19 oC / 8 oC(koponyeg.hu)
szeles (várható)
2017. Március 29. Auguszta, Bertold
   Eseménynaptár
2017 Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
 • Nincs esemény!

 • Iskolai beiratkozás

  Hirdetés
   

  Városkártya

  Tourinform


     Webkamera

  FehérVár magazin
   

  2GO Fehérvár

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Magyarország  -  2016. 11. 15. 09:06  -  www.szekesfehervar.hu
  Érdemes ügyfélkaput nyitni az adóügyek intézéséhez
    
   Akinek még nincs, érdemes Ügyfélkaput nyitnia, hiszen a regisztráció mindössze néhány percig tart. Ehhez személyazonosító igazolványra és érvényes e-mail címre van szükség. Ügyfélkapun keresztül sok más mellett az adóügyek is egyszerűbben, kényelmesebben intézhetők.
   
  Regisztrálhat személyesen az okmányirodában, a kormányhivatal ügyfélszolgálatán, a NAV ügyfélszolgálatán valamint külképviseleteken is. Ezt követően a felhasználó a megadott e-mail címre kap az ügyfélkapu nyitásához szükséges egyszer használható aktiváló kódot. A kód a regisztrációtól számított 5 napig érvényes. Ha már rendelkezik ügyfélkapuval, de nem tud belépni fiókjába, annak több oka is lehet. Ha az aktiválás 5 napon belül nem történt meg, jelszava lejárt vagy elfelejtette a felhasználó nevet, akkor személyesen kell felkeresni valamelyik regisztrációs szervet. Ha csak a jelszavát felejtette el, az elfelejtett jelszó funkció ikonnal új jelszó kérhető. 
   
  Az ügyfélkapunyitásról a nap 24 órájában részletes tájékoztatás kérhető a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ ingyenesen hívható telefonszámán: 1818, külföldről a +36 1 371 9300 számon, e-mail címről: 1818@ugyfelvonal.hu.