24 oC / 11 oC(koponyeg.hu)
derült (várható)
2016. Május 26. Fülöp, Evelin
   Eseménynaptár
2016 Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
 • Nincs esemény!

 • Buszmenetrend-tervezet

  Hirdetés

  Városkártya

  Tourinform  Tanulj Fehérváron!

  2GO Fehérvár
     Webkamera

  FehérVár magazin

  Vörösmarty Rádió

  A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
  Innen letöltheted.


  360 Fehervar

  Látnivalók

  Tömegsport
   
    Sport hírek  -  2012. 08. 16.
  A polgármester fogadta a város olimpikonját
  A Városháza kistanácstermében fogadta az olimpiáról hazatért Kovács Sarolta öttusázót, Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnokot és az Alba Volán SC sportvezetőit Székesfehérvár polgármestere. dr. Cser-Palkovics András köszönetet mondott Kovács Saroltának, hogy képviselte Székesfehérvár városát az ötkarikás játékokon. 
  Az ünnepélyes fogadáson Székesfehérvár polgármestere elmondta, a város továbbra is számít arra, hogy Kovács Sarolta itt folytatja sportolói karrierjét és itt készül fel a következő olimpiákra is. „Sajnos még nincsenek bennem jó érzések, majd biztosan fogok pozitívumokat is látni az olimpiában, de még nehéz feldolgozni a szereplésemet. ” - mondta el az Alba Volán öttusázója, aki a 33. helyen végzett Londonban. „Jó formában mentem ki, ami az úszáson látszott is.” - tette hozzá Kovács Sarolta, aki 2:08.11 perccel nemcsak saját csúcsát múlta felül, hanem egyben az ötkarikás játékok legjobb női úszóidejét érte el.
  A sportoló rövid pihenés után már azon gondolkozik, hogy indul a junior világbajnokságon szeptember elején, hogy pozitív szerepléssel fejezze be az évet. Korponai István, Kovács Sarolta edzője, akit nem akkreditáltak az olimpiára elmondta, az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy ott tud lenni Saci mellett. A fogadáson részt vett Tóth István, az Alba Volán vezérigazgatója is. Köszönetet mondott Székesfehérvár Önkormányzatának, hogy végig támogatta az öttusa szakosztályt és az olimpiai felkészülést, majd annak a véleményének adott hangot, hogy a Magyar Öttusa Szövetség a férfi sportolókat jobban támogatta és kevesebb figyelmet fordítottak a női versenyzőkre az olimpia során.
   

  Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

  Köszöntő

  Ügyintézés

  Városüzemeltetés

  Bejelentkezés
  Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


  Hírlevél feliratkozás
  Az Ön e-mail címe:
  Kategóriák:
       Általános
       e-Önkormányzat
  Automatikus összefoglalót kérek a legutóbbi hírekről (digest):
       naponta
       hetente
  Automatikus összefoglalót kérek az eseményekről:
       hetente
       havonta

  Projektek
  rss