19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Magyarország  -  2016. 11. 30. 14:40  -  www.szekesfehervar.hu
  Vállalkozz Magyarország! - saját vállalkozás elindításában segítik a fiatalokat
    
  A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program keretében tartanak tájékoztatót csütörtökön az Új Nemzedék Közösségi Térben. A program 18 és 25 év közötti álláskeresők, valamint 25 és 30 év közötti felsőfokú végzettségű pályakezdő álláskeresők számára kínál lehetőséget saját vállalkozás indításához.
  A lehetőség iránt érdeklődő fiatalokat szakmai támogatással segítik saját vállalkozásuk elindításában. Mentorok biztosítanak szakmai támogatást a résztvevők üzleti terveinek kialakításához, majd segítik az újdonsült vállalkozásokat az indulás első évében. A vállalkozás megalapításához szükséges ismereteket és készségeket a jelentkezők egy képzés során sajátíthatják el. A képzés végeztével a résztvevők a megszerzett tudás és az elérhető segédanyagok felhasználásával, a vállalkozás ötletük megfogalmazásától eljutnak az üzleti terv elkészítéséig.
  Ez a program azoknak szól, akik Közép-Dunántúl régió területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező, 18-25 év közötti regisztrált álláskereső fiatalok, illetve 25 és 30 év közötti, legalább egy hónapja álláskereső fiatalok. December 1-jén (csütörtökön) 17.00 órakor a „Vállalkozz Magyarország!” Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúli régióban címmel tájékoztató előadást tartanak az Új Nemzedék Közösségi Térben.
   
  A projekt ismertetése mellett a megjelentek találkozhatnak Paniti Imrével, aki fiatal vállalkozóként mesél tapasztalatairól és vállalkozásáról. A VR-Sports a Virtuális Valóság (Virtual Reality – VR) piac sportokat kedvelő szegmensét célozza. Az aktív erő-visszacsatolású sporteszközeik a felhasználói élményt egy magasabb szintre emelik. Első termékeik a VR-biliárd dákó és az asztali VR-léghokiütő.