19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Közélet  -  2017. 01. 10. 08:23  -  www.szekesfehervar.hu
  Nyílt nap csütörtökön a Corvinus Székesfehérvári Campusában
    
  Minden részletre kiterjedő nyílt napra várják csütörtökön a Corvinus Egyetem Fehérvári Campusában a továbbtanulás előtt álló diákokat. A programok között digitális kvíz, villámelőadások, valamint a duális partnerekkel az alapképzésről és a mesterképzésről szóló szaktájékoztatók is szerepelnek.
  A középiskolában tanuló diákok életében hatalmas szerepet tölt be a továbbtanulás kérdése – kis túlzássál állítható, hogy életük egyik nagy döntését hozzák meg az elkövetkezendő hetekben az érettségi előtt álló tanulók. Pontosan ezért nagyon lényeges, hogy a végső döntés meghozatala előtt a lehető legalaposabban tájékozódjanak az egyes képzési formákról és lehetőségekről. Ebben nyújt hatalmas segítséget a fiataloknak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, amely nyílt napot szervez január 12-én, csütörtökön reggel 10.00 órától.
   
  2016 szeptembere óta a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérváron egy teljesen felújított épületben, a legmodernebb tanítási módszerekkel és egyedülálló színvonallal kínálja képzéseit alap- és mesterszakokon. Egyes szakokon ráadásul az intézmény képzéseinek keretében duális képzési formában is részt vehetnek a diákok.
   
  A csütörtöki nyílt nap köszöntőkkel kezdődik 10.00 órakor, majd 10.15 órától a duális képzésről tartanak rövid bemutatót. Dr. Neulinger Ágnes „Rítusok a fogyasztásban”, míg Dr. Benczes István „Kinek kell az euró?” címmel tartanak villámelőadást, a résztvevők emellett digitális kvízen is tesztelhetik tudásukat. A továbbtanuláshoz kapcsolódó minél pontosabb és körültekintőbb tájékoztatás végett 11.30 órától az alap- (gazdálkodás és menedzsment, pénzügy és számvitel, gazdaságinformatikus) és mesterképzésen (kommunikáció- és médiatudomány, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás) induló szakokról is tájékoztatót tartanak a duális partnercégekkel közösen.
   
  A Budapesti Corvinus Egyetem, mint az ország legjobb gazdasági egyeteme 2016. szeptember 1-jétől indított két szakot Székesfehérváron: mind a gazdálkodási és menedzsment, mind a pénzügy és számvitel szakok elérhetőek duális képzési formában is, a következő tanévtől 31 ilyen helyre lehet pályázni a Székesfehérvári Campusban. 2017-től ezek mellett gazdaságinformatikus szak is indul levelező alapképzésben. A programon résztvevők minden fontosabb információt megtudhatnak a Corvinus Egyetem székesfehérvári képzéseiről, ha ellátogatnak a csütörtöki nyílt napra. Az esemény regisztráció köteles, melyet IDE kattintva végezhetnek el az érdeklődők. A csütörtöki eseményen reggel 09.00 órától fogadják az érkezőket.