Dunaújvárosban szerezte meg első HFL-győzelmét az Enthroners

Két vereség után egy megyei presztízsrangadón próbált javítani mérlegén a HFL-ben a Fehérvér Enthroners. A dunaújvárosi stadionban kiélezett meccset játszottak a koronázók a helyi Gorillazzal, és Antonio Roane vezérletével hat ponttal legyőzték a házigazdát, ezzel először győztek a honi csúcsligában.
2018.04.23. 09:10 |

Szikrázó napsütésben, ám áprilisban elég ritka hőségben feszültek egymásnak a csapatok. A Koronázókat elkísérő több száz fehérvári szurkoló ezúttal is fantasztikus hangulatot, szinte hazai pályát varázsolt a dunaújvárosi stadionba.
Gorillaz-vezetéssel indult mérkőzés, amit Jebrai Regan safetyvel kozmetikázott, majd Antonio Roane TD-jével már 9-7-es fehérvári vezetéssel zárult az első félidő.
Végig lüktető, jó iramú mérkőzést vívott egymással Fejér megye két futball csapata, a második félidő újra dunaújvárosi TD- vel, és újra váltott vezetéssel indult. Ezt követte Tóth Dávid interceptionje és az ebből visszahordott pick six, majd az egészen kiváló napot kifogó, ihletett állapotban játszó Roane újabb két futott TD-vel lezárta a mérkőzést.  Bár a Gorillaz végig tapadt az Enthronersre, utolérni nem tudta a fehérvári alakulatot, így rendkívül izgalmas mérkőzésen 30-24-es Koronázók siker született. Története harmadik HFL-mérkőzésén megszerezte első győzelmét a Fehérvár Enthroners, amely vasárnap a bécsi Danube Dragons otthonában folytatja szereplését az osztrák Divízió IV-ben.

Fotó: Márkus Péter

Sport

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak