Félpályás útlezárás hétfőtől a Nyitrai - Fiskális csomópontban

Csőtörést követő burkolat-helyreállítási munkálatok miatt a jövő hét elején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a gépjárművezetőknek a Fiskális út és a Nyitrai út csomópontjában. A bevezetésre kerülő félpályás útlezárás miatt a 25-ös helyi buszjárat terelőútvonalon fog közlekedni. A korlátozások a WAZE applikáción keresztül is letölthetők. Az utazóközönség megértését kérjük!
2017.06.16. 13:23 |
Csőtörés volt nemrég a Nyitrai út - Fiskális út csomópontjában. A helyreállítási munkálatok jövő hét elején megkezdődnek, így június 19-én, hétfőn 08.00 órától június 22-én, csütörtökön 04.30 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani a kereszteződésben. Félpályás útlezárás kerül bevezetésre mind a Fiskális, mind a Nyitrai út egy rövid szakaszán. Így a forgalom váltakozó irányban tud majd haladni, a kihelyezésre kerülő közlekedési táblák alapján. 

Az arra közlekedő helyi autóbuszjáratok vonatkozásában azonban módosulásra kerül sor. A 25-ös helyi autóbuszjárat a fenti napokon, a 24-es helyi autóbuszjárat útvonalán, a Pozsonyi út – Zsolnai út terelőútvonalon, a Zsolnai úti buszfordulóig fog közlekedni. 

A bevezetésre kerülő forgalomkorlátozás a WAZE oldalra is feltöltésre kerül, így az applikáción keresztül letölthető. Kérjük mind a gépjárművezetők, mind a közösségi közlekedést igénybevevők türelmét, és megértését!

Közlemények

 1. Nyáron is tart fogadóórákat Mészáros Attila képviselő

  A nyári hónapokban is tart fogadóórát Mészáros Attila. A szünet idején a Tóvárosi Általános Iskolában nem, de Sárkeresztúri út 1/A szám alatti képviselői irodájában havonta egy alkalommal várja az 5. számú választókörzetben élőket, legközelebb június 26-án hétfőn 17 órától.

  2017.06.23.
 2. Ajánlott terelőutak a Gaja-híd felújítása alatt

  A Közlekedési Iroda kéri a gépjárművezetőket, hogy a Palotai úti Gaja-híd lezárása miatt a Mátyás király körút – (Ányos Pál u.) Dózsa György út – Móri út – Szent Flórián körút, vagy Mészöly Géza u. – Móri út – Szent Flórián körút terelőutat használják. Kérik az autósokat, hogy az útvonaluk tervezésekor ne megszokásból közlekedjenek.

  2017.06.19.
 3. Lakossági fórumot rendeznek kedden Csalán

  Lakossági fórumot hívott össze június 20-ára, keddre Östör Annamária. A 12. számú körzet önkormányzati képviselője 17 órától a Fő utca 1. szám alatt található Picur büfében várja a lakókat. A programon részt vesz Bozai István városgondnok és Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője is.

  2017.06.19.
 4. Átmenetileg elköltözik a Székesfehérvári Járási Hivatal

  Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a Székesfehérvári Járási Hivatal Honvéd u. 8. szám alatti épülete is bekerült a Kormányhivatal Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) épületenergetikai felújítási projektjébe. A munkálatok mielőbbi megkezdése érdekében július elejére az épületet ki kell üríteni, így a Járási Hivatal Hatósági Főosztály osztályai a munkálatok idejére más-más telephelyen látják el feladatukat.

  2017.06.15.
 1. Júliusban is tart ügyfélfogadást az egyenlő bánásmód referens

  Székesfehérváron július 5-én és július 19-én is ügyfélfogadást tart a Székesfehérvári Regionális Álláskeresők Egyesületénél Dr. Szatmári Éva Fejér megyei egyenlőbánásmód-referens. A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házban a referens július 12-én fogadja az ügyfeleket.

  2017.06.15.
 2. Jelentős forgalmi változások a Palotai úton felújítási munkálatok miatt

  A Gaja-híd, valamint a Ligetsor felújítása miatt június 17-én szombattól forgalomkorlátozásokat vezetnek be, melyek augusztus 14-ig tartanak. Lezárják a Palotai út Új Csóri úti körforgalom és a Kereszttöltés út közötti szakaszát, valamint a Ligetsorról is több buszmegálló áthelyezésre került.

  2017.06.14.
 3. Június 15-től ingyenesen használhatók a nyilvános illemhelyek

  Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a város nyilvános illemhelyei négy helyszínen is ingyenesen vehetők igénybe június 15-ét követően. Az időszakok a városi rendezvényektől függően, valamint a téli időszakban változhatnak.

  2017.06.13.
 4. Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban is

  A Nemzetgazdasági Minisztérium által indított „Nyári diákmunka” programot 2017-ben meghirdették. Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala is csatlakozott a kezdeményezéshez, két turnusban várnak napi hat órás munkaidővel székesfehérvári diákokat. Jelentkezni e-mailben lehet, a jelentkezési feltételek és szükséges dokumentumok a cikkben megtalálhatóak.

  2017.06.12.

Eseménynaptár

2017. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Webkamera

ide kerül a webkamera élő képe

360 Fehérvár

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek