Alapszakasz-győztesként folytatná a menetelést a Fehérvár Enthroners

Zsinórban három győzelmet szerzett eddig a FEZEN Divízió I-es bajnokságban a Fehérvár Enthroners együttese, amely egészen biztosan az élen zárja az alapszakaszt. A Fehérvári Koronázók azonban nem dőlhetnek hátra, ugyanis az alapszakaszbeli eredményeket a középszakaszba is viszi tovább a csapat. A vasárnap délután 15.00 órakor kezdődő mérkőzésre ezúttal is ingyenes lesz a belépés, a szervezők ezúttal is számos meglepetéssel készülnek a szurkolóknak.
2017.05.23. 08:53 |
Nagy várakozásokkal és tervekkel vágott neki a FEZEN Divízió I-es bajnokságnak a Fehérvár Enthroners együttese. Az összeszokott együttesbe a jó felkészülésnek köszönhetően kiválóan illeszkedtek be az új igazolások, ennek köszönhetően pedig szárnyalórajtot vett a csapat pontvadászatban. Az első fordulóban 48-20-as győzelemmel nyitott Pál Tibor Kornél alakulata a Budapest Eagles ellen, majd ezt követően a Miskolc Renegades sem állhatta útját az Enthronersnek, amely 34-12-es sikert aratott.

A két siker után az egyhónaposra nyúló bajnoki szünet sem zavarta meg a Fehérvári Koronázókat, akik Debrecenben is remekeltek. A mérkőzés végül 33-0-s székesfehérvári győzelemmel zárult, a helyszínen lévő több száz fehérvári szurkoló pedig még hosszan ünnepelte a csapattal a mérföldkövet jelentő győzelmet. Ezzel az is bizonyossá vált, hogy az utolsó mérkőzéstől függetlenül az eddig százszázalékos, frissen feljutott Koronázók zárják az élen a FEZEN Divízió I-es az alapszakaszt.

A menetelés május 28-án vasárnap 15.00 órakor folytatódhat Székesfehérváron, a First Fielden a Budapest Cowbells második számú csapata ellen, minden bizonnyal újra rengeteg szurkoló előtt. A mérkőzés esélyesének a Fehérvár Enthroners számít, amely hibátlan mérleggel várhatja az összecsapást. A Koronázók vasárnapi ellenfele eddig egy győzelemmel és két vereséggel a FEZEN Divízió I-es bajnokság 4. helyén áll.

Az izgalmakban bővelkedő bajnoki találkozón kívül ismét változatos kiegészítő programokkal várják a népes közönséget vasárnap. Az ütemes marching zenéket ezúttal is a Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar biztosítja, míg a Fehérvár Bluebirds szurkolólányai újfent látványos koreográfiákkal készülnek. A vasárnapi meccsen sok egyéb mellett sertés és marha BBQ-t kóstolhatnak a megjelentek, ráadásul most is lehetőség lesz válogatni a csapat vadonatúj ajándéktárgyaiból. Igazi amerikai futball délután vár tehát mindenkit vasárnap a First Field-en! A Budapest Cowbells 2 elleni találkozó vasárnap délután 15.00 órakor kezdődik, melyre ezúttal is ingyenes lesz a belépés. A felnőttek mellett a legkisebbeknek is érdemes lesz kilátogatni a mérkőzésre, akiket számos meglepetéssel várnak a gyereknap alkalmából.

Sport

 1. A strandon szokták a vizet a fehérvári hokisok

  Szuper kis videót készítettek a hokisok arról, hogy a megújult fehérvári strandon jártak, méghozzá nem is akárhogy, teljes felszerelésben. Érdemes megnézni, hiszen a Fehérvár AV19 csapatának játékosai mindent kipróbáltak, amit lehetett.

  2018.07.19.
 2. Rock 'n' roll és futás - két helyen is lesz augusztusban

  Alig több mint egy hónap múlva, augusztus 20-án a Bence-hegyet, hat nappal később a vérteskozmai terepet hódíthatják meg a vállalkozó kedvű futók. Mindkét eseményen csak előzetes nevezés után lehet részt venni, ezek feltételeiről az események Facebook oldalán lehet tájékozódni.

  2018.07.19.
 3. Szombaton 20.15 órakor a Kisvárda ellen kezdi a Vidi a 2018/19-es bajnoki szezont

  Július 21-én, szombaton 20.15 órai kezdettel a Kisvárdát fogadja a MOL Vidi FC az OTP Bank Liga NB I első fordulójánban, a Pancho Arénában. Érdekesség, hogy a Kisvárdával korábban még barátságos mérkőzésen sem csapott össze a Vidi történelme folyamán. Közvetlenül a meccs előtt, 17 órától a Puskás Akadémia FC látja vendégül a Debrecent. A két klub közös kezdeményezéseként egy jegy áráért mindkét bajnoki mérkőzést megtekinthetik a drukkerek.

  2018.07.19.
 4. 11. lett a magyar férfi váltó a fehérvári öttusa Európa bajnokságon

  Az öttusa Eb második napja a férfi váltóké volt. Magyar színekben Szép Balázsért és a volános Fröhlich Tamás Bencéért szoríthattunk. A lengyelek visszalépésével végül tizenegy váltó állt rajthoz a férfiaknál, elsőként az uszodában.

  2018.07.18.

Koronázási szertartásjáték

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak