőkapitány válasza - még mindig nem zárult le a szakértői vizsgálat
    
  Dr. Cser-Palkovics András tegnapi, a január 9-én elhunyt 11 éves kisfiú megrázó halála körülményeinek nyilvánosság előtti tisztázását kérő nyílt levelére ma délelőtt dr. Varga Péter dandártábornok, Fejér megye rendőrfőkapitánya választ küldött. Levelében kijelenti, hogy a most is zajló „vizsgálat legfontosabb eleme a halál okának megállapítása, amely összetett, szakértői feladat. A szakértői vélemények jelenleg nem állnak hatóságunk rendelkezésére, a rendőrség előtt a gyermek halálának oka nem ismert.
   
  Dr. Cser-Palkovics András ezúton is megköszöni a rendőrfőkapitány gyors, korrekt szakmai válaszát. Élve a dr. Varga Pétertől kapott felhatalmazással a levélről a nyilvánosságot is tájékoztatja. A levélben a főkapitány kifejti, hogy a rendőrség válasza „nem alapulhat megalapozatlan, kellőképpen nem alátámasztott információkra.” A kisfiú egész várost megrázó halálának körülményeiről a szakértői vizsgálat még zajlik, így a főkapitány kijelenti, hogy a rendőrség előtt a gyermek halálának oka még nem ismert. Egyúttal ígéretet tett arra, hogy a vizsgálat lezárultával részletes tájékoztatást ad a megrendítő ügyről.

  Főkapitány úr leveléből egyértelműen kiderül, hogy a feketehegyi kisfiú halálának oka egyelőre nem ismert a rendőrség előtt.” – összegzett Székesfehérvár polgármestere, aki ezért – a gyermek iránti kegyeletből, a minden elhunytat megillető emberi méltóság okán is – mindenkit arra kér, hogy mellőzze a találgatásokat és a tényállításoknak tűnő közléseket, amíg a szakértői vizsgálat lezárul. „Székesfehérvár Önkormányzata – habár eddig az édesanya elutasította – továbbra is fenntartja a felajánlást, hogy viseli a temetés költségeit.”


  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Hirdetés
  Kérdőív a közösségi fejlesztésekhez

  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss