Folytatná hibátlan sorozatát a Fehérvár Enthroners

Lassan a végéhez közeledik a FEZEN Divízió I-es bajnokság, a Fehérvár Enthroners azonban nem lassít! Pál Tibor Kornél alakulata makulátlan mérleggel menetel a végső diadal felé a pontvadászatban. A Fehérvári Koronázók vasárnap délután 18.00 órától a Budapest Eagles ellen lépnek pályára. A két együttes legutóbbi meccsén 48-20-as fehérvári diadal született.
2017.06.21. 18:09 |

A mostani bajnokság legutóbbi fordulójában a Fehérvár Enthroners a Miskolc Renegades ellen aratott magabiztos 55-0-s sikert. Ezzel a győzelemmel pedig végérvényesen eldőlt, hogy a Fehérvár Enthroners a tavalyi Divízió II-es döntő után idén a Divízió I-ben is finalista lesz és várja ellenfelét, ahol már a magyar kiemelt osztályba, a HFL-be jutás lesz a tét. A Koronázók teljesítményének értékét tovább növeli, hogy elmúlt három mérkőzésükön még pontot sem kaptak, ráadásul a támadóegység 140-nél is több pontot szerzett ezeken az összecsapásokon.

A remek menetelést vasárnap délután 18.00 órakor folytathatja Pál Tibor Kornél legénysége, amely a Budapest Eagles ellen növelné győzelmei számát. Erre minden lehetőség adott, hiszen az Enthroners megállíthatatlan formában játszik hetek óta, ráadásul az előzmények miatt is nagyobb önbizalommal várhatja a vasárnap összecsapást a hazai együttes. A két csapat márciusi találkozója 48-20-as Enthroners győzelemmel ért véget. Igazi amerikai futball délután vár tehát mindenkit vasárnap a First Field-en! A Budapest Eagles elleni találkozó vasárnap délután 18.00 órakor kezdődik, melyre ezúttal is ingyenes lesz a belépés.

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak